Cinsel Yaşam 3 ay Bir kızı cinsellikte doyurmak kolay mı? kırmızışalgam Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bir kızı cinsellikte doyurmak kolay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Kolaydır. Erkeğin aksine kadın için cinsellikteki doyum yatakta başlamaz. Bunu bildikten sonra gerisi hislerle alakalı 0 0 Yorumla
OverLordx Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Zordur , 5 dk da gelmez kadınlar işi bilen önce karıyı boşaltır sonra kendi boşalır 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herkesin beklentisi ve doruk noktası farklıdır. Kimi az ile yetinir kimine çok yetmez 😂 0 0 Yorumla
_prıwmonss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Ne istediğini bilirsen kızın ruhuna ve arzularına dokunabilirsen kesinlikle çok kolay 😉 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bazı noktaları çözmek lazım herkes farklı şeylerden hoşlanır 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normalde kadınları doyurmak çok kolay fakat kadın ruhundan bedeninden anlamak lazım, ben duyuruyorum da bazı abazanlar direk atladığı için kendi zevkini düşünüyor 0 0 Yorumla
GizemsizErkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 3 ay Penis boyu ve seks süresiyle ilgili. Benim doyuramadığım olmadı hep kasılıyor titriyor bacakları yaptığım kızların 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. şalgamı azalt kolaylaşır 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette kolaydır işini bilen için 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence evet ama çoğu kişi yapamıyor 0 0 Yorumla
Oğuzİbo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Bana göre evet ama kimine göre zor olabiliyor 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Doyum eşiğine göre değişir 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. işi bildikten sonra kolay 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet kolay 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Basit 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kolay 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kolay değil 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Baya kolay. 0 0 Yorumla
BayWhitee Takip Et Bilge Yaş: 37 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Fazlasıyla evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kolaydır. Erkeğin aksine kadın için cinsellikteki doyum yatakta başlamaz. Bunu bildikten sonra gerisi hislerle alakalı
Zordur , 5 dk da gelmez kadınlar işi bilen önce karıyı boşaltır sonra kendi boşalır
Herkesin beklentisi ve doruk noktası farklıdır. Kimi az ile yetinir kimine çok yetmez 😂
Ne istediğini bilirsen kızın ruhuna ve arzularına dokunabilirsen kesinlikle çok kolay 😉
Bazı noktaları çözmek lazım herkes farklı şeylerden hoşlanır
Bence doyumsuz bir kızsa zordur bu arada biseks eğilimin var mı?
Normalde kadınları doyurmak çok kolay fakat kadın ruhundan bedeninden anlamak lazım, ben duyuruyorum da bazı abazanlar direk atladığı için kendi zevkini düşünüyor
Penis boyu ve seks süresiyle ilgili. Benim doyuramadığım olmadı hep kasılıyor titriyor bacakları yaptığım kızların
şalgamı azalt kolaylaşır
Bol bol yalarsan çok kolayy
Evet kolay bide 23 olursa daha sıkıntı
Elbette kolaydır işini bilen için
Evet kolay tabi
Bence evet ama çoğu kişi yapamıyor
Bana göre evet ama kimine göre zor olabiliyor
Doyum eşiğine göre değişir
Çok şükür mümkün :)
Kıza bağlı
işi bilen için kolay
Hakkını veririm birakamazsin