Cinsel Yaşam Eşimin oral seksten midesi bulanıyor bu normal mi? smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Diğer kızlarda öyle mi Eşimin oral seksten midesi bulanıyor bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Külkedisi12 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tadı adı olduğundandır. İlişkiye girmeden tatlı şeyler yiyin. Spermin tadı yediğiniz şeylere göre de değişiyor 2 4 Yorumla Külkedisi12 +1 yıl Acı* benim kalvye bu aralar biraz sorunlu da Yorumla smerfus +1 yıl Normal istemiyor ağzına almak zorla yaptırıyorum resmen Yorumla Külkedisi12 +1 yıl Tadına bak bi belki güzeldir falan diyin wbkxjw Yorumla smerfus +1 yıl Bilmiyorum 7 yıldır hala mide bulantısı gecmedi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başlangıçta öyle olur ona tavsiyem önce salatalığa oral yapsin öpsün yalasın gırtlağa kadar soksun ondan imrenme bunu 3-5 kere yapınca alışır alete başlayınca midesi bulunmadan yapar olur 0 2 Yorumla smerfus +1 yıl 7 yıldır evliyim ilk başta alışır diye düşündüm zaman verdim ama hala alışamadı hala midesi bulanıyor Yorumla Hadiiyani +1 yıl Salatalık ya da havuç mide bulandirmaz bunlari wlet varsayım antrenman yapsın sonrasında alette rahat rahat yapar. Böyle wlisan vok hanım oldu Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Benimde bulanıyor valla. Yaptırmam da yapmam da yani. 0 0 Yorumla
tinkerbelll07 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Bazılarının bulanıyor sen de ona yapma 5 1 Yorumla smerfus +1 yıl Çözüm olur mu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen onunkini yalıyormusun peki 1 17 Yorumla smerfus +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende ona yapma kendi zevk alarak bosalsin sana gelince migdesi bulansin iyi valla Yorumla smerfus +1 yıl Boşalmiyor hiç ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişkiye girerken bilemi bosalmiyor Yorumla smerfus +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar sürüyor senin bosalman Yorumla smerfus +1 yıl 1 dk bulmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosalamamasi normal kanka sen bosaliyorsun ama kadının bosalamamasi senin için büyük sorun olur haberin olsun Yorumla smerfus +1 yıl Evet sıkıntı özgüven düşüren bir durum böyle yürümüyor aynı evde yasayabilmemiz için benim kestirip kadın olmam lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bosaltamiyorsan boşaltacak birini bulur haberin olsun Yorumla smerfus +1 yıl Ben artık bıktım dünya batmış çıkmış umrumda değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yani aldatsa umrunda olmazmı bu nasıl bir düşünce bunu kabullenirmisin Yorumla smerfus +1 yıl şu durumda umursamam egerki başkası tatmin edebilecekse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerede yaşıyorsun sen Yorumla smerfus +1 yıl Bu konuda bilgi veremem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezelden yazarsam soylermisjn Yorumla smerfus +1 yıl Olur Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilir anormal bir şey değil. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. benimki penisten tiksiniyor. 0 2 Yorumla smerfus +1 yıl Ne yapacaz biz benimkide öyle Yorumla mdrx592 +1 yıl İşimiz zor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sende ona yapma 2 3 Yorumla smerfus +1 yıl Bu çözüm mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil insan iyi rahatlıyamaz Yorumla smerfus +1 yıl Ne yapıcam ben peki zorla güzellik de olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tadı adı olduğundandır. İlişkiye girmeden tatlı şeyler yiyin. Spermin tadı yediğiniz şeylere göre de değişiyor
Acı* benim kalvye bu aralar biraz sorunlu da
Normal istemiyor ağzına almak zorla yaptırıyorum resmen
Tadına bak bi belki güzeldir falan diyin wbkxjw
Bilmiyorum 7 yıldır hala mide bulantısı gecmedi
Başlangıçta öyle olur ona tavsiyem önce salatalığa oral yapsin öpsün yalasın gırtlağa kadar soksun ondan imrenme bunu 3-5 kere yapınca alışır alete başlayınca midesi bulunmadan yapar olur
7 yıldır evliyim ilk başta alışır diye düşündüm zaman verdim ama hala alışamadı hala midesi bulanıyor
Salatalık ya da havuç mide bulandirmaz bunlari wlet varsayım antrenman yapsın sonrasında alette rahat rahat yapar. Böyle wlisan vok hanım oldu
Benimde bulanıyor valla. Yaptırmam da yapmam da yani.
Bazılarının bulanıyor sen de ona yapma
Çözüm olur mu
Sen onunkini yalıyormusun peki
Evet
Sende ona yapma kendi zevk alarak bosalsin sana gelince migdesi bulansin iyi valla
Boşalmiyor hiç ama
İlişkiye girerken bilemi bosalmiyor
Hayır
Ne kadar sürüyor senin bosalman
1 dk bulmuyor
Bosalamamasi normal kanka sen bosaliyorsun ama kadının bosalamamasi senin için büyük sorun olur haberin olsun
Evet sıkıntı özgüven düşüren bir durum böyle yürümüyor aynı evde yasayabilmemiz için benim kestirip kadın olmam lazim
Sen bosaltamiyorsan boşaltacak birini bulur haberin olsun
Ben artık bıktım dünya batmış çıkmış umrumda değil
Ne yani aldatsa umrunda olmazmı bu nasıl bir düşünce bunu kabullenirmisin
şu durumda umursamam egerki başkası tatmin edebilecekse
Nerede yaşıyorsun sen
Bu konuda bilgi veremem
Ezelden yazarsam soylermisjn
Olur
yutuyorum
Olabilir anormal bir şey değil.
O zaman hiç oralı olmayın😅
benimki penisten tiksiniyor.