bu tamamen sana bağlı aslında.. bir saatte olabilir bir ayda.. bir dk da.. nasıl baktığınla ilgili genel oalrak. elbette partnerinin de yaklaşımıda önemli
Bir abazayla ve kıçını dönüp yatacak biriyse anlık mutlu hissettirir. Umarım benim gibi seksi bir sanat gibi gerçekleştiren alfalara denk gelirsin bol şans 🤞
Tell me more valla bende gecen ay ogrendim bunu ilk defa burdan biriyle gorustum sonra sorular gozume takildi meger baskalari da gorusuyormus burdan birileriyle hem de baya bir kisi 😂😂😂
Ya mesela meslegin ne diye sorarim muhendis dedi diyelim muhendislikle ilgili soru sorararim is yerinden foto atmasini isterim bakti calisan duzgun biri isi gucu var hayati var niye bana zarar versin it kopo değil ki yeri belli yurdu belli isi belli yani
Kanka reelden cok zor denedim olmuyor bakisiyrum kafede biriyle olmuyor is yerinden sohbet ettigim erkekler oluyor o kadar pas veriyorum almiyorlar kankadan ileriye gidemiyoruz ve is disinda bir kahve bile icmeye davet etmiyorlar yani
Kanka ben ama duzgun kisilerle konusuyorum sapik olmamasina da dikkat ediyorum mesela ilk mesajda pat diye seni mikim mi falan diyen birine selam bile vermem adam gibi konusmayi bilcek yani
Ya da ne bilim hayata bakis acisini falan iyice anliyorum ondan sonra bulusuyorum mantikli dusunuyor mu kadinalra karsi saygılı mi falan hepsini analiz ediyorum
Ben hatta is yerinde azginliktan uc bes erkege cok yanasmistim sonra burdan biriyle gorustum ihtiyacim kalmadi adamlar hala bana imali imali bakiyor ama devamini getirmiyorlar cok tuhaglar cidden bi cacik olcagi yok yani bakismakla kaliyorlar isi biraktim utandigim icin
Video kaydi alirsa yandim cidden ama millet sevgilisini bile video kaydina alabiliyor sonra dagitiyor internete o yuzden o konuda guvenmek zaten cok zor
hangi odaya gideceğin bile belli değil baştan. ben asla telefon paylaşmam onunda telefonunu almam. isimlerimizi bile bilmeye gerek yok. minimum bilgi paylaşımı , iki taraf içinde , biraz konus tanış sanalda. o kadar sonra yer ayarla görüş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
gün değil bir kaç saat sadece. hatta anlık o kadar
bu tamamen sana bağlı aslında.. bir saatte olabilir bir ayda.. bir dk da.. nasıl baktığınla ilgili genel oalrak. elbette partnerinin de yaklaşımıda önemli
Bir abazayla ve kıçını dönüp yatacak biriyse anlık mutlu hissettirir. Umarım benim gibi seksi bir sanat gibi gerçekleştiren alfalara denk gelirsin bol şans 🤞
Baya bir ettirir
Hele sen ve o cinsellige açsa
Mesala ben geçen Haziran dan beri açım
Hayatımda kimse yok bir tene bir bedene bir sıcaklığa hasretim
Bi ömürde mutlu olabilirsin bi günde mutlu olabilirsin bu o erkeğe bağlı tabii sana da istekli misin libidon yüksek mi mesela
Kişinin arzularına ve doyumuna göre değişir ama 2 gün istek artmaya başlar bence
Sevdiğin biriyle değilse sadece akşama kadar idare eder, gerisi yalan
eger kafanı acan sana hitap eden biri olursa bi ömür
Bir gün bana göre sonra bidaha istiyor canım mutlu olmak için
Bunu yaparak mutlu olmazsın ki anlık bir sey yasarsın bitince yine karanlık gnler
Her canın yandığında gider sktrirsin hep mutlu olursun
bir iki gün maksimum sonra yine istersin. bir süre işini görür, acilarını hafifletir.
Her manada seni tam anlamıyla mutlu ede bilirim.
Eger kafalar uyusursa direk hereeyi unutursun😊
1 gün gider sonra 3 gün pişöanlık olur sonra tekrar o gğnlerin hayaliyle devam edilir
Kiminle yaptığına göre değişir :D Acemiye denk gelirsen işkence bile olur :D
Yani iyi biriyle uzun süre güzel olur mommy dagyy tarzına ne dersin devamlı?
Bende 6 saat sonra tekrar seks isteği geliyor
Buradan mı arıyorsun onu :D
Evet 😂😂
Knk burada çok hastalık mı taşıyom diye soranlar var dikkat et
Tanımadığın adamların kucağında hastalık kapma
Abooo tamam kankacim sag ol dikkat ederim ama ben nedense hic denk gelmedimm
KS > tinder öğren bunu gizli :)
Hahahahahaja
Ayrıca o adam sana zarar verse napacaksın nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun?
Tell me more valla bende gecen ay ogrendim bunu ilk defa burdan biriyle gorustum sonra sorular gozume takildi meger baskalari da gorusuyormus burdan birileriyle hem de baya bir kisi 😂😂😂
Niye zarar versin isi gucu duzgun birinj secerim
Yani sende onun gibi olayım mı dedin?
Tanımadığın biri nasıl düzgün olabilir?
Tell me more sen kac kisiyle gorustun knk burdan sjdkd
kim kime neden zara versin cevap sahibi
Psikopat çıkma ihtimali yok mu?
buradan dersen sanırım 3 kişi ama bunun dışında bir de serisayfa var :).
Buradaki herkesi düzgün mü sanıyorsunuz?
Ya mesela meslegin ne diye sorarim muhendis dedi diyelim muhendislikle ilgili soru sorararim is yerinden foto atmasini isterim bakti calisan duzgun biri isi gucu var hayati var niye bana zarar versin it kopo değil ki yeri belli yurdu belli isi belli yani
Kanka bu işler bu kadar basit değil azdın diye hayatını tehlikeye atacak kadar düşme
Serisayfa neresii
ben de daha it kopuğa rastlamadım , hiç konusmadan ilk günden görüşülmez
Napayim dayanamiyorum mutsuzsum bir erkekle temasa biraz ilgiye sevismeye falan ihtiyacim var
Siz rastlamamışsınız beni tehdit eden bile oldu bel altı konuşmak için falan
Kanka reelden bul
Neyle tehdit etti
Konuşmak için bel altı konuşmazsan seni öyle asarım keserim dedi engelledim mesela?
Kanka reelden cok zor denedim olmuyor bakisiyrum kafede biriyle olmuyor is yerinden sohbet ettigim erkekler oluyor o kadar pas veriyorum almiyorlar kankadan ileriye gidemiyoruz ve is disinda bir kahve bile icmeye davet etmiyorlar yani
Öyle biri olmadığını nereden bileceksin? O yüzden diyorum ki reelden bul hayatını riske atma.
Ohaa hic gorusmedigin biri dimj bu
Kanka olmak istemiyorum de cilve yap adamlara
Evet tanımıyordum adam öyle dedi engelledim korkuyla. 7-8 hesap açan takıntılım da oldu. Buradakilerden olmaz diyorum bu yüzden.
Kanka ben ama duzgun kisilerle konusuyorum sapik olmamasina da dikkat ediyorum mesela ilk mesajda pat diye seni mikim mi falan diyen birine selam bile vermem adam gibi konusmayi bilcek yani
Knk şu an yatmak istediğin adam arıyorsun %90 öyle mesajlar gelecek
Ya da ne bilim hayata bakis acisini falan iyice anliyorum ondan sonra bulusuyorum mantikli dusunuyor mu kadinalra karsi saygılı mi falan hepsini analiz ediyorum
Hayatım burada pedo biri bile var
Nasil diyim boyle birsey reddedilirsem ne olcak rezil olurum
kimi kimi niye tehdit eder anlamış dğeilim
Eşini başkasıyla izlemek isteyen var
Hem adim da cikabilir nasil bakicam huzune sonra
Sanaldan yapınca da çıkabilir adam sizi video kaydı alsa napacaksın
Tanımadığın birinde her zaman olasılık daha yüksek
Ben hatta is yerinde azginliktan uc bes erkege cok yanasmistim sonra burdan biriyle gorustum ihtiyacim kalmadi adamlar hala bana imali imali bakiyor ama devamini getirmiyorlar cok tuhaglar cidden bi cacik olcagi yok yani bakismakla kaliyorlar isi biraktim utandigim icin
tanımadıgın bir daha güvenlidir. adında çıkmaz
Ya değil sanaldan ifşasını yayarsa daha çok kişi görür?
Kızı ateşe atmak için saçmalama
Video kaydi alirsa yandim cidden ama millet sevgilisini bile video kaydina alabiliyor sonra dagitiyor internete o yuzden o konuda guvenmek zaten cok zor
İşte tanımadığın adama nasıl bunu yapmaz diyeceksin? Akıllı ol tamam mı? Erkekler sadece skinin keyfine bakıyor. Bu kadar.
ifşa için çekmen lazım. çekmeden nasıl ifşa edesin. güvenli olan düzgün otelde bulusmaktır. görüşeceksen paraya kıyacaksın. neyse bol şans
Sen napiyorsun mesela taktik verir misin sanirim sen disardan birilerini bulup takiliyorsun
Gizli kamera koyup yapar
hangi odaya gideceğin bile belli değil baştan.
ben asla telefon paylaşmam onunda telefonunu almam. isimlerimizi bile bilmeye gerek yok.
minimum bilgi paylaşımı , iki taraf içinde , biraz konus tanış sanalda. o kadar sonra yer ayarla görüş
Her adam senin gibi değil bro. Kızın hayatını ateşe atma ihtimalin var ve yapıyorsun.
Kendini yanlış biri olarak tanıtabilir karşı taraf kaç tane evli adam bile bekar profil açıyor. Güven olmaz.
yani kendisi bilir onun tercihi tabiki her zaman kötü adamlarda var. dogru adamlarla takılsın sanaldan dogru adam bulunabilir.
Bulunabilir ama sanaldan hayatını mahvedecek adam da bulunabilir.
bol şans diliyorum sorana , umarım istediğine kavusur
Bence reelden halletsin barlara diskolara gitmeye başlasın mesela orada bu işler daha kolay oluyor.
bu gerçek hayatta da mümkün yakın bir kız arkadasım evlendi cocuk oldu evlilikler 3 seneyi doldurmadan adam kıskanclıktan bıcakladı kadını
Kanka evlenmek istemiyo yatmak istiyo sadece?
oralar daha riskli , uyuşturucu ve alkol girince işin içine, daha düzgün mekanlar bulsa fena olmaz
Düzgün mekanlara gitsin zaten.
ben de onu diyorum manyak her yerde var.
Tanımadığı adamın evinden daha güvenlidir
Neyse bizi sallamıyo soran
Susalım bizde
eve asla gitmesin zaten. aklı olan 5 yıldızlı otele gider. ev neymiş
Kanka eve de gidebilir işi gücü düzgün olsun yeter yazmış. Kızı ateşe atacaksın diye boşuna demiyorum.
Gün mü sabaha geçer 😂
Tonla var burada snkaka
Kişiye göre sevgiliye göre degisebilir
Aylarca mutlu ederim seni
Sadece o an belki o gün
Konya ya yakınsan ikimizde her gün biraz olsun huzur bulabiliriz
her gün 45 dk*4 kez bende acını unutabilirsin.
Hergün yaşarsın mutlu eder
Yaptığın an mutlu hissettirir
Bır hafta idare eder sonra yine sar başa
Alala
Bence yanlış dusunuyosun
1 haftaysa iyiymiş, partnerin iyi muhtemelen :))
Evimde ne kadar kalırsan ^^
ne kadar ciddisin görelim ekler misin.
Bakarsın o kadar iyi gelirki devam eder
Bunu yaşamayı isterdim
Tamam ben varım güveniyorum kendime
İki gün
Değişir
sabah yapsan buttun gün mutlusun
İnan bir kez seks yapsan o bir hafta idare ediyor
hangi şehirdesin
7 gün boyunca hissettiririm
3 saat