Evet çok fazla mutluyum seks yapınca, yaptıktan sonra. Ama bu mutluluk sadece bende olursa canımı sıkar. Karşılıklı mutluluk olunca güzel. Uzaması ise karşımdaki kişiye ve o günkü durumuma göre değişiyor gerçekten... Ama her zaman ön sevişmenin tadını çıkarmak ve onun uzun olması benim için önemli
Ben daha çok karşımdakini mutlu etmeye odaklıyım. seks yapamadığımız günler de ona çalışırım. Her türlü boş bırakmıyorum. Günde 3 defa boşalttığım bile oluyor du.
Merhaba, Mastürbasyon yaparken çok mutlu oluyorum. Seks daha mutlu eder diye düşünüyorum. Hâyallerde yaşıyorum ve mutluyum! İlki kısa iki üç uzun oluyor. İlkini uzatamıyorum ama bazen ilki de uzun oluyor bende anlamıyorum! 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2. 3. Bosalmalarda hele hele 4. Sü nü yapabilirsem zor geliyorsun ya yoruluyorum altımda kadında yoruluyor şu soğuk havalarda terliyoruz ya sonunda kalp hızlı hızlı atarken 15 20 dakika durmadan devam ediyorsun ya... Offff... O özellikle 4. İlişki iliklerinden dizilerinden çıkıyor sanki titreye titreye boşalıyorsun kadın altında inliyor off...
Yaptığım kişiye göre değişir.. Sırf bedensel boşalma için se mutluluk pek olmaz.. Ama duygusal bağlı olduğun biriyse ve güzel bir sevişme geçirmişsen mutluluk zirvede olur
En İyi Cevaplar