Cinsel Yaşam Bir erkeği nasıl yatağa atabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Gelmiyorlar Bir erkeği nasıl yatağa atabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Nasıl gelmiyorlar? Tutup iteceksin yatağa, konuşmaya kalkarsa tokatla. Tut sık çenesini. 2 1 Yorumla ResimdekiGözyaşları +1 yıl Çılgın şey seni😈 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. onlara sorarak 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Önceden erkekler kızları yatağa atardı, şimdi kızlar erkekleri yatağa atar oldu. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl gelmiyorlar? Erkeğe bir zarf attın mı peşinde döner. 0 0 Yorumla
çiftkanat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl sebebi belli. karakterli insanlar mış. az kaşarda tost çok kaşardan dost olmaz derler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gelmiyorsa ya gaydir ya da sen erkeksin hikaye yaziyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkek değilim gay mi o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin etttim ben bana sorsan güzel değilse ben vaktimi harcamam benimkininde bir gururu var herkeze saplamam güzel olcak tıp yoksa fizik manken gibi olcak Yorumla Soran +1 yıl Güzelim mal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok.. Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl lar derken niye çoğul bu ifade kim niye gelmiyor :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler gelmiyorlar Yorumla zibidygonzales +1 yıl ben geleyim bari şimdi boş bırakmaz olmaz ayıp olur :D Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. 😂😂ciddi misin trol soru mu bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim gelmiyorlar Yorumla Yamaal +1 yıl 🤔🤔olur bir gün Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen nasıl bir kadınsın ki anlatsana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boyum 160 kilom 49 Yorumla psicoach +1 yıl Gelsene detaya Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buraya yazman yeterli 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. imkansızı oyna o senin peşinden koşar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni atmama gerek yok yeter ki sen iste bebeğim ben kendim koşa koşa gelirim 0 0 Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Beni çağır bak nasıl geçeni gündüze çeviriyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya fazla çirkinsin ya da onlar erkek değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eli yüzü düzgün bir karıyım fiziğim güzel 160 49 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman yanlış erkekleri çağırmışsın 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç tane abin var ahahaba 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm belki o yüzden korkmuslardir diye düşündüm de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni at istersen Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gelirler gelirler. Sen çağırmasını bil yeterki 0 0 Yorumla
woow_naber Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çekici değilsin demek ki 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yoo çekiciyim boyum 160 kilom 49 Yorumla woow_naber +1 yıl Giyimin nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Güzel işte çok açık değil Yorumla woow_naber +1 yıl O zaman mubarttinde problem var biraz cilveli filan konuşman lazım sanırım Yorumla Soran +1 yıl Dövecek gibi konuşuyorum Yorumla woow_naber +1 yıl Niye öyle yapıyorsun işte asko kuşku olman lazım 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Iy aşko kuşkolardan nefret ederim ben sevgilimle tavla atmak tesbih sallamak isterim Yorumla woow_naber +1 yıl 😂😂😂 Yaa olmaz oylee seni erkek kankasi gibi görür o zaman Yorumla Soran +1 yıl Beni olduğum gibi kabul etmeyecek erkeği yatağa atsam nolur Yorumla woow_naber +1 yıl Ya ama cinsel hayatını biraz renklendirmen lazım fanteziler katman lazım cinselligi daima diri tutmalisin yoksa elde tutamazsin onu Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Gel desen gelirdi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel dedim gelmedi Yorumla BilenAbi +1 yıl Ne kaçırdığını bilmediği içindir Yorumla
ResimdekiGözyaşları Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Ben mi gelin? 0 1 Yorumla ResimdekiGözyaşları +1 yıl Gelim? Yorumla
jlawyers06 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 +1 yıl Cirkinsindr 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır güzelim Yorumla jlawyers06 +1 yıl He tamam ge Yorumla Soran +1 yıl Hem bunun tiple alakası da yok Yorumla jlawyers06 +1 yıl Nasıl yok cirkinle olmam ben wk Yorumla
Ĥªmza Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aday var mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Ĥªmza +1 yıl Kimm Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Söylesen gelirler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyorlar Yorumla Bandikuttt +1 yıl Ben geldim bak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok mu cirkinsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çirkin değilim ama makyaj yapmıyorum ondan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trolü bırak Yorumla Soran +1 yıl Ne trolü yav reddediyorlar beni tipim de fena değildir eli yüzü düzgün bir karıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ben Yalanını ssjjsjsn Yorumla Soran +1 yıl Birine iş attım kovdu beni aq Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Nasıl gelmiyorlar? Tutup iteceksin yatağa, konuşmaya kalkarsa tokatla. Tut sık çenesini.
Çılgın şey seni😈
onlara sorarak
Önceden erkekler kızları yatağa atardı, şimdi kızlar erkekleri yatağa atar oldu.
Nasıl gelmiyorlar? Erkeğe bir zarf attın mı peşinde döner.
sebebi belli. karakterli insanlar mış. az kaşarda
tost çok kaşardan dost olmaz derler
Gelmiyorsa ya gaydir ya da sen erkeksin hikaye yaziyon
Erkek değilim gay mi o zaman
Tahmin etttim ben bana sorsan güzel değilse ben vaktimi harcamam benimkininde bir gururu var herkeze saplamam güzel olcak tıp yoksa fizik manken gibi olcak
Güzelim mal
Ok..
lar derken niye çoğul bu ifade kim niye gelmiyor :D
Erkekler gelmiyorlar
ben geleyim bari şimdi boş bırakmaz olmaz ayıp olur :D
Bu kadar zor değildi aslında..
Ondan sonra erkekler sapık olur al işte en baş sapık kızlar
😂😂ciddi misin trol soru mu bu
Ciddiyim gelmiyorlar
🤔🤔olur bir gün
Sen nasıl bir kadınsın ki anlatsana
Boyum 160 kilom 49
Gelsene detaya
Buraya yazman yeterli 🤣🤣🤣
imkansızı oyna o senin peşinden koşar
Beni atmama gerek yok yeter ki sen iste bebeğim ben kendim koşa koşa gelirim
Beni çağır bak nasıl geçeni gündüze çeviriyorum
Elinden tut at yatağa.
Nerde yaşıyorsun illa bulursun birini
Ya fazla çirkinsin ya da onlar erkek değil
Eli yüzü düzgün bir karıyım fiziğim güzel 160 49
O zaman yanlış erkekleri çağırmışsın 😂
Kaç tane abin var ahahaba
Yok
Himm belki o yüzden korkmuslardir diye düşündüm de
Beni at istersen
Gelirler gelirler. Sen çağırmasını bil yeterki
Çekici değilsin demek ki
Yoo çekiciyim boyum 160 kilom 49
Giyimin nasıl?
Güzel işte çok açık değil
O zaman mubarttinde problem var biraz cilveli filan konuşman lazım sanırım
Dövecek gibi konuşuyorum
Niye öyle yapıyorsun işte asko kuşku olman lazım 😅😅
Iy aşko kuşkolardan nefret ederim ben sevgilimle tavla atmak tesbih sallamak isterim
😂😂😂 Yaa olmaz oylee seni erkek kankasi gibi görür o zaman
Beni olduğum gibi kabul etmeyecek erkeği yatağa atsam nolur
Ya ama cinsel hayatını biraz renklendirmen lazım fanteziler katman lazım cinselligi daima diri tutmalisin yoksa elde tutamazsin onu
Gel desen gelirdi.
Gel dedim gelmedi
Ne kaçırdığını bilmediği içindir
Nasıl gelmiyor ya
puhh
Nude at gelir 😂
Ben mi gelin?
Gelim?
Tiple alakası yok sen cazgira denk gelmemişsin
Çağırdın da gelmedik mi
Burdan gelen çok olur
Hangi şehirdesin
Çökelek gibi kokuyordur ondan olabilir
Gelirler gelirler
Gelirim
Uyku ilacı içir.
Cirkinsindr
Hayır güzelim
He tamam ge
Hem bunun tiple alakası da yok
Nasıl yok cirkinle olmam ben wk
Aday var mi
Var
Kimm
Söylesen gelirler
Gelmiyorlar
Ben geldim bak
Me demek gelmiyorlr
Kucakla at
Çok mu cirkinsin
Çirkin değilim ama makyaj yapmıyorum ondan mı
Trolü bırak
Ne trolü yav reddediyorlar beni tipim de fena değildir eli yüzü düzgün bir karıyım
Senin ben Yalanını ssjjsjsn
Birine iş attım kovdu beni aq