😂 işte bir komikligi yazayım bende şu an mesaj kutun binlerce kişi yazmıştır gerçek trajikomik budur fantastikk komik dünyası bu bu kadar basit
.. soruna gelirsek insanlar cinsellik duygusunu bile kendileri gibi komik hale getirmiş bunun nedeni hayvani duygular ve cahillik
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbenim yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimin sürtüp sürtüp içime girmeyerek beni kıvrandırmasını istiyorum
720 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVücut çorabımı ve geceliğimi parçalamasını ve beni kelepçelemesini istiyorum
- +1 yıl
Senin gibi bir kadınım olsa üstündekileri parçalayıp onu kelepceledikten sonra bacaklarını iki yana ayırıp o güzel vajinasıni yalar tüm vücudunu öper onu delirtip sonra ona sert bir şekilde kökleyip onunla defalarca seks yapıp sonunda da sert bir şekilde en derine kokleyip içine boşalıp onu doldururdum sonra tekrar
Cevap sahibi+1 yılBende ağzımdan hiç çıkarmazdım penisini 69 yapardık. Sonra dizlerinin üstünde dururken altına girip taşsklarını yalarsım o sırada sen elinle benim bacaklarımı, karnımı, memelerimi okşardın sonra nereme istersen orama fışkırtırdın.
- +1 yıl
Senin gibi kadınım olacak 7/24 döllerdim onu bol bol sert bir şekilde derine derine boşalirdim içine o vajinayı boş bırakmazdim onu bol bol sperm ile doldururdum.
Cevap sahibi+1 yılImmmh immmh diye inlerdim bende kafayı yerdim çıldırırdım inmezdim zaten kucağından
- +1 yıl
Bende 7/24 inmezdim üstünden bol bol içine bosalirdim
- +1 yıl
Seninle doggy pozisyonda sert bir seks yapıp sen başını arkaya çevirmiş gözlerime bakarken geliyorum deyip sert bir şekilde son bir kez en derine girip kökleyip iliklerime kadar içine boşalmak güzel olurdu son damlasına kadar hepsini sana vermek sonrada sarılıp üstüne uzanmak sonrada sarılıp uyumak seni bol bol tatmin ederdim
Cevap sahibi+1 yılGöğsüne yatırıp Öper miydin saçlarımı okşar mıydın Çok güzelsin çok tatlısın bir tanem der miydim
- +1 yıl
Tabi ki önce seni acımadan becerirdim defalarca doldururdum sonrada sarılır öperdim saçlarını oksardim tabi ki içimden gecenleri söylerdim ama dediğim gibi seks te farklı o zaman böyle yapamazdim çünkü kadınımı sert bir şekilde becermeli onu döllemeliyim önce ona bol bol sperm vermeliyim sonra sarılıp oksamali dokunmali güzel şeyler söylemeliyim.
- +1 yıl
Önce hissetmelisin sıcak spermlerin içini doldurduğunu içine aktığını zevkten inlemelisin boşalmalisin tatmin olmalısın sonra sarılıp öpüp koklamalisin
- +1 yıl
Düşün içindeyim derinde sert sert giriyorum içine ve diyorum geliyorum ve çok doluyum patlatmak istiyorum içinde ve son bir sert bir şekilde en derine kökleyip içinde patliyorum içine bol bol sperm fiskirtiyorum ve sana sarılıp öylece üstüne uzanıyorum son damlasına kadar hepsini alıyorsun sonra tekrar sonra tekrar
Cevap sahibi+1 yılPeki ağzıma boşalirmiydin birde ben penisin ağzımdayken uyusam yatsam istwr misin
- +1 yıl
Bilmem sonuçta belki ağzına boşalmamı istemezdin diye dedim bana kalsa isterim hatta gözlerime bakarken hepsini yutman çok tahrik edici olurdu.
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle sen uzanacaksın ya bende ayak ucan doğru uzanıp ağzımdayken uyucam emzik emer gibi... gözlerine bakarak yutarım zaten sen o an çok zevk aldığımı görünce kafayı yersin ımmh ımmh yaparım yutarken
Cevap sahibi+1 yılSeks bittikten sonra uzerime de yığılabilirsin bütün ağırlığını vererek
- +1 yıl
Valla bazı şeyleri yazamıyorum istersen mesaj yazarsın çünkü insanların okumasını istemem daha fazla isteklerim için
- +1 yıl
Partnerim olsaydın düzenli seks yapardım seninle her sekste vajinal, anal ve ağzına boşalirdim bol bol doldururdum seni bol bol sperm verirdim sana
Soran+1 yılHayırlı sevişmeler
- +1 yıl
😀 Hani nerede göremiyorum
- +1 yıl
@balonsalon onun kim olduğunu bilmiyorum öylesine yazdı zaten. Gercegini yaşamaya cesareti olsaydı bana yazardı. Saklanmak susmak yerine 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeleri seviyorum Kondomsuz bir şekilde sert bir seks yapıp doggy pozisyonda partnerimin başını çevirip gözlerime bakarken sert bir şekilde kökleyip en derindeyken iliklerime kadar içine boşalıp bitirmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ve oral seks olmazsa olmazim. fantezi de çeşitli pozisyonlarda ve kelepçeyi çok seviyorum. 69 pozisyonu vazgeçilmez
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. fazlasıyla dominantım. kadın itaat etmeli ve serttçe darbeleri kaldırabilmeli
10 YorumlaSürtünüp girmeyerek kıvrandırmak partnerimi ve aniden saplamak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen iyi bazen kotu reelde 0yakin sanalda karsimdakina gore degisken
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşımdaki insana bağlı benim sınırım yok her an her yerde anı yaşarım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBüyük yaş ile denemek istiyorum. Çok merak ediyorum olgun kadınlar ilgimi çekiyor senin gibi olanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim ile haramlar hariç sınırlar içerisinde uçlardayız
10 YorumlaBen sertlik severim asko kdkfkf
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexting duygularin cok guzel bir disavurumu bence ve uyumlu partnerle orgazma ulasmak mumkun
00 Yorumla
+1 yılFantezi olmadan cinsellik mi olurmuş?
10 Yorumla
+1 yılFantezi dünyam rengarek😅
10 Yorumla
+1 yılbalonları... goçaman olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yokki amasyada olsa keske
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkucak dansı plajda sevismek araba da seks
00 Yorumla
+1 yılAzdırıp azdırıp, yalvartmayı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzeldir eğlencelidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Buradan yazsam banlanırım
00 Yorumla
+1 yılmuhtarla yapmayı seviyorum fantezim bu :))
00 Yorumla
+1 yılo anki havsna göre seviş geç işte ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha fantastik dünyalarda gezinmeyi :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEpik fantastik boyutlarında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf of of ne sen sor ne ben söyliyim
00 Yorumla
+1 yılHiç olmadı 🫢
00 Yorumla
+1 yılRengarenk her şey var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSınırsız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlimisiniz
00 Yorumla
+1 yılDepişmek guzell
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım