Cinsel ilişkinin zevkini mastürbasyondan alman mümkün değil, içine girip o ıslaklığı, o sıcaklığı o kayganlığı hissetmek tarifsiz bir zevk, hele iki tarafta arzulu ve ateşliyse daha da zevkli olur
Cinsellikte her şey deneyimlenebilmelidir ve duygularımızı ifade etmenin en güzel ve özel yollarını da bulmak çok önemlidir. Hiç bir cinsellik bir başka sevgililerin cinsel yaşam kaliyesi ile ölçülemez. Her çift kendi cinselliğini keşfetmeli ve çözmelidir. Birlikte akla ve hayale gelen ne var ise denenmeli ve güzel ve haz veren yollar hızla keşfedilmeli, öğrenilmelidir. Cinsel uyum ilişkinin vazgeçilmez bir kuralıdır...
Masturbasyon yapmanında incelikleri vardır. Önemli olan o anın zevkli olmasını sağlamak , zevkli olmasını sağlamak için sanki ilikiye girer gibi hazırlanmak ve sizler için kendinizi nasıl hissettiiniz ve bir kaç kıyafetle ne kadar daha çekici olmayı isteyerek o anın heyecanı ile zevkli dokunuşlarla o anın unutulmaz olmasını sağlamak zevk verir.
Mastürbasyon suni dir ve seks ise doğaldır. Sence suni olan mı daha çok zevk verir yoksa doğal olan mı Ben doğal olanın daha fazla olduğunu düşünüyorum.
Ikisininde yeri ayrı. Ama vajinanın icine boşalmak tarifsiz. Bazen ruh halima göre partnerimin agzına almasını sonra tukurup mast yapmasınıda istiyorum
partnerlerin birbirine mast yapmasına ön sevişme diyoruz. bunlar farklı şekilde olur ağıız la elle tabiki ikisinin yeri apayrı bunu anlatmak uzun hikaye
Iliski bence tarifsiz guzellikte karsilikli birbirine oral ya da rlle masturbasyon yapmakta essiz kendi kendine yapmak ise sanki yetmez doymazsin bosalsanda halen karsindakini istersin