Arayış içinde olduğumdan değil ama neden sadece olgun bireyler cinsellikte çekici geliyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi burada belki bazı arkadaşlar linçleyecek ama linçleyecek hiçbir şey yok Baştan onu söyleyeyim genellikle erkekler kendinden biraz yaşça ufak kızlara bakar Neden diye soracak olursan Bu bir dua gerçeğidir maalesef kadınlar belli bir süreden sonra Maalesef ki çöküyor bu bizim Türkler de var yabancılarda mesela böyle bir şey yok yabancılarda kadınlar otuzunu geçtikten sonra bile güzel olanlar var ha Bizde de var mı var bu tamamen bakımla alakalı bir şey Yani şunu söylemek istiyorum erkek için herhangi bir sorun yok çünkü erkek daha genç bir yaşta çöktüğü için çekiciliğini daha geç bir yaşta kaybediyor ama kadınların durumu farklı olduğu için Tabii genellemiyorum kimse beni yanlış anlamasın ama geneli böyle olduğu için de Erkekler hep genelde kendinden yaşça ufak kızlara bakar cinsel anlamda
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş ilerledikçe tutku ve haz arayışım artıyor benim daha çok. bunu da maalesef her yaşta farkına varmıyor insan partner bulurken yaşadığım zorluk bu. aynı hazzı iştahı göremiyorum herkeste
00 Yorumla
+1 yıl42 yaşındayım çocukken hem genç hemde olgun kadınlar ilgimi çekerdi (olgunlar daha çok) bu yaşta gençler kolay kolay ilgimi çekmiyor hala olgunlara hastayım ama
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. genel olarak kadın erkek fark etmiyor. genç yaşta olgun tercih ediliyor. ama ne ilginçtir olgun yaşa erişince olay ters dönüyor genç tercih ediliyor
genede akıllı kızlar olgun tercih ediyor. çünkü yaşıtları bencil sert davranıyor. hiç ilgili değiller. kendi zevklerinin peşine düşüyor
oysa olgun erkek kadını saçının telinden ayaklara kadar çocuk gibi ilgileniyor. kendine değil kadına odaklanıyor. kadını mutlu etmek için çabalıyor. ona zaman harcıyor ilgileniyor25 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılEn duzgun cevap bu sanırım teşekkür ederim titizligin için
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. her birinin bendeki tadi farkli ama ayni anda bi 21-22 yasindaki bi citiri bir de 35 lik bir kadini ayni anda s2me fantazim var.. cok param olunca yapacagim.. :D
114 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
- +1 yıl
soruna gelecek olursak olgun isteme sebebin daha cok zevk alma olabilir ama ben seksi yonemeyi kadinin altimda cildirmasini seviyorum.. o yuzden cok fazla yas takintim yok ammaaa duygusal olgunluk arayisim var.. yaptiktan sonra hamilemiyim yok pismanim kocami aldattim yok sen beni kullandin diyecek tiplerden olabildigince uzak durmaya calisiiyorum..
Soran+1 yılBende öyleyim
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYine anlamadım ama yinede
😄😄- +1 yıl
aplaaa yardin benii ahahaha cidden acikladigima inanamiyorum.. diyorum ki duygusal olgunluk aslinda ne istedigini bilmektir. ve karsidakinin ne istedigine saygi duymak ona onu yargilamadan ihtiyaclarina evet ya da hayir diyebilmektir.. sen de ben de oyleyim dedgin icn gel konuyu detayli konusalim demeye calistim. ama artik bi onemi kalmadi.. :P :D
Soran+1 yılAnlamadım dediğim ironi yapmaya çalıştım dedin onu anlamadım dedim sadece 🤣
Soran+1 yılTokmakcım diye bişey yok tabikide
Ama yinede teşekkür ederim
Soran+1 yılSevgilim var yok değil
- +1 yıl
yaa aplaa cidden kelime oyunu da yapilmiyor seninle.. tas ssagina dedim tokmakci dye.. sen onceden bugday bulgur vs dovdukleri taslari ve o taslara vurmak icin kullandiklari cekicleri duymadin mii.. :D bak bunu da aciklamak zorunda kaldim.. :D ahaha bildigini biliyorum sadece sohbei uzatmak hosuma gitti belki sana yurudugumu fark edersin diye ama tokmakcin varmis.. yuz vermen sen bana. :D
+1 yılYani düşünce olarak seni yormuyor oluşu, kafanın rahat olması gibi başlı şeyler olabilir belki. Ama kadınların bir çoğunun olgun sevdiği aşikar.
110 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Sen kendi çapında düşündüğünde hiç bi cevap bulamadın mı?
Soran+1 yılHayır yani olgun biriyle seks yapmak daha haz verici daha zevk veriyor sebebini bulamadım
- +1 yıl
Olgun dediğin kişilerin ortalama yaş skalaları neydi?
Soran+1 yıl1 kişi ile yaptım öyle 43 yaşındaydı
- +1 yıl
Peki süreç nasıl gelişti?
Soran+1 yılNasi nasi gelişti
- +1 yıl
Yani nasıl tanıştın, nasıl ilerledi
Soran+1 yılHe burdan da anlatacaktım bende 😄
- +1 yıl
Yani anlatmak istersen eğer gelen kutum açık
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Olgunun tadı farklı oluyor. Ben de benden yaşça küçükleri tercih ediyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılBunun sebebi nedir onu anlamiyorum işte
Olgun derken baban yaşında olacak adamların altında yatmaktan bahsetmiyorsundur inşallah
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes ayni. değildir yaşı hic. takmayan vardir bazılarının com kirirteri var yaşı boyu kilosu ten rengi falan gibi
00 Yorumla Karakteri oturmuş insanlar daha karizmatik geliyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşıtların hele bu dönem sorumluluk allmıyor erkekler karakter gelişimi çocuk kaldığı için
sen de annelik değil kadınlık hissetmek istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önce yasadiysan tadını aldıysan kolay kolay vazgecemezsin
Çünkü biz olgun erkekler kadının sadece bedenine değil ruhuna da hitap ederiz
Ve bu kadına kadınlığını yaşatır00 Yorumla
+1 yılKadınlar tecrübeli erkek sever ister ve kendinden biraz büyüklerle evlenirler bu gayet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe ve zevk alma düşüncesi var senin
14 Yorumla
Soran+1 yılNasi yani
- +1 yıl
Olgun bireyler çekici geliyor dedin ya onu dedim
Olgun kişi tecrübeli olur ve gerçekten çok güzel zevk alırsın - +1 yıl
Doğru mu sence
Soran+1 yılÖyle sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin yaşlardayken bizde olgun kadın bakıyoduk sonra yaş ilerleyince genç hatun bakıyo insan 😂😂 merak etme geçecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü genelde seni düşünen ve zevk alman için gayret eden olgunlardir. Ağzının tadını biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanlar olgun
Erkekler taze seviyorrr...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle kızların baba sevgisi eksikliği olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemem. Şahsen bende genç biriyle yapmak isterdim amca şanlıymış😂😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baba sevgisi eksikliğin mi var?
02 Yorumla
Soran+1 yılBana göre pek yok öyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim yok çünkü insanlar kendi seçimini yspar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşi bildikleri içindir belki de
00 Yorumla
+1 yılnormal genclerın olgun sevmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir kere olsun cinsel ilişkiye gireyimde yaşın bir önemini ondan sonra bakarız😂
00 YorumlaGeldim çıtır severiz tabiki 😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35 40 falan mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılnormaldir konuştuklarım hep öyle seviyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 yaşında biri ile seks yaşamak ister miydin
114 Yorumla
Soran+1 yılOkadar da değil
Cevap sahibi+1 yılOlgunun yaşı olmaz ki sen yorumladilere bakma etkilenme olursa kimse takmaz
Cevap sahibi+1 yılSenin yaş kaç bu arada kendi yaşıtların ilgin yok mu
Soran+1 yıl20.
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen olgun ilgin varsa seni yargılamıyorum korkma linç kültürü yok bende sen böyle seni etikleyen olursa ya da seni etkilensen elinmden olmadan 60 yaşına kadar da düşersin her Kız düşer olguncular çok var kendinii belli etmiyorlar :D
Soran+1 yıl😄😄
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 Kendinden küçüklere düştüğün oldu mu hiç yoksa has olgucu musun :D
Soran+1 yılOlmadı
Cevap sahibi+1 yıllmm Demek ki sende olgun hem de yaşlı fetişin var normal durum büyük seviyorsun
Cevap sahibi+1 yılHangi fiziği tipi olgunlara düşüyorsun
Soran+1 yıl:):):)
Soran+1 yılÖyle bi tip diye bişey yok
Cevap sahibi+1 yılSende o zaman hoşlandı aşk oluşmuyor direk arzulama oluyor o halde böyle bi yaşlı amca bi bakış atsa arzulanacak şekilde sende arzularsın içinden boyu tipi fark etmez gibi
Cevap sahibi+1 yılSenin boyun kilon kaç bu arada :D
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBende mature seviyorum 🤦🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçünkü yaprağı kontrol tecrübesi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü kafa yapın olgun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe iyidir her türlü memnun eder ondan 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılİlgi cekici bir noktasi vardir
00 Yorumla
+1 yılOlgun her zaman cezbeder senide oylemi
07 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle cezbediyor ama sadece seks yapma isteği oluyor ve zevkide sevgilimle yaptığımdan daha fazla oluyor
- +1 yıl
Peki kac yas senden yuksekle denedin
Soran+1 yıl24 yaş büyüktü bende
- +1 yıl
Gercekten inanilmaz iyimiydi
Soran+1 yılÖyleydi
- +1 yıl
Kiyas yaparsan farklari nelerdi
Soran+1 yılDaha heyecanlı daha zevkli
Olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlgun yasderken kaç mesela 30 mu kac 😝
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ve fizik önemli yaş sınırıda var tabii
00 Yorumla zevk meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılçıtır taze olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. İllaki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor tabiki
00 Yorumla
+1 yılZevk her şeyi bastırır
00 Yorumla
+1 yılyanı genelde
00 Yorumla
+1 yılHyrrr
00 Yorumla
+1 yılGenç Olmalı
00 Yorumla
+1 yılAh Olgunlar ah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir.
111 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne gibi değişiklikler oluyor
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşında 35 yaşında biri ile ilişkiye girdim ve zevk veriyordu. şu an 30 yaşındayım ve 26 yaşındakiyle giriyorum fazla zevkli değil.
Soran+1 yılHmmm
Cevap sahibi+1 yılSenin için ne farklar var?
Soran+1 yılBenden yaşça büyük birey ile seks yapma düşüncesi bile fazlasıyla tahrik ediyor beni
Cevap sahibi+1 yılIstersen özelden konuşalım.
Soran+1 yılSebep
Cevap sahibi+1 yılTanışırız
Soran+1 yılGizli kullanicisin sende hem İnsanlarla tanışma gibi bi arayisim yok hemde 😄
Soran+1 yılGizliden öyle çıkılabiliyo muymuş
Cevap sahibi+1 yılÇıktım bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olmuyor
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri