Eşcinsel değilim ama hemcinsime ilgi duyuyorum, eşcinsel değilim ama hemcinsimle seks yaptım gibi soruları hemen hergün görüyoruz sitede.
Yahu eşcinsel olmasan eşcinsel ilişki de yaşamazsın. Sen neyin kafasını yaşıyorsun?

Eşcinsel değilim ama hemcinsime ilgi duyuyorum, eşcinsel değilim ama hemcinsimle seks yaptım gibi soruları hemen hergün görüyoruz sitede.
Yahu eşcinsel olmasan eşcinsel ilişki de yaşamazsın. Sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Aslında bunun mantıklı açıklamaları var. Eşcinsel linkte beklenti bedensel ve ruhsal değilimdir. Sadece bedensel olarak yapılan uzun süreli olmayan denemeleri eşcinsellik saymak pek mümkün değil. Bunu söyleyen bi çok birey biseksüel zaten. Onlar dışında kalanlarda fantezi amaçlı deneyenler.
Yani eşcinsellik artık sadece bedensel bir buluşmadan ibaret değil.
Ruh hastalığı olarak görüyorum ben bu tür insanları.. tabi ki de kendi kararları ve hayatları beni kimsenin cinsel hayatı zerre ilgilendirmez.. ama iğrenç ve yanlış buluyorum hiç bir şekilde de desteklemem.
Niye geriyorsun kendini bos yere? Hastalikli kisiler zaten boş ver gitsin kendilerini kandirmaya devam etsinler 😵💫
Haklısın valla aslında. Ama ister istemez ayar oluyorum bu zeka özürlü sorulara da.
Thank you
Psikolojik rahatsızlıkları olduğunu düşünüyorum..
Cevap
1Cevap
Ruh hastası olduklarıni düşünüyorum sağlıklı bir kişiliğe sahip insanların bu şekilde sapkinca istek ve arzuları olmuyor ben bu tarz ilişkilere karşıyım herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftarıyım
hastalıklı kişiler bizden uzak Allaha yakın olsunlar
toplum baskısından dolayı saklıyorlardır belki
Dalgaya vuruyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?