Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim, evlenmeden onunla ilişkiye girmeyeceğimin farkında. Fakat bazen onu arzulu görebiliyorum. Bunun için merak ediyorum, hiç hayal etmiş midir falan. Çünkü rüyamda seni görsem keşke falan diyordu.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayatımda bir kadın varsa onunla değil de başka bir kadınla mı cinsellik düşünmem gerekir?
Sormak istediğim bu değil
ben sevdigimi dusunemiyorum mesela ha onu istiyorum beraberken sevisiyoryz falan ama is hayale gelince hayal edemiyorum ama baakalarini hayal edebiliyorum ya da hayal etmeye calissam bile libidom yukselmiyor bu sadece sevdigim zaman oluyor
Ben düşünmüyorum kişiden kişiye göre değişir sanırım
Sen düşünmüyorsun galiba
Yani merak ediyorum, karşımdaki kişi evlenmeden bunun olmayacağını biliyor ama aklına geliyor mu acaba
Olmuyacağını biliyor sende biliyorsun düşünüyorsun ama degilmi oda öyle sana güveniyor ve bekliyor sende aynı şekilde onu dusluyorsundur mastürbasyon yapmayan zaten yoktur ama arzuluyordum dur zamanini bekliyorsun dur oda aynı şekilde
Hayatlarımızda ki hangi insanlarla?
Sevgilin?
Evliyim sevgilim yok ama varkende sürekli cinsellik gelmedi aklıma zaten aynı kişiyle 8-10 kez cinsellik yaşayınca monotonluk devreye giriyor ve daha az istekli oluyorsun, bu erkekler için geçerli, bir penguen gibi tek eşli değil erkek esasında ve bu yüzden aynı kişi ile defalarca ilişkiyi aynı isteklilikle sürdüremez, aldatma olaylarının falan temelinde de bu yatar zaten.
Düşünür illaki kişiye göre değişir
Ne sıklıkla
Genelde akşamları
Evet, olması gereken bu zaten.
Evet
doğru :)
evet düşünür
Ne sıklıkla
onu her gördüğün de
her aklına geldiğinde
Evet
Ne sıklıkla