29 yaşındayım, hic seks yapmadım.
Yemin ederim kurudum patlıyorum ailem de baya muhafazakar. Adım cikar ama içerim yangın yeri heeeelp :(
29 yaşındayım, hic seks yapmadım.
Yemin ederim kurudum patlıyorum ailem de baya muhafazakar. Adım cikar ama içerim yangın yeri heeeelp :(
seks yaptığın partnere göre değişebilecek bir eylemdir partnerin ön sevişmeyi güzel yapıyorsa 9 duyunu uyardıktan sonra birleşmeyi gerçekleştiriyorsa gerçekten çok büyük zevkler alabilirsin ama partnerin ön sevişmeyi gerçekleştirmiyorsa hemen hızlıca içine girmeye çalışıyorsa yaptığın seks den hiç bir şey anlamazsın o yüzden bazen mastürbasyon seks den daha iyidir çünkü partnerin tecrübesizdir bilgisizdir kendini tatmin etmeye çalışıyordur 9 duyunu uyaran bir partnerin varsa o kişiyi kaçırma derim ondan çok fazla zevk alacağından eminim.
Kadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. bu isteği kimseye söyleyemezler, hatta en yakın kız arkadaşlarına. Hatta hatta ise evlilerde eşlerine bile söyleyemezler. 😊😊
Bu isteğin de mutlaka bastırılması lazım 😊😊 sen mastürbasyon yapıyorsun ve çok zevk alıyorsun ama istek bir türlü azalmıyor değil mi? 😊😊 zevki ama hep daha fazla istiyor ve buna karşı koyamıyorsun 😊😊 muhafazakar olmak cinsel isteğe engel değil, hatta daha da artmasına sebep olur. Sen bastırdıkça isteğin çok daha fazla artıyor değil mi gizlicik 😊😊
kadını hem anatomik hem ruhen tanıyan bilen. bilgili cinselliği doğru bilen bencil olmayan kendine değil kadına odaklanan birini bulursan elbet mükemmel olur.
ama cahil filmleri gerçek sanıp gördüklerini kadına uygulayan bencil kendine odaklanan kadını düşğünmeyen bir öküze denk gelirsen mastürbasyon daha iyi.
unutmayın ülkemizde bakire iken mastürbasyon ile boşalan kadınların %85 i evlenince orgazm olamıyor.
sebebi nedir sizce. bencil cahil öküz erkektir.
Ya hanımefendi bu feryadını keşke içinde yaşasaydın bunu burada dile getirmek pek olmamış zira bunlar adamı kötü yola düşürecek kadar azmanlar , birazdan gelen yorumlarda anam ben ne yaptım diyeceksin
Cevap
44Cevap
Mastürbasyonda dokunan taraf sensin, sadece hayali bu kadar etkiliyor, ya o dokunduğunu düşündüğün kişi elini vajinanda gezdirse? Hazzı sen hesapla, daha penetrasyondan bahsetmiyorum bile
Evet keske benimle yaşasan seni cok mutlu ederdim
Sen şu an içinde penisi hissetsen varya kudurursun deli gibi bosaltirdim seni ben
Sen bu isi sexting yaparak tadabilirsiniz. Bu konuda bilgi istersen vermek mümkün
Eee gizli saklı sevis.. o şekil sevişenler türbanlı cok
Hahhaha 😂 içimizin dışa vurmuş halı ama unutma admjnler görüyor paylaşımini
istersen gizlilik ve guven icerisinde bir sefere mahsus olmamak ve senin sınırlarini acmamak sartiyla yasabiliriz
Partnerinde sağlam ve tecrübeli ise emin ol masturbasyonda yaşadığın zevk haz ve orgazm katlar ve seni senden alır zevkten bayılırsin. Bu arada mastürbasyon nasıl yapıyorsun?
Yaşın ilerledikçede isteğin dahada artıyor değil mi
Dışardan biri seni ilk gördüğünde ne hanım kız diyodur di mi
20 yili askin tecrubemizle, isimize gosterdigimiz ozenle ve musterimize duydugumuz saygiyla hizmetinizdeyiz 😂 saka bi yana rahatlamana yardimci olabilirim 😅
en mükemmel zevkler bedeninde olan dil ile sevişerek yaşarsın
Ne kadar anlatsak neler yazsakta burada yasamadan anlayamazsin ki :)
Aynisi, tek fark benden 3 yas buyuk olman
20 yili askin tecrubemizle, isimize gosterdigimiz ozenle ve musterimize duydugumuz saygiyla hizmetinizdeyiz saka bi yana rahatlamana yardimci olabilirim
Tavşan sg
@SerkanHekim hayirdir kocum?
Bi susun yav
İşin ehline düşmen lazım
normal yani arkadaş olalım
seni yaşıyacak olan çok şanslı desene
İşin zor canım
Kiminle nasil segs yaptigina bagli
Dünyanın en güzel şeyi
Maaleseff nolcak bizim bu halimiz
Çarpı 10 yap zevk katını
x5 kat diyebilirim