AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tabiki üzülür, sinirlenir. Ama vazgeçtiği zaman kendinden nefret edercesine pişmanlık duyar doğamız gereği böyle herhalde.
Nasıl vazgeçtiğinde
Elde edemeden kaybederse vazgeçer
Edemedi vazgeçti o zaman
Evet
Hep bana yalvaran buluşmak konuşmak için ısrar eden adam bu. Hep arkadaşız dedim. İlk kez duygum olduğu halde arkadaş kalalım dediğim gün dedi bana ben arkadaşça kalamam çok yükseliyorum, çok etkileniyorum senden, sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi.
E sende ondan etkileniyorsan git birlikte ol neden uzatıyorsun ki
Başarısız olma ihtimalim olan bir ilişki için o kadar uğraşamam ben 😂
Seviyorum hoşlanıyorum etkileniyorum itiraf etmem gereken şeyler var, dil döküp duruyor
O biraz abazalığa vurmuş işi 😂
Aslında aşırı yakışıklı seksi bir tip, bulur aslında çok rahat, bu kadar yalvarıp durmasına numara yapmasına gerek yok ki
E niye yok diyorsun o zaman
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım
Kadın başta olumlu bakıp sonra yok derse sinirlenir
Kadın hiç olumlu bakmıyor aslında ama iletişim kesilip kesilip tekrar kurulduğu için erkek bunu Farklı anlayabilir mi?
Kadın kişilik olarak samimi biri demekki karşıdaki samimiyeti yanlış algılıyor olabilir
Olabilir madem istemiyordun neden makara yaptın diyor? Güldü kesin afedersiniz verecek muhabbeti değil mi bu ya?
Cinsellik bana uzak seninle goy goy yaparız ama ilerisini bekliyorsan bir daha konuşma sana karşı o anlamda çekimim yok de
Normalde libodusu düşük birimisin yoksa duygusal bağ olmadan yapamayan birimi?
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım direk
Bunu bile bile ısrar etmesi nasıl yokluktur
Güya amacı o değil ama sürekli arzusunu dile getiriyor
Israrcı olması itici
Hep özür diliyor yapmıcam tamam kendime hakim olucam diyor yine sapıtıyor
Çünkü aklında hep var , ne kadar zaman geçse de sürekli dile getirecek
Zaten en son büyük kavga ettik. Ben arkadaş sınırında kalalım dedim: ben arkadaş sınırında kalamam, sana istediğim gibi konuşmak istiyorum, çok yükseliyorum çok etkileniyorum benden uzak dur dedi
O zaman senin uzak durman lazım
Durmazsam olacak her şeyin sorumluluğu bana mı ait oluyor
Hayır ama sen duygusal anlamda etkileniyorsun o fiziksel anlamda , sen kendini mutsuz hissedersin
Benim duygusal durumumu farkettiği için uzak dur demiş olabilir mi? Hiç onun gibi seviyorum da demedim bende hoşlanmıyorum etkileniyorum da demedim aslında ama anlamıştır tabi
Anlamıştır kopamadığına göre
Diyor zaten madem arkadaş olarak görüyorsun neden konuşuyorsun diye sorguluyor. Neyse o bana uzak dur dedi ya ben bir hastalandım 2-3 ölü gibiydim. Yattım. Gözümü açar açmaz kuyruğu düzelttim ama 😃
Kuyruğu düz halin bu mu? 😂
Evet mesaj attım , sana kırgın kızgın depilim, hayat dersi oldun. Uzak dur derken sanırım kendinden korumaya çalışıyorsun. Bir derdin olursa yanındayım bir arkadaş olarak ama sakın h bir şekilde hayati bir durum olmadıkça bir daha iletişime geçmeyelim dedim. Bu doğrultmak olmuyor mu?
İnanın sizin düşündüğünüz gibi takmıyorlar kafaya. Verecek kız çok sonuçta kimse kimsenin nazını çekmiyor artık.
Ay o kadar haklı bir yorum ki, anlatamam. Niye bu kadar kolaylaştı genç kızların kendilerine ait bir şeyi bu kadar rahatça paylaşması sence?
Yorumda bahsettim durum o değildi. Cinsellik yaşayabilir her kadın bu ihtiyaçtır. Kimisi evlenmeden önce problem görmez kimisi illa evlendikten sonra der. Demek istediğim cinsellik için bir erkek yaklaşıyorsa ve kadını elde edemiyorsa başka kadına gider. O kadınla olmadı diye karalara bağlamaz cinsellik yaşayan onca kadın var onlarla olur.
Vermeyen kızın nazını çekmez
Niye yılladır peşimde o zaman? Kaç kere itiraf edecekti dinlemedim. Yazın seni seviyorum dedi arkadaşlar sever birbirlerini dedim geçiştirdim. İtiraf etmek istediğim şeyler var dedi anladım seni duygusal boşluktasın duymak istemiyorum dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim dedi, neden o kadar dil döküyor o zaman. En son 2 ay önce biz senle çok farklıyız, asla olamayız, senle buluşmayı boş ver iletişimde kalınca bile kötü biri gibi hissediyorum istemiyorum dedim. Bunun üstüne 2 hafta önce ağlamaklı ses kayıtları attı, artık sana yazmayacaktım , ne oldu bilmiyorum , dayanamıyorum, ben seni çok özledim , senden çok hoşlanıyorum diye
Sinirlensin üzülsün bikerede onlar üzülsün yaa
Bence de inşallah üzüntüden gebermiştir
Üzülür tabi sinirlenir de
Bende üzüldüm, kendimi ifade edememişim demek ki kaç senedir
Sen niye üzülüyorsun ki erkek üzülüyor sende mi cinsellik düşünüyordun
Hayır ya ben seviyorum o salağı, düzelir mi diye ummuşum ama yok
Yok düzelmez aklı sekste olan biri yine aynı şekilde düşünür
Gördüm tecrübe ettim, sadece bu sefer daha duygusal gelmişti, kamufle oluyor sanırım her seferinde
Olabilir tabi burada öyle şeyler okuyorum ki akıllara zarar adam sadece cinsellik için aylarca kız ile sevgiliymiş gerçekten seviyormuş gibi davranıyor sonunda cinsel ilişki olunca birden değişiyor ve terk ediyormuş bu çok garip ve gurursuzca bir şey ya
Sanırım kansam bizim de sonumuz bu olacaktı.
Bilemiyorum ama öyle insanlar var ki duygularını öyle profesyonelce gizliyorlar ki anlamak neredeyse imkansız
Yok ben bununkini anladım ama işte her seferinde sanki duygusalmış gibi geliyor sonradan maske düşüyor
Tabi bu şekilde duygularını gizleyen biri olunca karşında kimse saf değil yani bi iç ses iç huzuru denen bir şey var o huzursuzluk güvenmemek o kişiye karşı oluşuyor yani bizi iç sesimiz kurtarıyor bi şekilde
Evet dedim de ben sana inanmıyorum da güvenmiyorum da dedim. O güveni sağlarım sana demedi, sorun değil güvenmemen dedi
O zaman seni de iç sesin kurtarmış işte o da inkar edememiş
Sence niye üzülüyorum? Biliyorum ne mal olduğunu
Sen üzülmekte içinin sıkılmasında yüzde yüz haklısın evet biraz daha üzüleceksin canın sıkılacak çünkü senin amacın cinsellik değil sevgi aşk dı sen sevini kaybettin o yüzden üzgünsün o seks yapmak istediği kişiyi kaybetti morali bozuk sinirli
Sanırım tam olarak bu, onun da canı sıkılsın ya sebebi ne olursa olsun. Dün senden nefret ediyorum yazmamak için kendimi zor tuttum
Boş ver hiç yazma bence
Aslında insan şunu anlamaz sevgili olduğun kişi ile zaten arada belirli bir süre ve güven oluştuktan sonra iki taraf da istediği zaman cinsellik üzerine az da olsa bişiler olur ama bu hemen olmaz
Yok seviyeyi düşüremem zaten yapmadım
Tabiki o da senin tercihin yani bu tercihine de karşı tarafın saygı duyması gerekiyor
Seninle konuşmak istiyorum sende istersen konuşalım mı
Hayır
Tamam
Üzülür sonra başka kızlara yönelir
Yönelsin beni denerken başkalarını denemediğinşn garantisi mi var
Zaten burada amaç cinsellik değil mi deneme ne alaka
Benim amacım o değil ama
burada erkeğin amacını sorduğun için
Haklısın
Bak arkadaşım erkek cinsellik amaçlı yaklaştığı birini elde edemezse o kızda aklı kalır ha aşık olma vs olmaz olmuş gibi yapar elde edince ter eder
Teşekkür ederim, bizim iletişim bitti zaten , büyük kavga ettik , rol de yapamaz artık
Yanlış kişiye duygu beslemiş sin emeğine yazık olmuş
Bir emek vermedim aslında, kimi seveceğini seçebiliyor mu yüreğimiz
Ayrılık acısı da bir emek
Haklısın ama bazı şeyler bizim elimizde değil, kaçmak ya da direnmek her zaman kontrol altında olmuyor: insanız , tüm duygular bizim için
maalesef öyle her şey gönlünce olsun ne diyelim
Hepimizin umarım teşekkür ederim
Sinirlenir bazıları da sallamaz
Eski iş arkadaşım, kızan yerlerine buz bassın
Onuda Kendi bilir 😂 Sana mı yürüyordu
Evet baya uzun süredir
Bu sana ne hissettiriyor?
Gerçek ilişki isteseydi kabul ederdim sanırım , ben Hoşlanıyorum belki de seviyorum
Gerçek ilişkiden kastın sevgililik mı? 🤔
Evet ama cinsel ilişki yine olmaz
Neden olmaz?
Dindar biriyim
Buna sevindim.🙂 Bende insanlardan umudumu kesmek üzereydim.
Allah gönlüne göre versin
Amin hepimizin
Evet.
Sinirlenmez ama üzülür.
Ben sana kızamam, kızsam bile küs kalamam diyor beyefendi
Adam doğru demiş.
Toprak olup gideceğine verseydin keşke.
Skor sayısı olarak tarihe geçeceğime elde edemediği katagoride kalmak istedim diyelim
Peki elde edemediği kategoride kaç kişi var biliyor musun? Sayilar eşitse seni de unutacaktır.
Daha çoktur muhtemelen, benim nasıl hissettiğim daha önemli. Yapacak bir şey yok
Sen Onu değil aslında kendi ruhunu tatmin edeceksin. Ulaşılamaz kadın olacaksın. Bu da bir düşünce.
Evet olabilir herkesin tatmin olduğu şey farklı
Sonradan pişmanlık hissi olur mu sende?
Bunu bilemem. Ama o zaten yine kaçacaksin benden ama biliyorum geleceksin bir gün bana. Ne zaman istersen gel seni bekliyor olacağım dedi
Adam noktayı koymamış. Hedefe ulaşacak benden söylemesi.
En son kavga ettik. Ben buna arkadaş sınırı içinde kalalım dedim. Ben arkadaş gibi kalamam, sana istediğim gibi konuşmak istiyorum, çok yükseliyorum, çok etkileniyorum , benden uzak dur dedi. Bence bu sefer kendi vazgeçti
O vazgeçmez. Senden adım bekliyor.
Ben naptım biliyor musun? Sana kızgın kırgın depilim , hayat tecrübesi oldun, birbirimizden değişmesini beklemek yanlıştı zaten : başın sıkışırsa hayat boyu arkadaşınım ama sakın hayati bir durum olmadıkça hiç bir şekilde iletişime geçmeyelim diye mesaj attım , görüldü atmış
Mesajdan sonra Sen noktayı koymussun. Cuk oturmuş.. Bundan sonra sana gelmez.. Ümidi keser.
Bana uzak dur diye hava basarken düşünecekti , ben de sanmıyorum geleceğini. Bir arkadaşım diyor ki o uzak dur demiş ama seni tetiklemeye çalışmış, hayır uzak kalamam ne istersen öyle olsun demeni istemiş aslında diyor
Sana blöf yapmış. Ama tutmamış.😄😂
Yer miyim ben bu numaraları 😄 uzak dur dediğin için sakın bir daha gelme dedim. Bence o pişmandır şu an uzak dur dediğine
Hemde nasıl pişman.. itler gibi pişman olmuştur. Yaşlarinız kaç?😀
35 36 gebersin napim. Beni çok üzdü kendi de üzülsün umurumda değil
Sizin iş biraz inatlaşmaya gitmiş. Bir müddet böyle devam eder. Ortak arkadaşıniz var mı?
Var ama böyle bir iletişimimiz olduğundan ben kimseye bahsetmedim , o da bahsetmemiş. Kimsenin bilgisi yok
Meslekleriniz ne?
Öğretmeniz ikimizde
Aynı okuldaysanız birbirinizden uzak durmanız zor. Sizinki stres savaşı 😀
Eskiden aynı okuldaydık
Sosyal medyalardan birbirinizi takip ediyorsunuz?
Çıktık bir süre önce. Ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum diyip çıkardı
Keyfi bilir. Acayip egolu biriymiş. Seni başlarda çantada keklik sandı galiba.
Hayır buluşmak istiyorum, gelmiyorsun , benim olduğum yere gelip bana haber vermiyorsun, görmek istemiyorum dibime gelip haber vermemeni gibi bir şey dedi: ya adam Zeus’a benziyor , o egolu olmayacakta kim olacak
Eros meros ama attığı ok yerine ulaşamamış.😄
Ama sanki senin de gönlün kaymıyor gibi değil.
Ben seviyorum ama değerlerimden daha çok değil, kendimden daha çok değil
En çok koyan kısmı benim duygumu hissedince bana uzak dur demesi. Öncesinde uğraşan çabalayan iltifatlar buluşma yalvarmaları yapan adam hissedince sevgimi nasıl olursa seviyor uzak dur dersem de duramaz moduna mı girdi naptı anlamadım
Sana yoklama çekmiş. Karşılık bulunca hedefine ulaştığını düşünmüş. Onun hayatında başka bir kadın daha olabilir mi?
Onu bilemem ama hırs yapıp başardığını düşününce olabilir mi?
Başardığını düşünme ve elde ettim demenin verdiği manevi rahatlık olsa gerek.
Çok fena koyar knk öyle böyle değil
Dalga mı geçiyorsun
Hayır dalga geçiyormuş gibi bir konuşma yapmadım. Neden sana öyle geldi
Öyle hissettim ne bileyim
Sana kafayı takar benden söylemesi
Uzun süredir peşimde. Ne anlamda takar?
Elde etmeye çalışır o anlamda ondan takıntı olarak kalır sen yüz vermediğin süre boyunca erkekler bazen umursamaz gibi görünebilirde aslında o zamanlarda bile geri döner duygusu içerisinde olabiliyorlar
Zaten dediği madem arkadaş olarak görüyorsun benimle neden konuşuyorsun? Çok mu kıymetli benim arkadaşlığım.! Bunu sorguladım diye benden yine kaçacaksın ama geri geleceksin, ne zaman istersen gel seni bekliyor bulacaksın beni seni bekliyorum dedi: bu o duygu demi
Dönmediğimi görünce gelir mi peki
Gelebilir bir süre sonra ama o zamanda sen bir şey hissetmeyeceksin büyük ihtimalle genelde öyle olur
Biz zaten en son çok büyük kavga ettik, ikimiz de adım atmayız artık
Sonradan olabiliyor yine
Bu bana 3 hafta önce mesaj attı sesli mesaj. Sana artık hiç yazmayacaktım ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, seni çok özledim, sen benim çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama dahası da var, ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil de bana bundan sonra ona göre davran diye. Sonra işte arkasından mesajlar, bunca süredir saçmalamalarım ne yapacağımı şaşırmalarım hep bu yüzdendi: hep söylemek istedim lafı ağzıma tıkadın, kursağımda bıraktın söyletmedin: kaç kere yüz yüze görüşelim dedim, böyle hayal etmedim ama gelmedin , telde bu itirafı yaptığım için özür dilerim, bir kahve içmeye gelirsen sana yapacağım daha çok itirafım var gibi bir sürü duygu dolu mesaj. Ben mi yanılıyorum bunlar duygu mesajı değil mi?
Ben sana çok yanlışlar yaptım biliyorum kusura bakma, kendimi tutmaya çalışırım, sende biraz sakin olsan, fevri olmasan yuvarlanıp gitsek filan dedi.
Bunlar duygu değil sana takılmış kanka kafayı senle bozmuş gibi adeta bir duygudan fazlası var burada
Takıntılı bir duygu mu , aşk gibi mi saplantı gibi mi
Aşktan daha fazlası saplantı haline gelmişsin adeta
Sadece yüz vermeni istiyor bunun içinde herşeyi yapıyor
Yazın seviyorum dediğinde arkadaşlar sever birbirini dedim. İtiraf etmek istediğim şeyler var dediğinde anladım seni duymak istemiyorum dedim. Yine hoşlandığını söyleyip sana anlatmak istediğim çok şey var diyince bence anlatma, sonra anlatırsın dedim. Bu hareketlerim yüzünden mi oldu sence.
Evet senden ona karşı bir duygu beslemesini istemiş ve takıntı haline gelmiş sonradanda bu durum
Anladım sanırım ama bence artık bana yazmaz kardeşim baya büyük kavga ettik. Ben buna neden geldin yine benden ne istiyorsun dedim, sen ne olmasını isterdin dedi. Ben cevap vermedim. Bana dedi ki bana karşı çok büyük heyecan duyuyormuş, benden mesaj gelince bile çok heyecanlanıyormuş, sende heyecanlan benden bu heyecanı beraber yaşayalım dedi. Bende heyecan dediğin gelip geçici bir his dedim. Sonra pis pis konuşmaya başladı. Sürekli beni hayal ediyormuş benim de onu istediğimi biliyormuş. Ben buna midemi bulandırıyorsun dedim sussun diye. Kalbini kırcam dedim. Baya kavga ettik. Arkadaş sınırında kalalım dedim. Bana sabahında ben arkadaş sınırında kalamam artık sana istediğim gibi konuşmak istiyorum, çok yükseliyorum çok etkileniyorum senden , sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi. Saplantı yapan adam benden uzak dur diye nasıl desin?
Beni düşünsün diye yapılan bir komplo aslında aklında kalmasını sağlıyor sende onu düşünüyorsun bu yüzden
Blöf mü yani? İstemediği için değil tetiklenip ben senden uzak kalamam diyip istediği her şeye razı olmam için mi yaptı?
Aynen öyle senin düşünmeni sağlıyor aslında böyle yaparak üzülüp belki benimle konuşur diye
Ben ne yaptım ama biliyor musun? O mesajdan sonra hastalandım 2 gün üzgün yattım. Kendime gelince de ona yazdım. Sana kırgın ya da kızgın depilim, bana hayat tecrübesi oldun, uzak dur derken sanırım kendinden koruyorsun , haklısın. Başın sıkışırsa hayat boyu da arkadaşınım ama sakın hayati bir durum olmadıkça hiç bir şekilde bir daha iletişime geçmeyelim yazdım.
Aklındasın ama hala bir şekilde çözüm arıyordur bence sana ulaşmak için her yolu deneyebilir düşüncelerini bilemediğin için sana iletişime geçmeyecek gibi gelir ama uzak kalmak bile bir zaman sonra iletişim sebebi gibi aslında
Ben bir de o mesajın üstüne ailemle mutlu pozlarımı da paylaştım, üzgün olmadığımı düşünsün, sallamıyor bak ne mutlu sansın diye. Ondan sonra bir daha hiç duruma da bakmadı. İletişime de geçmedi. Bitmediyse bile iletişime geçeceğini sanmam
Bir arkadaşım diyor ki bir süre sonra bir arkadaşı kaza yaptı hastahanede seni sayıkloyor filan derse şaşırma diyor , yok artık dedim ergen gibi
Yapabilir bence doğru düşünüyor erkeler böyledir maalesef ama sen fikirlerinde net biriysen hiç umursama ve hatta komple sil her şeyi
Yok numarasını sildim o gün. Profil resmim gitti diye defalarca son attığı mesajı attı. Engelleyip engellemediğimi kontrol etti. O yüzden saçmalasın diye tekrar ekledim numarayı. Açıkçası durumlara bakmayı bıraktı. Bende durum atmayı bıraktım. Telegramı sildim. Şnstagramdan zaten çıkmıştık takipten. Bağlantı kalmadı ama özlüyorum canım sıkılıyor
Duyguların yüzünden tamamen bu zamanda kendini eğlenceli şeyler yaparak atlatabilirsin güzel hobiler iyi gelecektir
kızar Engeler sıler
Silmedi de ben engellemedi de, hatta başkası olsa ona neler söylerdim sana söyleyemiyorum dedi
yakan söylüyor demekı sema umudu var
Duygudan değil umuttan mı olur bu
Aynen
Ne aynen
Üzülür sinirlenir karısık duygular agresifleşir
Sevdiğini hoşlandığını ağlamaklı ses kaydı ile itiraf eden adam bu, duygusu filan yalanmış bence
İnanman hata
İnanıp da buluştuk mu
Sanal mı sadece
Eski iş arkadaşım, 5 yıllık
Yaniii
Ne yani
Sinirlenirim
Ama kadın size hep sınırına dikkat et biz sadece arkadaşız demiş
Üzülür tabiki ama sinirlenmez