Erkegin daha once cinsel iliskileri olmus. Bayan ise bakire. Evlenene kadar ikisi de cinsellik olmayacagini soyluyor. Evlenmelerine yaklasik 5 yil var. Daha once o zevki tatmis rahat yapida bir erkek sevgilisini bekler mi dokunmadan? Yoksa ileride aldatma ihtimali var mıdır?
Cevabın nedir?
+1 yıl5 yıl çok uzun bir süre. Hani birkaç ay olsa belki çok zorlayarak dayanır, nikah gününü bekler diyebilirim. Genç bir erkek olduğuna göre hormonları hala yeterince aktif. Ve kadın çok güçlü bir caydırıcı. Siz ömür boyu beklersiniz bir kadın olarak, çünkü kapı sizin elinizde, sizi caydıran net bir güç yok ve siz istemeseniz asla olmaz. Ama erkeğin durumu öyle değil. Siz, ben bile bir başka erkek için caydırıcı değil miyiz? Ne insanlar görüyorsunuzdur en ufak bir mimiğinizle her şeyi o an halledersiniz. Bu adamların hepsi mi bekâr, hepsi mi yalnız? Eşi varken bile yapabiliyor. Ve bence de bu bir ihtiyaç. Daha öncesinde de defalarca deneyimlediği için, yokluğuna tahammül eşiği takdir edersiniz ki çok düşüktür, buna çok müsaittir yani... Düşünebiliyor musunuz bir süre rahat rahat yediniz, ama öyle bir an geliyor ki uzun müddet açsınız, ve çevrenizde hep yemekler, ve onları yiyenler. Dayanamazsınız. Tadına varmış birisi için seks lüks değil bir ihtiyaçtır. Bir kadın olarak,, caydırıcım olmadığı ve hiç denemediğim halde zor tutuyorum kendimi. Onunki çok daha zor.
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle cok haklisin ama vazgecmek istemiyor insan sevdiginden yapamiyorum kendi cizgimden de vazgecemiyorum. Sen benim yerimde olsan ne yapardin?
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum.
Tabii ki vazgeçmek zorunda değilsin, belki senin doğru insanın odur, sonuna değin gitmelisin.
Aynı durumda olsam, bunun onun da bir ihtiyacı olduğunu ve sürecin çok uzun olduğunu anlayışla karşılarım. Ve tahammül edemeyeceğine de eminimdir. Bu çok zor bir durum, onu buna mecbur etmeye hakkım yok. Onun O olduğunu hissetmişsem, ki hissetmişimdir ki özel arkadaşlığımızı bunları konuşacak aşamaya getirmişizdir, o his var iken yollarımızı ayırmayacağımıza göre süreci kolaylaştırmak adına karşılıklı yüzeysel paylaşımlarımız kaçınılmaz olur. Tabii bu noktadan sonra bekaretin bir anlamı kalmıyor, bunun ayırdındayım. Yüzeyselliğimiz, ikimiz arasında her heyecanımızı tüketmemek adına olur, ilerimiz olmazsa eşime ne derim diye filan değil, eşimin bir başkası olacağı ihtimalinde de o yeni insana doğruları en başında açık açık anlatırım. Ki her erkek de bakir değil. - +1 yıl
Ancak her şeyin daha sağlıklı ve risksiz ilerlemesi adına flört sürecinin kısa olması taraftarıyım. 5 yıl hakikaten uzun...
En İyi Cevaplar
Ben, bir kizin ayni durumdaki, bir erkegi askerlik ya da uzak gorev gibi sebepelerle bekleyecegien inanirimda, bunu bir erkegin yapacagina, pek inanmam... Cevaplara soyle bir giz gezdirdim ama 1-2 kisi disinda cogu biraz zor ya da severse bekler gibi cevaplar vermisler... Ama ben 1 tanesininkine daha cok hak verdim, oda ben necla'yi boyle aldattim diyordu... Cevabim, bir erkek eger arada soz, Nisan varsa aileler tanismissa ve sonucu kesin evlilik olucaksa, 5 yil degil ama 1-2 yil aldatmadan bekleyebilir. Uzgunum gercekte dusuncem bu...
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim dusuncelerini paylastigin icin cok uzuluyorum ama malesef ki bende boyle dusunuyorum
- +1 yıl
bende askere gitmiş sevgılısını bekleyen 1 kız daha gormedım hepsı gızlıden tam yatmasa bıle kendınle ılgılenen erkeklere karsı koyamıyo yatmasa bıle dolasıyo gezıyo
Soran+1 yılBen asla yapmam mesela oyle bisey. Karakter meselesi.
Bekler canim bekler... ben de daha once iliski yasadim senin dedigin gibi alistim...
Fakat ortada bekleyecegim birisi dahi yokken karar aldim ve evlenene kadar yapmamaya karar verdim tovbe ettim.. 2 seneye yakindir da kimseyle yakinlasmadim. Kariyer vb planlarla ufukta evlilik olmayinca kiz arkadas dahi yapmadim.. Kolay değil tabi ki insan istemeyince zorla da sokmuyorlar yataga. Bana o yonde firsat cikarabilecek hata yaptirabilecek ortamdan (alkol parti tatil. gezisi vb) ve arkadaslardan uzaklastim. Su anda istesem da ugrasmam gerek ve rahatim. Devami evlenince artik...46 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu karara vardin ve tovbe ettin? Dini gerekcelerle mi? O biraz rahat birisi dinen gunah olusunu takmayacagini biliyorum.
- +1 yıl
Dini hassasiyet onemliydi evet. Ama ben de muhafazakar bir ortamda buyumedim sonradan gelisti...
Bunun disinda en cok canimi sikan kendimden tiksindiren sey bana safi duygularla yaklastigini bildigim insanlari kullanmam oldu.. tamam umut vermedim ama karsi tarafin vazgecemedigini gordugum durumlari kullandim ve vicdanimla basbasa kalinca pisman oldum.
Kotu bur insan olma yolunda emin adimlarla gittigimi gorunce geldi pismanlik olayi. Sonrasinda sadece cinsel yakinlasmaya degil sonunu gormedigim her turlu duygusal yaklasmaya kapattim kendimi
Soran+1 yılEn iyisini yapmissin tebrik ederim umarim bir daha ayni yanlisa dusmezsin emin ol ki boyle daha mutlu olacaksin :)
- +1 yıl
Yav he he sen suna yapamadim desene
Soran+1 yılHerkesin kendi tercihi sana sacma ya da imkansiz gelebilir, durumunun nedenini acikladi gayet mantikli, tebrik ediyorum kardesim.
+1 yılYanaşıyorsa Eğer, Kopar Bağı Seninle Birlikte Olma Nedeni Ortadadır, Trip Felen Atar Ya'da Hem Suçlu Hem Güçlü Moduna Girerse Koy Totosuna..! Seven İnsan Dokunamaz Abi, Bir Kadın Sadece Cinsel Bir Obje Değil Neticede..!
Bir Anne, Bir Sevgili Yer Gelir Bir Sırdaştır, Kadın Olmazsa Olmazıdır Şu Ömrün..!23 Yorumla
Soran+1 yılKardesim var mi baska senin gibi, yoksa fotokopini falan mi cekelim biz :)) yaklasimin icin tebrik ediyorum sevgilin cok sansliymis ya da ileride oyle olacak
- +1 yıl
Olmayan Bir İlişki, Kötü Gidecek Bir İlişkiden Çok Daha İyidir Politikası Güdüyoruz.. )
Herşeyin Yeri Ve Zamanı Var, Düzgün Biri Çıksında O Zamana Kadar Olacaksada Zaman Kaybı Olur Değmez Yani.. )
Soran+1 yılKatiliyorum sana cok dogru
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
bak şimdi, bir kadınla kaçamak yaptıysa bu aldatmak değildir, bunu karıştırma, sonuçta seni seviyor ve doğallığını temizliğini evlenene kadar korumanı istiyor ve bunun için mücadele veriyor, zaten o sana her ne kadar kimseyle yapmam dediyse de yapacaktır, yapmadan duramaz, takılma böyle şeylere, evlendikten sonrasına bak sen, bakireysende evlenmeden olmasın lütfen
06 Yorumla
Soran+1 yılSaygi duyarim ama kabul edemeyecegim bir zihniyet. Nasil takilmam benim acimdan dusun sevdigim adami baska kadinla hayal edemem kabul edemem ona dokunmasini. Evlendikten sonra yapmayacagi ne malum? Olmayacak zaten.
Soran+1 yılBen birikte olamam, bakireyim zaten o da istemiyor. Malesef cogu erkek boyle dusunuyor.
Soran+1 yılKacamagi ogrenirsem ayrilirim ben kabul edemem boyle bir seyi.
Kimsenin adina konusmak kesin istemem, o yüzden ihtimal veriyorum: Bence %85 aldatir. J. R. R. Tolkien'in mantigiyla yazayim: Iki tür insan vardir. Sevismis olanlar ve sevisecek olanlar.
Ve sevisecek olanlar, sevismis olanlara empati yapacak durumda degillerdir.00 Yorumlaçok seviyorsa bekler. ama o kadar uzun zamanda rahat durmaz büyük ihtimal.
18 Yorumla
Soran+1 yılOpucuklerinle idare edicem diyor, sıkıcaz disimizi senin icin diyor. Imkani yok mudur acaba bunun?
Soran+1 yılOnemli olmasa sorar miyim bu kadar kafama takar miyim? Tabiki onemli. Baskasiyla olmasini dusunemem asla bekleyemeyecekse cok zor da olsa benim icin vazgecerim.
Soran+1 yılMalesef :( biktim sizin bu bitmek tukenmeyen cinsel isteklerinizden yaa :((
Soran+1 yılYapma bir tek bunu kabul edemem asla dedim zaten kac kere. Hicbir zaman emin olamam. Karamsarim yine sayenizde.:))
Adam olan adam gibi seven değil yapmak yan gözle bile bakmaz başkasına.
24 Yorumla
Soran+1 yılHayret boyle dusunen bir erkek bravo :))
Soran+1 yılErkegin dogasi bu degismez diyorlar. Bence de haklisin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldinen uygun değil zaten çünki zina yapan erkekle zina yapan kadın evlenebilir dinimiz böyle söylüyor buna uyan var mı diye sorucak olursan günümüzde buna uyan yok malesef :( erkelerin bir çoğu ilişkiye girdikden sonra bakire kız arıyolar bu yanlış bir tutum olmaması gereken durum o yüzden bence iyi düşün ona göre karar ver daha zaten önünüzde uzun bir zaman var bu sürede daha iyi düşünüp karar ver derim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalak erkek bir gün bir gece boyunca ilişkiye girsin 3 gün ıonra hiç olmamışcaı na gine ister seni bekler ama yatakda olursan seni her fırsadta yatağa atmayaşalışcaktıre çünkü vajinanın tadını birkere almıştır seni herzaman yatağa atmaya çalışavak ve diyer kızlarda falanda şansını denicek :)))))
015 Yorumla
Soran+1 yılAcı ama gerçek :(
Cevap sahibi+1 yılaynen acı ama gerçek senn yaşınkaç_?
Soran+1 yılNeden soruyosunuz ki? 18
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşında bur da da her kez ne büyük ne küçük 18 peki senn kinin yaşı kaç
Soran+1 yıl22 yasinda
Cevap sahibi+1 yılaaa o 18 deyil m bu sityeye takılsa onunda yaşı 18olurdu kesin:))))))
Soran+1 yılNe alaka ya imali konusmayin. Ayrica o da bu sitede kayitli arada takiliyor belki de simdi burdadir :)
Cevap sahibi+1 yılhekez 18 yaşıda buda o dikkatimi çekti
Cevap sahibi+1 yılo o işleri yaparken sen yanındamıykın nasıl bukadar kesin konuşa biliyorsun birileriyle i lişkiye girmiş diye nasıl bukadar kein konuşa biliyorsun
Soran+1 yılSordum daha once iliskilerin oldu mu diye bir kadinla aralarinda duygusal bag olmadan cinsel iliski yasadigini soyledi o yuzden eminim
Cevap sahibi+1 yılhiç bir erkek kız arkadaşına caktıgı kadını alatmaz:)))))))
Cevap sahibi+1 yılsenn ki senide heveslendirmeye çalışıyor demek aman dk kat yakında sanada çakmk isticektir:)))
Soran+1 yılEdep biraz edep lutfenn
Cevap sahibi+1 yılsenin sorunda göemedi ben senin dediyin şeyi yani edepi
Soran+1 yılSorumda edepsizlik oldugunu dusunmuyorum durumumu paylastim uygun bir dille ve dusunceleri merak ettim hepsi bu. Ama sen kabul etmissin edepsizligini
+1 yılHiç bir erkek beklemez. Bu konuda kimseye yalan söylemenin bir anlamı yok. Seni bekler. Ama mutlaka o zevki başka bir kadında yaşar. Bu bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyacın karşılanması gerekir. Bu ihtiyaç sadece erkeklerde değil; kadınlada da vardır.
015 Yorumla
Soran+1 yılKadinlarda da var demissin ama canim istemiyor bekle dese bak yemin ediyorum ki omur boyu beklerim. Istemekse tamam olabilir ama insan sevdiginden baskasini nasil midesi kaldirir anlamam hic.
- +1 yıl
Kendine hiç dokundurmamış birinden bahsediyorsak, anlamaması mümkün. Fakat bunu yaşamış ve zevkini almış birinden bahsediyorsak, bu bir cinsel ihtiyaçtır.
Soran+1 yılDedigin gibi anlayamiyorum. Ama kabul edemem boyle bir seyi asla.
- +1 yıl
Kabul etmemelisin de zaten. Ama bunu suç olarak da görmemelisin. O kişiye bağlı. Yapar ya da yapmaz.
Soran+1 yılNerden bilebilirim ki yapip yapmayacagini? Isteyen her sekilde yapar. Ama ogrenirsem yikilirim cok kotu olur benim icin. Aldatma ihtimali coksa simdiden o aciyi cekmeden vazgeceyim onun icin sordum soruyu.
- +1 yıl
O aldatma değildir işte. Sorun burada. Aldatma hem seninle cinsel ilişki yaşıyor hem de bir başkasıyla yaşıyor ise o aldatmadır. Ya da duygusal bağlamda bir şeyler paylaşıyorsa bir başkasıyla. Ama şu an bu durum; bir ihtiyaçtır. Arasındaki ince çizgiyi iyi görmek gerekir.
Soran+1 yılSoyle dusun. Senin agir bir hastaligin var ve iliskiye giremiyorsun. Kiz daha once iliskiye girmis. Seni seviyorum diyor ama senden habersiz bir adamla iliskiye giriyor arada duygu olmadan. Sen ogrenince de bu ihtiyacim aldatma degil ki diyor. Cok asiksin. O anda ne hissedersin? Ayni seyleri dusunur musun simdiki gibi? Lutfen durustce cevapla..
- +1 yıl
Böyle bir durumum olsa onu bana bağlayamam ki. Ayrılırım. Yoluna baksın. O zaten benim gibi düşünüyorsa yanımda olacaktır.
Soran+1 yılIliskiye giremiyorum diye ayrilinir mi? Kiz da oyle severken yoluna bakabilir mi bu sebepten birakabilir mi? Ben yapamam beklerim sonuna kadar ama sizin aşk anlayisiniz da boyleymis.
- +1 yıl
Ben sizin anlayışınıza göre konuştum. Eğer ben hastalığımdan ötürü ilişkiye giremiyor ve rahatsız oluyorsam bu durumdan; ona ilişkiye girmemesi için sitem edemem. Bu partnerinin hayatına engel olmaktır. Benim ilişki anlayışım farklı evet. Sırf istemiyorum diye bir şeylerin olmamasını sağlayamam. Söz konusu; ilişkiyse; benim erkeklik organımda sıkıntı olduğunu var sayarsam; benim için bekliyorsa zaten o onun kendi fikridir bu beni mutlu eder. Eğer böyle bir durum yoksa ve başkalarıyla ilişkite girmek istiyorsa benden ayrılması daha doğru olacaktır.
Soran+1 yılTabiki oyle, dogrudur. Fakat; o beklerim diyor zaten ama benim sorum onun bunu gercekten yapabilme olabilitesi var mı? Beklerim diyip de baskasiyla yatmasi beni yaralar. Iliskiye girmek istiyorsa soylesin yapamam desin ayrilsin ona lafim yok saygi duyarim. Kac defa sordum ayrilmak istemiyor ama guven de vermiyor bu konuda.
- +1 yıl
Pardon ben yanlış anladım seni. O halde beklemeli. Buna zorunda. Eğer ağzından böyle bir kelime çıkmışsa arkasında durmalı. Eğer aksi söz konusuysa sunduğum o seçenek her türlü geçersizdir.
- +1 yıl
Bunu yapmak zorunda*
Soran+1 yılAynen oyle. Tesekkurler yorumlar icin.
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne ala. Rica ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle düşünelim. Erkekler cinsellik anlamında biraz daha zayıf düşer ve yapabilme ihtimalleri genelde daha çoktur. Sen ona aynı şeyleri veremiyorsan evlenmeden önce ve o aşırı istek duyarda başka bir kadınla sadece o işi görmek için beraber olursa aldatma olmaz diye düşünüyorum. Ama tabi yinede iki tarafın da birbirini beklemeleri en doğrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılSasirip kaldim siz erkeklerin cevabina sanki agiz birligi yapmissiniz aldatma olmaz diyorsunuz aklim mantigim almiyo :/ bence aldatmadir. Tabiki dogru ama dediginize gore mumkun degil gibi gorunuyor
Cevap sahibi+1 yılAldatmadır tabiki. Ama düşününce zor ya. 5 sene diyorsun. Yaşı kaç bilmiyorum ama 5 sene kendini tutmak biraz zor olabilir. Benim kız arkadaşım bakireydi ve eğer ihtiyacın varsa bana söylemeden git yap diyordu. 6 sene boyunca yapmadım. Ondan başkasıyla yapacaksan bir anlamı olmaz diye düşünmüştüm.
çok zor.. bakir olmaması yapacağı anlamına gelmez ama 5 yıl uzun hele ki rahat yapıda bir adamsa? seni ne kadar sevdiğine bağlı
10 YorumlaBekleyebilir. O tadı almış kişi bekler mi diyorsun şahsi düşüncem o kadar da vazgeçilmeyecek bişey olmadığı yönünde. Bu kadar büyütmeyin şu 250 gramın verdiği zevki. Dünyada çok daha zevkli şeyler var.
00 YorumlaGerçekten sevse beklermiş de aşk herşeyden üstünmüş de geç bunları. bir erkek bir kızı deli gibi sevip kıskanabilir ama aynı zamanda başkasıyla da ihtiyaçlarını gidermek isteyebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil bir mantik nasil bir anlayis? Kendisi her seyden kiskaniyor da bizim erkegi kiskanmaya hakkimiz yok mu? Severken baskasina dokunmak midesi nasil alacak anlam veremiyorum belki de bayan oldugum icin.
- +1 yıl
Sana yazdığım şeyi savuncak değilim tabiiki kötü bir şey sadece olabilir diyorum hatta olabiliritesi yüksek bir şey. Ayrıca kıskanmakla ilgili bir şey söylemedim sen de onu kıskanabilirsin niye kıskanıyosun demez ama o şeyi yapmak istiyorsa da mutlaka yapar ruhun duymaz. Evet bayan olduğun için bunu anlayamazsın ama erkeklerde nedense böyle bir his yok belki az biraz vicdan sızlaması olabilir ama yaptığı iş daha tatlı geleceği için daha ağır basabilir
Soran+1 yılAnladim, cok haklisin aslinda.
Kişinin sadakati ve yapısıyla alakalı. Bekler mi beklemez mi bilemeyeceğim ama beklemezse seni aldatmış olur. Bu kadar basit yani.
10 Yorumla
+1 yılSözünün eri biriyse arada sana sulanır olacağını bil ama aldatma eğilimi kesinlikle olmaz. Sana sulanması da hormoneldir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBana karsi oluyor zaten ama aramizda cozuyoruz onu benim sorunum baska kadinlara karsi olur mu acaba
- +1 yıl
Sözünün eri olan insan sözünü tutar ve aldatmaz.
- +1 yıl
Nasıl sabredebilir ki... Ben erkek olsam ve sözümün eri biriysem elbette onu tutarım, ama dayanamayacağımı biliyorsam söz vermem ve açık açık belirtirim...
Soran+1 yılSoz verdi, asla aldatmam beklerim dedi ama seninle sevismek isterim dedi.
- +1 yıl
Bence cilve yaparak deneyin derim.
+1 yılE yok artık. Tabi ki var.
5 yıl hiçbir şey yapmadan bekler mi? Mümkün değil.02 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevisme olsa peki? Sence?
- +1 yıl
5 yıl beklemez kuzu. Ayrıyetten sevişirim diyorsan yani o derece güvenip seviyorsan bence 1-2 yıla birlikte de olabilirsin.
5 yıl beklemez. Ola ki ayrıldınız başını dağa taşa vurur yahu!
Gizli Üye(30-35)+1 yılileride derken? başlamıştır bile arayışlara, beklemez.
14 Yorumla
Soran+1 yılNasil boyle kesin konusuyorsunuz anlamiyorum sizin kalbiniz yok mu boyle masum bir aska nasil kiyiyorsunuz yaa :/
Cevap sahibi+1 yılbugune kadar hiç birine aşık olmadımda sevmedimde, vardır illaki seven ama ben yapamadım, bence öyle kolay değil o işler, sen çabucak inanma herşeye
Soran+1 yılAynen asigim demek kolay degildir oyle, durustlugun icin sagolasin.
Cevap sahibi+1 yılbu arada kimseye de demedim :D beni sevdiği için çıktıklarım oldu, onlarında bir kısmı zaten sen beni sevmiyon diye trip attı gitti :D ben anlmaıyorum kız milletini var ya bir çözemedim, sanki ben demişim gibi seviyom seni gel benim ol diye..
+1 yılAyrılır mısın bilmem ama sakın hırs yapıp sen verme.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenmeden boyle bir seyi dusunmuyorum
5 yil ne yas kac 17 mi
Kesinlikle aldatir manyak misiniz ya da kızla ilişkiye girer06 Yorumla
Soran+1 yıl22, neden olamasin ki?
Soran+1 yılZaman gosterecek bunu tabi ki emin olamayiz gelecekten. Tamam kabul bize uyar :)
Soran+1 yılAmin insallah :) sirf sen ismarliycaksin diye evlenicez biz :)
+1 yılO adam benim gibi biri ise bekler aldatmayı aklından geçirmez pamps
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah oyledir
- +1 yıl
İnşallah öyledir tanımıyorum çünkü adamı kişiden kişiye değişr bu karaktersiz insan çok hayatta
Soran+1 yılAynen guvenmek zor bu yuzden.
+1 yılbir iki kere ilişkiye girdiyse olabilir derim ama çocuk işin pici ise cık beklemez
04 Yorumla
Soran+1 yılDegil olsa soylerdim dedi bugun, bir kere olmus sanirim ayrica direkt olaya girmisler oyle dedi.
- +1 yıl
adamına göre değişir
Soran+1 yılAynen tanimak icin zaman gerek o kadar zaman sonrada haketmiycek birisiyse cok uzulur insan ama
- +1 yıl
hiç bir insana tamamen güvenilemez. Her erkeği satın alabilecek kadın, her kadını satın alabilecek para vardır
Şimdiden aldatiyordur ama buna aldatmak denemez, madem kiz 5 sene adamin kendisine dokunmadan beklemesini istiyor , o zaman bu tarz ihtiyaclarini gormesine goz yummasi lazim.. Tabi gidip birileriyle sevgili olarak degil..
03 Yorumla
Soran+1 yılInsan sevdiginin baskasindan zevk almasina nasil goz yumabilir asigim bunu nasil yapabilirim o beni baska bir erkekle olacagimi dusunebilir mi ki ben dusuniyim? Bu nasil bir zihniyet...
- +1 yıl
Ne yani 5 sene kilit mi vursun? Sen bir soru sordun bende cevap verdim, ister kabul et ister etme , sevgilin birileriyle beraber olacak, bes sene seninle evlenmeyi bekleyecegini saniyorsan cok safsin.. Madem baskalariyla beraber olmasin diyorsun o zaman sevismeniz lazim.. Bu bir ihtiyactir, sende bulamayinca baskasinda arayacak.. Kulaga hos gelmiyor olabilir ama maalesef bunlar gercekler ve bazen cidden aci olurlar
Soran+1 yılHaklisin sende diyecek bir seyim yok maalesef..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekleyen çıkar mı elbet çıkar ama daha önce o zevki yasamıs olan birinin tekrar aracagı kesin
03 Yorumla
Soran+1 yılArayacaksa bende bulamadigina gore baska biriyle mi olur diyosun yani? Ben capkin bir erkegim diyor.
Cevap sahibi+1 yılevet baskasında arayacaktır 5 yıl cok uzun süre bunu hic yasamamıs olsa beklerdi ama böyle cok zor hatta imkansız
Soran+1 yılAnliyorum, sagol paylastign icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere bakire olmayan bir erkek bakire bir kızla evlenemez dinen sakıncalı dini nikahları tutmaz.
117 Yorumla
Soran+1 yılNikahlari mi tutmaz? Bunu da ilk duyuyorum.
Cevap sahibi+1 yılAynen zinakar birisi ile bakire birisi evlenemez dini nikahları tutmaz çocukları olsa zinakar çocuğu olur yatağa girdiklerinde zina işlemiş gibi olurlar. Dini nikahları tutmaz. Ayetle sabit.
Soran+1 yıl:(( pisman olup tovbe ettiyse olamaz mi? Tek istegim onun esim olmasiydi :/
Cevap sahibi+1 yılMalesef :S
Dinine önem veren birisi isen o olmaz sana.
Kendine daha namuslu sana değer verecek birisini bul ve daha İmanlı.
Soran+1 yılTabi ki cok onem veriyorum. Cok zor inan bana. Vazgecmek cok zor. Ama dayanicaz acisina caresi yok :(
Cevap sahibi+1 yılAllah yardım eder merak etme :)
karşına çıkartır elbet onu unutturan seni çok mutlu edecek olan birisini :)
Eğer çok önem veriyorsan dinine çok önem birisini kendine eş olarak görmelisin senin ileride mutlu olman için böyle olması gerekiyor sende bilirsin
Soran+1 yılInsallah :) ileride es olarak gormedigim biriyle sevgili olmam zaten
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı :) Niyetin temiz olduktan sonra Rabbim hep hayırlısı çıkartsın karşına :)
Soran+1 yılAmiin :)
Cevap sahibi+1 yılSende bana dua et ama :D
Soran+1 yıl:)) hakkinda hayirlisi olsun insallah ;)
Cevap sahibi+1 yılAmin canım :)
Hep dua et dua da ısrar edince kabul oluyormuş :D- +1 yıl
Aha hocamiz da geldi a mk
Cevap sahibi+1 yılBuranın prncusuda sen mi oluyon defol len :D
- +1 yıl
Allahini kitabini s.. dogru konus
Soran+1 yılSusun ya birbirinizi yargilamaktan vazgecin artik herkesin kendi hayati
Cevap sahibi+1 yılAllah'a ne küfrediyon şerefsiz şeytanın iyi seni!
Cehennem ateşine girdiğinde görecem o küfrün için attığın feryatları!
+1 yılçooooooooooooooook zor
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki cinsel iliski harici sadece opusmeyle hafif dokunuslarla idare edicem beklerim derse imkani var midir sence zorlugu nasildir
- +1 yıl
ön sevişmeyle tutailirmiyim diye soruyorsun sanırım ama oda çok zor illa girmek istiycek sen hayır diyince birdaha sana sormayada çekincek zamanla canı çok cekicek ve ilk fırsatta booom
Soran+1 yılCok acimasizsiniz ya :((
- +1 yıl
zaten dediğine göre çok raht bir tipmiş acımazsızlık değil gerçekler bunlar
Soran+1 yılDogrudur, bu kiz beni seviyor kiskanir mi yok dusunmez. Yok cok capkinim yok hizliymisim falan bir de ovunur. Bende elimi tutturmayan bir tipim :) olmayacak boyle gerceklerr
- +1 yıl
seni üzmek istemez ama ruhun bile duymadan işini görür üzgünüm :(
Soran+1 yıl:(( dusuncesi bile igrenc
- +1 yıl
evet hoş bir durum değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekten seviyorsa ihanet etmez. Ama sana dokunmak ister ileri doğru.
014 Yorumla
Soran+1 yılAsla aldatmam diyor. Ama seni arzuluyorum diyor. O da bana uymuyor. Cok zor durumdayim kafam karisti
Cevap sahibi+1 yılbu doğanın kanunu cok zor 5 yıl dayanamaz seni çok zorlar
Soran+1 yılPeki sevismeyle ya da opusmeyle idare edilebilir mi?
Cevap sahibi+1 yılşimdi burada açık açık nasıl anlatayım mı?
Soran+1 yılEvet ya da hayir diyeceksin acik olacak ne var ki?
Cevap sahibi+1 yılhayır ama bu sana bağlı evet de olabilir
Soran+1 yılBana bagli derken? Ne yapabilirim?
Cevap sahibi+1 yılsadece öpüşerek olmaz daha da körüklersin ateşi. Ama onu o an durdurmanın tek yolu tatmin etmen lazım. boşaltırsan ateşi söner. artık bunu nasıl yapacağın sana kalmış.
Soran+1 yılOyle yaparsan koruklersin boyle yaparsan soner isim ne zormus ya fedakarliklari hep kadinlar mi yapacak
Cevap sahibi+1 yılyaratan size verdiği sabrın 10 da birini bize vermemiş
Soran+1 yılAynen :) ama her seyi Allahtan beklemeyin kendi vicdaniniz yok mu biraz onu da dinleyin
Cevap sahibi+1 yılbiz dinliyoruz zaten dinlemeyen başka :) ne demiş Cem yılmaz : şu erkekcikleri de anlayın biraz vucudun da bir deliyle yaşıyorlar :)
Soran+1 yılDogru demis guldumm ya sagol :))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
adamına göre değişir ADAMsa bekler
10 Yorumlainan bana boxerın altında durduğu gibi durmuyor :p
17 Yorumla
Soran+1 yılDurmasa da kendi kendine halledecek artik ne yapsin :)
Soran+1 yılAjan gibi biseyim ben :) bir de aşırı durustluk var adamda. Kendisi dedi daha once cinsel iliskiye girdim diye bir de benim gibi hic opusmemis birine yani
Soran+1 yılOyle bir sey olmayacak :) bendeki inat hicbirinizde yok :))
Soran+1 yılYok yaaa :) iyi hadi oyle olsun
5 yıl mı oha hiç evlenmeyin mk
13 Yorumla
Soran+1 yılBir erkegin 27 den once evlenmesini dogru bulmuyorum.
Soran+1 yıl:((
liselinin hayalleri :D
01 Yorumla
Soran+1 yılLiseli mii :)
Aldatma ihtimali çok yük
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılo süreci başka ilişkilerle geçirir.
00 Yorumlabekler niye beklemesin
00 Yorumla
+1 yılKaraktere göre değişir bacım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılher zaman bir ihtimal vardır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekler ama başkasıyla yapmadanda duramaz
016 Yorumla
Soran+1 yılAldatir yani anladim :/
Cevap sahibi+1 yılben yapmadım hiç eğer yaparsam durmazdım yapan arkadaşlarımda duramıyor zaten o tat başka bişy
Soran+1 yılDogrudur bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin sevgilin girdi ve seni beklicek girmeden öylemi
Soran+1 yılOyle, opusmelerimizle idare edicem senin icin beklerim dayanicam diyor. Sence olamaz mi?
Cevap sahibi+1 yılseni bekler ama başkasıyla yapar yaptıysa niye dursunki zaten
Soran+1 yılNiye mi dursun? Anlamiyorum sizi. Seviyorsa, asiksa baska kadinlara nasil dokunabilir?
Cevap sahibi+1 yılçok iyi anlatabilirim bunu sana ama biraz uzun olur özelden yazarım istersen
Soran+1 yılBuradan yazsan olmaz mi?
Cevap sahibi+1 yılolmaz malesef
Soran+1 yılNeden peki?
Cevap sahibi+1 yılburadan herşeyi söyleyemem artık var bir nedeninde onun için yoksa yazarım buradan sorun değil seni illa özelden yazcam diye değil zaten
Soran+1 yılTamam ac o zaman gizliligi iki dk mesaj atayim ben sana.
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Soran+1 yılAcmamissin goremedim?
Cevap sahibi+1 yılaçtım kapattım şimdi açtım
+1 yılOha 5 yila beklenir mi be adam erkekligini unutur.
04 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasinda nikah masasina mi otursun adam daha cok erken bir 4-5 yil olmaz evlilik.
- +1 yıl
Bu kadar cok dusuncelisin madem ver gitsin
Soran+1 yılTerbiyesizlesme. Sevgilim asla yapmam diyor. Vereyim mi diye de sormadim zaten.
- +1 yıl
22 yasindaki bir erkegin evlenemeyecegini bilecek kadar dusuncelisin ama cinsel ihtiyaclarini gormezden gelecek kadar dusuncesiz. Harika bir es olur senden bravo !!
+1 yılAdamsa bekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş :)
aynı şekilde ben neclayı aldattım
07 Yorumla
Soran+1 yılIyi b** yedin tovbe tovbee :)
Soran+1 yılAldattigin icin birakmadiysa o neclada bir sorun var bence
Soran+1 yılSevmese hemen vazgecerdi :) sever ama asla guvenemez guvenemeyince seninle mutlulugu yasayamaz hic
Soran+1 yılEksileyen erkekmis. Ben degil
Seviyosa bekler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSence!!!
06 Yorumla
Soran+1 yılBazen insan bazi seyleri bilir ama aksine inanmak ister
- +1 yıl
Aksine inanmakta güzel:)
Soran+1 yılYok degil ya şu an hicbir sey guzel degil :/
- +1 yıl
Güzel gitmeyen ne istekleri olabilirmi?
Soran+1 yılBenim kabul edemeyecegim istekleri evett
- +1 yıl
Özele yazarsan konuşalım...
+1 yılbekler canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne yapmaliyim sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeklemez.
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha önce cinsel iliskiye girmiş bir erkek sevgilisini bekler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler