Cinsel Yaşam Cinsellikte kızın kucakta oturması nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sevişirken erkekler için güzel oluyor mu? Ve neden? Cinsellikte kızın kucakta oturması nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. normaldir,,, 1 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. köküne kadar girdigi icin, yuzyuze bakilabildigi icin ve ayni zamanda gogus dudak popo kalca ile etkilesime gecilebildigi icin cok asiro zevklidir 2 0 Yorumla
Reyhanaras Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin geneli kasıklara ağrı yaptığını söyler 😂 2 5 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Mutlu son olmazsa ağrı yapar 😂 Yorumla Reyhanaras +1 yıl Yok ondan demedim kız hopluyor ister istemez bi baskı oluşur yani sonradan ağrı yapıyor diye biliyorum 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yok ya yanlış biliyorsun 😂 neyse sen ağrı yapar diye kendini kısıtlama hoplamana bak Yorumla Reyhanaras +1 yıl Soru attım bununla ilgili 😂😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Bakıyorum 😂 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet seviyorum çünkü memeleri emebiliyorum o pozisyonda 1 0 Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kucağa alacaksın birde biyandan meme bir yandan dudakları öpüp emeceksin 1 0 Yorumla
Gemsas38 Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Erkek fantazilerinin süsü pozisyonları dan, helede altında kilotsuz fantezi kısa etek varsa. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hoş oluyor, ya da yatarken kalçayı kucağı atmak falan, farklı fanteziler ve zevk verir erkeğe 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Eger boy aynasi karsisinda kucagumda ise efsanee 0 0 Yorumla
Lavenderr09 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Severim hatta kucaktayken belden tutup hızlı hızlı köklemek daha da güzel oluyor 2 1 Yorumla Lavenderr09 +1 yıl En son ne zaman seviştin Yorumla
Tinygirl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalçaları da güzelse ayrı bir heyecan katar o an 3 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz mı kız da hissediyor olan biteni 1 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Çünkü estetik açıdan inanılmaz duruyor 1 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Her erkek kızın kucağına oturmasıyla çok zevk alır 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben demedim ama güzel olmali amsyada 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. E kalçayı hissediyorsun fena zevk veriyor 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. güzel güzel sevişmenin her türlüsü güzel 😂😂 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pantolon varsa zevk işkenceye dönüşür 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çookkk iyi bi his 1 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
vipertttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ellerim göğüslerinde oluyo ve tarif edilmez bişey 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
normaldir,,,
köküne kadar girdigi icin, yuzyuze bakilabildigi icin ve ayni zamanda gogus dudak popo kalca ile etkilesime gecilebildigi icin cok asiro zevklidir
Erkeklerin geneli kasıklara ağrı yaptığını söyler 😂
Mutlu son olmazsa ağrı yapar 😂
Yok ondan demedim kız hopluyor ister istemez bi baskı oluşur yani sonradan ağrı yapıyor diye biliyorum 😂
Yok ya yanlış biliyorsun 😂 neyse sen ağrı yapar diye kendini kısıtlama hoplamana bak
Soru attım bununla ilgili 😂😂
Bakıyorum 😂
Evet seviyorum çünkü memeleri emebiliyorum o pozisyonda
Kucağa alacaksın birde biyandan meme bir yandan dudakları öpüp emeceksin
Erkek fantazilerinin süsü pozisyonları dan, helede altında kilotsuz fantezi kısa etek varsa.
Hoş oluyor, ya da yatarken kalçayı kucağı atmak falan, farklı fanteziler ve zevk verir erkeğe
Eger boy aynasi karsisinda kucagumda ise efsanee
Severim hatta kucaktayken belden tutup hızlı hızlı köklemek daha da güzel oluyor
En son ne zaman seviştin
Kalçaları da güzelse ayrı bir heyecan katar o an
Aitlik hissini coşturur.
Olmaz mı kız da hissediyor olan biteni
Çünkü estetik açıdan inanılmaz duruyor
Yatakta at binişi pozisyonu güzel
Her erkek kızın kucağına oturmasıyla çok zevk alır
Ben demedim ama güzel olmali amsyada
E kalçayı hissediyorsun fena zevk veriyor
Kadınlar için en iyi pozisyon. Perfecto
İri değilse kucağa yakışıyor kızlar
güzel güzel sevişmenin her türlüsü güzel 😂😂
Kız tombikse bacaklar kangren olabilir :)
Pantolon varsa zevk işkenceye dönüşür
Oturdun mu hiç
Bilmem hiç denemedim.
Oha şu an düşününce bile çok fena oldum 🤭🤭
Çookkk iyi bi his
Gel otur yüzüme de oturabilirsin
Evet oluyor
Ellerim göğüslerinde oluyo ve tarif edilmez bişey
Ele hoos
Kilolu değilse güzel oluyor.
Evet
çok sevilir