ayrılık olmuş nudeleşmişsiniz bazen görüntülü bazen sesli veya yazarak.. yıllar önce de se xting yapmışsınız.. yıllar sonra tekrarlamışsınız.. tam görüşecekken ayrılık olmuş üstelik sevgilinizin durumu da fb için müsait dul üstelik genç güzel fiziği de dolgun tekrar ona dönmeyi düşünür müsünüz?
Güncellemeler
+1 yıl
o düşünüyor mudur her erkek düşünür mü?
Seksting yaptığınız birini özler misiniz, aklınıza gelir mi?
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
22
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnanır mısın bazen girerim yatağa, Sezen Aksu dinler hüzünlenirim… Sonra tam uyuyacakken şehvet perileri gelir ve gözümün önünden film şeridi gibi geçer o seksting anları, ah derim ne yaramaz kızdın sen cimcime… Sonrası ağlayarak çekme…
Sana önerim tek kişiye kendini bu kadar bağlama eğer temel ihtiyacın cinsellikse. Her önüne gelenle elbette yapma ancak birini beklerken onlarca defa rahatlamayı çöpe atma riskini alma bence
istemem lazım yani şu an şöyle düşün istemesem bu kadar ondan bahseder miyim hayır duygularım herşeyim ele geçirmiş kendini kim bilir bi arata gelsek nssıl olurdu..
Biriyle konuşmaya başlamadan, en azından şans vermeden duygu da oluşamaz bunu demek istiyorum. Aylardır seksting bile yapamamışsın ve kim bilir ne kadar dolmuşsundur kendini de düşün biraz
libidom çok yüksek evet bazen nasıl azalır diyorum bekarken de böyleydi gerçekten ilişkim yokken de kızken çok istekliydim şuanda da öyle ne kadar meşkuliyet bulsam kafam hep se kse gidiyor
Senin gibi hatun için 8 saat yürüyerek bile gelinir, bahane değil. Kıymetin bilinse şu an şu durumda olmazdın zaten. Oral sevdan vurucu darbe oldu, harikasın bence
evet bunu bende biliyorum ama olmuyor.. ondan yakışlıklısı ondan daha ilgilisi buluyorum max iki gün dayanıyorum sonra engel... bek ex aşığı yani eski aşığıyım
ahahahaha unuturum umarım hayat benim için zor bu yönden libidomu azaltmam lazım keşke ona yönelik ilaç olsa güzelliğime de yazık oldu emeklerime de libidoma da yanlıs bi evlilik yaptım ya
kaderim bahtım güzel olmadı ama soğudum evliliklerden bi çok şeyden soğuttular sağolsun ya kadın var yatakta berbat evde öyle bakımsız ama kocası bi o kadar biçok konu da iyi neden böyle oluyor anlam veremiyorum
Hep mi böyle olur be… Aynı örneği bilmem kaçıncı duyuşum. Hep yatakta en canavar kadınlar en işe yaramaza gidiyor bizim gibi boğalara da kütük gibi yatanlar
Erkekler Ne Diyor
İnanır mısın bazen girerim yatağa, Sezen Aksu dinler hüzünlenirim…
Sonra tam uyuyacakken şehvet perileri gelir ve gözümün önünden film şeridi gibi geçer o seksting anları, ah derim ne yaramaz kızdın sen cimcime…
Sonrası ağlayarak çekme…
valla mı asjshshsh
bak etkilenirim eğer gerçekten diyorsan
Elbette gerçek
Sadece biraz edebi yazmak istedim 😂
benim ekran görüntümü almıştı ikisi gözükecek şekilde silmişmidir
Hayır silmeyiz
emin mjsin bence silmiştir
Silmiyoruz.
Dönüp dönüp bakıp çekmek gibisi yok.
Bazen kıza yazmaktan çok daha pratik
ama saçma p rnolar ne güne duruyor
Sana yükselmiş, sana özel olarak kendini açmış ve atmış bir kadın en azdırıcı p*rno misliyle iyidir gözümde
Prnoyu herkes izler, kadını ise sadece ben
haklı bakış açısı ya ne biliyim işte şu an yazsa da gelse de böyle şeylere konuşmaya gerek olmasa
Sana önerim tek kişiye kendini bu kadar bağlama eğer temel ihtiyacın cinsellikse.
Her önüne gelenle elbette yapma ancak birini beklerken onlarca defa rahatlamayı çöpe atma riskini alma bence
yok duygu olmalı birazcık da olsa ben öyle canım çok çekse isterse o eximden daha yakışıklı olsun biri çıksa duygu yoksa yapmam
istemem lazım yani şu an şöyle düşün istemesem bu kadar ondan bahseder miyim hayır duygularım herşeyim ele geçirmiş kendini kim bilir bi arata gelsek nssıl olurdu..
Biriyle konuşmaya başlamadan, en azından şans vermeden duygu da oluşamaz bunu demek istiyorum.
Aylardır seksting bile yapamamışsın ve kim bilir ne kadar dolmuşsundur kendini de düşün biraz
çevremde kimseyle hayatta yapmam bi kaç kez denedim yakışıklıdılarda gerçekten olmadı duygu geçmiyo bi kere
ben ex seviyorum huyunu suyunu eski olan anılar aklıma geliyoe
bence güvende oluşmuş bak çocuk kaç aydır ne numaramı birine verdi ne rahatsız etti tertemiz
Umarım dönüp seninkini harabeye çevirir de zevkten bayılır kalırsın
bişey yaşasak bile yarın öbür gün ayrılsak sessizce çekilecek şu an ki gibi
Şu haline bakınca bile insan gelip seni becermesini istiyor
ahahahah ne güzel beddua bu böyle ajssjsjsj
İnan bana sadece deliler gibi seks yapıp sana sıkıntı çıkarmayacak çok erkek vardır
evet ben böyle bi ilişki istiyorum çocuğu biliyorum işte hoşuma da gitmiş anılar da var daha ne olsun ex üstelik
Öyle bir anlattın ki yükseldim ve senin rahatlamanı çok istedim 😅
Şu an hazine gibisin dönüp paramparça etse seni keşke
hahahaha evet bende öyleyim ama numarası silindi bi kaç fotoğrwf vardı silindi hiç rahatsız da etmem canım istese bile ben böyleyim
exte öyleydi yani diyeceğim şu çivi çiviyi söker diye bi deyim vardı
en son ki isteği fazlaydı ama fotoğrafların galerimde kalsın derdi
Her erkeğin isteyeceği bir partnersin bence.
Duygu dolu seks yapalım birbirimizi rahatsız etmeyelim, daha ne olsun
Seninkine bakıp bakıp yapmıştır eminim doyasıya, bir de henüz çok çıtırsın 23 ne ki
evet görüntülü bi iki kere ekran aldı ikisi gözükürken silmişmidir o fotoğrafları
İkisi dediğin?
ısrarla domalttı beni kamerada o esnada ekran aldı farkettim
Herif de ağzının tadını biliyormuş ilik gibi pozisyon
yani ben istemedim o ısrarla domalttı ekran aldı öyle silmişmisir sence
Silmemiştir, bakıp bakıp sana küfürler ederek boşalıyordur arada
belki de şu an sevgilisi koynundadır
bu kadar kafadan senaryolar yeter bana bence :((
o sevgili yapmıştır
Domaltıp 2si bir arada ss almışsa inceden arkanı da istiyor olabilir bilgin olsun
ayrıca yalan söylemiyorsa eğer çok kız becerdim dedi bana
öyle dedi zaten
Ne dedi
onu da kabul ettim ama arkası bakire dedim istedi yine de ben daynanamcağı söyledim muhtemelen olmazdı
Alıştıra alıştıra yaparsa bal gibi de dayanırsın
Hem unutma bakire bir delik her zaman çok çekicidir
kremli falan denedim dedim o ne kremi kuru kuru anırtacam seni gibi laf kullandı hoşuma gitti ses etmedim
AHAHAHSHSHSHS çok iyi
Kuru kuru girse sqinin derisi yırtılırdı mk
yani artık ateşlendi ondan öyle yazdı heralde
karşımda 3 defa üst üste boşaldı şok oldum daha önce böyle performans görmedim bir de 3 1 yani
31de 3 posta daha kolaydır zaten kızım
kocamda öyle bişey görmedim ama erkeklerde ne nasıl kolay falan bilmiyorum
bi araya gelseydik o kendini fazla yormazdı üste olurdum hep
kucakta git gel seviyorum
Sana bir şey diyeyim mi sana 5 ay yazmamak enayilik
Zevklerin güzel libido tavan belli
evet ya belki sevgilisi koynundadır diyorum ya bilmiyorum artık..
Umarım en kısa sürede bakire arkanın içinde, kulağında nefes sesiyle gidip geliyor olur
libidom çok yüksek evet bazen nasıl azalır diyorum bekarken de böyleydi gerçekten ilişkim yokken de kızken çok istekliydim şuanda da öyle ne kadar meşkuliyet bulsam kafam hep se kse gidiyor
ay keşke ağzın bal yesin.. ağız derken bi de emmeyi çok seviyorum
sabaha kadar oral seks çekerim dondurma sürüp çikolata sürüp yaz sıcağında kocam da artık yara çıkmısti biliyodun vajina suyu tuzlu
Vay arkadaş hatuna bak ben o herifin beynini sqim ki senin pestilini çıkarmıyor
kalvye duzellti kendi kendine yanlıs yazıldı
naptım kızım nasıl bir şeysin sen bu sak. so aşkı nedir
ya evet üstelik dul kaldım şaka gibi
ben ve dul olmak kesinlikle büyük günahlara girerim garanti yani
çocuğun suçu değil uzak 8 saatlik yol uzak düşüyor hep derdi işler yoğun derdi gelemem sen gel diye
Senin gibi hatun için 8 saat yürüyerek bile gelinir, bahane değil.
Kıymetin bilinse şu an şu durumda olmazdın zaten.
Oral sevdan vurucu darbe oldu, harikasın bence
ya o tek değil sevişmeyi öpüşmeyi se kse dair herşeyi seviyorum tatlı tatlı saatlerce sürsün yataktan çıkmayalım
libidom nasıl azalır sen onu söyle
kocam yok ayrıldım, ilgi duyduğum sevgilimde gitti, başka başka da duygu olarak bir şey hissetmek için çabaladım olmadı libidom azalsın en iyisi
Azalmaz, sadece tatmin olur ancak.
Düşmanıncasına becerilmen lazım acil
Bu libido azalmamalı çünkü nadir bulunur bir şeysin
evet bunu bende biliyorum ama
olmuyor.. ondan yakışlıklısı ondan daha ilgilisi buluyorum max iki gün dayanıyorum sonra engel... bek ex aşığı yani eski aşığıyım
Sendeki içte kalan heves canım.
Onunla deli gibi seks yapınca şimdiki gibi olmayacak senin için
evet çok istedim çünkü bi kere olsaydı defterimiz öyle kapansaydı herkes yoluna bi hafta yanıma gelseydi ayy hayali bile güzel
Var ya ağzın, önün ve arkan ayrı ayrı uyuşturulmalı becerile becerile
şu an onun sıcacık vücuduyla baş başa olurdum o sıcacık aleti de hissederdim içimde..
Kızım yeter taş gibi oldu seksting yaptığım hatun da yok zaten şu an
mm günlere atardık onunla farklı farklı pozisyonlar doyasıya se KS
hahahahahaha yazarken etkilendin mi asgxjxjxjx
kaç yaşındasın sen
27yim, yazarken etkilendim herhalde afet bir şeysin
a aa o da 27 şu an
ne biliyim ben canım istedi dul kalmak zor bu yönden çok dikkatli olmalıyım sanırım
konu dul olmakta değil isteğim var fazlasıyla çevrem dul olduğumu biliyor bu yönden tehlikeli
Tam benliksin de neyse, umarım onu unuttuğun bir dönemde denk geliriz de altımda ezmeye çevirir yerim o vücudunu
ahahahaha unuturum umarım hayat benim için zor bu yönden libidomu azaltmam lazım keşke ona yönelik ilaç olsa güzelliğime de yazık oldu emeklerime de libidoma da yanlıs bi evlilik yaptım ya
Aşırı merak ettim nasıl göründüğünü, yüzünü vs.
Lütfen bana denk gel yeniden
yüzüm yuvarlak tombul 162 80 kg yum gögüslerim 95 belim 70 75 gibi ayva göbeğim var kalçam da 85 90 arası saclarım kızıl şu an kısa omuzlara kadar
Çok aşırı iyisin ya
Kesinlikle denk gelelim, çarpışmamız gereken konular var
tatlı buluyorum kendimi vücudum sıkı ayna dan bakınca kendimden tahrik oluyorum tenim pürüzsüz
Aklımda yoktu aklıma soktun ve seni istedi canım.
Gel de uyu şimdi
saçlarım dalgalı ayrıca
Resmen yatak için yaratılmışsın ya bunlar ne
Evire çevire perişan edilmelisin acil
hahahah hayal edebiliyor musun
evet bende çok istiyorjm :((
Evet ve ettikçe o kadını istiyor canım o yüzden etmesem daha iyi ama elimde değil
Önlü arkalı girmek vardı o alev alev yanan bedene
kaderim bahtım güzel olmadı ama soğudum evliliklerden bi çok şeyden soğuttular sağolsun ya kadın var yatakta berbat evde öyle bakımsız ama kocası bi o kadar biçok konu da iyi neden böyle oluyor anlam veremiyorum
Hep mi böyle olur be… Aynı örneği bilmem kaçıncı duyuşum.
Hep yatakta en canavar kadınlar en işe yaramaza gidiyor bizim gibi boğalara da kütük gibi yatanlar
evet o uzun aradan sonra aleti koyunca öyle zevkten bağırmamam için ağzımı eliyle kapatması için anlaşmıştık bir de
Var ya bakire gibi azgınsındır şu an sen
Canım seni çekti hem de aşırı
kızken öyleydim evliyken de dulum şu an yine fazla istek var fazla kocam artık yara oldu diye kızardı bana düsun..
Emmenden ötürü mü offff
hayır çok suluydum o tuzlu su dan olsa gerek gir çık gir çık kasıyordum bir de aşırı acı çeker gibi yapardı ama gerçekten ucu yaralıydı belliydi
Senin içerisini aşırı merak ettim
Fırın gibidir
evet aşırı sıcak şuanda hep öyle hiç dinmiyor ateşi
mastürbasyon. olmuyor günde kaç defa yapsam ateşi gitmiyor daha ço arzuluyorum
göğüslerim o kadar hoş ki gece uyumadan veya duştan sonra hep öperim güzel bakıyorum onlara kendime..
Seni becermek istiyorum
Ve bana tam sen gibisi lazım
hahahah duygularım körelmiş ama yeni birine mecalim yok ama se KS robotu olabilirim
Ezilmen lazım farkında mısın
evet bi kerelik değil ama iyice rahatlayana kadar yürümeye takatim kalmasın
İşte bunu yapmak için deliriyorum
Körün istediği bir göz Allah vermiş iki göz Ben düşünmezdim bile
atasözle ne alaja
Öyle ama
İşin içinde seks varsa akan sular durur. Herşeyden önce gelir. Bu bir tutkudur.
bir işe yaramadı ama
Alla alla başka bir şey var o zaman başka biri olabilir mi?🤔
olabilir zaten ciddi ilişki istiyordu başını yakıcaksın da diyemedim. yorum da bulunmadım demek bulmuş birini
Sen çok arzulanıyorsun dimi bazı anlarda.
evet duygu benim için önemli
Haklısın bu konuda. Ben bile bazı anlarda saldıracak kadar dolu oluyorum. Kendimi kaybediyorum
en güzeli ihtiyaç ilişkisi gerisini boş ver çekilecek gibi değil
Bak burada sana sonuna kadar katılıyorum. Uzun birliktelik ruh ikizini bulmadiydan yürümüyor.
öyle bir şey yok yalan
Seninle uzun uzun arkadaş olarak konuşmak çok isterdim.
valla birisi vardı bazen aklıma geliyor
aynanın karşısında yaptıkları aklımdan çıkmıyor.
hmm seni etkisi altına almış neden diili geçmiş zaman peki
çünkü bana yalan söylemiş, evliymiş ve kocasına yakalandı.
sonr abende çok kızdım yalan söylediği için bidaha görüşmedik zaten
evli olması değil de yalan söylemesi çok kızdırdı beni
Bu siteden sevgili olup seksting yaptım daha sonra ayrılmıştık ama özlemiyorum
nasılsa başkalarını bulmuştur niye özlim 1 günlük insanı
Sekistinkden ne anlıyorsunuz yaw sarılmadan öpmeden bi halt anlamam ben :d
ben gerçeğini istiyordum gel diyordum gelmiyordu
gelen oldu mu peki hiç :)
Bana efsanevi deneyimler yaşatan iki kız var hala aklimda
se xtingle mi
Evet cok guzeldi goruntulu ve sesli, keske simdi burada olsalardi
evet çok isteyip de kavuşamamak hem keyifli hem bir o kadar da zor bir durum sabırsızlandırıyor
O anları yasattiklari icin heyecan var olmadıkları için hüzün iki duygu bir arada seni çok iyi anlıyorum
evet yine de güzeldi bak aklımda
Yine gelseler cok mutlu olurdum, siz hala konuşuyor musunuz arada
hayır ya gitti gitti
Denemek ister miydin simdi sextingi
se xting değil artık onu gerçekte istiyordum
Öyle bi anlattı ki insanın canı çekiyor aa.
umarım onun canı da beni çekiyordur...
Sende bu betimleme varken haliyle istiyordur
hahahaha sen bir de başka varları düşün
Tamam git burdan şeytan beni de etkin altına almaya çalışıyorsun tü tü pü amenooo
bana bayılıyordu gercekten bana bi kere dedi ki tüm gün aklımı başımdan aldın o nasıl güzellikler diye afjfddndjdjdj
Beyler bu kadın beni ele geçiriyor he. Ne la bu ateş gibi çıktı 😮💨
ama sonra gitti
Geri gelir bir gün merak etme
he hee
Reis senden iyisini bulamaz la deli olma 2 dk da aklımızı aldın senden kaçar mı olmmm
5 ay oldu ortalar da yok whatsapl profili gözükmüyor sosyal medyalsrda ekli değil bu ne diyceksin
Mal bu çocuk diycem ne diycem. Aaaa tutup kolundan verebilsem sana yapardim sjsj
ahaahaha
Bahsettiğin kadın sen misjn
evet canısı
Ne zaman bir araya gelelim derimmm guselim
Yani kişiden kişiye göre değişir aslında
Ne olsada etkilenme oluyor
Valla bahsettin kişi benim olsa dönerim
Performansı iyiyse evet
uzun aradan sonra çok ateşli olacağı kesindi bence benim adıma
Gizli olmasan konusurduk
Dul musun sen
evet
Kaç yaşındasın
23
Nerelisin
Özlenir
ah ah umarım kafasına saksı düşer de yazar
Yazmazsa yapacak bir şey yok
yani öyle kafamı da yormam birşeyleri deneyimledim yorgun düştüm erkeklerin tripleriyle uğraşamam
Ne deneyimledin
dolu dolu evlilik
İyi güzel
Sadece menfaat ilişkisi mi
evet
Ekle ya da özelden yaz tecrübeni daha derin dinlemek isterim
kalbim kırık içim burkuk :D
Yaz sen, konuşalım bakalım neymiş
ne ya duygularım gitmiş sadece ihtiyacım var bi hevesle de anlatmam
Anlat sen.
oldu bitti gitti ama keşke mutlu sonlu olsaydı o kadar 7 ay birseyler yaşa yaşaa sonra terket
Terk mi edildin. Niye sanalda kaldı hep
yani o biraz küfretti bende altında kalmadım ağır konuştum basit şekilde bitti
Neden oldu bu
ortadan kayboluyordu sinirleniyordum
galiba fb olmayı beceremedi :D
Şimdi azgınsın ihtiyaç mı duyuyorsun. Mevzu bu mu
k*
korktu o yüzden gitti ajdjddhdh
Neyden korktu
duygular araya girecek falan
ben onu da diyordum beni altına alınca sana aşık olurum diye adkdjdj :D
Kendi canı çekince mi geliyor sana. Yahu yaz özelden serii konuşalım