Böyle bir şeyi kafaya takacak adamdan hayır gelmez. Bakir erkek bakire kadın arayabilir bunu doğal karşılıyorum ama hayatta kendine eş seçiyorsan eğer öğretip büyüteceğin birini değil, seninle birlikte kendi ayakları üstünde durmasını bilen, daha önce durmuş bir eş seçersin. En azımdan kafasında et taşımayan erkek bunu seçer.
Ben ve eşim oldukça eğitimli başarılı insanlarız. İkimizde deneyimliyiz. Bir defa bile sorgulamadım bu durumu.06 Yorumla
Soran+1 yılKshshsh evliyken de deneyimlerinize Devanagari edlyo musunuz
Soran+1 yıl*devam. Çünkü o kadar rahat söykediniz ki anlaşılan sizin için açık ilişki sorun değil
Soran+1 yılHayır bi erkek karısından kolay kolay deneyimli diye bahsedemez sanırım açık ilişki
- +1 yıl
Deneyimden kastım cinsellik değildi. Hayatta deneyimli kendi başının çaresine bakabilen kendi tercihlerini yapabilen birileri olduğumuzu kastediyorum. Bunun içinde cinsellik de var ama konuya tamamen cinsellik üzerinden yaklaştığınız için anlatmaya çalıştığım şeyi kaçırıyorsunuz.
Soran+1 yılAbi sorunun başlığı bakirelik üzerine sen deneyim diyosun ee ne anlayacaktık başka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün dediğin erkek bakir mi? Kadında bekaret arayan şerefsiz bakir mi diye bakmak lazım.
Namus kavramı kadının bacak arasında mı?03 Yorumla
Soran+1 yılBacak arası kazayla bozulmuyor yalnız ksjsjjs
- +1 yıl
Eger dikatli soruya baksan, ahlakli diyor, yani ahlaksiz demiyor.
Soran+1 yılAynen öyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi bekaret sahibi ise istemeyebilir. Siz ona yargı diyebilirsiniz.
010 Yorumla
Soran+1 yılBekaret sahibi değilse de istemeyebilir erkek. Zira böyle bi hakları da var çünkü bakaşre kızlar kabul ediyor o erkekleri ben de dahil
- +1 yıl
Anlayamadım
Soran+1 yılDiyorum ki erkek bakir değilse de bakire olmayan kadınla evlenmek istemeyebilir istemiyor da
- +1 yıl
Buna zaten bir şey demedim. Sadece bakir ve bakire istememe hakkına sahip.
Soran+1 yılTabiki. Ben de sahibim ama bakir erkek zor ya parası yoktur gibi geliyor
- +1 yıl
Ne alaka
Soran+1 yılŞirket sahibi milyonluk arabalı erkek düşün sence yapmamış olabilir mi 21 yaşına kadar
- +1 yıl
O zaman şirket sahibi milyonluk kızı erkeği şerefsizler mantığı oluşur. Güzel bir tez 😅 iyi yazdın.
Soran+1 yılNe alaka kıskanma
- +1 yıl
sen yazdın çizdin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın cinsel anlmda Sınırsız ve doyumsuz sa karşısındaki erkeği doruklara çıkarabiliyorsa iyi bir erkek bulması zor değil. Erkekler kendisini doyuran insanlara bayılır aşık olurlar
09 Yorumla
Soran+1 yılİğreençsin
Cevap sahibi+1 yılNeden ama
Cinsel lik olmadan olur mu
İlişkinin temeli cinsel doyumdur
Soran+1 yılYa yazdıkların berbat malın tekisin iq yok
Cevap sahibi+1 yılBerbat falan değil. Galiba sen biraz isteksiz birisin
Soran+1 yılİsteksizlikle alakası yok cümlelerin zekasızlık akıyor berbatsın abaza umarım evli değilsindir
Cevap sahibi+1 yılEvliyim ve mutlu bir cinsel hayatım var. Uyuumlu ve çocuklu çiftiz
Soran+1 yılRezilsin
Cevap sahibi+1 yılSen böyle düşünüyorsan dul kalman normal bence
Soran+1 yılNe dulu mal adam soruyu bile okumamışsin ki işte zekan bu kadar 😀 ona göre ilk evliliğimizi düşünerek yapmalıyız yazıyor soruda
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tamam da ikinci evlilikte bakire nasıl olcak o kadın 😊
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte ondan diyorum evlilik kızlar için çok önemli o bekaretimi alacak kişinin layık olması gerek inşallah. Ama hiç evlenmeden bakireliğini vermiş ve yine evlenen kızlar var bunların eşi iyi değildir bence maldır
Soran+1 yılLa nasıl bilemeyeceksin? Hiç evlenmemiş bi kadın bakire değilse ee yani her şey açık
Soran+1 yılAbicim yok yok binde bir bile çıkmaz merak etme ilk ilişkide gidiyor çoğu kızda zar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadını bacak arasından akacak 2 damla kana göre değerlendirmiyoruz.
Karaktere bakıyoruz. Ne bakireler gördük davul patlak değil ama tokmağın değmediği yer kalmamış misali, ya da evlendikten sonra diğerlerinin tadına bakan.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@3sevgi3 nerden buldun soruyu ya kaç ay geçmiş
Her ihtimal vardır sen iyi insan çıkmasını iste önce karşına paradan ve zenginlikten önce bakirelik boş takıntı eğer orsp mesleki değilse
00 Yorumla
+1 yılBenim için bu mühim değil, pişmanlık duyması yeterli
00 Yorumla
+1 yılBakire olmadığın için eksik mi hissediyorsun kendini?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo zor değil neden zor olsun ki önüne gelenin altına yatan onun bunun mezesi olan basit kızlar tabiki ahlaklı zengin iyi erkekleri hakeder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın akıllı olursa cok yüksek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Var gerçek sevgi varsa aranizda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmaan nadir bence bu zamanda
01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı eş herkese nasip etsin
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılNiye olmasın insan kendini bildikten sonra
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl% de 1 milyon
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Bakire olmayan, insan değilmi niye?
Soran+1 yılİnsan değil mi dedik hahahah kafan yok 😀
- +1 yıl
Kafam var var
Her zamanki şansı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var tabi
00 YorumlaYok olmaz
00 Yorumla