Değil. Herkes eşiyle, sevgilisiyle gitsin. İlişkilerde cinsellik, cinsel zevk, cinsel uyum çok önemli. Bu bir ruh ve beden sağlığı konusu, ahlak konusu değil. Almanya'daki seks shopların içinde özel odalar var, çiftler film izlesin ve sevişsin diye.
Bu olay o kadar abartılıyor ki ben yıllarca trendyolda seks Shop ürünler sattım haliyle müşteri kitlesini de biliyorum fiziki mağazalarda ki müşteri tutumunu da, seks Shop ürünler alan insanlar bu konuda aşırı rahat o ürünleri satan insanlar da alan insanları hayal etmiyor ama bunların almaya utananlar olayı öyle bir fantezi dünyasında yaşıyor ki 😂😂.
Hayır utanılacak bir şey değildir normal bir şeydir ama ben çok gereksiz görüyorum kişi evliyse zaten buna gerek duymamalı evli değil bekarsa da zaten kendi kendisini tatmin edebilir yine böyle oyuncaklara gerek yok.
Yani öyle herkese söylenecek şey değil. Gerçi erkekler kasmaz, çoğu hemcinsine söyler, üstüne bir de bir kaç kıza da söyler şakayla karışık falan. Kızları bilmem onlar mastürbasyon yaptığını bile gizliyor çoğu.
Ben Uşak'ta yaşıyorum. Burada seksshop açılalı 99'da falan açıldı, sahibi de bayandı. Eskiden reprezant dı. 12 sene önce falan birine devretti. Ama hiç gitmedim.
Kadın erkek utanç veriyor ben bazen alışveriş merkezlerinde görüyorum bazı insanlar çekinerek giriyor, ben hayatım boyunca hiç girmedim çünkü ne partnerim ne sevgilim ne de eşim var 😂