5 aylık hamileyim göbeğim büyüdü ve kendimi çok çirkin hissediyorum fazla kilo almadım şu an için sadece göbeğim var ama gerçekten çok rahatsız oluyorum eşim ne zaman ilişkiye girmek için yakınlaşsa öpse hemen kaçmak istiyorum göbeğim kocaman ve dediğim gibi kendimi özgüvensiz ve çok çirkin hissediyorum neden böyle oldu bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu normal mi böyle hissetmem :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu senin elinde olan bişey değil ve tek başına yaptığın da bişey değil ki ayrıca bu bir kabahatta değil. utanacaksa eşin utansın naptım ben bu hatuna böyle diye :) psikolojini bozman yersiz. ayrıca sevimli bir bebişiniz olacak bundan daha mutluluk veriici ne olabilir ki, eşinden bunda dolayı mutludur sen kendi kendine evham yapıyorsun bence
00 Yorumla
Adam ile cinsel ilişki yaşamak için neden korkuyorsun ondan sonra başka kadınlar a gitmesi güzel olur mu kendini soğutma vücut ile barışık ol göbeğini sev sonucta artik annesin sen
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla istemem tabiki ama işte böyle kendimi çirkin göbekli hissettiğim için rahatsız oluyorum :( bide daha 4 ay var daha da şişecek karnım o zaman ne yapacağım bilmiyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacmalama kadin hamileyken bile seksi oluyor kocana sordun mu nasilim diye begeniyo musun böyle diye.. cok tatli oluooo hele azcik daha büyüsün karnin daha tatlo olur.. bu arada da merak ettigim bisey var hamileyken zor olmuyo mu cinsellik? Hamileyken de zevk alabiliyor musunuz iliskinizden
01 Yorumla
+1 yılNeden utanıyorsun ki o senin eşin
gebelikte 30 kilo alan var
olabilir her halinle beğenmeli seni
Gebelik çok güzel çok tatlı
utanma tatlı göbeğinle uygun pozisyonda gir ilişkiye09 Yorumla- +1 yıl
@Lollita18 doktor zaten uyarıyor sıkıntı olunca
Gebelikte uygun pozisyonlar var
- +1 yıl
@Lollita18 evet burası hiç uygun değil :)
- +1 yıl
@Lollita18 neden hamile misin
- +1 yıl
@Lollita18 google amcaya sor öğrrn o halde :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
Evet rahatsiz olursun goruntunden, ilerleyen aylarda daha da cogalir bu rahatsizlik ama esini de itme, seviyor adam seni herhalinle. Itip de ellere atma derim. Mutluluklar 😊
10 Yorumla
+1 yıl1-hormonlaeından dolayı bu şekilde hissetmen doğal
2-bu şekilde kaçman doğru değil
3-ve en önemlisi eşin bunu yanlış yorumlar. Bunu eşine dürstçe anlt00 YorumlaKacma kacarsan aldattigini dusunur o seni gobekli de seviyo ve s.. kecek la kocan o senin ne kaciyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam evet ama işte bu koca göbeğimle beni çıplak görmesinden rahatsız oluyorum of :(
Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. aman dikkat edin..
www.komikkarikatur.net/.../...yapmayalim-dedim.jpg00 Yorumla
+1 yılkarşımda benim bebe mi taşıyan bir kadın var sa odünyanın en tatlı şşeyidir bence =D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence öyle düşünmekten vazgeç... hamile halinle seninle olmayı daha çok istiyodur... ama hamileliğin ilerki evrelerinde fazla yapmasanız iyi olur ya da oralla felan daha iyi olur bebeği rahatsız etmeyin fazla..
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktorumuz bir sakınca olmadığını söyledi şimdilik. Zaten eşimin istek konusunda bir sorunu yok aynı eskisi gibi ama sadece ben geriliyorum
Cevap sahibi+1 yıluzan sen kapat gözlerini rahatlamaya bak o işini bilir... üzme boş yere kendini
Bunu eşine sorsana. Belki hamile kadınla seks yapma fantezisi falan vardır zamanında?
00 Yorumlaaman ha çocuğa zarar verirsiniz bak bu riskli biliyorsun demi
06 Yorumla
Soran+1 yıldoktor henüz hiçbir risk olmadığını söyledi..
Soran+1 yıltabikide biliyoruzz yani üzerime herhangi bir baskı olmuyor
Soran+1 yılböyle bir şey yok bebek güvenli bir kesenin içinde
Sen kendine guven sen esine yaklas, ben bile boyle dusunuyorsan ileride esin ne dusunsun, hem neden utaniyorsun kendi basina yapmadin sonucta
00 Yorumlahamile bayanlar güzeldir :) niye utanacaksın ki :) yaşlanınca ne yapaksın ya kırış kırış olunca :)
00 Yorumla
+1 yılHayatımda yaptığım en güzel kameralı sanal seks hamile bir bayanla yaptığımdı utanma daha Seksi oluyorsunuz böyle
00 Yorumla
+1 yılbiliyormusun hamile bir kadın çoğu erkeğe normal kadındna daha seksi gelir
00 Yorumlasenin alınganlıgın biye çirkin gözükeceksin sonuçta çocuk taşıyosun
00 Yorumla
+1 yılzaten bır ay sonra seks yasak dıkkat et cocuğa zararın olmasın
00 Yorumla
+1 yılO bebek onun eseri merak etme eserinden igrenmez bilakis cok mutlu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHatta o eskisinden bile istekli eşimin bir sorunu yok sadece ben kendimi koca göbekli ve çirkin hissettiğim için geriliyorum bunu düşünmekten zevk almaya odaklanamıyorum sorun bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hiç öyle düşünme hamilelik döneminde daha güzel oluyoruz. Ve ilişkide daha zevkli. Ben tekrar hamile olsam yine yaparım. Ki sen kiloda almamışın. Yap bence
10 Yorumla
+1 yılManyaklaştın çünkü kadınlar hamile olunca negatif hormonlar devreye giriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonra neden eşim beni aldattı
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kadın olarak böyle şeyler söylemen çok utanç verici.. Hamileyken hormonlarından dolayı vs belki sende böyle bir şey yaşayacaksın ve bu eşine seni başka bir kadınla aldatma hakkı mı verir bu bu kadar basit mi ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum? Ayrıca ben eşimle seks yapmıyorum demedim sadece kendimi rahatsız hissediyorum dedim ama senin böyle düşünmen gerçekten çok tuhaf
- +1 yıl
Adamdan ne bekliyorsun sürekli reddet reddet bunu onun bilinç altına yerleştiriyorsun onunla paylaştın mı düşüncelerini ben kendimi böyle hissediyorum seninle seks yapmaya çekiniyorum dedin mi bu önemli
Sana onunla seks yapma veya yap demiyorum ama böyle reddetme algısında oldukça ve sebeplerini anlatmadıkça o adam istenmediğini düşünecektir sen hamilileğe yorarken o başka şeylere yorar tabi kendini anlatıyor isen sorun olmaz ama bunu yapmıyor isen her istenmeyen gibi onun da başkasına yelken açması hiçte zor değil
Buradaki mesele aldatmak değil adamı reddederken sebeplerini anlat onu istemediğini düşünmesin ki ilerde bu kronik bir sorun haline gelmesin
dikkat edin cocugun kafasına xd
11 Yorumla
Soran+1 yılbebeğe hiçbir şey olmuyor güvenli bir kesenin içinde o
ne alaka utanmak değil gururlanman gerek
00 YorumlaNeden çekiniyon eşinin yüzünü görüncemi utanıyon
03 Yorumla
Soran+1 yılyani beni öyle koca göbekle ve çıplak görmesini istemiyorum o an zevk alamıyorum bunu düşünmekten. Peki bu durum daha sonra düzeldi mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama ya doğal düşün :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam istiyosa ver beğeniyodur öyle
00 Yorumlaadamın çocuğunu taşıyorsun neden utanıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılçünkü kilo aldım ve karnım şiş özgüvensiz hissediyorum beni öyle görmesini istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzaman az ye zayifla
Spkmdrndr00 Yorumlautanma normal bir durum bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal canım dusunme bunlari
00 YorumlaZaten hamilesin doğal
00 Yorumla
+1 yılTamamen psikolojik sanırım değişik pozisyonda dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Utanma rahat ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı