Cinsel Yaşam Erkeği yatağa atamıyorum neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Çağırıyorum gelmiyor Erkeği yatağa atamıyorum neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Atın o zaman 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çağırmayla olmazsa tahrik et git yanına penisini okşa dudaklarına yapış öp em. Elini tür ve vajinana götür. Dokunsun sıcaklığına. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzakta ama Yorumla hakankerem2020 +1 yıl Uzakta da olsa ben giderdim. Sklmk isteyene karşı koyulmaz. Çok uzak değildir umarım. Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Yakınsan git baştan çıkar biraz ona fiziksel temasta bulun 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi istekli kız mutlaka atar naz ayaklarına giriyordur 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vay arkadaş devir cidden değişti 😂🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Naz yapıyor Yorumla Mrengineerac +1 yıl Başıda ağrır dikkat et 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bu gece olmaz başım ağrıyor dedi 😂 Yorumla Mrengineerac +1 yıl O zaman sen tahrik edemiyorda olabilirsin Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Beni çağır koşarak gelirim 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Tut belinden kaldır at 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Niye gelmiyor uzaktamı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hairmafya +1 yıl Gelmesi lazım ama sen davet etmişsin yatağa Yorumla
Aslanares Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Korkuyor belki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neyden Yorumla Aslanares +1 yıl İlişkiye girmekten Yorumla Soran +1 yıl Niye korksun Yorumla Aslanares +1 yıl Erken boşalmak dan korkuyorsa veya daha önce girmdiyse normal Yorumla Soran +1 yıl Korkarsa hiçbir zaman yapamaz o zaman Yorumla Aslanares +1 yıl O yüzden iş sana düşüyor Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korkuyodur senden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne diye korkacak ki Yorumla Hakanesk +1 yıl Şaka yaptım ya. Daha önce birşeyler yaşadınız mı? Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Hakanesk +1 yıl Sanırım sebebi bu. ya da çekindiği bir şey var Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Erkek mi ki o 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. adam işte :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Seni beğenmiyor mu? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bişey demedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kilo göğüs ölçüsü? Yorumla Soran +1 yıl 160 49 75B Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper fiziğin var👅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsun o nerede? Yorumla Soran +1 yıl Ben İstanbul o Adana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uçakla gelir ne olacak, ödül olarak defalarca yaparsın dimi? Neresinde istanbulun Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden peki 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Öyle erkeğin neyse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Atın o zaman
Çağırmayla olmazsa tahrik et git yanına penisini okşa dudaklarına yapış öp em. Elini tür ve vajinana götür. Dokunsun sıcaklığına.
Uzakta ama
Uzakta da olsa ben giderdim. Sklmk isteyene karşı koyulmaz. Çok uzak değildir umarım.
Yakınsan git baştan çıkar biraz ona fiziksel temasta bulun
Senin gibi istekli kız mutlaka atar naz ayaklarına giriyordur
Vay arkadaş devir cidden değişti 😂🤣
Naz yapıyor
Başıda ağrır dikkat et 🤣
Bu gece olmaz başım ağrıyor dedi 😂
O zaman sen tahrik edemiyorda olabilirsin
Beni çağır koşarak gelirim
Edebinle dur sende
Tut belinden kaldır at
canım ya da sen çirkinsim
Niye gelmiyor uzaktamı
Evet
Gelmesi lazım ama sen davet etmişsin yatağa
Korkuyor belki
Neyden
İlişkiye girmekten
Niye korksun
Erken boşalmak dan korkuyorsa veya daha önce girmdiyse normal
Korkarsa hiçbir zaman yapamaz o zaman
O yüzden iş sana düşüyor
Korkuyodur senden
Ne diye korkacak ki
Şaka yaptım ya. Daha önce birşeyler yaşadınız mı?
Yok
Sanırım sebebi bu. ya da çekindiği bir şey var
Erkek mi ki o
Belki erkek değil😄
Haram haram
adam işte :)
:) :) beni çağırsan uçarak gelirim
Anasını da çağır belki gelir
Başkasını at
Namuslular demek ki
o kimdir
Ben geleyim
e maaal
Seni beğenmiyor mu?
Bilmem bişey demedi
Boy kilo göğüs ölçüsü?
160 49 75B
Süper fiziğin var👅
Nerde yaşıyorsun o nerede?
Ben İstanbul o Adana
Uçakla gelir ne olacak, ödül olarak defalarca yaparsın dimi? Neresinde istanbulun
Neden peki
Öyle erkeğin neyse
Nasıl olur