Kadının kocasına "şunu yapmanı istiyorum" diye açıkca söylemesi ve bunu sık sık tekrarlaması erkeği soğutur mu?
Erkek o kadını dominant ve ilişkiyi yönetiyor gibi görür mü?
Erkek o kadını dominant ve ilişkiyi yönetiyor gibi görür mü?
Hayır bence istemediği bir şeyi yapmamasını söylemesi kadının dominant olduğunu düşündürtecek bir hareket değil. Cinsellikte istemediğim zevk almadığım bir şeyi yapmaması gerektiğini tabii ki de söyleyeceğim bu gayet doğal ki.
O an libido çok yüksek olduğu için bir sorun olacağını düşünmüyorum eğer erkek kadınını bir sonraki seksi arzulayacak derecede tatmin ederse bir sorun olacağını düşünmüyorum
Azaltmaz aksine zevk artacağı için güzel olur ama aynı şeyi her ilişkide söylüyorsa kadın erkekte bi sıkıntı vardır eşini tanıması ona göre hareket etmesi gerekir
Cevap
30Cevap
Kadın 5 dakikada bir adama müdahale ediyorsa evet soğur
Ama erkek surekli hata yaparsa nasil uyarmayacagiz ki
Herkesin kendi tercihi.
güzel bir soru hatta tüm toplumumuzun aydınlatılmasını gerektiren bir soru
bazı erkekler ökküzün teki olduğu için herşeyden mim kapan tipler var
kadın beni götümden ssik dese erkek hayırdır olum demekki daha önce götden yedin bu nasıl bi istek diyecek kadar aşşağılık erkekler var dolayısıyla kadın bu gibi durumları göz önünde bulundurarak erkek olacak oduna kendi isteklerini dile getirmekte zorlanır ve kadın o ilişkiden haz almadan kalkar sırf erkek kırılmasın diye iyiydin hayatım falan der oysa erkek osuruk gibi ssikti popon döndü yattı işi bitti çünkü kadın ne olursa olsun umrunda olmaz
fakat günümüzde nedense kadınlarımız nerde bu tür bok çuvalı erkek varsa gider onlara yanaşırlar ama ortak hayat paylaşımına gelince çeşitli sebeplerle sarpa sarar ülkemizde çoğu boşanmaların yüzde elli sebebi cinsel doyumsuzluk yüzde ellisi ise ekonomik sıkıntı
para yok bari kadını doyur tatmin et oda yok adam ortada adam yok osuruk var
Kadin hakkini savunman iyi ama cok kabasin biraz nazik ol.
bunlar gerçek maalesef ve böyle olduğu sürecede boşanmalar devam edecek
Erkege istekler nasil soylenir? Ard arda siralasak dominant gibi mi gorunuruz?
erkeğe göre değişmekle beraber erkeğe istekler ilişki esnasında hiyerarşik bir planlama yaparak aşkım ben şöyle bir pozisyon fantazisi düşünüyorum daha fazla zevk alacağımıza inanıyorum diyerek söylenir
aksi halde ters teper
direk kaşar damgası yersin hayırdır olum o pozisyonu nerden biliyon sen diyebilir iğrenç durum
benim için hiiç önemi yok ben kadınımın zevk almasına bakarım pozisyonu nerde öğrendi beni ilgilendirmez sorgulamam
ilk ilşki mesela çok önemli ve hassas vajina 12 calibreye kadar genişler ama bu ilk ilişki esnasında hayvan gibi yüklenilirse ciddi şekilde vajen iç duvarında hatta klitoris kanal kapağında yırtılmalara neden olabilir kanama yoğunlaşır
bekaret bozulması için ilişki esnasında öyle lonk diye girilmez vajina iyice kayganlaşır ve istek iyice artar klitoris dikleşir kızarır göğüs uçları dikleşir tam bu esnada yavaşca sadece başı girecek şekilde yüklenilir ama sen bu arada elinle stoplama yaparak aşırı yüklenmesine mani olacak şekilde tutman gerek sonraki hamlede bi kaç saniye beklenir başı iyice gömülme aşamasına gelecek şekilde yüklenilir zaten bu arada kızlık bozulmuş olur çok az bir kan gelir çok azda acı hissedersin
Cinsellik okulunu 500 puanla mi bitirdin abicim bu nasil bilgi
hayatım seks yapmakla geçti
genç yaşlı dul evli çok
Anladim🙂 Peki ilk gece sevismeden sexe baslarsa erkek, kadinin vajinasi yirtilir mi? Zardan bahsetmiyorum
kontrolsüz ve aşırı yüklenme olursa vajen kanalı alt dudakda yırtılma meydana gelir eğer yukarı hamle yaparsa klitoris kanal kapağı üzerinde zaten yırtılma başlar
Peki oyle bir durumda dikiş olmadan da zamanla kendini onariyor mu
sen elinle tutman lazım
Erkegin aletini mi?
büyük bir iz kalıyor orada adeta sonradan parça yapımış gibi iz kalıyor ama dikiş olursa daha estetik bir görünüme kvuşur
aleti değil elinle göbeğinden iterek üzerine abanmasına engel olacaksın aleti tutsan da fayda etmez çünkü seninkide kaygan onunkide kaygan olacağı için elinden kayar
Yani iz kalsa da kendiliginden zamanla iyilesir dimi
iyileşir tabi 21 gün de
Iyi bari sevindim. Bi korkmustum😅
onun görünümü önemli değil önemli olan deliğin kaygan ve ıslak olması
Tesekkurlet
😂 korkma estetik ile herşeyi çözüyorlar artık
arada bi kayboluyon napıyon kız duşa mı giriyon yoksa 😂
Bir söz vardır dünyayı erkek yönetir. Erkeği de bir kadın. Akıllı kadın erkeği kral yapar ki kendi de kraliçe olur. İstekleri söylemek var ve söylemek var. O da kadının söyleme yaptırma tarzına bağlı. Bununda yolu övgü den güzel muameleden geçer, ödüllendirme den geçer... Bu tarz durumlarda erkek daha yapıcı davranır ve kadınına itaat eder ama kendisine itaat edildiğini hissettiğinde...
Merhaba,
Hayır, tutku kişilik ve karakter meselesi, tutkulu olan bir ömür tutkulu olur!
Örneğin doymam, yorulmam, sıkılmam, usanmam, bıkmam, aç gözlü olurum aşkıma, her günde olsa ilk gibi...
İletişim bence çok önemli. Rahat olunmalı. Elbette görev ve komut gibi değil ama duygusu içinde zaten insan sevdiğinin ne hissettiğini bilmek istediğini bilmek ister. Sevişirken tatmin olmak için değil karşıya değer verdiğin için arzu ve aşkın ifade ediyorsun esasen. İletişimin güçlü olması tutkuyu azaltmaz ama eril dişil olmalı iletişim.
1 den fazlaysa degistirmek istedigi ve kadin 6 7 yerde erkegi uyariyorsa, erkek bunu domine etme gibi gorup de sogur mu? Istekler erkege nasil soylenmelidir?
@feri99 @melikenilayy hayır görmez dişil dişil söylersen iyi bile olur bence. Senin mutluluğun için yaşayan bir insan düşün. Enerjisi buna odaklı ve programlı… istediğin kıvama şekle yöne yönlendir tepe tepe kullan… kocan sonuçta…
Şu var erkeğe yetersiz hissini vermemeye dikkat etmek önemli… eleştiri gibi değil oyun ve dişil şekilde oraya yönlendirebilirsin…. Erkeği kahraman yaptığın kurguda ger şeyi maddi manevi yaptırmak gibi düşün
Erkekten tam olarak istedigin şey nedir? Bazılarına çılgıncs gelebilir
Bazı erkek tiksine bilir bazı seylerden mesela ben asla tiksinmiyorum
(Not bu sitede cinsellik ve aşk kategorisinde favorimsin)
Tesekkurler ama o halde neden gizlidesin
Hep bunu diyorsun. Onu bosverde soruma cevaba gelsek? 😅
Bir erkekten beklentim oncelikle boyle kacak dovusmemesi olabilir 😅
Ya çıkmasına çıkarımda çıksam ne degisecek ki? Yazmıyorsun bana
Bir sey degismiyorsa neden saklaniyorsun
Böyle daha iyi. Eger yazsaydın çıkardım
Tamam masanin altina saklan bakalim 🌸
Ben erkekte sadakate ve ilgiye onem veriyorum. Rahatca sirtimi yaslayabilmeliyim
O varken hicbir seyden korkmayacagim biri olmali
İnan bana haayatda tanıyabilecegin en ilgili ve sadakatli bir insanım. Tek kadın icin drgil bana iyilik yapmış hicbir insanı unutmam. Kendimde en sevdigim ozelliklerdendir vefalı olmam. İlgi durumu isd aşıksam o kadın çom şanslı🥰
Çok*
Ruhlar alemine selamlar hayalet dostum🤪
Çıkarım da, yazcaksansa eğer😅
Yok öcü bey iyi aksamlar
Hala nişanlımısın?
Evet
Neden hala evlenmedin?
Yazin evlenecegim
Kaç yıl olacak iliski?
Kendi boyutuna dönme vakti 👋🏼✨
Normal bir sohbet etmeye çalışıyorum neden böyle tepki veriyorsun?
Cunku sayfami seven birisi neden kendini gizlesin ki? Ayip bir sey yapmiyoruz burada. Bu tarz saklambaclari toxic buluyorum 🙂
Neyse tercih senin. Kendine iyi bak.
Kim oldugumu biliyorsun
Allah degilim
Estagfurullah,. Bundan oncede boyle demistin gormustun beni
Sitede tek gizli sen degilsin ki nereden bileyim kimsin.
Neyse problem yok🙏
Cikiyorum ben iyi bak kendine hayalet
Bence yatakta sınır asla olmamalı. Her şey yaşanılabilmeli ve bu karşı tarafı mutlu edebilmelidir. Kendi zevkinden önce karşı tarafın zevkini düşünmek gerekiyor.
Ben partnerim orgazm olmadan asla boşalmıyorum...
Tamam da evlilik zaten aşırı rahat olarak eşine herseyi söyleyebilmek değil midir?
Oyle ama bazilari soguyabiliyormus surekli sunu istiyorum denmesinden
Mesela soyle dokunma soyle opme vs
Burasi iyi
Kadının istediklerini yaparak onun hakkı verilmeli. İsteyebilirsin ve açık sözlü olmanda sorun yok...
Evlilikte her iki cinste açıkça konuşabilmeli bence, her konuda.
Beklentlerine bağlı kocanın fantezi dünyası kaldırabiliyorasa yapabilirsiniz
Aslinda konuşmak iyi ama sıklık mamotonluk yaratır, eksiklik varsa sık istek normal
Emrivaki konuşmaları sevmem rica ederse daha hoş olur
Söylemek lazım konuşmak lazım zaten doğrusunu yapıyorlar
Eşler qcikca söylemeli bence utanması söylememesi yanlış, birbirinin kendi bile zor gördüğü yerlerini görüyor dahası var mi
Soğutuyor bence fazla dominant da iyi değil
Peki isteklerimizi nasil soyleyebiliriz
Kalkıp da belden bağlamalı vibratör ile aktif olmak isterse sıkıntı büyük.
Yok oyle degil de mesela tiksinecegin seyler
Aslında açık olunmalı iki taraf ne istedini bilmeli
Ne gibi mesela? Baya merak ettim böyle sorunca. Profilime de gelebilirsin söylemek için.
Ya her erkegin istemeyecegi tarzda seyler iste
Mesela neymiş onlar, ayıp şeyler mi
Tutkuyu artırır güven verir
Erkekten erkeğe değişir.
Bence azaltmaz amasyada
Sekste istekler karşılıklı konuşulmalı
Ne istediğine bağlı kadının
Uç seyler ise
Uç şeylerden kastın ne ne kadar uç
Her erkegin kabul etmeyecegi seyler
Neler olduğuna bağlı
Bence azaltmaz hatta arttırır