Cinsel Yaşam Niyeti cinsellik olan biri sonra tekrar yazar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bi kac ay sonra tekrar ulaşmaya çalışırmı Niyeti cinsellik olan biri sonra tekrar yazar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normalde sadece seks için mi görüşüyordunuz Hani onu mu soruyorsun 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. istekli olunca yazacak kesinlikle 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Birlikte olmamıştık Yorumla frankejstan013 +1 yıl denemek için yazacak Yorumla Soran +1 yıl Engelledi Yorumla frankejstan013 +1 yıl yakinlasma oldu mu peki dokunma veya konusma Yorumla Soran +1 yıl Kojusma oldu teklifini kabul eder gibi oldum etmedim Yorumla frankejstan013 +1 yıl bu yeterli zaten sadece bekle ve yakın zaman da yazacaktır sana Yorumla Soran +1 yıl Ben engelle dedim zaten ama sonra pişman oldum ilk emgellemedi bi kac gun sonra tekrar dedim engelledi Yorumla frankejstan013 +1 yıl bisey olmaz emin ol geri yazacak sana Yorumla Soran +1 yıl Özelden konnusalimmi Yorumla frankejstan013 +1 yıl sen bilirsin Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl şansını denemek için mi yine? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ewt Yorumla oogghh +1 yıl yazabilir belki.. bilemedim. Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bı sefer elde edemediyse daha yazmaz 0 0 Yorumla
Dramaaqueeen Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Azınca yazar djdjdj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her yerden engelledi beni ama Yorumla
thesilenttt35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Eğer sevdiyse evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teklifini kabul etmedim ama Yorumla thesilenttt35 +1 yıl O zaman yazacağını sanmıyorum Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çalışabilir 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Engeklese bilemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim engelliyor Yorumla Soran +1 yıl O ben dedim engelle beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çalışabilir, cinsel bir şeyler oldu mu mesajla da olsa aranızda Yorumla Soran +1 yıl Ewt oldu sevisme teklifi etti kabul eder gibi oldum etmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekrar denemek istemiştir Yorumla Soran +1 yıl Ulaşmaz artık dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence ulaşması düşük ihtimal noldu özledin mi 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ewt sbbz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskileri unut yenilere bak 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel olarak mı özledin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuma gidiyordu beğeniyorum onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla yazması düşük ihtimal, o kadar ay yazmadıysa. Çünkü azdığı zaman yazar desek birkaç aya çoktan azmış olması lazımdı 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya daha 2 gün oldu ama her yerden engellendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha birkaç ay sonra diye sormuşsun da yazıda o yüzden, 1 hafta bekle yazarsa yazar yazmazsa daha da yazmaz bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Normalde sadece seks için mi görüşüyordunuz Hani onu mu soruyorsun
istekli olunca yazacak kesinlikle
Birlikte olmamıştık
denemek için yazacak
Engelledi
yakinlasma oldu mu peki dokunma veya konusma
Kojusma oldu teklifini kabul eder gibi oldum etmedim
bu yeterli zaten sadece bekle ve yakın zaman da yazacaktır sana
Ben engelle dedim zaten ama sonra pişman oldum ilk emgellemedi bi kac gun sonra tekrar dedim engelledi
bisey olmaz emin ol geri yazacak sana
Özelden konnusalimmi
sen bilirsin
şansını denemek için mi yine?
Ewt
yazabilir belki.. bilemedim.
Kesin hatta her ay dener
Bı sefer elde edemediyse daha yazmaz
Kaçırdın mı ne yaptın 😀
Azınca yazar djdjdj
Her yerden engelledi beni ama
Eğer sevdiyse evet
Teklifini kabul etmedim ama
O zaman yazacağını sanmıyorum
Bence yazar
Evet
Çalışabilir
Engeklese bilemi
Kim engelliyor
O ben dedim engelle beni
Evet çalışabilir, cinsel bir şeyler oldu mu mesajla da olsa aranızda
Ewt oldu sevisme teklifi etti kabul eder gibi oldum etmedim
Tekrar denemek istemiştir
Ulaşmaz artık dimi
Bence ulaşması düşük ihtimal noldu özledin mi 😄
Ewt sbbz
Eskileri unut yenilere bak 😄
Cinsel olarak mı özledin 😅
Hoşuma gidiyordu beğeniyorum onu
Valla yazması düşük ihtimal, o kadar ay yazmadıysa. Çünkü azdığı zaman yazar desek birkaç aya çoktan azmış olması lazımdı 😅
Hayır ya daha 2 gün oldu ama her yerden engellendim
Ha birkaç ay sonra diye sormuşsun da yazıda o yüzden, 1 hafta bekle yazarsa yazar yazmazsa daha da yazmaz bence
Evet
Kesinlikle
👍
Azarsa yazar knka
* bile kouar