Ben 25 nişanlımda 32 yaşında ikimizde birbirimizin ilkiyiz ikimizde maalesef tecrübesiziz tatile gidicez ilk birleşmede çok canım yanar mı? Kasılmaktan korkuyorum açıkçası çok büyük bir korkum yok ama ilk defa olacağı için tedirginim o gece için verebileceğiniz öneriler var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
25 ve 32 umarım keyif alabilirsiniz.
Cidden zor sizin için
Neden
Bir kere senin ilk 2 hafta yok kanama yok iyileşme süreci biraz acılı geçer, eşin zaten daha giriş cümlesinde sonucu yazar yani bir şey anlayamazsınız.
Tavsiyem çocuk istemiyorsanız korunun sonra bir bakmışsın hamilesin.
Tecrübesi olmayan erkek pimi çekilmiş el bombasi gibidir 10 saniyede patlar ne olduğunu anlamazsın.
evlenince verirsin. şimdi sadece sevişin. yalasın seni o an girmesini isteyebilirsin
dini nikahımız var nişanlım baya istekli
Beklemek istemiyor
aranızda sorunlar çıkabilir ve hevesi geçerse evlenmekten vazgeçebilir. bence aşkı bitirmeyin. onun ne istediği değil senin ne istediğin önemli
Sakın olmalisn ilk önce o kadar çok acı hissetmezsn nişanlın anlayışlı biriyse sorun yasamazsn
Çok anlayışlıdır ama bana sürekli evlenmeden ilişkiye girme ya bırakırsa felan diyorlar sıkılır diyolar ama nişanlım beni çok sever yani bilemedim
Yani evlenmedn yapmayin seven insn her türlü sever
Dini nikah yaptık
Düğün yakın ozman
Belki nişanlın da ilişkiye girerek seni garantilemek istiyor olabilir dini nikah yapmışsınız sonuçta
Anlamadım nasıl garantilemek istiyoe
İşte vazgeçersin evlenmekten falan diye
:) gerilme sakin ol sadece akisa birak aci zevk zevk zevk... Çokk zevk alacaksin
Tüm süreçleri anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım
Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutun 45 dk 1 saat sen ıslan iyice ondan sonra yapın
iki tarafın da ilk olması sorun olabilir, ön sevişmeyi uzun tutun rahatlayıp gevşeyin
Bende öyle ilk yaşadım ilkim 30 yaşımdaydı korkma ama yani bizdede çok farklı olmuştu
Sevilin ıslanmana dikkat et sulu olsun kendini kasma yavaşca al içine
Düğün yapmadınız mı
İmam nıkahımız var 2024 eylul düğün kısmetse
Çok var daha bence yapma o zaman
doggy yapın seni tutsun girsin bir kerede daha az acır
Yani canın öyle sandığın kadar yanmaz merak ettiğin bi şey olursa sor
Rahat bırak kendini iyice ıslanmadan sen sokmasın
Stres yapma , sakın ol, jel kullan
Jel bol sürün bizde yeni yaptık çok rahat geçti bizim
32 yaşında Erkekler tecrübesiz oluyor yaşlı gençle denemeyi dene
kayganlaştırıcı jeller var
Alkol alıyor musunuz?
Nişanlım alıyor ben almıyorum
Çok zor durumda kalmayacaksan biraz alkol sana da iyi gelecektir, acele etmeyin başlarken. Sindire sindire başlayın. Hatta öncesinde uzun uzun sohbet edip rahatlayın. Ön sevişmeyi uzun tutun, çok aydınlık ya da karanlık olmasın, loş ortam size yardımcı olacaktır
Teşekür ederim ya bizim dini nikahımız var ama çoğu kişi evlenmeden verme diyor ama birbirimizi çok seviyoruz yani sırf ilişkiye girdim diye nişanlım benden sıkılır mı ki
Dini nikah seni korumayacaktır, hoş resmî nikah da korumaz olacak olduktan sonra. Nikaha güvenip yapacaksanız hiç deneme derim. Sevgiline güveniyorsan sorun yok
Acele etmeyin yavaş yavaş olur
Tatil olayı gerdekten sonra olmalı 👍
Islansiz zevke gelkolay
Kafanda buna odaklanma... Zamanla zevke dönüşecek
Yanmaz sakin ol
Sinek ısırığı kadar