Cinsel Yaşam Temas bağımlısı olmak kötü bir şey mi sizce? Nhhuj Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Benim ki küçüklük ten geliyor da sizce kötü mü Temas bağımlısı olmak kötü bir şey mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. kötü değildir 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bende fazla temas etmeyi seveni severim kişiye göre güzel ya da kötü olabilir 0 1 Yorumla Nhhuj +1 yıl Olabili Yorumla
mamitelli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Gayette güzel bir şey temas etmeyi sevmeyenler utansınnn 0 1 Yorumla Nhhuj +1 yıl Utansin Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Temassız kredi kartı kullanan birisi olarak bana kötü geliyor. 0 1 Yorumla Nhhuj +1 yıl ?:)) Yorumla
Process34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eli kıçı rahat durmayan bir element uydurmuş temas bağımlılığı diye. Herkes eline kıçına hakim olsun 0 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Eğer karşındaki de seviyorsa değil tabi ama of yazın çok bunaltıcı oluyor 0 0 Yorumla
Pronariii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bazen çok darlanıyor insan. Her zaman temas sevilmeyebilir 0 20 Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet Yorumla Pronariii +1 yıl Küçüklükten gelme sebebi nedir Yorumla Nhhuj +1 yıl Birine temas etmeden uyuyamiyorumusum Yorumla Pronariii +1 yıl Çok ciddi bir engel bu. Özellikle bu yaşlarda Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet 12 yaşına kdr sadeec babam kucakta uyuyormuş ve sarilnca sabah kdr öyle oluyormuş Yorumla Pronariii +1 yıl Şu an kurtulduysan güzel Yorumla Nhhuj +1 yıl Yok daha biraz az ama sıra kardeşim sarılıp uyuyorumm Yorumla Pronariii +1 yıl Ahaha çözümü bulmuşsun Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet o sıkılmasin diye 2 kardeşim var sıra sıra yatıyor lar kucagimda Yorumla Nhhuj +1 yıl Hihihih Yorumla Pronariii +1 yıl Küçükler mi 😄 Yorumla Nhhuj +1 yıl Ever 8 ve 5 abla sen sarılınca kendimizi korumada hissediyoruz diyorlar 😂😂😂 Yorumla Pronariii +1 yıl Ah çok tatlı.. ne güzel 🙂 Yorumla Nhhuj +1 yıl Onlar büyünce ayıcık alırım benim biyumda Yorumla Pronariii +1 yıl Ahaha mecbur öyle yapıcan yoksa gözlerinin altı morarır Yorumla Nhhuj +1 yıl Biliyorum banada yakışmıyor zaten göz altı morlukları Yorumla Pronariii +1 yıl Kimseye yakışmaz ki. Uyku önemli uykuyu iyi almak lazım Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet ya doğru söylüyor sun uyku önemli bir keresinde 2 gün aralık siz uyumamistim Yorumla Pronariii +1 yıl Neden sarılacak bir şey olmadığı için mi Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet annem gole konusmuyorum diye yatak da uyuyamıyorum tek barisinxa 2 gün annem yanımda uyuyudau yemek yiyip bodaha uyuyordum Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. 0 1 Yorumla Nhhuj +1 yıl Değil ztn de Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kötüyse de kötü, severeim temas etmeyi. 0 1 Yorumla Nhhuj +1 yıl Hmm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende öyleyim ya dokuncam illa 🤦🏻♂️ 0 5 Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü bir durum Yorumla Nhhuj +1 yıl Yok güzell Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sever misin teması Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet güzel dir Yorumla
busenialakadareder Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Benimde aynı ama bence kötü değil 0 2 Yorumla Nhhuj +1 yıl Bencede yiaa Yorumla busenialakadareder +1 yıl Temas etmek çok hoş Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Fazlası zarar 0 2 Yorumla Nhhuj +1 yıl Evet ama iste Yorumla 1by_efendi +1 yıl Sende mi var bu durum karşındakikerde mi Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İyidir iyi 0 1 Yorumla Nhhuj +1 yıl İyiiii Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Yooo güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Degil 0 2 Yorumla Nhhuj +1 yıl Mutlu olmak 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosaldiktan sonra sadece temas istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kötü değildir
Bende fazla temas etmeyi seveni severim kişiye göre güzel ya da kötü olabilir
Olabili
Gayette güzel bir şey temas etmeyi sevmeyenler utansınnn
Utansin
Temassız kredi kartı kullanan birisi olarak bana kötü geliyor.
?:))
Eli kıçı rahat durmayan bir element uydurmuş temas bağımlılığı diye. Herkes eline kıçına hakim olsun
Eğer karşındaki de seviyorsa değil tabi ama of yazın çok bunaltıcı oluyor
Bazen çok darlanıyor insan. Her zaman temas sevilmeyebilir
Evet
Küçüklükten gelme sebebi nedir
Birine temas etmeden uyuyamiyorumusum
Çok ciddi bir engel bu. Özellikle bu yaşlarda
Evet 12 yaşına kdr sadeec babam kucakta uyuyormuş ve sarilnca sabah kdr öyle oluyormuş
Şu an kurtulduysan güzel
Yok daha biraz az ama sıra kardeşim sarılıp uyuyorumm
Ahaha çözümü bulmuşsun
Evet o sıkılmasin diye 2 kardeşim var sıra sıra yatıyor lar kucagimda
Hihihih
Küçükler mi 😄
Ever 8 ve 5 abla sen sarılınca kendimizi korumada hissediyoruz diyorlar 😂😂😂
Ah çok tatlı.. ne güzel 🙂
Onlar büyünce ayıcık alırım benim biyumda
Ahaha mecbur öyle yapıcan yoksa gözlerinin altı morarır
Biliyorum banada yakışmıyor zaten göz altı morlukları
Kimseye yakışmaz ki. Uyku önemli uykuyu iyi almak lazım
Evet ya doğru söylüyor sun uyku önemli bir keresinde 2 gün aralık siz uyumamistim
Neden sarılacak bir şey olmadığı için mi
Evet annem gole konusmuyorum diye yatak da uyuyamıyorum tek barisinxa 2 gün annem yanımda uyuyudau yemek yiyip bodaha uyuyordum
Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Değil ztn de
Kötüyse de kötü, severeim temas etmeyi.
Hmm
Nasıl bir temastan bahsediyoruz😂
Bende de var ama aşırı değiln
Bende öyleyim ya dokuncam illa 🤦🏻♂️
Evet
Kötü bir durum
Yok güzell
Sever misin teması
Evet güzel dir