Hiç utanılacak bir şey değil. Zaten adam ticaret yapmak istiyor. Gayet kibar davranıyolar. Kelimeleri özenle seçiyorlar. Sizin aradığınız şeyi bulmanıza yardımcı olup, ödemenizi alıp güzelce yolcu ediyorlar. Özellikle yanımda bir kadın varsa daha da özenli davranıyorlar.
20’li yaşlarda bir güzellik mağazasından deodorant, parfüm vs alışveriş yapmıştım. Kondomlar kasanın önündeydi ve incelemeye başladım. Kasadaki danışman tercih ettiğiniz bir ürün var mı diye sorunca ince olarak aradığım ürün yok demiştim oda tavsiyelerini iletmişti. Gayet normal bence, tamamen bir ihtiyaç meselesi ancak bugüne kadar ihtiyaç duymadım. Olgun ve daha farklı şeyler denemek isteyen bir kadın ile gidip alışveriş yaparım, çekinmem doğrusu.
Avrupa'da bir çok seks shopu olan birisi Konya merkeze dükkan açmış. Hergün dükkanı taşıması için defalarca şikayet ve tehdit alıyormuş. Zabıtalar vs rahat bırakmıyormuş.
Sonra adam dükkanı merkezden sanayi bölgesine taşıyınca ne olmuş dersiniz?
Sadece Konya içinde kuryeler siparişlere yetişemiyormuş. Satışlar Avrupayı geçmiş. Gerisini siz düşünün.
Sokak ortasında mastürbasyon yapmaya utanmaz, karısını çocuğunu dövmeye utanmaz, türlü türlü pislikler olur utanmaz. Ama seks Shop utanılacak bir şey mi.. Garip bi halkız. Çokta eğlenceli şeyler satılan bir yer. Sadece dildolar kelepçeler vs değil. Cinsel içerikli kart oyunlarından filmlere kadar bir çok şey var.
Mağazaya gitmek sorun değilde, mağaza Türkiye'de olunca oraya girip çıkmak tehlikeli olabiliyor , peşine takılan felan oluyor. En iyisi Türkiye'deyken internet üzerinden almak
İnsanlar prezervatif almaya çekiniyor sen seks shop diyorsun 😂 Evet, normalde bir şeylerden çekinen bu dükkanın sokağından bile geçemez istese bile. Ama o dükkanda çalışan ürünleri satan kişi utanmıyor ki niye utansın? Giren neden utanacak? Dedenle babannenle beraber girip bakmayacaksan utanmana gerek yok. Onlarla da gireceğini sanmam 🥳👍🏻
Bende baya gitmeye korkuyorum ama gidecem ya bir gun hatta bizdeki seks shop gariptir caminin karsisin da hshshsnsnsnsjjssjjs cuma çıkışı gidip orada takilacam sjsjsnsnnsjs
@mutsuzevlilik özel bişey düşünmüyorlardır emin ol. normal insana garip gelse de onalar için iş kolu. nasıl ki bir kadın doğum uzmanı bikini bölgeni görünce normal karşılar öyle düşün
İzmir'de sevgilimle gittik giderken çok heyecanlandık fakat güzel bir deneyimdi aslında hiçbir şey yokmuş biz abartmışız oradaki abi bize çok yardımcı oldu
Kaç kere gidip kayganlastirici jel geciktirici ve büyütücü aldım net yani yanımda kiz arkadaş varkende giderim ne utanacam seks yaparken utanilmiyorda alınca mi utaniliyor