Cinsel Yaşam Bir erkek sevdiği kadını beğenip arzular mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bir erkek sevdiği kadını beğenip arzular mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ondan olmaz bence FB gösüyle bakıyor ayrıl. Yaptınız mı hiç 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Yani hep * ister derdi o olur. Senin hissin ne Yorumla Soran +1 yıl Bilmem tatmin olmak sadexe benimkisi Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hmmm o zaman sende o gözle bakıyorsun doğru mu Yorumla Soran +1 yıl Demeki Yorumla Mericeyn10 +1 yıl O zaman sorun yok bıkana kadar *... eye devamm Yorumla Soran +1 yıl Ya millet fb diyip duruyo benin hosuma gidiyordu ama morelimi bozdular hep Yorumla Mericeyn10 +1 yıl E öyle olmuş ama sizinki işre Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Mericeyn10 +1 yıl O zaman niye moralin bozuluyor alan razı satan razı 😄😄 bol s. kşli günler size hahah Yorumla Soran +1 yıl Sagolasın ya 😄 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Rica ederim bdsjjsjs Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Zaten normal olan budur. Bir erkek aşı olduğu, sevdiği bir kadını her şekil de ister... 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sevdiği kadını değil, sevdiği kadının ablasını arzular 0 0 Yorumla
yanlizkurt68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Erkek zaten önce arzular sonra sever kizlarda tam tersi önce sever sonra arzular 0 7 Yorumla Soran +1 yıl E bende önce arzuladim sevmedim ki Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl Sonra noldu peki iş oldumu Yorumla Soran +1 yıl Oldu bozuldu sonra Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl Neden Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl Bozuldu Yorumla Soran +1 yıl Cocuk isterse bulusuyoz o isterse yaziyo ben bulusalim dedigimde isi cikiyo nedense bıktım sacma sapan seylerinden Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl En iyisi olmuş Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Tabii ki hem de çok beğeniyor sürekli onunla sevişmek istiyor 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Elbette tıpkı kadın gibi. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl E benim kafam daha cok karisti bana seni arzuluyorum begeniyorum ilerisi olmuyo dedi bu nedemek Yorumla Maça-As +1 yıl Şöyle erkeklerde duygusal bağa ihtiyaçları yok arzulamak için. Yorumla Maça-As +1 yıl Sevmeden’de bunu sana söyleyebilir. Yorumla Soran +1 yıl Sevgiye dönme ihtimali Yorumla Maça-As +1 yıl Var. Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür 😄 Yorumla Maça-As +1 yıl Fakat kullanılma oranın daha fazla. Ha fark etmez diyorsan😈 sorun yok :) Yorumla Soran +1 yıl Sexlemi asik edicdm kendime anlamadim ki 🤣 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ee tabi arzulaması lazım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl E benim kafam daha cok karisti bana seni arzuluyorum begeniyorum ilerisi olmuyo dedi bu nedemek Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Şimdi şöyle, sevdiği kadını arzular evet ama her arzuladığı kadını sevmez. Adriana limayı da arzulayan bi ırk sonuçta😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki bunu sevgiye cevirebilirmiyim 😈 Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Eğer bir tık da olsa yatkınlığı varsa çevirirsin tabş ki Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi cano Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Ya mesela benim öyle biri vardı devamlı ben ilişki istemiyorum diyordu, yıllarca uğraştım olmadı😂 öyle biri değilse her türlü sevgiye döner Yorumla Soran +1 yıl Insallah Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arzu başka bişey sevgi başka bisey 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Beğeniyorsa eder beğenmiyorsa muhatap olamz zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkekler güzel bir fiziği olan her kızı arzular 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Fizigim iyi Cevap sahibi +1 yıl O zaman seni her erkek arzular Cevap sahibi +1 yıl Aşk meşk olayları yalan dolan şeyler senin fizik yapın yaşamak istenen arzulara göre özellikler taşıyorsa aşk aramak yerine zevkler için seni arzular Soran +1 yıl Anladım Cevap sahibi +1 yıl Boy ve kilon kaç Soran +1 yıl 160 58 Cevap sahibi +1 yıl Evet fiziğin güzelmiş tatlı bir kızsın seksi bir fiziğin var arzulanacak özellikleri taşıyorsun Soran +1 yıl Evet sagol Cevap sahibi +1 yıl Bu rakamlara göre az çok bazı şeylerin nasıl olduğunu tahmin etmek zor değil muhteşem şeyler var sende
Gizli Üye (36-45) +1 yıl S.. kmeye kıyamıyorum demiş işte. 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Sjkistik yalniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl daha ilerisi olmuyormuş o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim kafa mi buluyo anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zamam tam tersi, arzuluyorum, s.. kiyorum ama sevemiyorum diyor. Yorumla Soran +1 yıl Demekki 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsuuun. FB olmuşsun Yorumla Soran +1 yıl O fbyi ona yerleştiricem ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerleştireceğini yerleştirmiş Yorumla Soran +1 yıl Daha yerleştiremez artik 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S.. ktikleri yanına kâr işte 😉 Yorumla Soran +1 yıl Yok yanyana yine gelicem ama bana dokunamadığı için kendi kendini yicek 😂 bi kac planım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl seksi olup onu cezbedicem ama vermicem 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha emin misin? Sonra dayanamadım verdim deme 😉 Yorumla Soran +1 yıl Dimi bide o var 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende o potansiyeli gördüm ben 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bende kendime guvenemiyom aq 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahha boşuna atıp tutma o zaman. Belli adam bir şey demeden domalacaksın 😉 Yorumla Soran +1 yıl Lan yok o kadar degik oda beni azdiruyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tamam işte azacaksın sonuçta 😊 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ee yani. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E benim kafam daha cok karisti bana seni arzuluyorum begeniyorum ilerisi olmuyo dedi bu nedemek Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet arzular hayallerine girer 0 14 Yorumla Soran +1 yıl E benim kafam daha cok karisti bana seni arzuluyorum begeniyorum ilerisi olmuyo dedi bu nedemek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oluyordur mastürbasyon yapıyordur Yorumla Soran +1 yıl Biz birlikte olduk zaten ama nasil oluyodur anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl birlikte olduysan onun için daha rahat çünkü gördüklerini aklında fantezi yapıyordur Yorumla Soran +1 yıl Zaten görur gormez kendinden gecti canım ama sevmiyo anlamadim ne halt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende o zaman ateş gibisin Yorumla Soran +1 yıl Bakışlarım diyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakışlar önemli Yorumla Soran +1 yıl Ona bi bakis attim dudaklarıma yapıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğrusunu yapmış Yorumla Soran +1 yıl Sonra napıyosun sen dedim oda özür dilerim diye kulagima fisildadı Yorumla Soran +1 yıl Sonra ben dayanamayip opmeye başladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi yapmışsın sevin sevilin yalnızlık çok zor Yorumla Soran +1 yıl Kimse bu dunyada yalniz kalmaz illki birinin ruhbesi vardir bulunur Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E benim kafam daha cok karisti bana seni arzuluyorum begeniyorum ilerisi olmuyo dedi bu nedemek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ondan olmaz bence FB gösüyle bakıyor ayrıl. Yaptınız mı hiç
Evet
Yani hep * ister derdi o olur. Senin hissin ne
Bilmem tatmin olmak sadexe benimkisi
Hmmm o zaman sende o gözle bakıyorsun doğru mu
Demeki
O zaman sorun yok bıkana kadar *... eye devamm
Ya millet fb diyip duruyo benin hosuma gidiyordu ama morelimi bozdular hep
E öyle olmuş ama sizinki işre
Aynen
O zaman niye moralin bozuluyor alan razı satan razı 😄😄 bol s. kşli günler size hahah
Sagolasın ya 😄
Rica ederim bdsjjsjs
Zaten normal olan budur. Bir erkek aşı olduğu, sevdiği bir kadını her şekil de ister...
Sevdiği kadını değil, sevdiği kadının ablasını arzular
Erkek zaten önce arzular sonra sever kizlarda tam tersi önce sever sonra arzular
E bende önce arzuladim sevmedim ki
Sonra noldu peki iş oldumu
Oldu bozuldu sonra
Neden
Bozuldu
Cocuk isterse bulusuyoz o isterse yaziyo ben bulusalim dedigimde isi cikiyo nedense bıktım sacma sapan seylerinden
En iyisi olmuş
Tabii ki hem de çok beğeniyor sürekli onunla sevişmek istiyor
Elbette tıpkı kadın gibi.
E benim kafam daha cok karisti bana seni arzuluyorum begeniyorum ilerisi olmuyo dedi bu nedemek
Şöyle erkeklerde duygusal bağa ihtiyaçları yok arzulamak için.
Sevmeden’de bunu sana söyleyebilir.
Sevgiye dönme ihtimali
Var.
Çok şükür 😄
Fakat kullanılma oranın daha fazla. Ha fark etmez diyorsan😈 sorun yok :)
Sexlemi asik edicdm kendime anlamadim ki 🤣
Ee tabi arzulaması lazım
E benim kafam daha cok karisti bana seni arzuluyorum begeniyorum ilerisi olmuyo dedi bu nedemek
Şimdi şöyle, sevdiği kadını arzular evet ama her arzuladığı kadını sevmez. Adriana limayı da arzulayan bi ırk sonuçta😂
Peki bunu sevgiye cevirebilirmiyim 😈
Eğer bir tık da olsa yatkınlığı varsa çevirirsin tabş ki
Ne gibi cano
Ya mesela benim öyle biri vardı devamlı ben ilişki istemiyorum diyordu, yıllarca uğraştım olmadı😂 öyle biri değilse her türlü sevgiye döner
Insallah
Arzu başka bişey sevgi başka bisey
Beğeniyorsa eder beğenmiyorsa muhatap olamz zaten
Arzulamazsa sıkıntı zaten
Erkekler güzel bir fiziği olan her kızı arzular
Fizigim iyi
O zaman seni her erkek arzular
Aşk meşk olayları yalan dolan şeyler senin fizik yapın yaşamak istenen arzulara göre özellikler taşıyorsa aşk aramak yerine zevkler için seni arzular
Anladım
Boy ve kilon kaç
160 58
Evet fiziğin güzelmiş tatlı bir kızsın seksi bir fiziğin var arzulanacak özellikleri taşıyorsun
Evet sagol
Bu rakamlara göre az çok bazı şeylerin nasıl olduğunu tahmin etmek zor değil muhteşem şeyler var sende
S.. kmeye kıyamıyorum demiş işte.
Sjkistik yalniz
Nasıl daha ilerisi olmuyormuş o zaman
Ne bileyim kafa mi buluyo anlamadim
O zamam tam tersi, arzuluyorum, s.. kiyorum ama sevemiyorum diyor.
Demekki 🥲
Hayırlı olsuuun. FB olmuşsun
O fbyi ona yerleştiricem ben
Yerleştireceğini yerleştirmiş
Daha yerleştiremez artik 😄
S.. ktikleri yanına kâr işte 😉
Yok yanyana yine gelicem ama bana dokunamadığı için kendi kendini yicek 😂 bi kac planım var
Ne gibi
seksi olup onu cezbedicem ama vermicem 😂
Haha emin misin? Sonra dayanamadım verdim deme 😉
Dimi bide o var 🤣
Sende o potansiyeli gördüm ben 🤣
Bende kendime guvenemiyom aq 😂
Ahahha boşuna atıp tutma o zaman. Belli adam bir şey demeden domalacaksın 😉
Lan yok o kadar degik oda beni azdiruyo
E tamam işte azacaksın sonuçta 😊
Ee yani.
Doğal olanı budur.
evet arzular hayallerine girer
oluyordur mastürbasyon yapıyordur
Biz birlikte olduk zaten ama nasil oluyodur anlamadim
birlikte olduysan onun için daha rahat çünkü gördüklerini aklında fantezi yapıyordur
Zaten görur gormez kendinden gecti canım ama sevmiyo anlamadim ne halt
sende o zaman ateş gibisin
Bakışlarım diyelim
bakışlar önemli
Ona bi bakis attim dudaklarıma yapıştı
doğrusunu yapmış
Sonra napıyosun sen dedim oda özür dilerim diye kulagima fisildadı
Sonra ben dayanamayip opmeye başladım
iyi yapmışsın sevin sevilin yalnızlık çok zor
Kimse bu dunyada yalniz kalmaz illki birinin ruhbesi vardir bulunur
Evet
Evet yani