Şimdi düşünüyorum da kızın vücuduna dokunmak bile ilginç gelir herhalde. Bir de o çıplak halimizle seks i yapmaya çalışıyor olmamız ilk başlarda başarısız sonuçlanır di mi? Ben bakirim mesela ilk defa bir kızla ilişkiye girersem nasıl sonuçlanacağını hiç tahmin bile edemem ve muhtemelen olumsuz sonuçlanacak diye düşünürüm sizde de öyle oldu mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olumsuz sonuçlanacak bir şey yok. Elbette seks gurusu gibi bir performans çıkmaz ortaya ama karşılıklı olarak öğrenirsiniz zamanla.
İşte git gel çok yavaş ve acemice olur di mi ilk ilişkide
Lan yavaş ya da acemi olsa ne olacak? Zaten ilk kez yapıyorsun. Sanki hızlı hali hakkında deneyimin var. Yaşa işte bir şeyler.
Gerçi kız da eğer gerçekten acemiyse benim acemiliğimin farkına bile varmaz ve bunu problem etmez zaten. Kendim gibi daha önce ilişkiye girmemiş bir kız isterim zaten
Seks zaten yapa yapa öğrenilir. Her kadın farklı his verir tabi. Ama aynı partnerse zamanla herşeye alışılir
Zamanla öğrenilir bence de
İlk başlardaki acemiliğim kızın hoşuna gitmeyebilir mi acaba diye düşündüm de ondan da sordum.
Ama kız da acemi olacağı için acemiliğimi profesyonellik bile zannedebilir gerçi 😃😂
Kızın da ilki olursa beraber öğrenirsiniz işte ne güzell
Sonuçta o da ilk defa ilişkiye girecek ve profesyonelliği bilmiyor olucak
Aynen işte beraber yapa yapa öğrenirsiniz 😅
Ah o günler gelse artık 😃
Haha yok mu sevgilin falan 😅 evlilik çok mu uzağında 😂
Kızsız olmaktan çok yoruldum. 13 yaşımdan beri isteğim çok fazla yaş 23 oldu hala birine dokunmuşluğum bile yok. Hep gelecek kaygısı yüzünden 😑
Hiç sevgilim olmadı. Beni isteyenler oldu ben beğenmedim benim istediklerim de beni istemedi 😑
Yaa anladım hayırlısı olur umarım 🙂
Hayırlısıyla inşallah da İnanki dayanmak çok zorluyor beni. İnsanın 10 yıldır arzulayip gelecek kaygısı yüzünden elde edememesi ne kadar zorluyor bir bilsen...
10 yıldır binbir zorlukla dayanıyorum ve hala ne zaman olacağı da muamma maalesef ki 😞
Ailem beni evlendirmediği için hakkımı helal etmek istemem doğrusu. Çünkü çektiğim acıları bir ben bir Allah bilir
Neden ailen evlendirmedi? Mesela sevdiğin kişiyi çıkardın mı ailenin karşısına
Sevdiğim kişiyi ailemin karşına çıkarmak mı? Tek düşündükleri şey çıkarları. bana okuluna bak kızlarla ilgilenme diyorlar. Üniversite deyim şu an atanmamı ve kendilerine maddi destekte bulunmamı istiyorlar bunu her ne kadar dile getirmeseler de ben anlıyorum öyle olduğunu. Bir kızdan hoşlanınca beni ayıplıyorlar, cahil sürüsü işte... Ailemi sevmiyorum bu yüzden
Bir kızdan bahsedince ayıplıyorlar ve rencide ediyorlar beni. Hal böyleyken bir de beni evlendirirler mi hiç?
Hmm anladım o zaman önce kendi ayaklarının üzerinde durman lazım sonra evlilik düşünmen lazım
Evet doğru ama işte onu beklemek çok zor ☹️
Zor ama beklemek zorundasın maalesef
Benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim biraz da olsa sohbet etmek iyi geldi ☺️
Rica ederiim her şey gönlünce olsun 🙃😌
İstek atıyım mi
Bilmem konuşmak ister misin
Evet arkadaş olabiliriz
Olur o zaman çıkıyorum gizliden
Instagram dan da arkadaş olunabilir 🙂
Tamamdır
Attim istek
ogrenilir