Cinsel Yaşam Anal sonrası ağrıya ne iyi gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Seks yapıyorduk ve bir anda bana arkamdan girdi hayvan herif çok canım yandı ve hala ağrım var çok ciddiyim dalga geçmeyin Anal sonrası ağrıya ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Oncelikle Gecmis olsun. Kanama olmadıysa 3 5 güne gecer. Nemlendirici krem rahatlatır. Dayanilmayacak bir ağrın varsa farkli bir krem var ondan kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Geçer bir kaç güne ama yırtılma olmuşsa biraz uzun sürer iyileşmesi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlarım olduğunu Yorumla tamitamina34 +1 yıl Muayene etmeden anlamanız mümkün değil, sizin gibi çok kişi geliyor. Yorumla Soran +1 yıl Off yaa kaç güne geçer peki asla böyle bir şey için muayene olamam ben çünkü Yorumla tamitamina34 +1 yıl Yardımcı olabilirim size, eğer bir yere gidip kayıt açtırmak istemiyorsanız. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Walla bilerek arkadan girmis sen birkac gun zorlanir agri sizi çekersin 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sana şundan olmuş 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 hayvanın birine veren sensin acısı az bile 1 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Haklı şerefsiz hayvan terk etseydin ortamı Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşüncesiz biriymiş. Habersiz birden yapılması zarar da verebilir. 0 0 Yorumla
buraksmersinsert33 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Zaman la geçer canım Nasıl girdi birden daha önce yapmismiydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok cidden yapmamıştım ama bir anda girdi Yorumla buraksmersinsert33 +1 yıl Alla alla Aklıma takıldı bendr geçen yaptım girmiyor du kayginlastirici ile zar zor soktum Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Merhaba geçmiş olsun ben jinekologum teramisin sür 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. bir şey olmaz. hazza odaklan 0 0 Yorumla
varolussancisii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Arkadan nasıl hemen girdi hemen giremez ki oraya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Girdi baya Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ılk analınmı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla FlortozErkek +1 yıl analı ılk deneyısınmı Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla FlortozErkek +1 yıl arkadan mı gırdı dıyorum Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Alisirsin artikkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşlarınız kaç merak ettim sorabilir miyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 19 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm daha çok gençsin yapmasaydın keşke zamanı gelince yapardın.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oh olsun, iyi yapmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya dalga geçmeyin dedim iyi misin nesi iyi bunun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışırsın zamanla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanadı mı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Arkadan nasıl kanasın yani acıdı ama cidden baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yırtılırsa kanar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Krem sürmelisin ve pek ayırmamaya çalış Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir isteğim yoktu bir anda yaptı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam ettiniz mi o anda bıraktınız mı Yorumla Soran +1 yıl Yaa bir süre devam ettik maalesef bırakmadı 5dk falan sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Oncelikle Gecmis olsun. Kanama olmadıysa 3 5 güne gecer. Nemlendirici krem rahatlatır. Dayanilmayacak bir ağrın varsa farkli bir krem var ondan kullanabilirsin.
Geçer bir kaç güne ama yırtılma olmuşsa biraz uzun sürer iyileşmesi
Nasıl anlarım olduğunu
Muayene etmeden anlamanız mümkün değil, sizin gibi çok kişi geliyor.
Off yaa kaç güne geçer peki asla böyle bir şey için muayene olamam ben çünkü
Yardımcı olabilirim size, eğer bir yere gidip kayıt açtırmak istemiyorsanız.
Walla bilerek arkadan girmis sen birkac gun zorlanir agri sizi çekersin
sana şundan olmuş 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂 hayvanın birine veren sensin acısı az bile
Haklı şerefsiz hayvan terk etseydin ortamı
Düşüncesiz biriymiş. Habersiz birden yapılması zarar da verebilir.
Zaman la geçer canım
Nasıl girdi birden daha önce yapmismiydin
Yok cidden yapmamıştım ama bir anda girdi
Alla alla
Aklıma takıldı bendr geçen yaptım girmiyor du kayginlastirici ile zar zor soktum
Merhaba geçmiş olsun ben jinekologum teramisin sür
Afiyet olsun bişey olmaz 😂
Sana saygısı yok
Bepanthol sur eski kız arkadaşım öyle yapıyordu
Hiç bir şey. Çok zararı var. Kaslara vs.
3 4 gün çekersin acısını
bir şey olmaz. hazza odaklan
Arkadan nasıl hemen girdi hemen giremez ki oraya
Girdi baya
ılk analınmı
Anlamadım
analı ılk deneyısınmı
O ne
arkadan mı gırdı dıyorum
Losyon kullan
İyi saplamış desene kraaal🫅
😅😅😅😅
Ne zaman oldu. Geçer ağrısı
Alisirsin artikkk
Yaşlarınız kaç merak ettim sorabilir miyim
19 21
Hm daha çok gençsin yapmasaydın keşke zamanı gelince yapardın..
Kesin oyledir
Krem surekim
Agrir haklisin
Oh olsun, iyi yapmış
Ya dalga geçmeyin dedim iyi misin nesi iyi bunun
Alışırsın zamanla
Kanadı mı
Arkadan nasıl kanasın yani acıdı ama cidden baya
Yırtılırsa kanar
Krem sürmelisin ve pek ayırmamaya çalış
Böyle bir isteğim yoktu bir anda yaptı ya
Devam ettiniz mi o anda bıraktınız mı