Yani eskiden insanlar sevdikleri için şiirler, romanlar yazarlardı. Aşk için her şeyi yapar, sevdiğini yarı yolda bırakmazlardı. Sizce neden artık böyle değil? Genellikle ilişkilerde gerçek sevgi yerine cinsellik ön planda olmaya başladı.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar duygusuzlaştı. Anlık tatmin ve zevkler ömrü daha uzun olabilecek ama emek sarfetmeyi şart koşan duyguların peşinde değil kimseler. Çünkü neden? Emek istiyor, fedakarlık istiyor, tahammül istiyor, anlayış ve çaba istiyor eh bu da insanlara zor geliyor. Kolay olana ulaşması ve kaybetmesi de kolay.
011 Yorumla- +1 yıl
Tamamen katılıyorum. İstediklerine zahmetsizce ulaşmak istiyorlar. Karşılarına bir engel çıktı mı sorunu çözmez, uzaklaşır ondan. İlişkilerin uzun ömürlü olmamasının sebebi bu değil midir zaten? Kimse birbirine katlanamıyor
- +1 yıl
Aslında katlanmak zorunda oldukları bir şey de yok. Sadece seçenek çok. Biri olmazsa diğeri, birinde zorlanırsa diğerine kolay ulaşır.
- +1 yıl
Teknoloji de bunu tetikliyor değil mi haklısınız seçenekler de bollaştı artık. Bir anlaşmazlıkta bundan daha iyisini bulabilirim diye düşünülebilir.
- +1 yıl
Kesinlikle sosyal medyanın büyük etkisi var
- +1 yıl
Doğru. Bazı konularda gelişme gösterdik ancak bazılarında ise geriledik, sevgi gibi
- +1 yıl
Duygular yoksa biz hiçiz. İlerlemiş saymıyorum ben insanlığı, sürekli geriliyoruz bence
- +1 yıl
Fikirlerimiz çok uyuşuyor. Aynı görüşteyim. Gitgide akılcı bir toplum olmaya başladığımız için duygusallıktan ve empatiden uzaklaştık. Sonumuz iyi değil bence
- +1 yıl
Herkes sonunu kendi yazacak.:)
- +1 yıl
Vaay bu güzeldi 🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim ✌️
- +1 yıl
Rica ederim Sosyetic
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü insanlar bedava cinsellik için evleniyor.. tek amaçları bu soruyorsun cinsellik olmasa evlenir misin neden evleneyim dost mu olacağız diyor. buradan da anlaşılıyor cinsellik için evlendikleri. aşk yetmiyor çünkü illa dokunacaklar.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki hakikat bu. Çok doğru dedin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
+1 yılkötü zamana denk geldik maalesef🙃
16 Yorumla- +1 yıl
Neyse ki kötü zamanda iyi insanlar da var🙃
- +1 yıl
evett var 🙂
- +1 yıl
İnanmak istiyorum
- +1 yıl
inanmalisin bence 🙈
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
sana kalmis Yunus
+1 yılBen eski neslin kafasındayım hala.
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke eski zamanda yaşaydım diyorum
+1 yılErkek milleti yüzünden
00 Yorumla
+1 yılMaalesef öyle
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri