- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım anlatmıştı sevgilisi öpüşmüyormuş acele etmeyelim diyormuş hani kız onu böyle yoldan çıkartmak için varya neler neler yapmış ama biraz bir yakınlaşma olsun diye çocukta hep ağırdan almış sonra kız demiş ki aa ne kadar düzgün bir çocuk falan ya sonra bir ortaya çıktı çocuk meğersem gaymiş hani kendini denemek için bu kızla sevgili olmuş iğrendiği içinde öpüşmüyormuş ama dışarıdan baksan cio falan adam bir ton sevgili eskitmiş ilişkileri olmuş hala daha takıldığı kadınlar var. İşin özü böyle enteresan modellerde var, dikkat etmek gerekiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu ağrı meselesini bilemem sağlıksal bir sorunu olabilir mi diye düşündüm tek onun dışında her şeyin zamanı olması iyidir. Öpüşmenin ten temasının her şeyin bence. Ondan düşünme bu kadar akışa bırak. Sorun varsa ortaya elbet çıkar sorun yoksa da olucağı varsa olur. Ben kaç erkek arkadaşımı cinsellik konuşuyor diye sildim hayatımdan benim içinde ön planda değil bunlar. Güven, sevgi ve kaliteli vakit önemli. Öpüşmekte dert olmamalı bırak öpmek isterse adım atar. İstemiyorsa ve sen de ilgini sevgiyi öperek hissetmek istiyorsan belirt devam ederse o senin için doğru kişi değildir. Kabullenmek ve anlamak önemli.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Nasıl insanlar var ya bence uzun ve tutkulu öpüşmek hayattaki en güzel şeydir ben eski sevgilimle öpüşmeye asla doymuyordum. Ayrıca öpüşmek bence cinsellikten daha güzeldir yeter ki arada aşk ve tutku olsun ilk öpüştüğüm kız ruh gibi dururken ikinci öpüştüğüm kadın öyle bir tutkuyla öptü ki beni içim eridi. savaşmayın sevişin
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence kendini durdurabilmesi gerekiyor.. ben sevgilimi öpmeden sarılmadan duramam mesela.. evet uzun öpüşürsek sevişmeye doğru evriliyor ve erkeklerde boşalma olmazsa ağrı çekebiliyoruz.. ama bu kontrol edilemeyecek bir şey değil..
13 Yorumla
Soran+1 yılAgrisi cok oldugunu soyledi
Soran+1 yılEvet :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakire degilsin zaten neyin agırdan alınması onun öyle olması normal sen öpüşeceksin çocugu azdıracaksın ee gerisi yok o zaman niye öpüşüyon da çocugu zora sokuyonn bakire degilsin kendini niye ağırdan satıyonn yani bu daha ilginç o öyle öpüşmeyle kalmaz devamını ister bu da normal zaten
00 Yorumla
+1 yılÇakal erkek kişisi.. çok güzel bir taktik tebriklerimi iletiver olur mu.. zira bu yeni duydugum numaranin patentini gidip gerekli kurumdan alması gerekiyor..
412 Yorumla- +1 yıl
Evet biraz çakallık olabilir ama öpüşüp sevişip rahatlamayinca da bu problem gerçekten oluyor
- +1 yıl
Gitsin el yordamıyla halletsin o zaman.. onu da mı biz yapalım.. böyle oyunlara ne gerek var.. bir kadınla bu şekilde aleni.. dangalakca konuşmaya gerek yok..
- +1 yıl
Soran kişinin sevgilisine dangalakca konuşmasına gerek yok dedim.. karam sana değil.. yanlış anlaşılmasın.
- +1 yıl
Genç kalmanın sırrı ne böyle
- +1 yıl
😂 Bu da yeni bir fantezi belli ki..
- +1 yıl
Bence değil adam kendimi tutamam demiş
- +1 yıl
M k tüm KS üyeleri buraya toplanmış😀
- +1 yıl
Karayeller in dikkatine.. Öpüşürsem hakkını veririm der gibi bir ima.. öpüşme koklasma yaşayınca illa seks olmak sorunda değil.. iradesine bu kadar güvenmiyorsa hiç o duygusal ilişki işlerine bulaşmasın o zaman.. romantizmi öldürüp sonra da gidip mezarına gül dikmek gibi bu elemanın yaptığı..
- +1 yıl
Bencede madem tutamıyor. Başlamasın derim ama kandırma veya manipülasyon açıkca kendini ifade ederek yapamazsın baya bariz şekilde söylemiş.
bence yeni başladıysanız büyük bir cinsel beklenti altında olmayın ikinizde sohbet muhabbet ilerletin, birlikte aktiviteler yapın. bowling gibi..
32 Yorumla
Soran+1 yıl2 yildir arkadasiz ama yeni iliskiye basladik yanitin icin tesekkur ederim
+1 yılErkeklerin bazı taktikleri var. Yani düşünüyorum da öpüşmediği için iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum. En iyisi uzak durmak çünkü hah bu iyi diyosun bir bakıyorsun ki taktikmiş. Genelleme yapmak istemiyorum. Çoğu da böyle bu bir gerçek.
13 Yorumla- +1 yıl
Nokta 😂
- +1 yıl
Kendimi tutamam diyor yani bi başlarsam sonu gelmez bunu açıkca dile getiriyorsa taktik olması şüpheli
- +1 yıl
Şimdi herkes taktikle iliski yürütüyor
Hayır çok kötü bir şey erkek dediğin öpüşür erkek dediğin sevişir arada yatmanız lazım tadını almak istemesi lazım gariplik var bir bak bakayım oraya var mı?
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu iyi bir şey bence değil. Bizde hemen ilişkiye girmedik tabi ki ama gayet sürekli öperdim ben, yemek yaparken, film izlerken falan ve hepsinde karşılık alırdım
31 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya bundan bahsediyorum!! Sonunda beni anlayan birisi. Yanitin icin tesekkur ederim
+1 yılBen de uzun süre yaşamak konusunda tereddüt ettim ilkti çünkü. Çekimser davranıyor olabilir. Sana güvenmeyi bekliyordur
114 Yorumla- +1 yıl
2 yıl detayını şimdi gördüm 🤔 2 yıl çok ya yaklaşmamasının altında başka sebepler var diye düşünüyorum. Birini seviyorken 2 yıl gibi uzun bir süre dokunmadan durman imkansız
Soran+1 yılIki yil boyunca cok karisik seyler oldu ama friendzoneladik sirayla birbirimizi once ben sonra o sonra yine ben 2 yilin sonunda bir araya geldik sevgili olarak
Soran+1 yılYasanan o sacma olaylar yuzunden ben beklemek istedim guvenmek icin o da kabul etti ama opusmuyor bile su an
- +1 yıl
İlerisinin olmasından korkmasının inandırıcılığı makul fakat yine de büyük irade hiç öpmemek bile, sen daha iyi bilirsin 🤔
- +1 yıl
Ben olsam onu etkileyemediğimi düşünürdüm, karar senin tabi yaşayan gören sensin.
Soran+1 yılKisa opusmeler oluyor ama uzayinca sikinti oluyor. Etkilendigine sahit oldum aslinda oyle dusunecektim ki gercekten erekte oluyor hatta bazen hic dokunmadan bile en azindan oral seks cek elinle bir seyler yap diye diretmedi bu da bir sey gibi
- +1 yıl
Karşındaki insanın sana olan ilgisini ve yaklaşımını sen daha iyi bilirsin Ne söylesem doğru olmaz şimdi
Soran+1 yılKarsima cikan cogu erkege kiyasla cok daha samimi geliyor bana hisleri ama daha onceki ciddi iliskimde aldatigim icin her seyi bekliyorum yine de :(
- +1 yıl
Ama şunu söyleyebilirim arada yeteri kadar çekim varsa ortamda müsaitse ev şu bu falan o öpüşmenin kısa olması mümkün değil. Kısaysa ya sevgi yoktur ya da çekim yoktur
- +1 yıl
Bu adam da hacı hoca gibi 5 vakit namazlı dolaşmıyordur diye düşünüyorum neyin kuvvetli iradesi hani
Soran+1 yılBenim guven sorunum oldugu icin bekliyoruz bugun yapalim desem %100 emin oldugumu dusunsene beklemez bile benden kaynaklaniyor sevgi konusunda cok iddiali konusamam ama cekim var. Saklasa da erekte oldugunu anlamak zor olmuyor
- +1 yıl
Bana sorarsan sevgiyle çekim bir bütün. Sadece sevgiyle de olmaz, sadece çekimle de olmaz. Hangisinin eksik olduğunun çok önemi yok. Çünkü ikisi de aktif olmalı
Soran+1 yılMasturbasyonla hallediyormus iradeyi sormussun :D utana sikila soylemisti yapip geliyormus yanima erekte olmamak icin
- +1 yıl
Çekimi yüksek hissetmediğim kimseyle sevgili olmam. Sen farklı düşünüyor olabilirsin.
Sen istiyorsan öpüşmesi lazım çünkü sevgilin sonuçta... Duramamak ve ileri gitmekten neden korkuyor iradesi o kadar zayıf mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılCok agrisi oluyormus ben de anlamadim
Soran+1 yılE onu da yanimda yapamayinca saatlerce heralde orasi agriyo anladim tesekkur ederim
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Bu çocuk enteresan bakir olsa tamam derim. Ama durdurup durdurma olayı sıkıntı. Onunla mutlu yaşaman zor. Bence ayrılsanız daha iyi olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılBakir degil ben de bakire degilim yavastan aliyoruz ayrilmayi dusunmuyorum :(
Soran+1 yılBenden onceki iliskisinde boyle alistigini dusunuyorum duygudan ziyade cinsellik odakli bir iliski oldugunu soylemisti
Soran+1 yılOnu yapiyor tabii ama ben de onceki iliskilerimden alismisim sonu sevismeye gitmeden opmek istiyorum :D tesekkur ederim
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Ya bahane uyduruo
Elbet opusmek icin israr ediceni bilio
O yuzden sekse yol yapio22 Yorumla
Soran+1 yılBen de istiyorum ama yavastan almaya devam edecegim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğrıdan kastı mesaj bence, bak opuseceksek bence ileriye gidelim anlamında, yani yavaştan alalım okey ama ilerleme aşamasına geçeceğiz mesajını veriyor diye düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılYani bakir erkek seviyorsan iyi bir şey. Ama şöyle bir durum var tecrübesiz olduğu için öpüşürken haz alma durumu ilerleyen dönemlerde çok daha farkeder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Öpüşmediği daha iyi tabi buna sevinmen lazım çünkü öpüşme başlarsa arkası da gelir bi azarsa sevişir hamile bırakır durdurmak istesen de durmaz geldi mi frenlemek başında daha doğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Sevişelim demeden sevişelim demenin binbir yolunu deniyor galiba 😂 öpüşmekten kaçınmak ağrılar falan büyük palavra bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D 2 yil beklemis cocuk kanka kendi istemiyorsan hemen yapmayalim dedi
+1 yılKasıklarına ağrı giriyorsa öpüşme sonrası sevişme oral seks ile boşaltma ya da elle bosaltma uygularsan öpüşür de sevişir de seninle
05 Yorumla
Soran+1 yılOral seks degil de elimle yapmayi dusunuyorum oral seksi sevistigimizde yaparim tesekkurler yanitin icin
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Ama evet öpüşürken bir yandan da kemerini açıp dudaklarini bırakmadan avuçlarınin içerisine alıp mastürbasyon yapar gibi oksarsan hayatında unutamayacağı bir anı olur
- +1 yıl
Güncelleme için teşekkür ederiz 😊
Soran+1 yılBen de yanit icin tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılBize de böylesi denk gelmez. Aşkından ölüp bittiğim çocuk sapikdi.
42 Yorumla
Soran+1 yılUzuldum :( Umarim senin cok sevecegin ve seni cok sevecek olan cok duzgun biri cikar karsisna
Soran+1 yılKarsina*
+1 yılYani cinsellikte öpüşmek olsa da, öpüşmek neticede cinsellikten ayrı bir şey. Neden ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılAcik acik soracagim vitrin soru bile olduysa hakikaten konusmak lazim cocukla bunu :D
- +1 yıl
Öpüşme bence aşkı, cinsellik dışında duyduğun tutkuyu, sevgiyi çağrıştırmalı. Yani belki de önceki ilişkilerinde bunlar yoktu ve o da öpüşmeyi cinsellik ile bağdaştırdı bilmiyorum, kendisini kontrol edemeyen biriymiş gibi dramaya vurması saçma. Elbette arzulamak güzel ama iki çift gibi de öpüşemiyor, beraber sevgili gibi vakit geçiremiyorsanız, tutkuyu cinsellik haricine kanalize edemiyorsa sıkıntı. Çok mu yoklukta diyeceğim de...
Soran+1 yılBenden onceki iliskisindeki kiz hakkinda kotu konusmak istemiyorum ama onunla ilgili oldugunu dusunuyorum, o sekilde alistigini. Kisa opusmeler tamam ama biraz uzayinca problem. Sorgulayinca biraz da ben senin sinirlarina saygi duyuyorum kendimi sinirliyorum hakim oluyorum sen kotu hissetme diyor
- +1 yıl
Tamam da öpüşmekten cinselliğe geçmenin sınırla ilgisi yok ki, yani aradaki bağlantı ne? Fazla tutkulu öpüşmek olsa ve bu yüzden erekte olup kendisini geri çekse anlarım, sınırlarına saygı duyar fakat böyle bir durumda aklı nasıl bel altı çalışıyor, seni fazla mı arzuluyor? Fazla arzu kötü değil ama bence aşk ve sevgi ile dengede olmalı.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Muhtemelen ağzın kokuyor. Yoksa erkekler öpüşür. Dişlerine iyi bak naneli şeker ye.
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi sacmalama duzgun okuyun :D
Soran+1 yılYok kokmuyor opusmustuk daha once cok guzeldi ama saatlerce agrisi oluyormus kaciyor ondan
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpüşünce wlet kol gibi kalkar bir şekilde ya sürterek ya da oral yaparak boşaltmak gerekir ondan korkmuş olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok enteresan bi tıp :)))) erkek olduğuna emin miyiz?
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek :D Opusunce zor duruyor dizilerde bile opusup duruyor insanlar direkt sevismeye geciyor delirecegim ondan ya hep ya hic gibi
Soran+1 yılSoruyu gizli sormusum :D Hayir oyle bir olasilik yok iki yildir taniyorum yakin cevremdeydi anlardim galiba olsa
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılTestisleri ağrıyorsa rahatlatmayı denesen belki kaçmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılGuvendigimde yasayacagim su an istemiyorum sadece
- +1 yıl
Anladım. Rahatlatmayı dene derken içine girme anlamında değil elinle veya oral şekilde boşaltabilirsin.
Soran+1 yılBunu teklif etmeyi dusunuyordum ona
- +1 yıl
Bence teklif et hatta etme gereğini yap istersen :)
kaç yaşında erkek arkadaşın 12 mi? bu yaşanlar 1600lü yıllarda söyleniyordu dkfkf
05 Yorumla
Soran+1 yılIkimiz de 25 :D Hic kimse bakir de degil bu hikayede
Soran+1 yılOnu yapmam :D Onu yapacak kadar guvensem sevisirdim de
Soran+1 yılIkimizin de baskalariyla gecmisi var o konularda ama birbirimizle yok :D yeni sevgili olduk knk
Saygı olarak algıladım. Bu daha mantıklı ilerisi olmayacaksa.
05 Yorumla
Soran+1 yılIyi bir sey degil mi? Aslinda cok iyi biri ama tam guvenmiyorum henuz
Soran+1 yılInsan sevdigini opmek istiyor ya hani
Soran+1 yılDogru haklisin
+1 yılErkekler kolay erekte oluyor ve o panikle boşalabilir. Ağrı nedir siz bilmezsiniz zorlama adamı.
06 Yorumla
Soran+1 yılYani bu normal
- +1 yıl
Normal.
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Burçlarınız neler?
Soran+1 yılO ikizler ben yengec
- +1 yıl
Biraz alttan al yengeç severse bırakmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğrı falan yok g0tunden sallıyor bu yalanın modası geçti sanıyordum hala inananlar varmış. Sevgilinin hayvandan farkı yok. Dürtülerini kontrol edemeyen zayıf iradeli birisi.
10 Yorumla
+1 yılLa fonten'den masallar kendini ağırdan satıyo eşşek sıpası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bana da nasip olsa böylesi, kimle konuşmaya başlasam illa bir sapıklık illa sapkınlık
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gonlunce olur her sey
- +1 yıl
tabiki normaldir yaaa demekki konusutugun erkekler demekki istekli erkekler
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz numara. İstemem yan cebime koy tarzı. Güvenilirlik veriyor. Naza çekerek.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye girmediginiz için ağrı olur erkekte bosalamadigi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ihtimal öpüşmekle kalmam diyerekten cinsel fikre hazırlıyor olabilir öpüşmekle kalmak istemiyor çünkü :D
07 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor ama zorlamiyor :D 2 yildir tanisiyoruz ama yeni sevgiliyiz ben ondan hemen istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbakire misin peki
Soran+1 yılYok degilim ama uzun suredir yapmadim bunu biliyor
Cevap sahibi+1 yıldürüst olman çok güzel işte böyle kız denk gelse ciddi ilişkimde bekareti sorun etmicem ama 20 adamla yatıyor tek ilişkim oldu diyorlar, bakireyim diyor anal yapmış vs. çarpık ilişkileri sevmiyorum dürüst olunsa aslında birkaç defa yaşanmış cinsel ilişkiyi sorgulayacak erkek yok. kadın cinsel anlamda kendini olabildiğince korumuş olsun istiyoruz. ben kızı sevicem emek vericem benden önceki bir adam hiç emeksiz tek gecede yatağa atmış olacak kızı. bu hoş olmuyor işte.
Soran+1 yılBen hastalik kapmaktan cok korkuyorum ama kullanilmaktan da korkuyorum bekaretten bagimsiz benim icin cok onur kirici olurdu sadece uzun iliskilerimde birlikteliklerim oldu 2 kez cok uzun sure sonra bu cocuga guvendim ama birlikte olacak kadar guvenemedim cunku uzun sure yapmayinca (uzun sure derken yillardan bahsediyorum gercekten) yapacaksam guvendigim ve sevdigimle olsun istiyorum. Tursunu mu yapacaksin mezara mi gotureceksin bakire degilsin zaten gibi bircok sey duydum hem kiz arkadaslarimdan hem hayatima girenlerden baski gordum :D Ama hic pisman degilim. Umarim karsisina istedigin gibi birisi cikar senin de benim gibi arkadaslarim da var.
Cevap sahibi+1 yılvalla kiminle birlikte olsam daha önce tek bir kişi oldu sen ikinci kişisin diyolardı daha sormadım bile öyle bişey kesin bi bokluk var diyodum bende.
Soran+1 yılEvet dogruyu soylemiyorlar genelde ya ama bizim iliskimiz dert ortakligi seklinde basladigindan gecmisimi cok fazla biliyor direkt romantik baslasa bu kadar anlatmazdim belki bu sekilde baslatip ogrenebilirsin ama bazen bilmemek de iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa niye ağrısın ki? Gitsin rahatsın kendini sonrasında bunu da biz mi söyleyelim ajsjjdj
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ?
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir erkek şehvet duyup boşalmazsa çok ağrısı olur tuvalete gidip işini halledip gelsin sonra başlayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bı şey diyip o ağrı olayı var ya yalannnnnnnn.
Kızlara kendimizi acindirmak için söyleriz uyanık ol opuldun 😘😘😘00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver öpüşmesin ne güzel zinaya yanaşmıyor işte, evlendikten sonra öpüşürsünüz.
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef hosuna gitmeyecek ama bakir/bakire degiliz sadece yavastan aliyoruz muhtemelen evlenmeden de olur 2 yildir tanisiyoruz yeni sevgili olduk
Cevap sahibi+1 yılTam layıkısınız birbirinizin o zaman, çünkü kötü erkeklere kötü kadınlar, kötü kadınlara da kötü erkekler denk gelir ayetini tamamlıyorsunuz.
Soran+1 yılTamam dostum hadi bye 👋🏻
Cevap sahibi+1 yılNe dostu sen kimsin
Cevap sahibi+1 yılYollunseni
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidosu yüksekse cekiniyordur ya da gaydir:)
00 YorumlaVerme kanka yatağa atmak istiyor. Bir sürü erkek çıkacak karşına hemen kanma
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasindayim 2 yildir hayatimdaydi arkadas olarak sevgili degil 2 yil sabirla pesimdeydi beni sevdigini dusunuyorum karsima cikacak diger kisilere gore
Soran+1 yılBence gercek gibi beni cinsellik yasamaya asla zorlamiyor en azindan en kotu gunlerimde de o yanimdaydi iki yilda bilmiyorum tabi insanoglu bu %100 guvenebilir miyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bana kalırsa blöf yapıyor yani kendimi tutamam üstü kapalı seks yapmak istiyorum diyor sende de olumlu cevabın gelmesini bekliyor diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yildir beklettigime gore haksiz sayilmaz yeni sevgili olduk o ayri
Cevap sahibi+1 yılPeki özel ama kendini tutamazsa ve iş ileriye giderse sende devam eder misin yoksa durur musun
Soran+1 yılBiraz beklemek istiyorum sonra ben isterim zaten istiyorum da sabrediyorum gibi
Cevap sahibi+1 yılİkinizde aynı durumdasınız ama sen biraz zamana yaydın anladım bunu söyleyebilirsin mesela en azından ufak ufak gidersiniz
+1 yılAğrı ne alaka ya sıkmış biraz
06 Yorumla
Soran+1 yılBence dogru soyluyor olabilir ama yine de garip
- +1 yıl
Biraz sorunlu bence
Soran+1 yılBaska sorun goremedigim icin simdilik hosgoruyorum
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim sevgiler
+1 yılBelki evlenmeden öpmek istemiyordur:d
01 Yorumla
Soran+1 yıl2-3 yilin sonunda mesafe (artik yok), 3. kisiler (artik yok), engellemeli sovmeli kavgalar (artik yok) bircok faktore ragmen sevgili olduysak bu gidisle evleniriz gibi
Bosalamassa kaşıkları ağrır
01 Yorumla
Soran+1 yılDizilerde bile rol icabi opusuyorlar duruyorlar bu cocuk hic duramiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOtur kucağına yapış dudaklarına yaa
06 Yorumla
Soran+1 yılGuvensem yapacagim daha yeni sevgiliyiz
- +1 yıl
Bişey olmaz yaa tcvz edecek değilya istediğinde durur
Soran+1 yılZor duruyor direkt sevismeye geciyor saka gibi
- +1 yıl
E sevişin işte rahatlayın
Soran+1 yılBiraz guvensem onu yapacagiz zaten ama dizilerde bile opusup duruyorlar gercek hayatta sevgili olmayan insanlar bile bu niye ya hep ya hic kafasinda
- +1 yıl
Boş ver onu çık gizliden gel konuşalım
+1 yılNamuslu erkek zor bulunur
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hazir degilim diye hicbir sey yapmiyor opusmek bile ama bir gun sevismek isteyecek eminim
+1 yılTestis ağrısı olayı kolpa inanmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mi sertlesip bosalamayinca oluyor diyorlar
- +1 yıl
Bşr erkek gün içinde defalarca erekte olur. Ağrı derecesine gelse vücut bunu bir şekilde atar zaten
+1 yılEvet iyi bir şey bu zamanda böylesi zor bulunur
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmem lazım yani öpüşmediğim insanla olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanla derken? Her önüne gelenle öpüşür müsün?
- +1 yıl
Ne alakası var acaba sevgili partner her ne denirse öpüşmek lazım yani genel konuştum
- +1 yıl
Hmm yani siz genel konuşunca bende dedim herhalde sizin için duygu önemli değil fb olarak
+1 yılDur deyince durmayan erkekten korkacaksin, net :)
11 Yorumla- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakir bakire değiliz öyle mi? Yazık.
27 Yorumla
Soran+1 yılOf benim gibisi benimle iste size ne ya milleten bu kadar neden cinsellik kategorisinde geziyorsun derler adama
Cevap sahibi+1 yılİyi ki seninle umarım evlenirsiniz senin gibiler benim sevgilin gibilerde bakire kızların karşısına çıkmasın da
Soran+1 yılEyvallah :D Gecmisimizde 1-2 kisi varken bunu soylemen gulunc git baskalariyla ugras
Cevap sahibi+1 yılTamam işte gidin kendiniz gibileri bulun
Cevap sahibi+1 yılLan sana bir seu diyen yok atlama boş boş
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan atıyo sen kendini ona teslim et diye
25 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mi ki 2 yildir hayatimda ama sevgili olarak degil yeni sevgiliyiz
Cevap sahibi+1 yılAğzın ya da tenin mi kokuyor acaba
Soran+1 yılSanmiyorum cok dikkat ediyorum opusunce zor duruyor direkt sevismeye geciyor gecmisi mi boyleydi sadece opusemiyor
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Yalan değil Kendimi durduramam demiş buyuk ihtimal doğru
O ne saçma bir bahane
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Bu ne ağrısı olm kafası mı iyi yoksa gay mi? 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zaman oldu sevgili olalı
00 Yorumla
+1 yılFırsatı bulduğum an öperim.
00 Yorumla
+1 yılherkes opusmek zorundamı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı sonrası sıkıntısı. kendini tutuyor
00 Yorumla
+1 yılBu terslikte bir iş var. 🤨
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşünce ne ağrısı oluyormuş?
07 Yorumla- +1 yıl
Bosalamadigi için ağrı olur
- +1 yıl
Islanmadığında ağrı ve acı hisseder diye biliyorum kadının
- +1 yıl
Kadın değil oradaki erkek ağrım oluyor demiş. Ben erkeğe dedim
- +1 yıl
Erkekte ağrı olduğunu ilk defa duydum
- +1 yıl
Ulan deli eğer uzun süre bosalmaz isen yumurtalık agirir ya da bı kıza yaklastin opustun ama ilişkiye girmedin , yumurtalıkta sperm birikir bosalmadigin için yine ağrı yapar.
- +1 yıl
Yapma yaww. Genelde fazla seks olunca testislerin ağrı yapar. İşkembe'den sallamışsın
- +1 yıl
Ya ne sallamasi. Bilmiyorsun konuşma. Uzun süre bosalmazsan makina agirir abim üroloji doktoru
+1 yılSen çirkin misin yoksa
04 Yorumla- +1 yıl
Beğenemedin mi
- +1 yıl
Kötü mü 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHangi açıdan baktığına bağlı canim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh ah bize denk gelmez senin gibiler kaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılAdam daha ne desin sana anlaman için 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım