Arkadaşlar sevgilim var ve bazen beni çok sinir ediyor çünkü görüntülü konuşunca bazen açıyorum ve başlıyor oro. s. pum demeye. Neden bana öyle diyorsun dedim kızdım tahrik oluyorum elimde değil dedi. Sizce oro. s. pu olarak mı görüyor beni?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
seni yataktaki bir arac gibi goruyor olabilir ben mesela kullanmalikta olsa bir kadina o sekilde konusmam hak etmedigi surece onun disinda hep iltifatli yaklasirim
hayır ya seni orspu olarak görmüyo. ona karşı cilveli vs olmanı istiyo
Cilveli miyim acaba merak ettim ben de. Bazen de ağzını si. kim diyor
tahrik edici hareketler yap poponu açtığında salla falan. yine orspum der ama bu sen orspusun anlamında değil. ona karşi orspuluk yapmanı istiyo yani.
Canım kocam. İstediği o olsun
aynen böyle itaat istiyor.
Hayır çoğu erkek parnerinin istekli tecrübeli doyumsuz olarak görmek ister sevişirken çünkü bu heycan verir
Hayır öyle gördüğünden değil, sekste edilen küfürü fazla abartmaşsın
Bazen de ağzını si. kim diyor
Hayır erkekler yatakta kadının kendi or. pusu olmalarını severler hoşumuza gidiyor bir kadının bizim için şehvet duyması :)
İlginç. Karısı olucam ve karısına oro. spu diyor. Ağzını si. kim falan diyor. Beni çok beğeniyor
Sevgililerime ben de yapıyordum bu söylediklerini.
Seviyor muydun peki neden ayrıldınız
Çok seviyordum. Yazarsan detayları da anlatırım
Erkek arkadaşın belli ki sorunlu birisi, buradaki asıl sıkıntı senin hala seni böyle aşağılayan, or***pu olarak gören birisiyle sevgili olarak devam etmen. Kendine olan saygın için ayrıl
Kendime saygım yok demek ki. Kızdım ama hoşuma gidiyor aşkım dedi. Bazen dudaklarımı uzatıyorum ağzını si. kim falan diyor öyle konuşması ve etkilemesi benim çok hoşuma gidiyor
Tamam devam edin ozaman 🙂
Bence kesin or.. sun zaten
Aynen. Açıyorum sürekli popo deliğime kadar gördü
Kaç farklı kişi şeftalini yedi
100 den fazla
Çuval olmuştur senin şeftali
Yok ya sizin sikiniz nasılsa girdi diye büyümüyorsa bizimki de çuval olmuyor korkma
Kesin lackalasmıştır
Hahaha cehalet akıyor yazdıklarından git ötede oyna hadi anam
Gerçek bir oru*puya bile dile öyle diyemezsin sen daha neyin kafasını yaşıyorsun
Eşim o benim. İstediğini yapsın önemsemiyorum ki hoşuna gidiyor sonuçta yani
Ayne gözünde o mertebedesin daha fazlasını bekleme
Biri tam tersini söylemiş. Öyle değil de yani normal görüyor diye. Hoşuna gittiği için
Ne alakası var insan sevdiğine hakaret eder mi saçmalık görürsün bak çok değil bi kere verdikten sonra nasıl gtünü dönüyo
Bugün de zaten döndü popon bana valla anlamadım sjsjs üstünü değiştirdi baksırla döndü kıçını
E sen zaten yolun yolcusu olmuşun rahatsız olmuyonki seninde hoşuna gidiyo baksana boşuna konuşturuyon milleti burada koduğumun bacım
Nedenini biz nerden bilelim
Yuh be sevdiği kadına insan öyle der mi
Diyo valla bazen ağzını si. kim falan diyor yani bu ne ki
Kanka bu adam senle cinsellik için birklte yol ver
Ne açıyorsun?
* popo meme
Tahrik olduğu kudurduğu için öyle diyor daha fazla bişey yazamam kapanır sert seviyor hardcore öyle düşün
Gerçekten mi. Beni mahvedecek o zaman 😬😬😬😅
Gerçekten biraz öyle burada söyleyemeyeceğim şeyler olabilir
düşünce o değil sadece zevk verme durumu farklı
Çok ilginç
ilginçlik durum değil. Kimi kızda haz alıyor bundan