Cinsel Yaşam Kızın libidosunun yüksek olması şaşırttıcı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Neden bütün erkek arkadaşlarım şaşırıyor normal değil mi Kızın libidosunun yüksek olması şaşırttıcı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BaşPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Şaşırtıcı çünkü kızlar hep çekimser kalıyor bu konuda, bugüne kadar daha istekli olan kadına rastlamadım 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bu topraklarda libidosu yüksek olup bunu gizlemeyen kadına pek rastlanmaz, yani erkekler için nimettir. Şaşırmaları normal. 0 0 Yorumla
dispensary Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl aslında etkileniyorlar ama bunu şsşırma olarak gösteriyorlar 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Onları şaşırttım biraz da buradakileri yükselteyim mi dedin 0 0 Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hayır değilkadınların libidosu erkekten yüksek olmalı sadece biz belli ediyoruz kadınlar saklıyor 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çoğu bu duygusunu bastırır... Ve yüksek libidolu kız 10'da 3 falandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten kızlar tahrik olduğu yükseldiği zaman daha fena olabiliyolar 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Pek fazla bulunmuyor ama bulundugunda guzel olur 😜 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal yani insanlar farklıdır. Şaşırmış gibi yapılıyor olma ihtimali yüksek 0 0 Yorumla
alperrohe_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Belli etmesi şaşırtıcı yüksek olduğunu biliyoruz zaten 0 0 Yorumla
asenaaa__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Değil. Benim ki de yüksek ama şaşırıyorlar 🤷🏻♀️ 3 1 Yorumla zibidygonzales +1 yıl O sasiranlar gormemis olanlar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de ikizlerim, aynı şeyi ben de yaşıyorum, seni çok iyi anlıyorum 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ergenlik dönemindesin geçer m etme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abi 27 yaşındayım Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Evlenince geçer o zaman 😀 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Normal ve gayet güzel bir şey bence 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Herkes istediği gibi yaşayabilir hep yüksek ol sen 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Xper kasici bir soru begendim 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Keşke banada denk gelse öyle biri 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Yalannn soyluyorsunnn 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hayır sevindirici 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Nir. al 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayirrr 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olması gereken 0 0 Yorumla
Deniz_mavisi_33 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Aranan kadın dur yüksek libidolu hatunlar 😍 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normaldirr tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Şaşırtıcı çünkü kızlar hep çekimser kalıyor bu konuda, bugüne kadar daha istekli olan kadına rastlamadım
Bu topraklarda libidosu yüksek olup bunu gizlemeyen kadına pek rastlanmaz, yani erkekler için nimettir. Şaşırmaları normal.
aslında etkileniyorlar ama bunu şsşırma olarak gösteriyorlar
Onları şaşırttım biraz da buradakileri yükselteyim mi dedin
Hayır değilkadınların libidosu erkekten yüksek olmalı sadece biz belli ediyoruz kadınlar saklıyor
Çoğu bu duygusunu bastırır... Ve yüksek libidolu kız 10'da 3 falandır
Zaten kızlar tahrik olduğu yükseldiği zaman daha fena olabiliyolar
Pek fazla bulunmuyor ama bulundugunda guzel olur 😜
Normal yani insanlar farklıdır. Şaşırmış gibi yapılıyor olma ihtimali yüksek
Belli etmesi şaşırtıcı yüksek olduğunu biliyoruz zaten
Değil. Benim ki de yüksek ama şaşırıyorlar 🤷🏻♀️
O sasiranlar gormemis olanlar
Ben de ikizlerim, aynı şeyi ben de yaşıyorum, seni çok iyi anlıyorum
Ergenlik dönemindesin geçer m etme
Abi 27 yaşındayım
Evlenince geçer o zaman 😀
Harika tabi kıpır kıpır