Yani aslında bu durum şöyle mesrla evet bakire olmayıp ama evlenmeyi düşünenler aklı sıra pişman çünkü evlenecegi insan belki bu durumu kabul etmeyebilir ki günümüz erkekleri de pek umursamıyor bakireligi ama evlenmeyi düşünmeyen kizlar için sorun değil bence bakire olmamak
Bu arada bakirelik yani bakmakla anlasilabiliyor bu arada yani bir erkek çok dikkatli ayırıp baksa anlar bakire olup olmadığını yani o yüzden kizlar erkekleri sa lak yerine koyuyorlar bazıları ama hiçte degiller valla
Ben partnerimin ilkim olmasını isterim beraber tecrübe edelim güzel zamanlar geçirelim heyecanlı zamanlar vs umarım istediğimi bulurum günümüzde çok zor ama inadım inat napim😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Belki de çekiniyor olabilir sana o görüntüyü göstermek istemiyor olabilir. Sen de açık açık anlatabilirsin, rahat olabilirsin diye
Neden göstermek istemssin ki
Yani cekinecegi bieey de yok
onu bize değil, ona sormalısın
Bakire olmayan kızla evlilik düşünür musun
Ben kişinin geçmişiyle yargılamam hiç bir zaman. Sanırım bu sorunun cevabı.
Burada her gün yeni bir şeye sasirdigima çok şaşırıyorum 😂
Utanıyor desek olmaz utansa ilişki yaşamaz. Manyak galiba
Yeni bir vaka, utanıyor mu ne, ya çok mu arıyorsunuz bu tipleri
Trol
Ohaaaa niyeee zaten bütünlük sağlanmış niye bu utangaçlık
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın.
🙏
Vajinama boşalcak artık anlaştık elimle zorla tutcam cikaramicak
Bakireliğin hiç mi önemi yok
Yok bence eskidendi o şimdi herkes patlak
maalesef öyle ama bence oldukça değerli ve özel bir an eşle yaşansa o ilişki daha değerli ve özel olur
Ben bakire değilim evli de değilim evlenmek gibi niyetim de yok evlenecekler dusunsun
Önem vermediğin için pişmanda olmazsın iyi bari burada görüyorum pişman olan çok oluyor ama den kafada bitirmişsin
Yani aslında bu durum şöyle mesrla evet bakire olmayıp ama evlenmeyi düşünenler aklı sıra pişman çünkü evlenecegi insan belki bu durumu kabul etmeyebilir ki günümüz erkekleri de pek umursamıyor bakireligi ama evlenmeyi düşünmeyen kizlar için sorun değil bence bakire olmamak
Ama ben keyfi evlenmek istemiyorum hayatımı yasamak istiyorum madem bakire değilim 1 kere geliyorum dünyaya bari hayatımı yasiyim diyorum elin adamıyla evlenip hayatımı curutemem bakire olsamda olmasamda
Bu arada bakirelik yani bakmakla anlasilabiliyor bu arada yani bir erkek çok dikkatli ayırıp baksa anlar bakire olup olmadığını yani o yüzden kizlar erkekleri sa lak yerine koyuyorlar bazıları ama hiçte degiller valla
Ben partnerimin ilkim olmasını isterim beraber tecrübe edelim güzel zamanlar geçirelim heyecanlı zamanlar vs umarım istediğimi bulurum günümüzde çok zor ama inadım inat napim😅
Yani bakire değilsen zevkine bak artık tabi ki ne güzel 🥵🫠😅
Bakire değilim ama o dediğin çok xor
Artık köydeki kizlar bile şehir kızlarından daha kaş mer olmus
Zor yani bakire kız bulmak
Dur ya ümitlerimi tüketme 🫠🫠🫠ya konu dışı soru sormama müsade var mı seksting olmadan?
Aradığım özellikleri taşıyorsun
Utanıyor zannımca😃😃🤣
Neden ki neyden utsniyo
Spermi görmeni istemiyor herhalde bilemedim
Neden istemesin ki
Bilmiyorum ya🙄😃😃
Ben istiyorum ki vajinama boşalsın hamile kalim
Ahahaha zorla boşalttır 😃🙈elinle tut cikaramasin
Öyle yapcam en son
Bekarsin galiba
Evet
Anladım kardeşim 🙂 bekarken hamileliği göze almışsın 🙂olur umarım ☺️🤤
Evet çok istiyorum
☺️☺️☺️☺️🙈🥳
Garip ben olsam her yerine boşalırım
nerden buluyorsunuz bunları yaaaa, bu ne yaaa
Garip ve berbat bir durum.
Bu acayipliği bence sadece kendisi cevaplayabilir.
Bunu kendisine sor biz erkek arkadaşın değiliz
Utanıyor
Neyden utaniyo
Çok garip
Ona sorsaydın
Ciddi misin sen ya
Bilmem ki
Az geliyor olabilir
Bilmiyor
Sorsaydın