Bakireyim ve hangi erkekle konuşmaya başladıysam bakireliğin artık bir önemi olmadığını, kendileri bunu yaşadıkları için kadına da saygı duyduklarını söylüyorlar. Artık bunu boşuna mı koruyorum diye düşünmeye başladım, ki dilediğim gibi bakir bir erkeğin karşıma çıkma olasılığı da düşük. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?
Erkekler cinsellik yaşadığı kadınla gelecek düşünür mü?
Bütün erkekler, bir kızın bakire olmasını saygı ve takdirle karşılar. Ama siz kızlar, bakir erkekleri insel diye aşağıladığınız için erkekler sevgili bulamasa bile hayat kadınlarına gidiyor. Sırf üzerinden bakir etiketini atmak için. Bugün bakir erkek kalmadıysa bunun sebebi sizsiniz.
Teknik olarak erkekte bekâret diye bir şey yok. Bizde erkeklik zarı mı var ki ilişkiye girince bozulacak. Kadınlar bize straponla girmediğine göre...
Erkeğin de kadının da namusu ahlakı olur o ayrı ama bekaret kavramı kadın cinselliğiyle ilgilidir. Erkek cinsel organında somut olarak bekareti temsil eden bir mekanizma yok. Erkek, dünyaya doğuştan bakir ya da milli olarak gelmiyor. Erkek, dünyaya erkek olarak geliyor. Kadın, dünyaya kız olarak geliyor. Meşru ya da gayrimeşru olarak bir erkekle ilişkiye girdikten sonra kadın oluyor.
Feminenleşen toplumsal anlayışın kadına ve kadın cinselliğine ait bir metaforu erkeğe de projekte etme çabasıdır bakir erkek kavramı.
Soyut anlamda erkek için bekâret diye bir şey varsa bile bu durum erkeğe bir şey kazandıran ya da kaybettiren bir şey değildir. Bir erkek bakir olsa ne olur olmasa ne olur. KADININ GEÇMİŞİ, ERKEĞİN GELECEĞİ ÖNEMLİDİR. Hiçbir erkeğe kız isteme merasiminde bakir misin diye sorulmaz. İşin gücün, evin araban var mı diye sorulur.
Kaldı ki erkek için bekâret varsa eğer peşin peşin söyleyeyim. Bir erkek evlenmediği sürece en geç 25 yaşına kadar bakir kalır. O yaşa kadar öyle ya da böyle bir şekilde sekse ulaşmıştır. Eğer bu kişi dindarsa sırf zinaya düşmemek için annesinin bulduğu bir kadınla en geç 25 yaşına kadar evlenmiştir zaten.
Kısacası karşınıza çıkan bekâr erkeklerin içinde hiç sevgilisi olmamış erkek vardır hem de çok vardır ama bakir erkek yoktur. Yaşı ilerlemiş erkek, öyle ya da böyle bir şekilde seks yapmıştır zaten.
Ama şu konuda netim. Bir erkek, kendi geçmişine dair bir soruya dürüstçe cevap verilmelidir. Bütün kadınlar, 25 yaşına gelip evlenememiş hiçbir erkeğin bakir olmadığını bilecek kadar akıllıdır. Sevgilisi olmayan erkek çoktur ama 25 yaşında bakir erkek yoktur. Dindar erkek de sırf zinaya düşmemek için 25 yaşından önce kendi bulamazsa bile anasının bulduğu bir kızla evlenir.
Kadın cinsel doğası hipergamiktir. Geçmişinde ilişki yaşadığı tüm erkekleri evlendiği adamla kıyaslar. Örneğin; Berkecan daha yakışıklıydı, Mert daha kaslıydı, Serkan daha zengindi, Sercan daha iyi sevişiyordu vb. Ama biz erkekler öyle değiliz. Geçmişte 10/10 onlyflans kızla yatsak bile 8/10 bir kızla aşk evliliği yapabiliriz. Çünkü biz hipogomik cinsellik yaşıyoruz. Kadınları birbiriyle kıyaslamıyoruz. Cinsel seçicilik yok bizde. Ulaşabildiğimiz her kadın eşdeğerdir bizim gözümüzde. Cinsel anlamda tabi. Duygusal anlamda değil.
Efendim öyle düşünmeyin. Ben bakireliğimi o özel kişi için saklıyorum diyebiliriz. Ah o özel kişi ah..
Onu bir bulabilsem. Arıyorum her gün ama nafile, bulamıyorum. Bu sözlerim sana seveceğim kadın... Nerelerdeysen artık.
Bir gün, sen işten geldiğinde, evin salonunu küçük ışıklar ve mumlarla süslediğimi görürsün. Sana özel bir akşam yemeği hazırlamışımdır; masamızda iki kişilik şık bir sofra, senin en sevdiğin yemekler... Yemekten sonra, senin için bir piyano parçası çalarım belki, veya seninle dans ederiz, salonumuzda, tüm endişelerden uzak.
Ve tabii, sürpriz kaçamaklar, gizli notlar, el yazımı mektuplar... Her biri, senin ne kadar özel ve değerli olduğunu hatırlatmanın küçük yolları. Yağmurlu bir günde, seni işten alır, beraber şehrin eski sokaklarında ıslanarak yürürüz. Sonra, eve döndüğümüzde, ikimiz için sıcak kakao yapar, battaniyelerin altında, sevdiğimiz bir filmi izleriz.
Bazen, en beklenmedik anda kapını çalarım. Elinde iki bilet, 'Bugün şehir dışına çıkıyoruz' derim. Seni sevdiğin bir konsere, belki açık hava sinemasına götürmek için. Yolda, senin seçtiğin şarkıları çalarız ve ikimiz de eşlik ederiz. Birlikte şarkı söylemek, gülmek, anın tadını çıkarmak... bu küçük kaçamaklar, bizim için özel anılar yaratır.
Geceleri, beraber yıldızları izlemek için dışarı çıkarız. Evin terasında, ya da yakındaki bir tepede, gökyüzünü seyreder, gelecekle ilgili hayaller kurarız. Yıldız kaydığında, ikimiz de bir dilek tutarız; belki de tüm dileklerimiz birbirimizle ilgilidir.
Her gün, seni ne kadar çok sevdiğimi göstermenin yeni yollarını ararım. Çünkü sen, hayatımdaki en değerli hazine, ve seninle geçireceğim her an, benim için büyük bir armağan.
Her erkek düşünmez. Benim içinse önemli değil. Seks yapmış olmam o kadınla bir gelecek düşünmeme katkı sağlamaz, aynı zamanda onunla bir gelecek düşünmeme de engel olmaz. Birlikte bir gelecek düşünmek için dikkate alınması gereken çok daha önemli şeyler var. Ne seks yaptım diye onu karım olarak görürüm, ne de seks yaptım diye "bununla bir geleceğim olamaz" diye düşünürüm. Cinselliği gözünüzde bu kadar büyütmeyin.
Hiç bir erkek evlenmeden birlikte olduğu biriyle evlilik düşünmez. Evlenmeden adamın karısı oluyorsun zaten, seninle herşeyi yaşıyor. Neden seninle evlensin. ? Kullanır kullanır sonra tekmeyi vururlar yolun sonunda maalesef.
Erkekler böyle diyor demişsiniz ama kadınlarda çok iyi sallar, iyi vaadler verir. Lafla peynir gemisi yürümüyor kardeş. İcraat lazım herşeyden önce. Seviyorsa ailenin karşısına çıkacak, ellerinden tutup ailesinin yanına götürecek. Evlenecek seninle nikahı basıp
Hiç bir erkek cinsellik yaşadığı kadınla heleki şu devirde düşünmez belki yüz erkekten belki beştanesi düşünür oda ihtimal Allah korkusu olandır sen doğru yoldan ayrılma ve öyle y*vşaklarla da konuşma olan sana olur evlenmeden yaşama sakın
Sanmıyorum , erkekler cinsellik yaşadığı kadınla evlilik ya da ciddi düşünmez zaten almış alacağını ki alıyordur da istediği vakitte neden evlenmeyi düşünsün ki sadece kullanıp atar sümüklü mendil misali.
Açıklamayı yeni okudum kusura bakma, sana bunu söyleyen erkekler sadece istediği kıza sahip olmak isteyen erkeklerdir, hata yapma derim ben kaderimde ki insanı bekliyorum hayatımda hiç cinsellik yaşamadım aşk bile yaşamadım
Evet belki bedensel yürüme engelli olabilirim ama ben inanıyorum ki benim de kaderimde birisi var ve o da benim gibi 0 hiç cinsellik yaşamamış birisi olduğuna inanıyorum sürekli de dua ediyorum
Modern dünya da vurduran da vurdurmayan da koca bulur, iyiysen geleceği. iz olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakirim daha önce cinsel ilişkiye girmedim senin zar duruyor olabilir ama kasap vitrini gibi etini sergilemişsin fiziksel zar kadar zihin zarıda önemli. Zar önemli değil diyen erkeklerin amacı seni yatağa atmak 👍
Sen ne olursa olsun gene bakire kalmaya devam et boş ver sakın kimaeye inanma bearetini alır ortada bırakır tamam bu bakir olayı kadına has degil ama sen yapma