Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyebileceğim hayatına alacağın kişi senin zamanın çalmasın. Zaman çok değerli bir kere kurtarmışsın kendini bir daha aynı batağa girme. Kafan cinsellikte ise ya hiç yapma ya sen erkekleri kullan. Evlilik doğru kişi ile yaparsa hayatını düzeltir. Doğru kişi yoksa sadece sevgili olarak kal stresini at gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılO sevgilide bana yalan soyleyecek strese sokacak benim ben dürüst bir insanim karsimdakide durust olsun ama yok
Cevap sahibi+1 yılDürüst olmasını istiyorsan test et. Ayrıca sana kendinden ve herşeyden çok değer verebilecek bir kişi bulursan dürüstlükten öte huzur bulursun. Mesele o kişiyi bulabilmekte. Yani eşini bulabilmekte.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de 3,5 yıl oldu bir kadının elini tutmayalı. Farkımız şu ki, sen birini istiyorsun, bense istediğimden emin değilim. Biriyle tanışman, görüşmen, takılman, sevişmen bu genç yaşında senin için zor olmamalı. 5 yıl... Fazla bile beklemişsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks her ne kadar fiziksel olsada, karşındakine bir duygu beslemiyorsan zor o işler. Öyle gelim hemen seks yapım geçim sana göre değil. Sana göre olsaydı 5 senede bir çok kişiyle yatardin. O yüzden duygusal olarak biseyler hissediyor olman lazım. 2. Evliliği düşünüyor musun peki?
111 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel yazmışsınız elinize saglik. İyi biri olursa belki düşünürum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Calisiyor musun? Ailenle mi yaşıyorsun? Neden bosandiniz özel değilse?
Soran+1 yılÇalışıyorum ailemle yaşıyorum şiddetli geçimsizlikten boşandım
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü mu evlenmiştin? Ne iş yapıyorsun? Tek eve çıkmayı düşünmuyomusun
Soran+1 yılTicaret ile uğraşıyorum yani şu an çıkmayı düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılHadi ya güzel işmiş. Peki hiç sevgilin olmadı mı ya?
Soran+1 yılHayir oadi
Cevap sahibi+1 yılSen mi istemedin?
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası bende boşandığım için seni iyi anlıyorum iyi olmuyor o işler çünkü karşındakinin de boşanmış olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılBu arada bisi sorcam. Sen nasıl bir ilişki ve cinsellik istiyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatına birini al ve tanı. Burdakilerden olmaz. Yaşantından birini bul. Eğer sevgi saygı bağını oluşturabilirsen cinsellik yaşamayı düşünebilirsin. Fb falan yazmışlar da senin bir erkeğe ihtiyacın var mike değil. Mik parayla satılıyor nette zaten.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen fb istemem zaten. Duygusuz cinsellik
Mi olur. Ama maalesef duygu olmadan yapiyorlar siradan birsey gbi
Cevap sahibi+1 yılO yüzden iyi seç
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayat bu evli olsanda seks iyi olmayabilir bu durumu yasayan birisi olarak şunu soyleyeyim seks icin uyum guv3n gerekir. Gerisi çekim ve birbirine vwrilecek hazdadie. Seçimler kriterler zamanla belki olabilir. Ama herkesle hersey yaşanilmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılDogru söylüyorsun uyum gerek
- +1 yıl
Hayat iste bazen istediklerimizi bulamiyoruz
Soran+1 yılmaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyapabilecek bişi yok bir arkadas edinelisin ve onunla duygusallık olmadan yapmlaısın nerde yaısyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılDuygusallik yoksa yapamam ben
- +1 yıl
yani tekrardan duyguların karışacak çarşafa dolanacak seksi bilmiyorsun sorudan anladığım kadarı ile önce seksi tanı sonra bildiklerini birleştirirsin
Soran+1 yılEvet hic seks hayatim olmadi diyebilriim
- +1 yıl
işte bilmediğin bişiyi tranıman laızm değil mi
Soran+1 yılOyle evet digru diyorsun
- +1 yıl
Sustun
Soran+1 yılKime cevap yazacagimi sasrdim 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbet dogeru kişi çıkar istediğin cinseligi doya doya yaşarsın da ozamana kadar yanlış olanlara dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum elbette
- +1 yıl
🙏🙏
+1 yılSen istediğin zaman bı işaretle yığınlari toplarsın ama biz erkekler her şey için bedel odemeliyiz bir de bizi düşün yani TC de erkek olanın ne demek olduğunu biraz da ols aanlmis oldun en azından 🙂
00 YorumlaCevrenden bulmani öneririm ama sırf boşanmış olduğun için kullanmalarina izin verme rahat ol
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok dikkat ediyorum iste.
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSana duygusal bir bağ ile yaklaşıp ilişkiye girmek isterdim. Romantik bir şekilde. Sen harika bir kadınsın. Her şekilde canım çekiyor
00 Yorumla
+1 yılO zevki tattıktan sonra durmak zor oluyormuş zaten ve 5 yıl diyorsun libidon şu an zirve olmalı🫠
04 Yorumla
Soran+1 yılBekarlik hayatimdada hic olmadi. Evliykende cok kotuydu. Kisa bir evliligim olmustu
- +1 yıl
Bende bu yaşa kadar hiç yaşamadım mesela çok zor ya
Soran+1 yılCok zor
- +1 yıl
Dediğin gibi hemen yaklaşanlar var ama bence bana göre diğerleri daha çakal
+1 yılOlabilir, yakın çevrende sana bakanlar vardır illaki. Aradığın güven duygusunu bulursun bir gün merak etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayatını yaşamaya devam edeceksin. Umarim karşına en kısa sürede hem ruhunu hemde bedenini doyuracak iyi bir insan çıkar...
00 Yorumla
+1 yılKesin sen ona çok güvendin ama o sadece seks istiyordu. Sevgi göremeyince ondan boşanmak istedin. Doğru mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkafana göre anlaşabilceğin bir partner fb edinmelisin ama öncesinde tanımak dialog kurmak gerek önyargılı olmadan tanımak gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama sadece seks için mi sevgili gibi mi düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılDuzgun insan gibi biri ciksin. Sevsin saysin gerisi olur. Ama evlenmeden sekse karsiyim
- +1 yıl
Bu biraz uzun bir süreç olacak ama biriyle tanışıp sevgili olmak o kişinin doğru kişi olması ona güvenmen ve sonrasında evlilik ve final
Sana şuanlık geçici bir çözüm bulman gerekiyor yani video izlemek mastürbasyon yapmak gibi
Soran+1 yılAnladim teşekkürler
- +1 yıl
Ricaederim
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. İnşallah sana uygun birini bulursun sana gereken mutluluk huzur şehvetten vereni
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler Amin.
Soran+1 yılSiddetli gecimsizlik. 2 yil evli kaldim ck kotuydu
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ateşli bir kadın, istekli ve isterik canı neler çeker hmm dm acik
00 YorumlaÖlene kadar saklayacak değilsin ya. Kafana göre birini bul keyfine bak derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakirim. ben de arıyorum. evliliği bekledim ama baktım olacak gibi değil artık niyeti bozdum gibi bir şey. acemi demez isen ben talibim
029 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 ciddiyim bak acemi olduguma aldanma içimde fırtınalar esiyor 😂
Soran+1 yılBen burdan istemem
Cevap sahibi+1 yılniye burdakiler insan değil mi 😂 dışarda gezen insanlardan farkımız ne
Soran+1 yılDisardakilerede güvenmiyorum ki😂
Cevap sahibi+1 yılKendine de güvemiyosundur sen o zaman 😂 5 yıldır bişey yapmamandan belli oluyor zaten 😂 Yerinde başka bir kız olsa nasıl olsa bakirelik gitti diyip 50 kişiyle yatmıştı 😂
Soran+1 yılMuhafazaKar oldugum icin olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılhaklısın da. cinsellik bi ihtiyaç evlenmen lazım evlenmiyeceksen yapıcaksın
Soran+1 yılYukarda kendine guvenin yok diyip onyargiyla girdin meseleye. Tutucu olmam dikkatli olmam seni neye goturdu? Ortalik mali degilim ben?
Cevap sahibi+1 yılne yapmalıyım diye soran sensin.
"Bes yıldır da hic kimseyle iliskiye girmedim. Ama şu an cok istiyorum hayatimda kimseyi almadim. ne yapabilirim? Şu an ariyorum açıkçası?"
kendin söylüyorsun şu an arıyorum diye?
cevaplarda da duygusallık olmadan yapamam demişsin. demek ki evlilik olmasa duygusallık olsa aranızda yapıcaksın.
Niye kendini kanıtlama çabalarına giriyorsun ki? Terazi burcu falan mısın bunu en çok onlar yapıyor.
Soran+1 yılKendine guvenmiyorsun diyen sensin buna bozuldum sadece okadar. Yoksa ne kanit çabasına girecegim. Evet duygusallik olsa elbette ona sans veririm. Teraziyim😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılArtık burç sarrafı oldum, bak tutturmuşum Terazi olduğunu :D Hislerim iyidir. Kendine güvenmiyorsun derken doğrusu ben onu biraz makarasına söylemiştim ama sen ciddiye aldın : ) kırdıysam özür dilerim. Bu arada Eylül değil de Ekim terazisi olma ihtimalin daha yüksek gibi geldi bana, hangi gün ay doğumlusun bilmiyorum.
Duygusallık istemen tabi ki hakkın. Zaten teraziler genellikle sevmeden bağlanmadan bir şey yaşamak istemezler. Aslında ben de öyleyim fakat bende biraz ters çalışıyor bu olay :D ben cinsellik konuştuktan sonra duygusal bağlanma, karşıyı sahiplenme olayı yaşıyorum :D
Kendini kanıtlama çabasından kastım, tam anlatamıyorum ama terazilerde kendilerini savunmaya geçme ve haksızlığa uğradıklarında kendini kanıtlamaya çalışma çabasına girmelerini çok fazla gözlemledim o sebeple öyle yazdım.
Soran+1 yılAnladım tabii ki yok Ben önce duygusal bağlılık yaşamak isterim yani var öyle kadınlar mesela direkt yatakta duygusal bir ilişki olmadan yaşıyorlar bana tuhaf geliyor tabii ki senin de kararına saygı duyuyorum senin de fikirlerin o şekildedir 😄 bilmiyorum kendimi kanıtlamaya çalışmadım aslında ama hadi öyle olsun 😄
Cevap sahibi+1 yılSenin istediğin zaten olması gerektiği gibi. Erkek beyni ile kadın beyni biraz farklı çalışsa da ben de aşık olmak sevmek sahiplenmek istiyorum sevdiğim kişiyi. Şimdiye kadar seks yapmasam da sanalda konuşmalar ve yazışmalar oldu ve maalesef bişeyler yaşadıgım kişiye çok çabuk kaptırıp bağlanıyorum ben ama sonunda acı çeken yine ben oldum çünkü onlar sadece zevk için yapıyorlardı bu işi. Dediğim gibi bu olay bende çok ters çalışıyor :D hiç bağlanmam dediğim kıza bile bağlanıyorum sanalda bişeyler yaşadıgımda. Gerçeğini yaşasam kimbilir halim nolacak :D
Cevap sahibi+1 yılSenin evliliğin neden kısa sürdü?
Cevap sahibi+1 yılOf terazi kadını, konuşuruz sanmıştım cevap verdiğin de yok.
Cevap sahibi+1 yılvalla çok severim bak seni. ben zaten aşk arıyorum bana bi şans versen? belki seversin beni.
Soran+1 yılBenim kalbimde baskasi var maalesef
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılsesimi duydun mu
Soran+1 yılDuydum. Ama söylesem tanimazsin😂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılcevabını bekliyorum : )
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim ama. ben onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbeni de tanımaya çalış, hangimiz iyiysek onunla devam ett
Cevap sahibi+1 yılbaktın mı son attıgıma?
Cevap sahibi+1 yılseni tanımak istiyorum. normal konuşalım
Cevap sahibi+1 yılya bak beni de seversin. gizliden çıkıyım istersen. cidden kötü biri değilim zamanla görürsün zaten beni. bana bir şans ver lütfen
+1 yılEvlen ama yapıcM illa diyorsan
Ortalık cinsel hastalıkla dolu
Güvenilir iyi bir sekülerle yap00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılZevkine odaklan canım, hayat akıp geçiyor, anı güzel yaşamak ve tadını çıkartmak gerek. <3
00 Yorumla Nerede yaşıyorsun? birine güvenip ihtiyaclarını karşılamalısın bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk güveneceğin birini bul fb takıl ama güvenmen gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArıyorsan elbet biraz da kendini muhabbete ve tanışmaya açık tutarak kısa bir sürede bulursun bence.
00 Yorumla
+1 yılKeşke kendimi ifade olabilsem ve seni tanımış olsam bende aynı konumdayim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bu herkesle olacak şey değil önce şunu merak ediyorum nerede yaşıyorsun?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBişi sordum 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoru ve güncellemelerden tam olarak ne istediğinizi anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında istediğin kimse yok mu real hayatta güvendiğin biriyle yap düzenli olarak yoksa sosyal medyadan falan bul 5 yıl çooooookk biz 5 gün duramıyoruz
018 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkürler
Soran+1 yılEdepsiz😂
Soran+1 yıl😂😂 kasinma sus bence
Cevap sahibi+1 yılKaşı 😂
Soran+1 yıl😂😂 cok fenasim
Cevap sahibi+1 yıl5 yılın acısı fena olmadan çıkmaz ama 😂
Soran+1 yılSusss😂
Cevap sahibi+1 yılTamam 😈😈😈🤭
Soran+1 yılK.. ek😄
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılHav hav dyeni dedim espriyle yani😄😄
Cevap sahibi+1 yılValla ben de a i a ii dedirtimde gizlisin😂
Soran+1 yılSerseri ya😄😄
Cevap sahibi+1 yılGayet beyefendiyim😂
Soran+1 yılŞaka yapiyorum ya😄
Cevap sahibi+1 yılKaçakkk
Soran+1 yılKaçak derkeennn
Cevap sahibi+1 yılGizlisin ya onu diyorum 😂
+1 yılBenimle yapabilirsin değer veririm saygı duyarım üzmem seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bulamıyorum çok uzun zaman oldu yapmayalı çokta yakışıklıyım ama bunu nasıl bulabileceğimi bile bilmiyorum acıyorum halime 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evlenmeden mi ilişki istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılDuzgun adam gibi adam ciksin sevsin beni baska derdim yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendine iyi bir body bul... Rahat edersin :))
00 YorumlaBen sana yardımcı olurum :D
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon veya vibratör
00 Yorumla
+1 yılHiçbişey yapma yapmayınca ölmezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen olmuyoruz dogru diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak tek şeyin var belli yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte yürüyen piyango bileti 😀
010 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ne yurucem. ya? Yurusem etraftakilere yururum
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Ben onu mu dedim yaa
Cevap sahibi+1 yılPiyango bileti gibisin demek istedim
Soran+1 yılTamam peki oyleyim😄
Cevap sahibi+1 yılAz daha dayak yiyecektim 😀
Soran+1 yılYok estağfurullah 🤣
Cevap sahibi+1 yılHiç inanmadım 🤣 bir sinir olup dövesin geldi
Soran+1 yılEh biraz gergin oldugum dogru geriyorlar cunku🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣 🤣 Aman boş ver hazine sensin züğürtler ağlasın
Soran+1 yılAh cok mersi teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana vereyim bir tane 18 cm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımak isterdim seni :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Geçici olarak bir emtia bulman lazim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Nasıl dayandın
02 Yorumla
Soran+1 yılDayanıyoruz işte
+1 yılGece hayatın var mı
016 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Etrafında ilgi duyduğun biri varsa onla beraber takıl bi süre yoksa da kendine bi çevre edin
Soran+1 yılVardi oda istedi vermedim🤣 sonuc yalnizim
- +1 yıl
O zaman pek de şikayet etmeye hakkın yok sanki 😅
Soran+1 yılYa aslinda sadece opustuk. Devamini istedim olmaz dedim. Ne bilim iste sonra kavga falan.😂 Bi ondan etkilendim
Soran+1 yılPardon o devamini istedi
- +1 yıl
Bence bi şans daha ver
Soran+1 yılNe vericem kavgaliyiz. S. kmcem diyip duruo😂
- +1 yıl
Eleman da eşekmiş biraz afedersin 😅👻
Soran+1 yıl😂😂 niye oyle diyor blmiyorum mesaj atio s. kmce dio. Sanki veren var hahaha
- +1 yıl
Aşağılık kompleksine girmemek için şov yapıyor bence
Soran+1 yılŞovuna s... m onun 😂😂😂 pis. kavga ettik zaten.
- +1 yıl
Kendi hayatına devam et, libidosu düşürme 😘
Soran+1 yılPeki teşekkürler 😂
- +1 yıl
Rica ederim, sevgiler
Soran+1 yıl💐💐💐
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılGuvenilir birini bul
06 Yorumla
Soran+1 yılKimseye guvenmiyorum
- +1 yıl
Sanal yap
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Güven oluşunca reele dönersin
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yıl☺️☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun belki burdan birisini
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ölmezsin kokrma illa bulursun birisini
Neden
00 Yorumlaİstanbul'da mısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerdesiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılYöntemleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan şans verir misin
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap verir misin
Soran+1 yılHayir buralardan istemem
Cevap sahibi+1 yılGüven içinde olurdu
Soran+1 yılKimseye güvenemiyorum. Ve herkesin akli baska yerde. Adam gibi adam yok
Cevap sahibi+1 yılTamam sadece seks duygu olmasan güven ve gizlilik içinde
Soran+1 yılButun erkeklerin akli sekste
Cevap sahibi+1 yılÖyle evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapmayi düşünüyorsunuz evllik dusunuyonmu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi sehirdesin
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAl birini