Cinsel Yaşam Anal sonrası ağrılarınız oluyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Anal sonrası ağrılarınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Doğru şekilde ve yavaş yavaş genişletme alıştırması yaparsanız ağrı duymazsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ağrı değil ince sızı oluyo sadece ama varla yok arası bi şey o da zorlanmaya bağlı 16 6 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Nasıl oluyor Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Farklisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Sen erkeğini elinde tutmayı mutlu etmeyi bilen ender kadinlardansin seni tanımak isterdim ama çok gizlisin Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Seversin gizemi Yorumla Board-Tennis +1 yıl Zararlı yaw Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ağrıda olur sızıda makat çatlağıda olur başka şeyde. Hak deliği dururken 💩 deliğine yönelirseniz her şey olur. 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. g. t. nü çok zorladıysa zorlamaya bağlı bi ağrı olur 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Orayı yumusatip kadlari gevşetici yapılırsa hafif ağrı ilkinde olabilir 0 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Çok şükür arka kapıyı zorlatmadık inşallah zortlatmayızda 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lan kızlar ciddi g.. ttwn veriyorsunuz he. Ne Çok kötüsün ya. Bir kız bana g. ttn verse * yemin ederim. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmam. Ne i. ğ. rnçsnz Yorumla
alperrohe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Benim için sorun yok 😂😂😂😂Partnerim yırtıldı diyor poposunu tuta tuta yatıyor ahahah 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır şimdiye kadar hiç olmadı 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Ne tür bi ağrı oluyo peki 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parmağını sok bir dnee 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet bazen 15 2 Yorumla anticooor07 +1 yıl cok mu acele edıo Yorumla Board-Tennis +1 yıl Zararlı yaw Yorumla
Ralgalx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet oluyo 13 2 Yorumla anticooor07 +1 yıl sert mı yapıo Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Seversin Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saçından da çekti mi bari diplerken 😜 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Acıyor diyordu 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olur mutlaka ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Doğru şekilde ve yavaş yavaş genişletme alıştırması yaparsanız ağrı duymazsın.
ağrı değil ince sızı oluyo sadece ama varla yok arası bi şey o da zorlanmaya bağlı
Nasıl oluyor
Farklisin
neden
Sen erkeğini elinde tutmayı mutlu etmeyi bilen ender kadinlardansin seni tanımak isterdim ama çok gizlisin
Seversin gizemi
Zararlı yaw
Ağrıda olur sızıda makat çatlağıda olur başka şeyde. Hak deliği dururken 💩 deliğine yönelirseniz her şey olur.
g. t. nü çok zorladıysa zorlamaya bağlı bi ağrı olur
Orayı yumusatip kadlari gevşetici yapılırsa hafif ağrı ilkinde olabilir
Çok şükür arka kapıyı zorlatmadık inşallah zortlatmayızda 😂
Lan kızlar ciddi g.. ttwn veriyorsunuz he. Ne Çok kötüsün ya. Bir kız bana g. ttn verse * yemin ederim.
Yapmam. Ne i. ğ. rnçsnz
Benim için sorun yok 😂😂😂😂
Partnerim yırtıldı diyor poposunu tuta tuta yatıyor ahahah
Hayır şimdiye kadar hiç olmadı
Zorlanmaya bagli
Ne tür bi ağrı oluyo peki
Parmağını sok bir dnee
genelde bı kaç gün sürer ağrısı
Bu oldukca normal,2 gune gecer
Evet bazen
cok mu acele edıo
Zararlı yaw