Cinsel Yaşam Erkek cinsellik için aylarca biriyle olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkek kafası aynı değil bizimle merak ediyorum Erkek cinsellik için aylarca biriyle olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 4 ay aynı mala vurduğumu bilirimCorona günleriydi napam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Muamele iyiyse elbette olur. Zavallı evliler ne yapsınlar? 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bekler tabi amacına ulaşacaksa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sabah akşam kızı dikiyor zaten Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bu kişi sen misin Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl aylarca kimse beklemez (amaç sadece o iş ise) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Beklemek değil ki kız her dediğini yapıyor zaten 😃 Yorumla axiakrep +1 yıl her dediğini yapıyor derken 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yatakta Yorumla axiakrep +1 yıl sen aşıksın oda aşık mı diye soruyorsun Şu an sanırım dimi Yorumla Soran +1 yıl Karışık, o kadın ben değilim Yorumla axiakrep +1 yıl sen erkek misin Yorumla axiakrep +1 yıl sen her dediğini yaptığını nereden biliyosun Yorumla
kalbikirik001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sadece onun için Bi insan kahır çekmez be bu kadar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız her dediğini yapıyorsa 😃 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Ay mı yıl diyelim biz ona 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla Soran +1 yıl Ama ya kadın aşık olup evlenmek isterse Yorumla ANormalizm +1 yıl Cinsellik için konuşuyorsa erkek evlenmez Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman bırakır Yorumla ANormalizm +1 yıl İstediğini aldıktan sonra Yorumla Soran +1 yıl Sabah akşam kızı dikiyor zaten😂 Yorumla ANormalizm +1 yıl Dikecek daha birini bulduktan sonra o zaman 😂 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. olabilir. Ama kafamız sizinle aynı değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla snnbeslq +1 yıl Siz daha detaycısınız biz daha düzüz. Bizim her şey dilimize vuruyor ama siz içinizde yaşıyorsunuz. Daha sayayım mı? Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olmaz yani ben olmam sadece cinsellik için. 0 0 Yorumla
pharos Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kalpsizler ya 😂 Yorumla pharos +1 yıl Ve sabırlı, boş iş 😂 Yorumla
zafer00009 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Olur sene bile yeterki Versin :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi ya kız evlenmek istersw Yorumla Soran +1 yıl Farkında değilse aşık olmuşsun kadın Yorumla zafer00009 +1 yıl Benle yaptıysa ilk olur Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum 😂 Yorumla zafer00009 +1 yıl Olur Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet olabilir. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet olur 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Olan varmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
4 ay aynı mala vurduğumu bilirim
Corona günleriydi napam
😂
Muamele iyiyse elbette olur. Zavallı evliler ne yapsınlar?
Bekler tabi amacına ulaşacaksa
Sabah akşam kızı dikiyor zaten
Bu kişi sen misin
aylarca kimse beklemez (amaç sadece o iş ise)
Beklemek değil ki kız her dediğini yapıyor zaten 😃
her dediğini yapıyor derken 😅
Yatakta
sen aşıksın oda aşık mı diye soruyorsun Şu an sanırım dimi
Karışık, o kadın ben değilim
sen erkek misin
sen her dediğini yaptığını nereden biliyosun
Sadece onun için Bi insan kahır çekmez be bu kadar
Kız her dediğini yapıyorsa 😃
Ay mı yıl diyelim biz ona 😂
Cidden mi
Ama ya kadın aşık olup evlenmek isterse
Cinsellik için konuşuyorsa erkek evlenmez
Ne zaman bırakır
İstediğini aldıktan sonra
Sabah akşam kızı dikiyor zaten😂
Dikecek daha birini bulduktan sonra o zaman 😂
olabilir. Ama kafamız sizinle aynı değil
Nasıl
Siz daha detaycısınız biz daha düzüz. Bizim her şey dilimize vuruyor ama siz içinizde yaşıyorsunuz. Daha sayayım mı?
Herseyi yapar
Olur tabi neden olmasın
Olmaz yani ben olmam sadece cinsellik için.
Olabilir
Ne kalpsizler ya 😂
Ve sabırlı, boş iş 😂
Olur sene bile yeterki Versin :)
Cidden mi ya kız evlenmek istersw
Farkında değilse aşık olmuşsun kadın
Benle yaptıysa ilk olur
Sanmıyorum 😂
Olur
Olur
Olur neden olmasın
En guzeli f*ck takilmaca