Ya ne alakası var şu insanları bi salın ya şu bağnazlıkları bir bırakın. İnsanlar istediğini yapar özgürdür. Din diye kafayı yiyecekler. Size ne milletin hayatından karışmayın
Normal bir şey miş gibi anlatmayın evlenmeden olmaz insan bir ömür geçireceği kişiye sallamalı kendini ar namus yokmu sizde umarım evlendiginde eşinde seni aldatır çünkü normal bir şey özgür kadın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Normal değil hayır
Bir Fransız atasözü derki. " eski tencerenin yemeği lezzetli olur. " deneyim ve tecrübe 1 adım önde olur..
gayet normal. Olgun tavırlar hoşuna gidiyor demek ki. Kendini daha bilgili biriyle birlikte görmenden daha doğal bir şey yok.
Çünkü olgun ve geç bosaliyir. Kadın ruhundan anlaiyirlar kadını orgazm ediyorlar
Benimde canım çekiyor ama yok.. İstersen yazabilirsin
Biri depremi senin olgun erkek sevgine bağlamış bu ülke beni yoruyor artık
Rek ve zevk meselesi. Sizin tercihiniz, kime göre neye göre normal? Siz beğeniyorsanız normal.
Allah seni bildiği gibi yapsın. Senin gibiler yüzünden hergün deprem oluyor.
Ben ne yaptım simdi abla dhdjd
İgrençsin. Günahkarsın. O adamların gözünde de gram degerin yok. Kullanıp atılıcak mendil gibi görüyorlar seni
Ya ne alakası var şu insanları bi salın ya şu bağnazlıkları bir bırakın. İnsanlar istediğini yapar özgürdür. Din diye kafayı yiyecekler. Size ne milletin hayatından karışmayın
Bende onları öyle görüyorum sıkıntı yok :d
İnsanlar özgür magdem bende sevmediğim insanları öld ür eyim ozaman özgürüm sonuçta
Şunu birisi sksn de rahatlasın sanane aq salağı milletin hayatı seni mi gerdi
Ya bunun onunla ne alakası var. Cidden kafayı yediniz iyice. Burası Laik bir ülke isteyen istediği ile sevişir.
peki ya bizim günahlarımız ne olucak senin benim onun şunun.. yalan söylüyoruz , elimiz, gözümüz dilimiz harama yalana gidiyor..
Normal bir şey miş gibi anlatmayın evlenmeden olmaz insan bir ömür geçireceği kişiye sallamalı kendini ar namus yokmu sizde umarım evlendiginde eşinde seni aldatır çünkü normal bir şey özgür kadın
Bu çok doğal bir kadın davranışı. Erkek masum, kadın ise güçlü erkek ister😊😊 sizin için işini bilen ve kararlı erkek paha biçilmezdir 😊😊
Gayet olmalı diğerleri sana ergen küçük geliyor anlayamıyorlar seni çünkü sende yasına göre olgunsun
Şimdi öyle dedin diye her 30 yaş üstü nü kapsayan şekilde konuşuyorsun millet dolar buraya 😂
Normal benim de 30 üstü kadınlar hep dikkatimi çekerdi.
Ne istediğini bilen erkek seviyorsun demekki. Belli bir yaş aralığı var mı
Ben de hep çıtırlardan hoşlanıyorum çok tahrik ediyor beni
normal olgun oldukları için tecrübe sahibiler
Doğru tektir :))
Siz kadinlari anlamak zor
Senin yaşın için gayet normal.
psikolojik olarak kötü bu hi gercekn
Verelim 38 bekar kılçıksız😅
Sende nasıl zevk ve fantezi meselesi var ya 😂
Allah neden peki bizde ne var
Bir gün değerli olacağımı biliyordum tabii ki: d
Bana denk gelmelisinn