Cinsel Yaşam Bir erkeği nasıl yatağa atabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Erkekler seçici midir Bir erkeği nasıl yatağa atabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Yavuz6761 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 60% +1 yıl biz erkekleri yatağı atmayı düşünmene bile gerek yok canım , aklından geçtiğini bileyim yeter direk yatağa düşerim ben 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Seçeriz. Temiz bakımlı olmayanla işimiz olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sanmıyorum Yorumla softpowerr +1 yıl Dene gör. Delik heveslisi erkek umursamaz ama sevişme odaklı erkeğin merkezibde temizlik bakım vardır Yorumla Soran +1 yıl Dene gör derken temiz olmayan ben değilim mk Yorumla softpowerr +1 yıl Temiz değilken dene demek istedim. Kimse istemez. İsteyen de sevişmeyi bilmiyorsur zaten Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fiziğin iyiyse ve seksepaliten yüksekse hiç de zor değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çirkinlerle de yatıyorlar Yorumla Mr_Potter +1 yıl Fiziği iyiyse ve iyi seks yapıyorsa iyi bir neden. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstediğini belli et. Dekolte giyerek frikik vererek cilve yaparak. 4 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Birini yatağa atmak için çok çaba sarf etmeye gerek mi var ki? 😂 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. 45+ olduğun için seçici olur erkekler ama olgun düşkünü de çok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 45 altı Yorumla Ali3335 +1 yıl Tam olarak kaç Yorumla
clirex01 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Hiç secici degiller teklif etsen yüzde 100 kabul eder zaten fazla kasma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çirkinlerle de yatıyorlar Yorumla clirex01 +1 yıl evet durum öyle Şu an Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an atılacak gibiyim valla zaten bnde istiyorum ama olgun jirisi çıkmadı karşıma düzenli heii olsun istiyorum aslinda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evliyse öyle kolay atamiyorsun 5 17 Yorumla Soran +1 yıl Napim evliyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evli birini atma peşindeyim Yorumla Ali3335 +1 yıl Dünya nereye gidiyor ya evli adamla ne işin var 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali3335 hoşuma gidiyor niye bu kadar abartoyorsunuz Yorumla Ali3335 +1 yıl Peki ilerde senin kocanı başka biri yatağa atsa ne düşünürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali3335 zaten evliyim. Ama tabiki istemem eşimin böyle bişey yapmasını Yorumla Ali3335 +1 yıl O zaman sende yapmayacaksın. Eşine ihanet etmeyeceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali3335 kimseyle yatmadım Yorumla Ali3335 +1 yıl Yatmadın ama fırsatını bulsan yatacaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali3335 olabilir o an gelince karar vericem Yorumla dogayauyan +1 yıl At kardesim yataga bisey olmaz hayallerde senin hayatta 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dogayauyan demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali3335 onunda karısını ikna etmesi lazım Yorumla dogayauyan +1 yıl Eveeet birsey olmaz hayatimdaki en ust deneyim olur hele evliliğinde cinsel sorunlarıniz varsa Yorumla Ali3335 +1 yıl O kabul ettikten sonra sen hayli hayli kabul edersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dogayauyan cinsel sorunlarım. yok ama insan bazen farklı birine karşı yükselebilir Yorumla dogayauyan +1 yıl Tabii ki yukselmeside gayet dogal bu arada, herzaman erkekler yukselecek diye bir durum yok. Bu dürtüler kadindada erkektede var sonuçta☺️ Yorumla
dogayauyan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı. Biraz ilgi yeterli olur 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tut kolundan fırlat yataga 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Fiziğin yerindeyse teklif etmen yeterli olur bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok mu tipsizsin çok mu kilolusun sorun ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu değilim fiziğim güzel ama tip pek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekli misin Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Seçiciyse seni seçmez mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nebilimk Yorumla Seyyaravukattt +1 yıl Güzel misin sence? Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamına göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıllı değilsen olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıllılarla da yatanları görüyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalayamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
biz erkekleri yatağı atmayı düşünmene bile gerek yok canım , aklından geçtiğini bileyim yeter direk yatağa düşerim ben
Seçeriz. Temiz bakımlı olmayanla işimiz olmaz
Hiç sanmıyorum
Dene gör. Delik heveslisi erkek umursamaz ama sevişme odaklı erkeğin merkezibde temizlik bakım vardır
Dene gör derken temiz olmayan ben değilim mk
Temiz değilken dene demek istedim. Kimse istemez. İsteyen de sevişmeyi bilmiyorsur zaten
Fiziğin iyiyse ve seksepaliten yüksekse hiç de zor değil.
Çirkinlerle de yatıyorlar
Fiziği iyiyse ve iyi seks yapıyorsa iyi bir neden.
İstediğini belli et. Dekolte giyerek frikik vererek cilve yaparak.
Birini yatağa atmak için çok çaba sarf etmeye gerek mi var ki? 😂
45+ olduğun için seçici olur erkekler ama olgun düşkünü de çok
45 altı
Tam olarak kaç
Hiç secici degiller teklif etsen yüzde 100 kabul eder zaten fazla kasma
Çirkinlerle de yatıyorlar
evet durum öyle Şu an
Kendını belli yeterli seni anlarsa devamı gelirr
şu an atılacak gibiyim valla zaten bnde istiyorum ama olgun jirisi çıkmadı karşıma düzenli heii olsun istiyorum aslinda
Evliyse öyle kolay atamiyorsun
Napim evliyi
Ben evli birini atma peşindeyim
Dünya nereye gidiyor ya evli adamla ne işin var 😂😂
@Ali3335 hoşuma gidiyor niye bu kadar abartoyorsunuz
Peki ilerde senin kocanı başka biri yatağa atsa ne düşünürsün
@Ali3335 zaten evliyim. Ama tabiki istemem eşimin böyle bişey yapmasını
O zaman sende yapmayacaksın. Eşine ihanet etmeyeceksin
@Ali3335 kimseyle yatmadım
Yatmadın ama fırsatını bulsan yatacaksın
@Ali3335 olabilir o an gelince karar vericem
At kardesim yataga bisey olmaz hayallerde senin hayatta 😇
@dogayauyan demi
@Ali3335 onunda karısını ikna etmesi lazım
Eveeet birsey olmaz hayatimdaki en ust deneyim olur hele evliliğinde cinsel sorunlarıniz varsa
O kabul ettikten sonra sen hayli hayli kabul edersin
@dogayauyan cinsel sorunlarım. yok ama insan bazen farklı birine karşı yükselebilir
Tabii ki yukselmeside gayet dogal bu arada, herzaman erkekler yukselecek diye bir durum yok. Bu dürtüler kadindada erkektede var sonuçta☺️
Biraz ilgi yeterli olur
Tut kolundan fırlat yataga
Fiziğin yerindeyse teklif etmen yeterli olur bence
vercem sana de gelir o
Çok mu tipsizsin çok mu kilolusun sorun ne
Kilolu değilim fiziğim güzel ama tip pek yok
İstekli misin
çekingen biriyse seçici olmasa bile işin zor
Günah abla
Seçiciyse seni seçmez mi?
Nebilimk
Güzel misin sence?