- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri olarak şunu diyebilirim ki, ilk 3 ay bazı kadınların riskli geçer gebeliği. Doktor uyarırdı öyle bişely olsa. Doktor demediğine göre ilişkiye girebilirsiniz. Hamilelikte ilk 3 ay ile son 1 ay risklidir. Onun dışında hamilelikte çok güzel bol orgazmlı seksler olur ☺️ ne kadarlık evlisin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Öncelikle doktorunuza başvurun, ama okuduğum ve bildiğim kadarıyla belli bir döneme kadar ilişki yaşanıyor. Sadece normalde sert olan dönemlerden çok yavaş ve uyumlu halde yapmanız gerekiyor. Çocuğa bir zarar gelmesin diye
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen doğuma son 3 hafta kala bıraktım seks yapmayı eğer riskli bir hamileliğin yoksa devam edebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktor hamileliğin riskli falan demedi, o zmn yapayım ben 😌
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok ya hic bir sey olmaz, doktorlar bile son aya kadar yapilabilir deniliyor ama tabi ilerledikce buyudukce karin ona gore pozisyonlar kisitlanir degisir biraz daha yavas ve agir yapmaniz gerekebilir asiri ani hareketler yapmamakta fayda var oyle duvardan duvara havada falan onlar biraz sikinti olur sanki ama sakincali degildir tabikide yapabilirsiniz gonul rahatligiyla, Şu an zaten karin hafif yuvarlaktir fazla bir sey yoktur zaten o yuzden cogu pozisyonlari da yapabilirsinizdir bence
059 Yorumla
Soran+1 yılkarnım yuvarlak degıl henüz belli olmuyor hamileliğim kendi annem dedi sen hamile olduguna emin misin kızım diye 😄😄 sonra hamilelik testimi gösterdiğimde inandı
Cevap sahibi+1 yılbelki yanlistir testin fkdjg kan testi de yaptiniz mi
Soran+1 yıldoktor kan testi de yaptı orada da hamileyim smdödncödmdö duyanlar inanmıyor hamile olduguma henüz yeni olduğu için dümdüz karnım 😄😄
Cevap sahibi+1 yıldsjfjsdsd vay be merak ettim bak simdi, benim bildigim yinede minnak cikinti olur gibiydi sanki😅
O zaman sorun yok catir cutur rahatcana her pozisyonu yapabilirsiniz havada su da kdfgjkd
Soran+1 yılhamilelik henüz yeni ama eşime nazım geçiyo hemen bisey olduğunda esim bana kızdığında ben hamileyim 2 canlıyım diyorum hani üzme beni gibisinden 😂😂
Cevap sahibi+1 yılkfdsjgkdj sende az degilsin kurnaz seni dfgjkdf o da napiyor guluyor mu farkinda mi uyanikliginin yoksa hemen ayaga donmeye basliyor mu sdjfksd
Soran+1 yılaz önce senin yorumuna cevap vereceğime yanlıslıkla soruyu güncellemisim neyse olur böyle seyler 😂😂😂 gülüyor napsın geçen espresso makinesi aldırdım eşime hamileyim dedim yine heheheh
Cevap sahibi+1 yılOlur oyle seyler bana da cok oldu zamaninda ksdfjksd
oha yaa kdfjgkfd para cok heralde oyle istediginde aliyorsa boyle seyler dkfgjdf
Soran+1 yılalıyor aldırıyorum 😂 sevişirken iyiydi alsın bebeğini taşıyorum onun daha ne olsun 😌
Cevap sahibi+1 yılOnun tercihi degil ki, hem bi tek onun bebisi degil ama ksdjfgkd simdi nasil sevisiyorsunuz, hamileyim diyip durduruyon mu, aa dogru gerci senin soru asiri derecede aziyorum seks sakincali mi sorusuydu dimi unuttum bak dfkgjfdj ee o zaman siz her gun pata kute devam mi🤣
Soran+1 yılhergün değil. olsun ikimizin bebeği işte sonuçta ikimiz yaptık 😂😂 ama bişey oldugu zmn bebeğini taşıyorum farkında mısın üzme beni diyorum hop hemen gönlümü alıyor sonra yatağa geçiyoruz bazen 😂
Cevap sahibi+1 yılAksam yemegi yedim de o yuzden donemedim dfkjgdf
Vay arkadas hooop yataga geciyoruz ksdfjksdj senin de boyle gonlunu almasiyla hemen "tamam baristik" gibi yapman hosuma gitti tam istedigim gibi sdkfjgdg bide bazilari surunduruyor ya sanki dusmaniymis gibi.
Nasil geciyorsunuz yataga iki optu ozur dilerim falan deyince napiyorsunuz peki🤣🤣
Soran+1 yılyaw sakasına yazdım öyle tabikide hemen yataga gecmiyoruz bende kolay affetmiyorum maalesef 😂😂 hamileyim diye espresso makinesi aldırmamdan belli değil mi ki 😉
Cevap sahibi+1 yılAaa sende affet yav fazla uzatmadan shshshs evet espresso makinesi biraz fiyatliymis sanki kahvecimisin sende sbvdvdvs
Gecin yataga bir sey mi nolacak sanki kafaniza gore😂hem simdi hamilesin bak hamile kalma derdi de yok korunmaymis falan kafa rahat🤣🤣
Soran+1 yılcok pahalı değil canım 25 bin falan şmödmxös böyle değildim ben hamile kalınca duygularım baya değişti hormonlar değistiriyor beni korkuyorum adamdan araba isteyeceğim diye gaza gelip 😂😂 almazsa ayrılığa kadar gider
Cevap sahibi+1 yılEvet baya ucuzmus artik 12 taksitte ya da zenginsiniz ahahshshs ne hormonmus be hormonum kurusun desene sjddhsh araba da neymis ev yat almasi lazim ne de olsa hamilesin🤣🤣
Soran+1 yılyani çokta fakir sayilmayız iyi bir geliri var esimin bende çalısıyodum ama bıraktım 2-3 hafta önce çok yoruluyorum diye en son yemeğe de çağırdım arkadaşlarımı hem bebiş için hayırlı olsuna geldiler nazar değdirecekler kem gözlüler 😄😄
Cevap sahibi+1 yılNe is yapiyor esin. Sende daha 2 aylikmissin hemen ayrildin mi jsjsjssj yat dinlen hem popo buyutursun evde esin sever🤣olmadi hamileligi bahane edersin etmedigin sey mi sanki🤣Allah korusun inshallah olmaz bir sey ahahshshs
Soran+1 yılkadin olmadığın icin anlamazsın ben o hormondan neler çekiyorum sen biliyo musun ŞMXOSMDÖSMDO 2 gün önce falan telefonumun şarjı bitiyo diye ağladım esimde diyo ki ağlama şarja takarız dolar 😂😂 kıyamam ona ya adama ne çektiriyorum valla ama beni çok seviyor biliyorum yoksa neden katlansın yani. bizim bebiş tam bir aşk bebeği nazar değmesin 🧿💕
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru demis takar dolar ahshshsh sende ne de olsa hamileyim hormonlari da biraz bahane ediyon sanki bazi seylere hani illa etkisi vardir ama biz ne bilelim baktin yapiyorlar her istedigimi kullaniyon bunu dimi seni gidi seniiii😂😂ee yani esi sonucta sevdigi icin yapiyor yoksa kim neden yapsin ceksin deger mi🤣
Soran+1 yılevet biraz bahane ediyom heheheh daha hiçbir sey görmedi bu arada daha bunun doğumu var 😁
Cevap sahibi+1 yılNeden gormedi daha ne gorecek bu adam ahshdshsh dogumda ne gorecek acaba girip de dogumu da mi o yapacak😂😂
Soran+1 yılvalla bilemiyorum artık beyler de doguma girebiliyor biliyorsan. girsin bisey olmaz zaten herşeyimi biliyo beraber yaptık 😄
Cevap sahibi+1 yılEe bilir tabi bilmese anormallik olur gerci bilmekten kastin ne bilmiyom ama ahshshshsh o goruntuden korkup igrenmesin de benim sevdigim bayildigim sey nasil bu hale geldi diyerekten falan🤣🤣🤣
Soran+1 yılne düsünür bilemem tabi ama bana 2.-3. çocuktan bahsediyor 1. çocukta yaşlandı adam😅bana kalsa 1 tane yeter bakarız büyütürüz yani
Cevap sahibi+1 yılahsdjhadh adam cocuk seviyor buyuk aile istiyor birak yapsin iste🤣🤣valla bende 3 istiyom, 1 tane cok az benim icin en azindan yanina bir kardes en az 2 olsa yine iyi ama tek olmasi ne bilim az gibi bana gore😅
Soran+1 yılhemde daha yenj hamile kaldıgımı öğrendigimde dedi kaldı 2 çocuk diyo bide 😅😅 dedim dur daha bu doğmadı yoksa çocuk doğar doğmaz yatağa mı atacaksın beni dedim gülüyo bana 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yıljashfddsjfh sen istemezmisin yoksa az dur dinlenmem gerek falan mi dedin😅gerci cocuk dogdugu icin o ilk bir kac ay galiba ayni zevki vermeye bilir ona ne karsilik verecek sikayet olur mu bilemem ama ona seks olsun catir cutur yapar heralde ikinizde full libido tavan kisilerseniz🤣🤣
Soran+1 yılben zaten karnımdaki bebeği bile istemedim ki. hamile kalmak istemedim yani henuz erkendi benim icin cünkü daha evleneli 1 yıl falan oldu. hazır değildim hamileliğe annelige ama eşim istekli olduğu için benide isteğe soktu o an tutamadım kendimi yaptıkça daha çok istedim ayıptır söylemesi sonuctada hamile kaldım zaten öyle bitti bu olayda heheheheh 😅
Cevap sahibi+1 yılYaslariniz kac ki, birbirinizin ilkimiydiniz, en azindan sen sanki cinselligi onda tatmissin gibi geldi😅icine rahat rahat akitmasina musade mi ettin korunmuyormuydunuz ki😅
Soran+1 yılben 23 yaşındayım eşim 25 evlenmeden önce uzun zamandır sevgiliydik zaten birbirimizin ilkiydik yani korunmuyoduk et ete değsin diye 🤭
Cevap sahibi+1 yılEn guzeli en temizi aslinda birbirinin ilki olmak. Ooo yanlislikla mi oldu o zaman, bosaldiginda napiyordunuz ki
Soran+1 yılbiraz evet biraz hayır 🤭🤭 zevk yani anladın sen kendimden geçmişim zaten 😌😌
Cevap sahibi+1 yılNeden hayir ki😅he yok orasini anladim zaten cosmussundur gozun falan donmustur de o bosaldiginda nere yapiyordur, 1 senedir her defasinda icine bosalip anca simdi mi hamile kaldin yani😅
Soran+1 yılyok başta korunuyoduk sonra bıraktık zevk olmuyo diye ilk korunmayı biraktığımızda girince dedim ki ben daha önce hiç zevk almamısım bu iste 😌
Cevap sahibi+1 yılHe kondom kullaniyordunuz o zaman anladim😅o mu oyle dedi yoksa sen mi, bence o demistir et ete degmek istemistir sende boylelikle kondomsuz hissedince hosuna gitmistir zevk almaya basladin tabi😅ilk gece bekaret yok edildiginde de mi korundunuz yoksa kdfsgsdgf
Soran+1 yıltam sayılmaz ilk girerken kondomsuz girdi sonra taktı ilk geceden bebek sürprizi olmasın dedim 😄😄 kondomla cok kötu oluyo zevk almıyom ki. simdi o geceki zevkimi hatırladım galiba 2. çocuğuda yapacağım 🤭
Cevap sahibi+1 yılcok acidi mi ya, nasil gecti ilk gece, on sevisme vs uzun surdu mu sen yeteri kadar islandin mi genelde hep kotu seyler anlatirlar bu konu hakkinda senin ki nasildi pek agrin olmamis gibi, sonunda diyecem en son ksdfjfksg siz baya baya ilk gecede seks mi yaptiniz, gerci agrin olmadiysa onun merakiyla yapmaya devam etmissinizdir tabi ama normalde o gece zaten anlami sadece bekareti yok etmek oldugu icin ve agri oldugu icin fazla ilerletilmiyor yani daha dogrusu sonu getirilmiyor erkegin bosalmasi olmuyor o yuzden size sasirdim pozitif anlamda helal olsun size🤣yap yap ikinci cocugu da yap tabi bebisler cok tatlidir sekerler zaten pat kut giriyorsunuz birbirinize durmak yok sizde kesin bugun de yapmissinizdir😂
Soran+1 yılneden bilmiyorum ama çok acı duymadım ben. heralde yeteri kadar ıslandığım içindir. eşimde devam edelim mi dedi bende evet dedim sonra ağrı acı oluyo mu dedi bende hayır dedim sonra kendim soktum bidaha😄😄 bence kadınlae bu ilk gecede acı olayını fazla abartıyolar benimkide acıdı gerci tam olarak acımadı diyemem ama hafif acıdı geçti sonra ilk gece uzun oral çok önemli 😌
Cevap sahibi+1 yılVay be sende azginlik vardi sanirim merak da ediyordun kendin isteyince de fazla hissetmedin bence. Cogu kadin galiba korktugu icin rahat kalamiyor o an kendilerini cok fazla sikip kasiyorlar falan o da tabi ne zevk verir ne bir sey anca agri aci. Herkes senin gibi istese istekli olsa girisken falan olsa ve islanmis olsa yeteri kadar o zaman pek fazla agri falan da kalmayacak bence ama iste gel de anlat😅o mu sana yapti sen mi ona yoksa ikiniz de birbirinize mi, 69 mu yoksa sdkfjskj oral tabi onemli hem uyarma ozelligi var hem islatmis oluyor sonucta😅
Soran+1 yılo bana yaptı ilk gece olduğu icin ıslanmam acısından. haklısın.
Cevap sahibi+1 yılEvet islanmak en onemli nokta diyebiliriz, o olmadan zaten bizi gec size cok agri olabiliyor ve hatta buna goz yumum yaptiktan sonra yara bere icinde olabiliyorsunuz tahristen dolayi kuru kuru yapinca
Soran+1 yılevey aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben daha fazla rahatsiz etmiim iyi geceler
Soran+1 yılyoo rahatsız etmedin aslında muhabbet de sardı baya 😄
Cevap sahibi+1 yılAhahshsh evet iyiydi😅ne bilim birden kisa kisa cevaplar verince dedim bir sey oldu rahatsizlik ettik heralde😅
Soran+1 yılyoo 😅😅
Cevap sahibi+1 yılHe iyi o zaman sevindim😅
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılAferin
Soran+1 yılne aferin 😅😅
Cevap sahibi+1 yılAnlamissin ya helal olsun yani😅
Soran+1 yıltövbe estağfurullah 😂
Cevap sahibi+1 yılNe diyim ki kisa kisa cevap verince bir sey diyemiyom🤣
Soran+1 yılne yazayım buraya hayatımı mı 🤣
Cevap sahibi+1 yılValla orasini sen bilecen ben bir seye zorlayamam neler anlatirsan artik😂
Soran+1 yılözele gel oradan anlatayım burada herkes görüyo 🤣
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi o zaman😂😂
Soran+1 yılbak ozele
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Yavaş yavaş yapabilirsin bildiğim kadarıyla ana yinede doktora danis
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Oncelikle hayirli olsun. Her hangi bir sağlık problemi yoksa sorun yok. Bunu da doktorun söyler sana zaten. Ama sadece şiddetini biraz azaltın. Sonra ki donemlerde duruma gore ayarlarsiniz.
00 Yorumla
+1 yılDoktor tehlikeli zamanları söyler. Geneli ilk ve son 3 ay sıkıntılı diyorlar.
4-5-6. aylarda seks yapmanın çok faydalı olduğunu söyleyen uzmanlar var.
00 Yorumla
+1 yılDoktora sormalısın kimisinin düşük riski vardır benim düşük riskim vardı evlilik de ağır işler bile yapmıyordum ayrıldım zaten de neyse
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Doktoruna sor yasak koyarsa bile oral yapabilirsiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılevet henüz küçücük ultrasonda da gördük, allahın mucizesi 🥰
Soran+1 yılsağlıkla büyütün inşallah, bilgilerinizden faydalanmak isterim 😌
Soran+1 yıldirekt mesaj atayım
Yapabilirsin ilerleyen aylarda doggy yap ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Neden olsün sakıncalı doğum için yardımcı oluyor ijski
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. şu an için sakıncası yok. 4-5 aydan sonra belki sorun başlar
anal seks yaptın mı hiç?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktoruna danışmanı öneririm ilk üç ay risk olmasından dolayı pek onermiyorlar diye duymuştum ama kesin bilgiyi doktorundan alman daha doğru olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan tek yettmez her yaş arzularsın gebelikte libido senin gözlerini her yaşa kaydırıyor yaş kaçtı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor yasak koymadıysa dikkatli ve soft şekilde olur. Karın kasık baskısı yapmadan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal şartlarda risk yoksa 8. aya kadar uygun pozisyonda seks serbesttir.
00 YorumlaHiçbir sıkıntı olmaz son 1 aya kadar çatır çatır yapabilirsin 😀
00 Yorumla
+1 yıliki ayliksin bir sey olmaz hic affetme yap arkadan girsin sana
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin seks istersen icinede bosalsin sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılDikkat ederseniz sorun yok ama ilk 3 ay çok tavsiye edilmez
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz keyfine bak ama sert yapmayın
04 Yorumla
Soran+1 yılsert olmazsa tadı cıkmıyor 😌
- +1 yıl
O konuda haklısın yaaa vahşice olunca harika
- +1 yıl
Biraz tüyo vereyim sana
- +1 yıl
Baksana bana
Hayır canim 8. Aya kadar normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yap 8. Sya kadar yapabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer doktor sakınca görmüyor ise seks yapabilirsin tabi tehlikeli pozisyon ve sert hariç
00 YorumlaBelli pozisyonlar var deneyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Hayır ilişkiye girebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılHergün yapıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyavaş yapsın sen de rahat bırak kendini sert yapmasın hiçbir sakıncası yok
00 Yorumla
+1 yılHamilelikte libido yukselir cok
00 YorumlaBence ya anal yap ya da sevişmeyle yetin
00 Yorumla
+1 yılÇocuğa değdirmeyen yapın
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış “
06 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Bir şeyler yaşayabiliyor
Soran+1 yılallah allah
- +1 yıl
Yaşayamanlar var 🫠
Soran+1 yıleşimden için şanslı dedin dimi dogru anladım?
- +1 yıl
Başka nolcaktı ki
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaoın dikkatlice
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktorunuza danışın.
00 Yorumla Bence bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır sakıncalı değil eğer kanamanız yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon yapıyor musunuz hamileyken
00 Yorumla
+1 yılDoktora gittin mi
00 YorumlaDoktora sorun
00 Yorumla