Tatildeyken bir kac kez basimdan gecen bir olaydi 1 saatte tanimis oldugum biriyle iliski yasadim sevgiliyken yasadiklarimdan daha gercek ve daha dogaclama ve daha şehvetliydi aynisini yine baska bir sehirde ve yine ayni sekilde tanimadigim birisiyle yasamak istiyorum yarin istanbula gidiyorum sizinde bu tur fantezileriniz oldumu yoksa benmi anormalim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGidince bir evsizle yat. Soğuk havalarda bir kaç saatte olsa ısınır garip. Şarabıda varsa off değme fantazilere. Uzaylı hayvanlı kamçılı kelepçeli maşrafalı
12 Yorumla
Soran+1 yılne diyon sen yaa ben gidince yakisikli karizmatik arabasi olan kariyeri olan kulturlu bir beyfendi bulmak istiyodum hayallerime limon siktin resmen 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSenin hayalinde bu kadar olur. Çıkar artık at gözlüklerini. bir kereğine zengin arabası olan bir adamla yatsan ne yatmasan ne. Olay her şeyini kaybetmiş bir adamı bir kereliğine de olsa zengin hissetmesini sağlamak. Seks ve vicdan aynı leğenin içinden beslenen olgulardır. Bunu unutma. Kim bilir belkide bu leğenin içinde daha önce alamadığın hazzı alıp "demek ki seks kapı kolunun sadece aşağı ve yukarı hareket etmesi değilmiş, aynı zamanda içime girip aşağı yukarı hareket etmesiymiş" diyceksin. Öpuldün tatlım.
En İyi Cevaplar
Hiç tanımadığın biri birden gelişen olaylar tabikide beynin hiç karşılaşmadığı durum o yüzden zevk 3-4 katına çıkar tabi karşıdakide acemi değilse
10 Yorumla
Anormal degilsin genelde hizlica isliyen cinsel iliskilerden seninkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılduygusallıktan yıpranmış mıydınız bunları yaparken?
012 Yorumla
Soran+1 yılevet birisine cok asiktim ama onun umrunda bile degildim beni terketti ama simdi onemsemiyorum artik ve kimseye baglanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılçok iyi anlıyorum, insan başka arayışlara başvurabiliyor. Kaç yasındaydınız
Soran+1 yılbu yaz oldu yine 21 yasindaydim
Soran+1 yılilk kez siz anladiniz bunu yuzlerce kisiyle konussanda anlatamazsin bazen ya
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyleri yaşadık tahminimce. yaşınız için biraz erken olmuş ama sizin tercihiniz yine de.
Cevap sahibi+1 yılve kendi hayatın sonuçta kimse seni ilgilendirmez de. bu tür ilişkiler o yaşananlardan sonra daha zevkli geliyor bence de.
Cevap sahibi+1 yılFantezin devam mı?
Cevap sahibi+1 yılÖzgürce mi davranıyorsun hala
Cevap sahibi+1 yıl@soran ne durumdasın?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
110Cevap
Bence burda yaptım diyenlerin çoğu sallıyor. Ama benim başıma şöyle bir olay geldi. Ben ispanyol bir kızla tanıştım aynı gece öpüştüm. Benimle birleşmek istedi fakat yanımda prezervatif yoktu. O an çok düşündüm ama yapmadım. 2 dk için hastalık kaparım düşüncesiyle. Üstelik ne kadarda kolay olmuştu. Kesin bu işte bir numara var diye düşündüm
10 Yorumla
+1 yılevet şimdi erkekler yalanlara başlar ormanda otelde :D heryer de hayallarini gercek gibi anlatırlar lan bu kadar cok yapıyorsanız bu cevredeki abazalar kimler o zamn :D
10 YorumlaBu ülkenin %99'u Müslüman diyenlere bu kafa yapısı...
Bence bu ülkede günah ve haram olan her türlü ahlaksızlığı işlemek serbest, düzgün ve doğru insan olmak haram.
Hiç mi utanmanız, arlanmanız yok.
Yeriniz o naneyi bari susun da günahınız Allah ile aranızda kalsın.
Ha Müslüman değilseniz, lafımı üzerine alması gerekenlere söylüyorum.113 Yorumla
Soran+1 yılanektodu yanlis bir soruya biraktiginin farkindamisin kardeş? burda kimse senden vaaz istemedi herkesin inancida dinide imanida kendine baskalarina karismak gibi bir hakkin olamaz ve laik bir ulkede yasiyoruz %99 musluman diyemezsiniz..
Soran+1 yılülkede gunah ve haramda hirsizlikta zirve yapmis hukumete oy verenler burada namus ve din bekciligi yapmamalidir bence kisilerin ozel hayatini irdelemek yerine biraz sesinizi tecavuz taciz olaylarinada cikartabilseniz cok iyi olacak bizim yasadiklarimiz kendimizi ilgilendirir elestirmeye hakkiniz yok
- +1 yıl
Aptallık da bedava. Benim siyasi jenerasyonumu bu yazıyla nasıl anladınız? İktidar partili miyim sizce? Aptallık bu işte, niyet okumak denir buna ve bu sadece cahil insanların işidir.
Vaaz demişsiniz, askerî personelim. Vatan toprağı ve bu necip millet için şehit olmaya yemin ettim. Sizin gibi hedonistleri gördükçe içimde kalbimde büyük bir yara oluyor. Çünkü Gazi Mustafa Kemal'den Metehan'a kadar asil ruhlu milletimin kadını ve erkekleri doğru hayat yaşadı. Sizin gibi hem cahil, hem dini anlamda ahlaksız hem de bu ahlaksızlığından utanacağı yerde millete gösteriş yaparcasına reklam yapanlar oldukça sizlere hakkımı helal etmiyorum...
Soran+1 yılsenin jenerasyonunu ben yobazligindan kavradim ve o kisilerle aranda bir fark oldugunu dusunmuyorum kisilerin ozel hayatina tecavuz eden kimselere zerre saygida duymuyorum.. Niyet okuyan oncelikle sensin benim cinsel hayatimi baz alarak karakter analizi yapan onyargilarini savuranda sensin ayrica askeri personelim demissin birde soydan irktan vurmussun bende türk milliyetcisiyim türkçü ve atatürkçüyüm sosyal hayatimi ideolojimi goruslerimi bilmeden bu yaptigin komik elestiriye ancak gülerim ben :) Tarihime ve irkima sizlerden daha cok onem veririm cunku ben turk milliyetcisiyim soycuyum sizler gibi dusunmuyorum ve arapci ummetci degilim islam birligine degil turan birligine inaniyorum bir Türk'ün benim icin hangi dine mensup oldugu önemli degildir hristiyan, musluman deist veya ateist bu benim icin farketmez irk ile dini bir tutamazsin birisi kader digeri secimdir ve ayrica yaptigin klasifikasyondan ne derece cahil oldugunu da ispatlamis oldun
Soran+1 yılbirdahaki yorumuna cevap vermeye tenezzul bile etmeyecegim iyi geceler :)
Soran+1 yılbenim soyum belli en azindan soysuz arapci gotverenlerden olmadim örnegi Şu an karsimda :) evet ben hedonist ve makyavelist bir kisiligim sende işsiz gücsüz bir namus bekcisi abazaliktan kirilip sabah aksam p*rno izler asilirsiniz sonrada disardaki insanlara sen ahlaksizsin sen dinsizsin yaftasi yapistirirsiniz biliyoruz sizin gbileri benim burda kendimi pazarladigim ve arandigim yok senin varki bu kategoride bu saatte geziyosun vasifsizsin..
- +1 yıl
Yalnız 40 yıllık edebiyatçıyım böyle güzel eleştiri görmedim...
ici-vesma, insanların hayatlarına karışabileceğimiz, onları ötekileştirip senden Türk olmaz, senden müslüman olmaz diyebileceğimiz bir yüzyıl'da yaşamıyoruz. Türkiye ve islam coğrafyasında hala bu ötekileştirme çok popüler olsa da.
Kimseyi tercihleri, kamuya zararı olmayan eylemleri yüzünden suçlayıp eleştirmemiz doğru değil.
Aslına bakarsan, söylediklerimi destekler nitelikte hayat kadınlığı yaptığı halde bir hayvanı ölmekten kurtaran insanların cennete gittiğine dair rivayetler de, Allah'ın merhametinin büyüklüğüne dair ayetler de oldukça fazla.
Ben müslümanım dediği sürece, hiç bir insanı işlediği günahtan dolayı müslüman olmamak ile suçlayamaz, hatta o günahını saklama çabasında ise günahını ifşa edemezsiniz.
Eleştiriniz bence çok dozunda ama ortada geçtiğimiz bir kaç yüz yılın getirdiği demokratik haklar ve özgürlükler var.
Sonuca gelirsem, düşüncelerinde sonuna kadar haklısın ama ötekileştirdiğin için haksızsın. - +1 yıl
Tabi hocam zaten düşüncelerimiz pararel, ben de o eski günlerin özlemi ile yanıp tutuşuyorum.
Ama devir değişti ve insanlara saygı duymalıyız.
Bir de hocam, molier' in yahut voltaire'in bir sözü vardı.
"Düşüncelerinin hiç birine de katılmasam, düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar savunurum".
O benim inancıma göre bir sakıncası yok diyorsa, bize yanlış geliyorsa ve bizimle tartışmıyorsa tamam deyip önümüze bakmalıyız.
+1 yılAbi böyle geri zekalıları dinleyip özenen var mı acaba?
Mk kasharlıklarını marifetmiş gibi anlatıyorlar
ergenleri özendiriyorlar bu kez.!.20 Yorumla
+1 yılİnsan denen canlının sokaktaki kedi, köpekten bir farkı olmalı diye düşünmekteyim.
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul'da netten tanistigim biriyle yasadim. Katiliyorum sana. Aramizda duygusal hic bir sey olmamasina ragmen cok tutkulu sanki iki sevgili es gibi sevistik. Yolun ankaraya duserse haber verirsen cok sevinirim :)
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Normal durum. Yeterli birini aldatıyor olma.
012 Yorumla
Soran+1 yılhayatimda kimse yok sevgilimden dun ayrildim 😂
- +1 yıl
Birini aldatmiyirsan sorun yok canım benim. Kafana göre fuckbody takil. Bol şanslar iyi eğlenceler.
Soran+1 yılsaol sanada bol sanslar :)
- +1 yıl
Benim şansa ihtiyacım yok :) başarı tesadüf değildir :-)
Soran+1 yılhahaha hangi konularda basarilisin dinlemek istiyorum :)
- +1 yıl
Şimdi oturup kendimizi mi ovelim arkadaşım :) tevazu bu değil :)
Soran+1 yılhahaha sen soyle ovguye şayan bir ozelligin varsa hep beraber overiz 😂
- +1 yıl
Tezahürat istemez :)
Soran+1 yıltezahüratida haketmek lazim henuz haketmis degilsin ;)
- +1 yıl
Üzgünüm nalan yasanmisliklari ya da yasanabilecekleri anlatmayı sevmem yaşamak varken :)
Soran+1 yılhahaha ben anlatmam icrat gosteririm diyosun yani mesaj alinmistir 😂
- +1 yıl
Yahu ne cenemizi yorucaz :) o bölgede çalışan tek organim tat alma duyum :)
sadece kerhanede tanımadığım biriyle yattım onun dışında olmadı :D ama edirneye uğrarsan olabilir neden olmasın isterdim böyle bişiy çok değişik güzel geliyo kulağa :D
00 Yorumla
+1 yılnetten tanışıp ilk buluşmayı yatakta noktaladıklarım oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılbunu herkes yapabilir sonucta basta tanisip konusuyorsun bulusma karari aliyorsun :)
- +1 yıl
yani yaşadığım yerde fazlasını yapmak zor
+1 yılSağdan soldan izleyip gelipburya soru soran kızlarımız anlıyoruz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal değilsin, sadece bu konuda net ve dürüstsün;)
00 Yorumla
+1 yılbu yaz antalyada tatilde 32 yaşında evli bir ukraynalı hatunla yaşamıştım hala fotoğraflarımız duruyor baktıkça gülüyorum , güzel di :)
00 Yorumla
+1 yılSonrada neden kürtler antalya ve bodruma yazları akın ediyor diyorlar işte bu yüzden
015 Yorumla
Soran+1 yılahahah tespit guzeldi 😂😂 hic isim olmaz kokusundan anliyoruz kurtleri 😂😂
- +1 yıl
Neyse sana tavsiye her sene farklı bir şehre tatile git ya da otele sonra her beğendiğinle seviş ama 3 gün sonra gelipte hamileyim diye yandım anam diye dolaşma ortalarda
- +1 yıl
ya da ankaradaysan gel düzenli ilişki yaşayalım
Soran+1 yılkorunuyorum hamile kalmam imkansiz :)
Soran+1 yılgazi universitesinde okudum :) ankaranin neresindesin
- +1 yıl
Bende orda okudum dikmendeyim
Soran+1 yılhimmm
- +1 yıl
ne dersin burdaysan görüşelim mi
Soran+1 yılben planlamayi sevmiyorum tesadufen gelissin istiyorum :)
- +1 yıl
burda da karşılaşmamız tesadüfen değil mi sence
Soran+1 yılbu sitede yuzlerce kisiyle karsilasiyorum hepsinimi seciyim internet araciligiyla kisi aramadim hic :)
- +1 yıl
Ben istisna olamazmıyım
Soran+1 yılbu sitede taninmis bir kisiyim cok zor seni ozele davet etmem :)
- +1 yıl
Ne olursa olsun herşey aramızda kalacak ve gizli olacak. Dilersen devamlı dilersen tek seferlik olacak ama herşey çok gizli olacak. Bu konuda herşeyim üzerine de yemin ederim
- +1 yıl
Ben çok ciddiyim lütfen
- Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılhatta karanlık odada sesini ve yüzünü hiç bilemediğim bir kızla yaptım otel odasının kapısını açık bıraktım karanlıkta geldi 2saat sonra gitti hiç tanışmadık
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilmediğim yollarda yürümeyi tercih etmem pek.
123 Yorumla
Soran+1 yılhep ayni yollari yurumek sikici ve monoton degilmi sanada degisim lazim :)
- +1 yıl
Değişimi her türlü yaşarım. Bir kahve içmek makbule geçer seks öncesinde.
Soran+1 yılkonusmadan iletisime gecmek daha heyecan verici bana gore sonrasinda zevk kahvesi icilir :)
- +1 yıl
Seni mi kiracagim? Öyle olsun madem.
Soran+1 yılşart yok, sınır yok, itiraz yok akişina göre ;)
- +1 yıl
İlgi çekici geliyor kulağa.
Soran+1 yılBastan konusmayi planlamayi sevmem sonunu bildigim bir filmi izlemek gbi :) hersey dogaclama olmali o anki şehvete ve psikolojiye bagli
- +1 yıl
Dilediğini yaşaman dileğiyle. :):
Soran+1 yılyaşarız bir gun belki ;)
- +1 yıl
Umarım. :):
Soran+1 yılvarmisin yaşamaya :)
- +1 yıl
Bana uyar.
Soran+1 yılseni sitede cok fazla goruyorum bu 3. uyeligim 2013 ten beri siteye ara ara takilirim ama seninle ilgili fiziksel bir tahminde bulunamiyorum buda cok heyecan verici ve supriz olacak :)
- +1 yıl
Buradan devam edersek sakıncalı olur. :):
Soran+1 yılniçin olsun ki :)
- +1 yıl
Olur çünkü. :):
Soran+1 yılhic bu siteden biriyle bulustunmu?
- +1 yıl
Böyle şeyleri ortalık yerde konuşmak iyi değildir.
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılbak allah korusun bana falan rast gelirsin. bırak bu işleri. yakma kendini kadın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılısrarla illa aşık olmalısın falan diyenler olacaktır
00 Yorumla
+1 yılevet o tarz şeyler daha heycanlıdır fikrindeyim zaten. ben cuckold biriyim evliliktede bunu yaşayabilirsiniz aynıgörüşte eşin olursa
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz öyle bir şey yaşamadım. Kız olsam kesin yaşardım 😕 Ama güzel ve keyifli bir şey olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yaşamadım sapık mı hırsız mı hastalıklı mı güvenmem
20 YorumlaSenide bu gibi durum etkikiyo sevhetlendiryo herkesin gorusune saygi duymak gerek biz ole bisey yapamayiz hacı
00 YorumlaPlajda ya da clupte tanisip solugu odada almak mmm enfes:)
011 Yorumla
Soran+1 yılbencedee 😂
Soran+1 yılplajda zaten fizigimle bastan kazaniyorum bir cok kisiyi etkilemis oluyorum kendi etkilendigim kisiyide degerlendiriyorum eylul ayinda lara plaji epey bir bostu tuvaletleride bostu orada bir kacamak yapmistim numara vermedim ertesi gun yine karsilastik normal bir sekilde konusma basladik gece clubede gittik otelde beraber uyandik bu sekilde iliskimiz basladi :)
Soran+1 yılo cocukta olmadi ama sevgililerimde olmustu :)
Soran+1 yılumdugum gbi cikti cocugun fizigi iyidi boyda yerindeydi tahmin etmistim iyi mal oldugunu :)
Soran+1 yılama sevgililerimde genelde tahminimden kucuk cikti :)
Soran+1 yılbenimde gogus ve kalca dolgun plajda olunca bikinide yanilma payi cok az oluyor ama normal giysi ile yanilabilirsin destekli sutyenler oldugu gbi destekli kulotlarda cikti :)
Evet yaptim bu siteden de iki kuzla yaptim memnuniyet garantisi veriyorum
01 YorumlaCinsellik konusunda 616 cevap paylaştı. gel istanbula :P ben daha once cok kez yasadim.. en sorunsuzlaridir.
00 YorumlaCinsellik konusunda 904 cevap paylaştı. yapmışlığım vardır. ankara'ya ne zaman geliyorsun :p
00 Yorumlaİstanbul'da nerelere takılacaksın söyle de şansımızı deneyelim :)
00 Yorumla
+1 yılTam olarak neresine gelcen İstanbul un ben bursa ama pazar ben de orda yim :)
00 Yorumla
+1 yıl:) benm de buna benzer olmustu evet bazen guzel deneyim olabiliyo, ben de İstanbul'da yasiyrm bu arada :) neresine geliyosun
00 Yorumla
+1 yıl1 saat kadar tanıdığım insanlar ile seks yaptığım doğrudur
04 Yorumla
Soran+1 yılkac defa oldu :)
- +1 yıl
Bilmiyorum elime abaküs alip saymadim ya spotane olursa olur
Soran+1 yılsayamayacagin kadar cokmu mk 😁
- +1 yıl
Olur öyle şeyler ara sıra bazı bazı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmadı. Aha dayıya sor
Yanıyorsun fuat abiiii :D00 Yorumla
+1 yılks deki abazalar yarın istanbula akın eder şimdi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım bana denk gelirsin. Senin gibiler yatmak keyifli olur. 17 milyonda 1 şansım var en azından. İyi geceler
01 Yorumla
Soran+1 yılyazikk yaa sana demek durumun o kadar kritik tek sansin benmiyim 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılMükemmel bisey her seyahat baslangicinda ilk temennim en ozel otelleri sirf bu yizden tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul'da evim var. Düşünürsen boğaz kenarında çılgınlar gibi eğleniriz. Sonra mutlu son.
00 Yorumla
+1 yılYaptım. çokta zevkli ve güzel. daha sevgiliyle yapılandan daha güzel. yrni bir ten keşfediyorsun ve tek seferin var
00 Yorumlaİstanbul da çok rahat bulursun bir değil daha fazlasını hatta
116 Yorumla
Soran+1 yıltipide uyarsa ne ala :)
Soran+1 yılyakisikli babyface boyu posu ve fizigi yerinde birisini ariyorum :)
Soran+1 yılbulabilecegimi dusunuyorum zaten :)
Soran+1 yılevet bodrumda ve antalyada oldu
Soran+1 yılatlantise, roys placeye birde paddyse gittim
Soran+1 yılniye yaziyim ki
Soran+1 yıliyi geceler
+1 yılYaşamadım.
İstanbuldaki erkeklere umut kapısı oldun :)00 Yorumla
+1 yıltatildeyen bende yaşadım. not isranbulda yasiyom ☺☺☺
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla olmadı ama arada oldu antalya fazla müsait değil bence evet sokak ortasında fahişe çok ta normal tatildeyken felan zor ben antalyada yaşıyorum da oyüzden dedim
00 YorumlaEvet genelde tatilde bir kac oldu çok ateşli ve arzulu oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet denk geldi rasgele cafede oturuken merhabaştıgım kızla yaptık geçenlerde sende gel cafeye kanka sanada s. kici gözlerle bakayım meraba diyim :))
06 Yorumla
Soran+1 yılwouww guzel bir hikayeymis hangi cafe bu :)
Cevap sahibi+1 yılkocaelinde nctyde :D
Soran+1 yılgelirsem merhabalasiriz :)
Cevap sahibi+1 yılinşallah güzel kız :) iyi sabahlar iyi eglenmeler
Soran+1 yılsanada iyi sabahlarda pek eglence yok gece yarisi uyandim oglen biraz daha uyurum umarim yola cikacagim :)
Cevap sahibi+1 yıliyi yolculuklar iyi yiyişmeler kanka :)
Otellerde oluyo genelde İstanbul büyük şehir ama bana denk gelmen senin için problem yaratır 😂
00 Yorumla
+1 yılİnsanın içinde var öyle bir şey. Yapıp yapmamak dünya görüşüne hayat felsefesine bağlı
00 Yorumla
+1 yılBende yarın istanbula gidiyorum umarım karsilasiriz :d
00 Yorumla
+1 yılbak şimdi millet pik yapar :) benim de oldu tabi neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyola cikarsin burazdsn. his geleceksin. yolun avcikar tarafina duserse haber ver..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCookkkk sayisini ben bile bilmyrm ilk bir kac saat icinde ama yurtdisinda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFethiyede olmustu ayni anlattigin gibiydi sevgilim yok zaten olmadi ilk onunla oldu anlatılamaz birseydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDefalarca yaşadım ve en zevklisi de budur. Bir kez olacak ve sınır yok anal oral hatta grup bile yaptık.
00 Yorumla
+1 yılBnmde oldu eskisehire gel birlikte yapalim ne dersen ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasadim.. pzgurce dedigin gibi dogaclama... hosgeldin :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIlgimi cektin :)
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim
otobus ucak nerden aliyim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılben planlamayi sevmiyorun tesaduf gelissin istiyorum :)
Soran+1 yılyok kalsin
+1 yılO kadar basit değilim
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. çıkmaz yol gibi bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılsuprizlerle dolu bir yol ozellikle benimleyse :)
+1 yılNemformanyak olmaya doğru gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılRuhsuzluğunda bu kadarı.
00 YorumlaGayet normalsin
51 YorumlaAnkara da deniz yok 😂 tatil yapamiyoruz
016 Yorumla
Soran+1 yılbaska illere git antalya cok musait bu is icin :)
Soran+1 yılbende ankarada okudum nefret ediyorum o sehirden hala 😂
Soran+1 yılmemleket neresi :)
Soran+1 yılantalyadada karsima marasli cikmisti iyi parasini yedim ama yatmadik benimle sevgili olmak icin öluyoduda gobekliydi ondan istemedim _😂
Soran+1 yılmemleket İzmir :)
Soran+1 yılgazi unv.
Soran+1 yılsendemi gazide okuyosun :D hangi bölüm
Soran+1 yılhimm guzel bölüm ben besyo bitirdim :)
+1 yılİğrençsin canım hayırlı işler
00 YorumlaCinsellik konusunda 375 cevap paylaştı. yok... aklım almıyor hissiz sevişmeyi...
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem