Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durabilecek güce sahip olursan kimseye hesap vermek zorunda kalmazsın bekaret vermek ne demek ya ne kadar ilkelsiniz gerisin. Ama bir sümsük gibi erkeğin seni kabul etmesini beklersen eminim ki ezmek isteyenler de olucaktır
37 Yorumla- +1 yıl
Keşke bütün kadınlar bu kadar dirayetli olsa da cinsel özgürlüklerini erkek cinsinin kısıtlamasına razı gelmese... "Seviştiysem seviştim, sana ne lan?" diyebilseler. Bunu ahlaksızlık olarak gören erkeklere s.. iktir çekebilseler.
Cevap sahibi+1 yılBu ülkede o kadar cahil cühella insan var ki varlıklarını tarif bile edemiyorum. Eğitim şart cidden önce kadınlara verilmeli kadın değerinin farkında , gücünün farkında bile değil. Bi de daha önce yapan yine yapar falan demişler o kadar asalakları ki sadakatin sevgiden geldiğini karakterden doğduğunu anlayamıyorlar bile. bir insan sevdiğini nasıl aldatabilir. Daha önce birlkte olmuş biri olarak söyleyeyim iki yıldır kimseye sadakat borcum olmadığı halde kimseyle birlikte olmadım hayatıma da almadım. Ne kadar değerli olduğumun farkındayım tek amacım kendimi geliştirmek ve bu haytın asıl amacının farkına varmak. Yok evleneyim yok kocam olsun yok evde kalmyayım gibi düşünceler beynimin bir kösesinden bile geçmiyor. Kalbime biri girerse ben zaten onunla olurum. Hayatta çok daha dikkat çekici meseleler ve değerler var. karşımdaki insan bütün insancıl özelliklerimi bir kenara bırakıp beni bunun için dışlıyorsa ben Allah'a şükrederim beni bu denli kibirli asalak birinden korudu diye. Allah affedendir siz kim oluyorsunuz da insan yargılıyorsunuz ya benim tek hesap vereceğim kişi rabbimdir.
- +1 yıl
Sitenin genel profilinin o kadar dışındasın ki, hayret etmemek mümkün değil... Arzuladığımız güçlü kadın profili... Varlığını bir erkekle tanımlamayan, kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durabilen kadın... İki kız evlat babası olarak yazıyorum.
- +1 yıl
Cemal Süreya ne demiş? "Sevişti bir bakir ile bakire... Erkeğe millî dediler, kadına f.. ahişe". Çifte standardı en güzel anlatan dizeler...
- +1 yıl
Bu devirde neden aşkın somunda cinsellik olmak zorunda? ↗
şu soruya yazdığımı da oku
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler sağ olun. kız çocuklariniz sanslı olmalı. Çünkü bır kadının babasının hayatındaki yeri hayatı şekillendirmesine yarıyor. kız çocuklarına gerekn ilgiyi sevgiyi özellikle babalar vermeli diye düşünüyorum. Sonra bundan mahrum büyümüş kadınlar kendini değer görmüyor maalesef. Hâlbuki değer insanın kendini konumlandırdığı noktadır değer alınan bir şey değil kendine verdiğin şeydir. Ben babası tarafından sevgi ile büyütülmüş bir kız çocuğuydum aramzda hep saygı vardı , kendisinin pek ileri görüşlü olduğunu söyleyemem fakat kendisi bana kendime değer vermem noktasında sevgisiyle fazlasıyla destek oldu. daha sonrası içinse kendim araştırarak okuyarak farkındalığımı kazandım. Yazınızı okudum size katılıyorum bunun için evlenen insanlar haline döndük acınası bir durum..
- +1 yıl
İki kızım için elimden geleni yapıyorum, çünkü onlar benim için çok değerli. Bu toplumun geneline bakarak, düşünsel evrimini gerçekleştirmiş bir kadın olman takdire değer.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel geçmiş arttıkça sağlıklı ilişki kurmak zorlaşır, bu oran kadınlarda daha sert şekilde gerçekleşir. Erkek doğası her zaman daha saf olana doğrudur ama kadınlarda bu davranış evrimsel süreçte oluşmamış sadece mantıken vardır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbulur değişir duruma göre
10 Yorumla
+1 yılErkekler önceden yapmış kadınlar yapınca mi suç bence bir önemi yok insan bedeni için sevilmez ruhu için sevilir korkma elbet kabul eder olur
29 Yorumla
Soran+1 yılAma yine yapabilir düşüncesi olmaz mı ki kafasında
- +1 yıl
Tamam da vajina da kilit vuracak deilsin ki hakkın bunu yaşamak sen bir insansın bir şeyler yaşamak hakkın
Soran+1 yılBen kalbimle inancımla vurdum o kilidi marifet bunu görmekte bu neyin hakkı bu neyin hukuku söyler misin
- +1 yıl
Sevgili soru sahibi, "bu kadın zaten bakire değil, ben de çakar geçerim" diye düşünebilecek erkekleri hayatından uzak tutabilirsin. Sevgili olup sevgililik ilişkisi içinde seks yapmak isteyen erkekle, "zaten bakire değil, arada sırada sevişirim " diyen erkeği de ayırdetmeyi öğren.
Soran+1 yılPardon hangi kadından bahsediyoruz ve sen ne diyorsun anlamadım bunları bir anda nereden çıkardın ben bir şey deyip ayırt etmek durumuna neden düştüğümü anlamadım söyler misin
- +1 yıl
Ah keşke bir de yazdığım şeyi neden kendine saldırı olarak gördüğünü anlayabilsem...
- +1 yıl
@kadir3431hatay Birader buraya maydanoz olduğum için özür diliyorum. Tamamen iyi niyetle yorum yazdım ama sana sürekli bildirim geliyor.
Soran+1 yılYanlış anladıysam biraz sinirliyim senden çıkardım kusura bakma ama anlayamadım dediğini
- +1 yıl
Çok yanlış anladın, çoookkk... Sevgili soru sahibi, biraz sakinleş... Lütfen...
+1 yılHadi üzülme neşelen biraz
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılBakirelik kandan ibaret insanın zihni bakire kalmalj
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 🌸
- +1 yıl
O yüzden salla geç yasa hayatını kucuk detaylara takılı kalma
+1 yılİnsanları bacak arasına göre değil hayata bakış açısına göre yargılamak daha doğru cinsellik insani bir ihtiyaçtır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde erkekler ilki eşiyle yaşamak ister ama bazan bu olmuyor. Bu bizim toplumumuzda böyledir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemeyecek olanlar illaki olacak ama senin kalbini sevende mutlaka olacaktır
113 Yorumla
Soran+1 yılDesem ki bekaretimi başka birine verdim ve demesemde ilerde görse falan boşar mi
Cevap sahibi+1 yılDürüst ol her zaman ne zaman bekaretini kaybettin kimle yaptın kaç kere ilişkiye girdin
Soran+1 yılDaha vermedim kimseye sadece verilirse erkekler evlenir mi sorun olur mu ileride diye merak ettim
Cevap sahibi+1 yılDedim sana işte illaki istemeyen olucak
Cevap sahibi+1 yılPeki vermek gibi bı düşüncen var mı birine
Cevap sahibi+1 yılBurdakileri inanma
Soran+1 yılBen birine verme taraftarı değilim evlendikten sonra olması gereken bir şey bu ve hem büyük bir günah ve bu yüzden diğerleri kendilerini yakarlarsa yaksınlar ilerideki eşim yapmışsa eğer o da onun günahı kendine Ben kendimi yakmamaliyim onlar gibi
Soran+1 yılAslında doğruyu söylüyorlar çoğu insan yapmıştır ve almak durumunda kalabilirler
Cevap sahibi+1 yılKeşke dediğin gibi olsa olmuyor işte sen din icinmi bakire kaldın yoksa evlencegim adam beni istemez diyemi
Soran+1 yılHem din için hem gelecekteki eşim için çünkü bende kabul etmeyebilirdim çünkü yapan yapar diye düşüncem var
Cevap sahibi+1 yılBen yaptım senin eşin olmak istesem kabul etmezsin demi beni
Soran+1 yılBenim yaşım 21 sizinki biraz fazla ve buradan biriyle siz iyi olsanız bile olmuyor ve siz benim sevdiğim olsaydınız ne yaş ne yapmış olmanız umrumda olurdu ama tek sıkıntı şu olurdu acaba yine yapar mı sevip güvendiğim insan olursa evlenirdim o da çok güvenmem gerek sevgi bir yere kadar çünkü en önemlisi evlilikte Sadık kalmak gözü eşinden başkasını görmemek şiddet uygulamayacak ve anlaşabildiğim birisiyle evlenmek isterim anca yoksa anlamı yok evliliğin
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Bulabilir tabi ki,, atasözünde de olduğu gibi Kör satıcının Kör alıcısı olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bulursun tabi ama bakire bir kız ile karşılaştırıldığında bulma olasılığın ona göre düşük olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Evlenecegin hiç bir erkek bakır degil
311 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bu cevap 🌸
Soran+1 yılİlerde sıkıntı olur mu diye merak ettim çünkü bakireligi almış çoğu erkek evlenirken bakire biriyle evleniyorlar
- +1 yıl
Ne alaka
Soran+1 yılÖyle olan yok mu ki
- +1 yıl
İlla var ama bakirlerin suçu ne
Soran+1 yılYok tabi
- +1 yıl
O halde kızın dediği Evlenecegin hiç bir erkek bakır degil yorumuna kanma bilmiyorum senin için artık önemli mi değil mi karar senin sonuçta
Soran+1 yılBenim tanıdığım çoğu erkek yapmış
- +1 yıl
Nadir olan şeyler özel ve değerli değilmidir zaten millet kolay yolu seçiyor hemen yaşıyorlar lakin o şeyleri eşinle yaşasan ilişki daha sağlam olur bence
- +1 yıl
Cevremde var bakir valla tutan tutuyor kendini
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuhu mu bedeni mi bakire eskisi gibi bekaret önemli değil
10 YorumlaBulabilir. Başka soru?
12 Yorumla
Soran+1 yılCogunlukla bekareti alan erkekler alınmamış kızlarla evlenmeye çalışıyor ya o yüzden sordum soruyu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ne alaka sanki 2. sınıf vatandaş olunuyor
10 Yorumla
+1 yıltabikide bulabilir herkes muhafazakar islamci düsüncesi yokki
10 Yorumla
+1 yılbulursun da kaç yaşındasın merak ettim
13 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşım daha vermedim verirsem bulabilir miyim diye merak ettim
- +1 yıl
ben mesela pek önemsemiyorum bu durumu
Soran+1 yılİleride yapar düşüncesi falan gelmiyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbizzat yanidigim birisi oldu bu şekilde evlendi
10 Yorumla
+1 yılBulan buluyor saf adam dolu
10 YorumlaBulur ama seçemez. Seçilir. :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki beybi takma boylr seyleri
10 Yorumla
+1 yılKişisel ozguvenj yerinde ise evlenir
11 Yorumla- +1 yıl
Kendin için. Mi sordun
+1 yılZor ama imkansız değil
10 YorumlaTabiki , neden bulamasın, çok var cevremde
10 Yorumla
+1 yılBugune kadar bulanlar var panik yapma
10 Yorumla
+1 yılVermeyen kız var mı ki en kötü analdan yapıyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bulamasın takılmayın artık söyle şeylere
10 Yorumla
+1 yılBulabilir tabi de ne kadar çok sevilir onu bilemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Artık buna önem ver pek yok. Seni sevmesi lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlla bulursun boş ver
40 YorumlaNeden bulamasın
12 Yorumla
Soran+1 yılİleride birini severim ciddi düşünürüm o da bana gelip dese ki ben erkek halimle yapmadım sen bakireligini kaybetmişsin dese beni istemez diye düşündüm
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Bulursun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen buldum
212 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor yani
Cevap sahibi+1 yılEvet ne var bunda
Soran+1 yılNormalde kabul etmezler diye düşündüm ama sanırım kabul ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılBöyle söylemen bile yanlış. Erkeklerin yaşayıp kadınların yaşamaması çok saçma. Hayırdır yani kim kimi kabul ediyor ben onu etmişim ben seçmişim. Seçilen değil seçen ol. Soru bile başlı başına ezik bir soru. Bilerek böyle cevap verdim. Seni seven olduktan sonra bunları düşünmez iki bacak arasında değildir namus.
Soran+1 yılBu ezik soru falan değil canım ama senin düşüncen o tabi evet katılıyorum seçen değil seçilen olmalıyız ama iki bacak arasında değilse namus sana göre nedir ne demektir
Cevap sahibi+1 yılNamus beyindedir bunu öğrendiğinde birini bulursun sende
Soran+1 yılAy canım biliyorum o yüzden öğrenecek bir şeyim yok benim ama ilk beyinden geçer bacak arasında biter sende bunu öğren Ek bilgi benden sana 😃 bilmiyorsun sonuçta bacak arasını namus olarak saymıyor birde hadi bir koşup ogrende gel 😉
Cevap sahibi+1 yılKüçüksün çok belli eğitim seviyen zaten yerlerde. Cinsellik yaşamamış etmemiş nerden bileceksin sen hayatı yaşadın mı sanıyorsun birey
Cevap sahibi+1 yılBir de ek bilgi diyor ahahahhab kıyamam çana
Cevap sahibi+1 yılAklı yok fikri var
Cevap sahibi+1 yılBüyü de gel ablam bide mümkünse lisans falan bitir de bir şey öğren
- +1 yıl
Namus dediğiniz şeyin vajinayla, kızlık zarıyla ilgisi yok. Cinsellik de bir ahlak konusu değil, bir sağlık konusudur. Bir kadın sevişti diye namussuz, ahlaksız olmaz. Sevmiştir, beğenmiştir, arzulamıştır, sevişmiştir... Sevişti diye o.. ospu mu olur? Güzel ahlak beyindedir, karakterdedir. Seks işçisi kadınların çoğu, zengin bir erkekle evlenmek için yanıp tutuşan, cüzdanı kabarık erkeklerle sevişmeye can atan kadınlardan daha düzgün karakterlidir, emin olun.
+1 yılKesinlikle bulabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bulur
21 Yorumla- +1 yıl
O durumda bana gelin dikelim çare tükenmez
+1 yılDert etme buluruz
20 Yorumla
+1 yılBulur
21 Yorumla- +1 yıl
Zaten bulunuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilir
10 Yorumla
+1 yılBulur tabiki neden bulmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki bulabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulur.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu sorduğunda, herkes bakire olmayanın sen olduğunu düşünür ve ona göre cevap yazar. Bu yüzden diğer cevaplara o yorumları yazdım.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zor be
10 Yorumla
+1 yılBulur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bulabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok evlenen var
10 Yorumla
+1 yılBulur neden bulmasin
11 Yorumla- +1 yıl
Bekaret siz kızlara önemli erkeklere degil
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Bulur
11 Yorumla
+1 yılBulur niye bulamasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılenayiii çok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZor.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Bulur bulur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulamaz evde kalır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun da İngiltere kralı bekleme
10 Yorumla
+1 yılalacak olan çok var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulur elbette