Sevgilimle uzun ayrı kalıyoruz ve buluştuğumuzda benimle uzun uzun öpüşüyor sıkıca sarılıyor o kadar çok öpüyor ki dudaklarım çenem yara içinde kalıyor ertesi gün. Ve bana oral yaparken de o kadar çok isteyerek yapıyor ki asla bırakamıyor sanki yapışıyor oraya. Hep çok tat aldığından çok sevdiğinden bahsediyor ama ben salladığını düşünüyorum ama gerçekte de öyle davranıyor. Ellerimi ayaklarımı her yerimi tek tek emiyor adam. Ve eğer bans gerçek bir kavuşma sağlamadıysa da sanaldan müsait olduğu her gün mastürbasyon yapıp beni görerek bana boşalmak istiyor. Ve senden başka kimse yok hayatımda diyor. Ve bu adam da ben de evliyiz. Ve bu adamın çevresi manken gibi kadınlarla dolu bir iş sahibi. Sizce bu adam gerçekten beni seviyor mu yani? Bu hareketleri 5 yıldır yapıyor?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan seninle isteksiz sevişiyorsa ya sen kendini idealize ettiğin kadar güzel değilsin ya o adam senin gömdüğün kadar çirkin değil. Kadınlar sevdiği erkeği yakışıklı bulur.
Sen o adamla evlendiğin halde çirkin dediğine göre muhtemelen ya ona arzu duymuyordun ya da o cinsel açıdan yetersizdi. Bu sebeple sen ıslanamıyordun. Sen güzel bir kadınsan çirkin gördüğün erkekle niye evlendin diye sormazlar mı?
Konuyla ilgili ahlak bekçiliği yapmak bana düşmez. Ben de ahlaksız bir adamım zaten. Bununla övünmüyorum ama öyleyim. İş adamı ve çevresi manken gibi kadınlarla doluysa da hepsiyle de yıllardır aynı arzuyla sevişiyordur, aynı lafları ediyordur. Biz erkekler, en romantik sözcükleri seks yaparken sarfediyoruz zaten. O an ki şehvetle bastırılmış tüm duygularımız açığa çıkıyor. Hangi kadınla sevişsek aynısını söyleriz zaten.
06 Yorumla
Soran+1 yılKocam önemli bir meslek sahibiydi ve çok akıllıydı. Bu tipler de kendini diğerlerinden üstün gördükleri için diğerlerinden farklı kadınları seçer evlenirler. Yani güzel kadınlarla. Ben evlendim evet çünkü hem mesleği hem aklı hem tüm diğer şeyler beni cezbetti. Tüm diğer kadınların almak için uğraştığı bir adamın senin peşinde koşup seni almak için uğraşması ve köle gibi sen ne dersen yapması seni onurlandırıyor. Diğer kadınlar ona tapınırken o sana tapınıyor. Ben sadece güzel değildim tabiki aynı zamanda farklı kişilik yapısı zeka ve diğer üstün niteliklere de sahiptim ki bu yüzden peşimden koşuldu. Çok çirkin değil evet ama muhteşem de değil. Benle isteksiz sevişiyor çünkü onu istemediğimin belki de farkında. Soğuk donuk. Hoşlanmıyorum. Beni cezbedemiyor. Ben cezbedilmesi gerekenlerdenim. Hizmeti benim almam gerekiyor önce ki sonra karşılığını vereyim belki de.. ondan hiç öyle bir şey görmedim ve beni cezbedemedi. Sevgilime gelirse aynı kocam kadar parmakla gösterilen bir mesleğin sahibi. Kadınların dibi düşeceği erkeklerin hayallerini süsleyen işlerden… adam yakışıklı olmasa kadınlar sadece mesleğine bile verebilirler diyebilirim sevgilim için. Ama üstüne bir de çok hoş bir adam. Aynı zamanda agresif sert ve psikopat bir tarzı da var. Ve kocam gibi yine bana yapışan bu oldu ben değil. Ben hayatımda hiçbir erkeğe yapışmadım hep onlar yapıştı. Yapıştı ve ömrüm boyunca senden ayrılmayacağım dedi. Salladığını düşünmüştüm. Fakat yıllar geçtikçe onu defettiğim zamanlarda bile ayrılmadı sürekli geri geldi. Diğer kadınlarla ne yapıyor bilmiyorum ama onu bıraktığımda ergen gibi aşk acısı çekip ağladığını söyledi ve her defasında tekrar geldi. Ben bıraktım üç dört kez. Tüm diğer kadınlarla da aynı şeyi yapıyor ve aşk acısı çekiyorsa bileemem ama bana bunu tam 5 yıldır yapıyor. Kimseyle beraber olamadığını söylüyor olsa da umrumda değil aslında çünkü benimle ben tam eşleşme sağladıysam eğer beraber olan biri başkasıyla beraber olduğunda tat alamaz.
Soran+1 yılBu tadı alamadığını görsün diye sevişsin umrumda değil.. bunun dışında bu bana söylediği lafları sevişirken değil günlük hayatta konuşurken de söyler. Siz erkekler sadece sevişirken edilen lafları sallayabilirsiniz doprudur. Lakin günlük hayatta yıllar yılı aynı yalanı edecek kadar kapasiteniz olmaz.
Cevap sahibi+1 yılYALAN 1: O çirkindi ya da cezbedici değildi ama sen çok güzeldin Adrianaydın ama sırf mesleği ve sana ilgisinden dolayı çirkin bulup arzu duymadığın adamla evlendin.
Ne alaka. Madem sen uber güzelsin ve birçok üstün niteliğin var o zaman aynı mesleğe sahip bir yakışıklı da bulabilirdin.
YALAN 2: Kocan mesleğiyle aklıyla seni cezbetti ama bir taraftan da onu istemediğini söylüyorsun. Niye. Seni evlilik öncesi yaptığı gibi pohpohlamıyor. E sen de kendine o kadar çok tapan bir narsistsin ki hem kendinin kâinat güzeli ve yeryüzünün en mükemmel insanı olduğuna inanıyorsun bu sebeple onun sana ömür boyu kul köle olup secde etmesi gerektiğine.
Cevap sahibi+1 yılBir kadının erkeğe yapışması saçmalıktır zaten. Zira kadın cinselliği arz eden, erkek ise talep eden erkektir. Kadın seçer, erkekse kendini seçen kadınlar arasında tercih yapar. Bütün kadınlara erkekler yapışır zaten bu sana özgü bir şey değil. Dünyanın her yerinde de böyle.😅
İkiniz de evlisiniz. İkiniz de birbirinize haramsınız haram cezbeder. Kocanı boşayıp o adamla evlensen sen o adamı da aldatırsın. Ondan yakışıklısı da var çünkü memlekette. Hem hipergamik dürtülerinin esiri olup hem de vicdanını rahatlatmak için durumu dramatize bir şeyleri meşrulaştırmaya çalışman trajikomik gerçekten.
Tipası yiyorsa karısından boşansın seninle evlensin çok aşıksa. Madem o adam mükemmel birisi. O zaman sen de kocandan boşan onunla evlen. Sen adamı değil ilgisini seviyorsun. Narsist bir kadın olduğun için aşırı ilgi görmeye devam ettiğin erkekler senin için cezbedici. Kocanın mesleği ve zekası bu herifin de tipi ve pipisi cezbediyor seni.
Hayatımda 50 tane kadın olsa 50 yıl boyunca hepsine aynı yalanı söylerim bunda bir problem yok ok.
NOT: Ben hayatımda hiçbir kadının çirkinim demeyi geçtim ortalama bir kadınım dediğini bile duymadım. Hepiniz Victoria Secret meleği hepiniz 10/10'sunuz ama profil resmi koyacak kadar bile özgüveniniz ve medeni cesareti yok çoğunuzun.
45 yaşında bir kadın güzel olabilir buna bir lafım yok ama 20'li ve 30'lu yaşlarda hem görsel hem davranışsal olarak senden çok çok çok üstün kadınlar var niye sevgilin onların peşinde bu kadar koşmuyor. Bu da hiç inandırıcı değil.
Sonuç olarak; yazdığın hikaye her taraftan dökülüyor. Güzel bir trol soru denemesi ama tadında bırak artık. Alice Harikalar Diyarından çık gerçek hayata dön rüyadan uyan.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ne yaparsan yap yani. Bize ne senin yoz hayatın. İnsanlara neyi onaylatma arayışı içindesin anlamak mümkün değil.
Opsiyonları olan zengin yakışıklı 45 yaşında bir erkek, gidip de 45 yaşında kadının köpeği olmaz. Ancak 25-30 yaş arası yaşı genç bedeni diri bir kadını tercih eder. İstediğin kadar yaşın genç göstersin bakımlı olsun. Erkekler kadınların yaşını ayırt edebiliyor ve değerli olgun erkekler kahir ekseriyetle 20'li yaşlardaki kadınlara çekiliyor.
Daha bir şey yazmana gerek yok. Bildirimleri kapatıyorum. Hayal dünyanda ya da gerçekte yaşadığın yoz hayat neyse ve bunu inatla doğru meşru görüyorsan bu istikamette yaşamaya devam et. Senin özel hayatın bizi ilgilendirmiyor. İyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılBildirimleri kapatıyorum boşuna yazma.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence seninki daha çok seksi seviyor. Bu arada ona bu kadar rahat ulaşmasına izin vermen doğru değil. Her boşalmak istediğinde uzaktan da olsa yardımcı olursan içten içe değersiz olursun gözünde.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu öğrenene kadar her şey güzeldi ama emin ol senden başkalarıda vardır sana öyle hissettirmek istiyordur arka planda aynı şeyleri dediği kişiler vardır eminim
01 Yorumla
Soran+1 yılPek bedenen nasıl her gün herkese böyle boşalabilir sence?
Bu hareketleri 5 yildir yapiyor ama seni inandiramamis uzucu dogurusu. Elbette seviyor aksi halde niye yapsin bu kadar uzerine niye dussun
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Az önce yine uzaktan boşaldı. Her gün hemen hemen uzaktan boşalıyor beni görmeden hem de.
Soran+1 yılBana çok inanılmaz geliyordu ilk yıllarda bu kadar arzulaması istemesi. Yıllar geçtikçe hala aynı şeyleri söylemesi isteği arzusu ve devamının gelmesi bitmemesine sadece şaşırdığım için sormak istedim. Bir erkek böyle olabilir mi diye. Ama haklısın artık inanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yıluzak durun bence
00 Yorumla
+1 yılSevse eşinden boşanirdi. Muhtemelen auran yüksek ve güzelsin diye arzuluyor sadece. Aşık bir erkeğin seni 5 yıl m3tres konumunda tutacagini dusunmuyorum.
28 Yorumla
Soran+1 yılEşinden boşanmayan ve boşanmayacağını ilk yıl söyleyen benim yalnız.. boşanma planı yapan da o.
- +1 yıl
Kocanla ayni yataga bas koydugunu dusundukce gogsu sıkısır asık erkegin. Seni ikna edemediginde de kalbine tas basar gerekirse ve ceker giderdi.
Soran+1 yılBu durumda kendisi de benim metresim
- +1 yıl
Kaldiramaz asik erkek iste..
Bir erkek asik oldugunda eril enerjisi tavan yapar.
Sana askindan kafayi da yese, bunu yutamazdi.
Soran+1 yılEvet haklısın. İlk seneler bu söylediğin şeyi çok söyledi. Nasıl kaldırıyorsun nasıl dayanıyorsun ben dayanamıyorum dedi. Ama sonrasını burada anlatamayacağım. Fakat dediklerin doğru
- +1 yıl
Yapmayin lutfen eslerinize yazik..
Soran+1 yılÇok haklısın yazıklık konusunda. Ben güzel bir kadınken eşim önceleri bana az dokunurdu. Cinsel ilişkimiz çok az olurdu evliliğimizin ilk yıllarında. Çok isterdim çok olmasını bir şeyler yapardım ama o yapmazdı. Gençlik zamanlarım böyle kör topal geçti. Bir oldu bir olmadı. Sonraki sevişmelerimizde soyunurdum o da soyunurdu ve direkt girerdi. Ne kadar yazık değil mi eşlerimize? Öpme? Sevme? Islatmaya çalışma? Kadını İNSAN YERİNE KOYMA? Hayır yoktu. Ve eşim üst düzey eğitim almış önde gelen biriydi. Ve ben de öyleyim. Bu bahsini ettiğim kişiyse beni öperken içi titredi birinin seni öpmeye doyamamasını hissetmeni dilerim. Çünkü kendini çekiyorsun ama o tekrar tekrar sana doğru severek geliyor özlemle seks arzusuyla değil. 45 yaşında bunu ayırt edebilecek bir zekada olabiliyorsun. Seni koklayarak elini kolunu parmaklarını öpüp sevmesini izliyorsun. Ayak parmaklarına kadar tapınıyor. Kocan olan kişi hayatında bir kere bile senin ıslaklığını tatmaya tenezzül etmemişken o bunu bırakamıyor defalarca. Ve bunu severek yapıp senin zevk almandan zevk alıyor. Senelerce kime yazık oldu bilmiyorum. Daha fazlasını söylemek istemiyorum. Bunları da buraya bilerek yazdım. Bir kadın hayatında bir kere bile olsa sevilerek sevişsin. Ben sevilmediğimi hissettiğim bir sevişmede olmazdım. Ve her aklı olan insan da sevilmediğini; sevişirken anlar. Kadınlarla sevişirken onları sevin. Sevin ki yazık olmasın.
- +1 yıl
Kocanin ilgisiz olmasi kotu gercekten. Ama madem diger adam seni prensesi yapiyor, karisindan bosanmayi da goze aliyor, neden kocandan bosanmiyorsun ki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergün başka kadına aynı lafları dediğine adım kadar eminim, benim çalıştığım yerde dolu bu adamlardan
76 Yorumla
Soran+1 yılNeden bana yalvarıyor boşalmak için aç yüzünü göreyim diye. Adam üst düzey biri bir sürü kadın var çevresinde ve çok yakışıklı ne yazıkki
Cevap sahibi+1 yılZaten ilişkiniz yeterince igrenc. Herneyse bu tipler böyledir Şu an sana sanki sana özel bu davranış gibi geliyor ama değil , kendi bildiğini yapacaksın ama sonunda göreceksin onun için heves olduğunu bunlar farklı kadınlara böyle davranıp eve karısının koynuna geri döner. Sizin gibi kendine inandırdigi insanları da heves olarak kullanir
Soran+1 yıl5 yıldır heves mi yani hım
Cevap sahibi+1 yılBen sadece yorumu mu söyledim madem heves değil bosanin ikinizde evlenin yemiyor mu nedir sorunuza cevap vermek istedim sadece. Kendi duygularınızı rahatlatmak istediniz bence sadece o adamda adamlık yokki karısını aldatmış sizde de durum aynı metreslik hoşunuza gittiyse yapın o zaman
Soran+1 yılBeş yıllık bir heves olmaz bunu sen de biliyorsun. Diğer dediklerine gelince ona ben de katılıyorum.
- +1 yıl
👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkiniz de evli misiniz yani ne kadar iğrenç bir durum
80 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNamus yokluğunun , haysiyet kıtlığının, ahlaksızlığın zirvesinde bir çift olmuşsunuz. Umarım ikiniz de eşlerinize yaptığınız bu insanlık dışı hareketlerin sonucunu acılar içinde kıvranarak bu dünyada görürsünüz.
12 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın hayal et güzel olsun ve bir erkek hayal et çirkin. Sevişirken çirkin olan adam güzel kadını ne öpsün ne sevsin. Sanki bir hayvana girer gibi direkt şeyini sokmaya çalışsın. Ve bu adam oldukça bilgili ve kültürlü bir adam olsun her konuda. Aslında böyle davranarak dış görünüşçe kendisinden üstün olan kadını yatakta itmiş kakmış olsun.. işte benim kocam sevmeyi bilmeden benimle beraber oldu yıllarca. Bir çöp kutusu gibi hissettim kendimi. Sanki onun boşaldığı. Açtı soktu ve boşaldı bir hayvan gibi sonra da döndü arkasını gitti. Neden boşanmadın diyeceksin bir sürü sebepler gelecek karşımıza. Ben de namus yokluğunda bir insan değilim ve aldatma şakşakçısı değilim evet ama yaptım. Gerçekten bir kadının orgazm olurken ruhunun bedenden çıkıyor gibi oluşuna şahit etti aldattığım adam beni. Severek öpüşü ve öpmeye doyamayan halini izlerken kocamın öpmeyi bilmeyen hali geldi gözümün önüne. Beni öyle istekle öpüyordu ki koklayarak severek. Sevilmeyi hissettim.. İnsan dokunulunca hissediyor sevilmeyi en çok. Ben bunu bilmiyordum. Çok istediğim halde kocam bana asla oral yapmadı tiksindi. Ama o ben hiçbir şey diyemem tabiki büyük bir istekle tüm bedenime sarıldı istedi her yerimi. Çok şaşırdım.. bir insan bedeninin by derece sevildiğini hissettiğinde kendini insanlık dışı da olsa mutlulukla kandırıyor.. bu yüzden beddua ederek büyük konuşmayın. Bazen birinin diğerini başkasına itmiş olabileceği gerçeğini lütfen düşünün yargılarken.
Soran+1 yılBu arada bana tapınarak seven saran sevgilim dediğim adam da hem çok yakışıklı hem parmakla gösterilen bir mesleğe sahip. Neden kocamdaki kibir onda yok..
+1 yılaynen seni ve senin gibi diğer metreslerini arada karısını da
01 Yorumla
Soran+1 yılHer gün bana boşalıyor ve aynı anda diğerlerine de yetebiliyor yani yaşı da 45/46 üstelik yoğun da bir iş hayatı var. Hımm anladım baya güçlü bir adammış
+1 yılSana olan bi iştahı tamamen seks. Başka bisey bekleme.
012 Yorumla
Soran+1 yılSürekli söylediği sana aşığım sözleri yalan mı peki
- +1 yıl
Yalan.
Soran+1 yıl5 yıldır yalan atıyor yani. Bazen defedip engelliyorum sinirlenip. 1 ay sonra yine geliyor neden
Soran+1 yılSeks için kimseyi bulamıyor diye mi
- +1 yıl
Bulamiyor değil. Bence seninle aldığı zevki kimseden alamiyorm
Soran+1 yılAdam işi gereği Rusya’ya gidiyor Dubai ye gidiyor diğer tüm ülkelere gidiyor sürekli ve dibinde çok güzel kadınlar var diyorum. Ve bu adam yine de beni sevdiği için değil sırf seks için mi bana yazıyor
Soran+1 yılUlan ben neymişim tüm dünyada bulamadığı seksi bende mi buldu
- +1 yıl
Onlarla yapmadığını nereden çıkarıyorsun ki?
Soran+1 yılİşte yapıyorsa neden dönüp dolaşıp bıraktığım halde bana geliyor ruh hastası manyak mı? Ben terk ediyorum onu acı çekiyorum dayanamıyorum aşk acısı çekiyorum diye geliyor
Soran+1 yılMantıken gelmemesi rahatına bakması gelmemesi gününü gün etmesi gerekir çünkü ben beynini *:)
Soran+1 yılM kerim
- +1 yıl
O kadarını bilemiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yıltam bir sapık herkese aynısını yapıyordur karısını aldatan her kesi aldatır amin ol
09 Yorumla
Soran+1 yılBen de kocamı aldatıyorum yalnız
Soran+1 yılNeden diyorum mastürbasyon yaparken illa bana boşalmak için ısrarla seni göreceğim diyor sktrsin başkasına boşalsın o halde
Soran+1 yılUzaktan her gün bana neden boşalıyor hergün başkasıyla yapan biri
- +1 yıl
ne fark eder ki sapık olması senin evliligine engel değil ki
- +1 yıl
sen ne olmasını istiyorsun anlamdım ben ne sonuş istiyorsun takip edermisin beni
Soran+1 yılBen de sapığım ama herkese aynısını yapmıyorum hep ona yapmak istiyorum..
- +1 yıl
gel sende bana yap o zaman :)
Soran+1 yılİşte hep ona istiyor içim hep ona
- +1 yıl
ban yap sen gel :))) takip et
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne rezilliktir. Seviyorsanz ayrılın eslerinizden
00 Yorumla 2 ka. şar birbirini bulmuş ne güzel de anlatıyor ıkımızde evlıyız
00 Yorumlaİkiniz de normal değilsiniz abla kusura bakma da sen eşini aldatıyorsan ve karşıdaki kişi de bunu biliyorsa ve o da eşini aldatıyorsa sizden meymenetsiz yoktur
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden kaç tanw daha var hayatında kim bilir... Kocasını ve karısını aldatanlar olarak birbirinizden sadakat mi bekliyosunuz!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyasak elma isirmayi seviyor o zaman. ateslisin demekki. soyledigi yalan ok de. yapiyirmus sonucta
05 Yorumla
Soran+1 yılSöylediği yalan mı
Cevap sahibi+1 yılsenin soyledigine gore biriyse evet. senden tata aldigi sureve yapar tadin kacinca. sepetler
Cevap sahibi+1 yıliyi mi s.. kiyor sen neden bununlasin? sadece cinsel ihtiyac mi maddi bir yonude var mi
Soran+1 yılÇok yakışıklı iyi yapıyor maddi yönden eşitiz.
Cevap sahibi+1 yıltatmin edilmek istiyosun yani. ok sonucta 5 yildir yapiyirmua seni
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıl ise gerçek kimse bu kadar rol yapamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de artık gerçek olduğunu düşünmeye başladım. İlk etapta geçici bir hevesimdir heralde dedim. Baktım ki ilk gün söyledikleri neyse hala aynı şeyi söylüyor. Senden asla vazgeçmeyecepim ve ömrümün kalanını senle geçireceğim cümlelerini uygulama yolunda ilerliyor adım adım.. biraz ruh hastası gibi ama gerçekten de dediklerini yapıyor.
- +1 yıl
Evli bir insan için aşırı garip sözler
Soran+1 yılNeden söylüyor sence?
- +1 yıl
Tamamen elini tutmak için de olabilir yani blöf yapıyor olabilir
Abi vampir herhalde a*k
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de inanılmaz fışkırıyorum çıldırıyor
+1 yılEvli birisine düşecek kadar yokluktamısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de evliyim
- +1 yıl
Kocan yetmiyorsa sana neden evlisin
Bununla sen 5 yıldır böyle misiniz hep
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalana kadar değil mi daha ne kadar yapabilir ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 5 YIL? Yoh be ablacım bi 20 yıl daha bekle sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne istiyon belanı mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sen çirkin misin ki
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır güzelim
Soran+1 yılBir erkeğin bir kadını bu kadar yıl bu kadar büyük arzuyla istemesi tuhafıma gidiyor ve senden başkasıyla olmuyorum demesi. Ve bu kadar yakışıklı olması. Ve bu kadar çevresi kadınla dolu olduğu halde.
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fazla capkin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak çapkın diyorsun
Esin anlarsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu iyi bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bir şey var
04 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamadım
- +1 yıl
Onun bulduğu senin bulamadığın bir şey olmalı bu kadar olmaz
Soran+1 yılOnun bende bulduğu mu
Soran+1 yılCümlelerini daha açık yazar mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç
021 Yorumla
Soran+1 yıl45
Cevap sahibi+1 yılOnun muuuu
Soran+1 yılİkimiz de
Cevap sahibi+1 yılBekar mısınız
Soran+1 yılEvliyiz ikimiz de
Cevap sahibi+1 yılKocanda iş yok mu
Soran+1 yılKocam daha hayatında bir kere bile onun gibi beni severek oral yapmadı. Beni onun gibi öpmedi. Adam tükürüklerimi seviyor resmen ya. Ben böyle sevildiğimi hissetmedim çünkü. Kocam beni yalamaktan tiksindi o benim suyumu içti ve lezzet alan yüzünü izledim. Ağzıma idrarını da yap senin her şeyini istiyorum dedi. Kocam da soğuk soğuk ruhsuz sevişti. Bir insanın seni severek sevişmesiyle sevmeyerek sevişmesi arasındaki farkı yaşadıysan eğer; bir daha sevilmeyerek sevişmek istemiyorsun… Hep o sevilerek sarılarak sana tapılarak yapılan sevişmeyi istiyorsun. Herkese yapıyordur laflarının hepsi hikaye benim için. Ben bir insanın bir insana nasıl aşkla sevgiyle yaklaşıp sevdiğini o sevişmede yaşadım çünkü.
Cevap sahibi+1 yılNerde yapıyorsun
Soran+1 yılO seni ilgilendirmez bence.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten yaş 45 mi
Soran+1 yılEvet ama ikimiz de çok daha genç görünen ; yaşlarının en güzel ve yakışıklısı dikkat çeken kişileriz.
Cevap sahibi+1 yılKaç çocuk var
Soran+1 yılSana ne
Soran+1 yılOnda yok
Soran+1 yılBeni daha rahat sarabilmesi için yok:)
Cevap sahibi+1 yılMemitoların büyük mü ablaaaa 😂
Soran+1 yılEvet büyük ne yapacaksın ağzına mı sokacaksın
Cevap sahibi+1 yılYani emzirmek istersen şayetttt 😂
Soran+1 yılBen onu emziriyorum hep
Cevap sahibi+1 yılImmmm en sevdiğiimmmm peki ne kadar büyüüükkkk
Cevap sahibi+1 yılSöyleseneeee
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem