Cinsel Yaşam Anal yaparken prezervatif kullanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 Anal yaparken prezervatif kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Geçen hafta tanıştığım kızla yaptım kullanmadım darlık hissi çok iyi ve vajinadan daha yumuşak kullanmadım baya iyiydi 0 0 Yorumla
kkartallggibiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Temizse bölge kullanılmaz zaten ben hiç kullanmayı sevmiyorum ki 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Partnerim istiyorsa kullanırım diğer türlü kullanmam 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl mutlaka yoksa mikrop kapmak işten bile değildir... 0 0 Yorumla
DRMarıa Takip Et Bilge Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl Biz onsuz yapıyoruz ne gerek var 9 2 Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Harika Yorumla Senin_için_grldim +1 yıl tamam harun abi Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapmadım hiç yapmayı düşünmüyorum tiksinirim ben 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Duş alırken yağmurluk kullanmak gibi geliyor bana prezervatif kullanmak. Ama konu anam olunca başka 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aslında gerekli normal ilişkiden daha fazla risk söz konusu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hyr ben erkeğimin boşalmasını seviyorum 8 3 Yorumla Kaan3433 +1 yıl Ya Yorumla İlker65 +1 yıl Benimkide istemişti prezervatifi reddetti Yorumla kanka35 +1 yıl içinemi Yorumla
BanaFelsefeYapma Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tüm tadı kaçıyor yaa hamile kalmiycaksa bide bulaşıcı bir hastalık yoksa hayatta kullanmam 0 0 Yorumla
doktorcıvaanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Anal yapmam pek , ama yapınca kondom kullanmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç yapmadım yapmam da ama illa da isterse kullanırım yoksa mide bulandırıcı ve sağlıksız olurdu 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. güzelce temizlendiyse hayır sevmem 0 0 Yorumla
Arif_89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Güzelim vajina varken anala ne gerek var. Saçmalık 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gerek yok zevk vermez et ete değecek 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kullanmadım hiç partnerlerim de istemedi 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. anal ı boş ver.. oral ve sevişme iyidir 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. prezervastif kullanmayan aptaldır analda 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İyi temizlik yapılmamışsa kondom şart 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kullanmak gerekir 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçeriye boşalıyorum o yüzden pek kullanmam. 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum bakımsız kadınla olmam zaten 0 0 Yorumla
a_balkan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Hak yolu varken bok yoluna gerek yok djsjsnjss 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Prensip olarak prezervatife karşıyım. 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. sürprizlere hazırlıklı olmak lazım 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yok hayalimde de kullanmıyorum :) 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anal yapmıyorum 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Anala karşıyım 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet mutlaka 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Allah yolundayım 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Anal asla yapmam 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Geçen hafta tanıştığım kızla yaptım kullanmadım darlık hissi çok iyi ve vajinadan daha yumuşak kullanmadım baya iyiydi
Temizse bölge kullanılmaz zaten ben hiç kullanmayı sevmiyorum ki
Partnerim istiyorsa kullanırım diğer türlü kullanmam
mutlaka yoksa mikrop kapmak işten bile değildir...
Biz onsuz yapıyoruz ne gerek var
Harika
tamam harun abi
yapmadım hiç yapmayı düşünmüyorum tiksinirim ben
Kullanilmasi lazim riskli. Sen kullabiyormusun?
Duş alırken yağmurluk kullanmak gibi geliyor bana prezervatif kullanmak. Ama konu anam olunca başka
Aslında gerekli normal ilişkiden daha fazla risk söz konusu
Hyr ben erkeğimin boşalmasını seviyorum
Ya
Benimkide istemişti prezervatifi reddetti
içinemi
Tüm tadı kaçıyor yaa hamile kalmiycaksa bide bulaşıcı bir hastalık yoksa hayatta kullanmam
Anal yapmam pek , ama yapınca kondom kullanmam
Hiç yapmadım yapmam da ama illa da isterse kullanırım yoksa mide bulandırıcı ve sağlıksız olurdu
güzelce temizlendiyse hayır sevmem
Güzelim vajina varken anala ne gerek var. Saçmalık
Gerek yok zevk vermez et ete değecek
Kullanmadım hiç partnerlerim de istemedi
anal ı boş ver.. oral ve sevişme iyidir
prezervastif kullanmayan aptaldır analda
İyi temizlik yapılmamışsa kondom şart
Kullanmak gerekir
İçeriye boşalıyorum o yüzden pek kullanmam.
Kullanmıyorum bakımsız kadınla olmam zaten
Hak yolu varken bok yoluna gerek yok djsjsnjss
Prensip olarak prezervatife karşıyım.
sürprizlere hazırlıklı olmak lazım
yok hayalimde de kullanmıyorum :)
Anal yapmıyorum
Hayır kullanmam. Et ete değmeli bana göre
kullanmam. sen? kullandırıyomusun?
Elbette. Kondomsuz anal yapmam.
Evet
öncelikle yapmayın yaparsanız kullanın
Bazen