Cinsellik yaşadığım kişi tekrar yazar mı?

Yıllarca aşığım aynı sokaktayız onun sevgilisi ölmüş o yüzden sevgili olmak istemedi ama çağırdı buluştuk arabada seviştik ben pek istemesem de 1 ay oldu ben 1 hafta önce yine buluşalım dedim bakırköydeyim dedi ama ben buluşmak istiyorum bida yazmam o yazsın istiyorum sizce yazar mı? Aynı sokakta olduğumuz için görüyorum her gün

Güncellemeler
+1 yıl
Seks yapmadık
Güncellemeler
+1 yıl
Dün kapıda gördü napıyosun tek başına burada dedi konuştu benle 😍 arkadaşlar bide ben işsizim fırınları var babasının orada çalışmayı düşünüyorum sizce rezil mi olurum annesiyle tanışıyoruz beni sevdi hem sevdiğim çocukla hep yan yana olurum çok iyi gelir psikolojik sorunlarım da var onu görünce her şey düzeliyor sanki
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün yine yazdım buluşalım diye
Eve geçicem yorgunum dedi🤧🤧🥹🥹
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim çocugu takma diyolar yok say diyolar iyide onun sevgilisi ölmüş ben onu yok sayarak umursamayarak mı bana gelecek ben onun yanında etrafında gözünün önünde olsam daha etkili olmaz mı yanında olduğumu hissettirsem zamanla aşık olmaz mı onunda buna ihtiyacı var zaten kimseyi istemiyo bende onu istemezsem şansım hiç kalmaz benim düşüncem bu yönde ve çok mantıklı bence
Cinsellik yaşadığım kişi tekrar yazar mı?