Kullandırıryor musunuz yoksa kullandırmıyor musunuz?
Kullandırmıyorsanız bunun sebebi aklınıza gelmemesi mi? Gereksiz bulmanız mı? Keyifsiz gelmesi mi? Yoksa erkeğinize kabul ettirememeniz mi?
Kullandırıryor musunuz yoksa kullandırmıyor musunuz?
Kullandırmıyorsanız bunun sebebi aklınıza gelmemesi mi? Gereksiz bulmanız mı? Keyifsiz gelmesi mi? Yoksa erkeğinize kabul ettirememeniz mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Oral ilişkide niye prezervatif taksın ki lastik mi yalanacak
İşte ne bileyim ağzına bir şey gelmesin filan diye...
Kocanız izin verse veya kabul etse oralde kondom kullanmasını istemez miydiniz? Dilinizin doğrudan penisine değmesini tercih mi edersiniz?
Oral de direk yapıyoruz kondom kullanmak saçmalıklar.. ilişkide kondom olabilir ama oral da saçmalık
Doğrudan dilinize değmesinin verdiği keyif başka mı oluyor?
Elbette direk temas daha iyidir.. siz kondom la mi yapıyor sunuz
Yok da duydum bir yerlerden yoksa benimki asla takmaz teklif etmeye cesaret edemem vallahi
Zaten prezervatif ile oral yapamazsın ki prezervatif mide bulandirir canım yağlı yağlı
Zaten benimkinin toplarına en az 10 dakika dil masajı yapmak gerekiyor...
Niye?
Beyzade öyle emrediyor... bizde çn sevişme benim emir altında hizmet etmem şeklinde oluyor.. pek fikrimi sormaz...
Seks aşaması süper
Mutluysaniz sıkıntı yok
Mutsuz olmaya da izin vermez benimki zaten ya
İyi bakalım 😊
Siz oralden oral yapmaktan kendi adınıza zevk alıyor musunuz?
Yapmayida yapılmasını da severim
Yapılmasını kadın erkek herkes sever. Ben yapınca mesela herif elektrik çarpmış gibi kıvranıyor bazen... yani sonuçta sen hassas yeri uyarılıyor.
Ama dil sonuçta tat almak için olan bir yer cğnsel hassasiyet yok ben yaparken erkeğim zevk alıyor diye keyifleniyorum onun kıvranıp durması çok güzel bir şey. Senin sevdiğin de bu mu bunu yaparken yoksa bizzat kendin de seviyor musun yalamayı?
Mesela adam diyelim baygın bir şekilde baygın ve bir süre uyanmayacqk... ama diyelim ki de ereksiyonu da var uyanana kadar böyle sert olacak inmeyecek ama bir süre uyanmayacqk da... adam elinin altında. Otal yapar mıydın? Bir tat verir miydi?
Sen nasıl yapiyon
Ben yeni duydum zaten size soruyorum
Hiç seks yaptinmi
Evet... sen?
Yok Yaşın kac