Gizli Üye(36-45)+1 yılgit gel yapmaya başlamadan önce en az yarım saat kızın her yerini öpüp okşuyorsun masaj yapar gibi, en az 2-3 tur atıyorsun kızın vücudunda tepeden tırnağa okşayarak, dolayısı ile kız gevşiyor mayışıyor iyice kucağında, pamuk gibi oluyor, git gel yapmaya başlayınca da istemsizce inliyor, penisin köküne kadar her girişiyle hissettiği hazzın etkisiyle inler kız, öyle güzel bir his ki o ama kendini kıza he rbastırıp dibine kadar köklediğin o an aıııııhhhh diye inleyişini duymak öyle güzel bir duygu ki ve aşırı keyif veriyor bana... daha inlemeyen kız görmedim ve bence o mayışık inleyişleri dinlemek benim çok hoşuma gidiyor terapi gibi çok iyi geliyor ;)
059 Yorumla
Soran+1 yılOfffffffffff
Cevap sahibi+1 yılorgazm olmaya yakın kızların inleyiş tarzı ses tonu değişir ve kesinlikle anlarım orgazma yaklaştığını ona göre davranırım, onun orgazm anını hissetmek, orgazm anındaki hallerini seyretmek bana aşırı keyif veriyor, kendini kasması kucağımda kıvranması, mayışık mayışık inleyişleri... çok ayrı bir haz veriyor o hallerini seyretmek... mutlaka önce kızın orgazm olmasını sağlarım, özellikle o orgazm olmaya başladığı anda penisi tamamen köklerim iyice bastırırım kendimi ve öylece kalırım hareketsiz, ve göğüslerini avucuma alıp hafiften sıkarım öylece okşarım hafif hafif. vajinadaki orgazm kasılmalarını peniste hissetmek aşırı zevk veriyor o an ve hafiften vakum etkisi yapıyor penise muhteşem bir his, hatta bazen o orgazm yaşarken penise aşırı uyarı yaptığı için benim de boşaldığım olmuştu içinde bekletirken... orgazm anında git gel yapmamı hiç istemez aşırı hassas oluyor vajina bende o yüzden sadece bekletiyorum içinde hareket etmeden, 5-10 dakika öylece bekledikten sonra tekrar git gel yapmaya başlarım kendim boşalana kadar ara vermeden... inleye inleye bir hal olur kıza, kendine zor gelir, çünkü bazen oluyor ki o aki zevkin tahrik gücünün etkisiyle aşırı sert vurarak kökleyerek git gel yaparım, sürekli olunca da kız haliyle zorlanır yorgun düşer ilişkiden sonra, yataktan kalkamaz 5 saat, kucağıma gömülüp öyle tatlı uyur ki, o uyurken ben de saçlarını yanaklarını göğüslerini kaymak gibi pamuk gibi tenini okşarım hafiften, nefes alıp verişlerini kalp atışlarını dinlerimi huzur verir bana, teninin sımmsıcaklığını hissetmek çok hoştur ;)
Soran+1 yılÇok güzell off
Cevap sahibi+1 yılbi git geller yaparım kıza ama gündüz gündüz fena oluyorsan anlatmiim bişey ;) bakire kızı inletmenin keyfi bir başka oluyor ilk kez ilişki yaşarken ya da bakire kıza masst* yaparken öyle tatliş inliyorlar ki eriyorum o ses tonuna ;)
Cevap sahibi+1 yılbakire kızın ilki olmanın duygusu bile çok güzeldir... 4 kez yaşadığım bir duygu. bakire kızın vajina yapısı erkeğe çok çok daha fazla zevk hissettirir daha önce hiç girilmediği için aşırı dar oluşundan ötürü.. bakire kızın zevki heyecanı hazzı tadı daha tatlı daha güzel zevki daha fazla, sevişirken de daha zevkli ilk kez içine girerken ki his haz daha tatlı, ve kızın hal ve hareketleri vs aşırı hoş geliyor bana, hayatımda 3 bakire kız tecrübem var ve üçüyle de bambaşkaydı, farklı kadınlarla da ilişkim oldu ama bakire kızın ilk erkeği olmanın bekaretini almanın hazzı çok farklı bir his ve zevki daha yoğun, vajina iç yapısı daha farklı ve daha tatlı bir zevk hissi veriyor girerken... biraz zorlanıyor penis girmekte ve kendini bastırıyorsun kıza, o kendini bastırmanın penisteki hissi o kadar güzel ki, hiç bitmesin istiyorsun o an ve tekrar tekrar yaşıyorsun, penisin başını sokup biraz bekletip çekiyorum sonra yine kendimi bastırıyorum yine penisin başı giriyor, tam girerken kızın kendini sıkıp kasması penisi sımmsıkı sıkıştırıyor ve o sıkışma hissi çok tatlı bir zevk veriyor penise, bir çok tekrardan sonra artık penisin tamamının girme zamanı gelince
Cevap sahibi+1 yılyine önce kendini bastırıp başını sokuyorsun öylece beklerken kız çıkartacaksın zannederken kendini daha da bastırıyorsun zorlanarak köküne kadar giriyor penis çok tatlı bir zevk hissi eşliğinde, öylece kalıyorsun, içi daha sıcak ve aşırı dar olmasının verdiği zevk hissi de var ki muhteşem o hazlar... vajina en dibinde hafiften bir vakum hissi oluyor ve penisin başını emiyor adeta ama o emilme hissi öyle şiddetli zevk veriyor ki bir anda penisin başında olan o zevk sonra penisin tamamına ve t*şaklarda da oluyor ve sonrasında kalçalarda bacaklarda tüm belden aşağılarıma ılık ılık akıyor adeta... içinde hiç çıkartasın gelmiyor... o an kızın mayışık inleyişlerini dinlemek, altında kıvranmalarını seyretmek aşırı hoş geliyor kızın o anki halleri... bakire olmayan kadına girmek normal bir his zevk veriyor ama bakire kızla kıyaslanınca dörtte bir oranı... içine girerken fazla zorlanmaz bastırdın mı direkt girer çıkarken de çıkar.. bakire kızda girerken de zorlanır çok sıkıdır, penisi çıkartırken de sıkıdır içi çıkışı bile ayrı bir zevk verir sanki böyle penise oral yaparken emerek ağzından çeker penisi aynı öyle his oluyor peniste... daha bir sürü detaylar var...
Soran+1 yılOfffff napıyosun sennnnn yapmaaaaa
Soran+1 yılÇok güzel anlatıyosun elim ayağım titredii
Soran+1 yılSızlıyo yaaaaa
Cevap sahibi+1 yılhayal ettim bi an... bakışların eritirdi karşında... neyse susayım en iyisi akşama yazarım yatağın içinde kıvranırsın kendi halinde gece gece ;)
Soran+1 yılYa sen nasıl bi insansın neler söylüyosun of
Soran+1 yılKıvranmıcam zirveye çıkıcam😰Yazzzzzz gece…
Cevap sahibi+1 yılohoo, zirveye o kadar kolay çıkabiliyorsan iyiymiş, ben şahsen 1,5 saat boşuna mı uğraşıyorum kızı orgazm edecem zirveye ulaştıracam diye öpe okşaya bi hal oluyorum pompalama yaparken köklerken :D :D bakire kıza masst* yaparken de elim kolum tutuluyor resmen kız orgazm olana kadar. ama şikayetçi değilim kızı sadece seyretmek inleyişlerini dinlemek bile bammmbaşka bir keyif ;)
Cevap sahibi+1 yılbu sorudaki yorumlarımı oku, hangisi benim yazdıklarım anlamakta zorlanmayacağını tahmin ediyorum :D,
Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir? ↗
Soran+1 yılNe güzelmisss
Soran+1 yılOff gördüm başta hemen okuyorum bağımlılık yaptı
Soran+1 yılÇok güzeldi😰🙈off
Soran+1 yılBu nasıl bi uzmanlık ya nasıl
Soran+1 yılHey….
Cevap sahibi+1 yılhey, tam sana ne yazayım diye düşünürken hey yazdığın şeysi geldi, sana en çok sevdiğim başka bir inletme şeysini yazayım
Cevap sahibi+1 yılen çok sevdiğim şeylerden biri öperek okşayarak kızı tamamen soymaktır, kızı altıma hapsetmeyi çok severim ama bazen ön sevişmede kendim alta geçerim kızı kucağıma oturturum ve kontrolü kıza bırakırım neler yaptığını nasıl yaptığını izlerim sadece karşılık veririm, ön sevişme bu şekilde sürerken penisi yavaş yavaş kızın içine köklerim ve öylece kalır kız üstte kucağımdayken, 10-15 dakika sonra ani bir hamle ile kızı yatırırım sırt üstü ve altıma alırım penisi içinden hiç çıkartmadan, sonrasında da aşırı sert ve çok hızlıca kökleye kökleye kendimi vura vura pompalama yaparım, kız feci inler altımda, öyle hızlı köklerim de her vuruşumda t*şaklarım da şlaaaap şlaaaaap kıza çarpar, bunu bazen dogy pozisyonunda da yaparım ve kaymak gibi popişlerine şaplak yapıştırmayı çok severim her vuruşumda kızın aıııhhhh deyişi eritir beni keyiften.. bazen sırf kızı daha fazla inletmek için sert kökleme yaparım. erkek olmanın hazzı keyfi dünyadaki en güzel duygu bence.
Soran+1 yılOffff cok güzelllllllllllllll off
Cevap sahibi+1 yılbazı bakire kızlarla sürtünme de yaparız, çok aşırı zevk hissi veriyor bana bunu yapmak, bunu genelde ben arkama yaslanıp uzanırım kız kucağıma uzanır, penisi vajina dudaklarının arasına alıp bacaklarını kapatır içine sokmadan, bir süre bu şekilde kalarak öpüşürüz aheste aheste 15-20 dakika, kızın vajinası vıcık vıcık olur ıslanır hazdan gevşer ondan sonra kız ileri geri yapar penisin üstünde, içine sokmadan, penisin başı klitorise sürtündükçe kız zevkten inler, sürtünme penise de aşırı zevk hissi verir ve vajina sıcaklığını hissetmekte çok hoş bir haz hissi verir penis, bugüne kadar bakire kızlarla her sevişmede bunu yapmışımdır, bazen dogy pozisyonunda kızı domaltarak yaparım penisi vajina dıdaklarının arasın koyup kapatırım kızın bacaklarını sertçe ileri geri yaparım kendimi kıza vurarak, t*şaklarım da şlap şlapp vurur kıza, arada kaymak gibi popişlerine de şaplak atarak okşayıp sıkmak çoook tatliş haz verir bana... bakire kızla böyle sadece sevişmesi bile çok aşırı zevk verir bana ilişkiye oranla.
Cevap sahibi+1 yılsen hiç yaşadın mı böyle şeyler, bir erkekle yakınlaşma vs sorması ayıp, paylaşmak istersen tabikide.
Soran+1 yılImm cok iyiymis
Soran+1 yılYok bana ters evlenmeden haram böyle şeyler.
Cevap sahibi+1 yıldoğru diyorsun. bazen bende düşünüyorum tövbe edip bir daha yapmayaım diye ama o zevk öyle bir his ki dayanılmaz oluyor, tekrar yapıyorum, bir de hayatımda bazı kızlar var arıyorlar masst* istiyorlar sevişmek istiyorlar ya da ilişki, hayır diyemiyorum. 17 yaşında ilk ilişki yaşadığım da aslında günah boyutu hakkında hiçbir bilgim yoktu, 30 yaşlarında bir hatun ile olmuştu, aslında hiç bişey yaşamamış olmak ve temiz bakire bir kızla evlenip herşeyi ilk birlikte yaşamanın hazzını huzurunu tatmak isterdim. sen bu konuda şanslısın aslında, kendini helalin olacak erkeğe saklaman güzel bir meziyet bence, hele de bu zamanda. ben de böyle anlata anlata seni mahfediyorum heral de istekli arzulu bir kızsın heralde ve bu tür şeyleri dinlemek hoşuna gidiyor sanırım, sen gibi meraklı kızlara yaşadığım tecrübelerimi anlatmak da benim hoşuma gidiyor, sormak istediklerin varsa cevap vermeye çalışırım özetle ;)
Soran+1 yılYa inşallah bırakırsın sende evlen istekli birisiyle bu işlerden artık emekli ol sadece karına çalışşş🙊🙈☺️tamam mı? Haram cünkü :)
Soran+1 yılTesekkür ederimmm
Cevap sahibi+1 yılarada masst* yapmam için arayan bir kız arkadaşım var 18 yaşıda, öyle güzel vücudu var ki kızın bir erkek açısından dayanılmaz resmen, incecik pembiş dudaklı bemmbeyaz vajinası var ki girmemek için sabretmek acayip zor, okşaması bile çok tatliş,, kıza dokunduğum anda inlemeye başlıyor sırılsıklam oluyor ve bu kız oral yapmaya aşırı meraklı, bana acayip zevkli orallar yaşatıyor. sen eşine yaparmısın oral, her kıza yapmak istemez genelde.
Soran+1 yılşu an kotam doldu ben gidiyorummm☺️dayanamıcam artık sjdkdkföf
Soran+1 yılOfffff
Soran+1 yılYaparım yapıcammm
Cevap sahibi+1 yılsence şimdi bu kadar şey yaşamış bir erkek olarak evlenmek için bakire kız istemeye hakkım var mı, sen evleneceğin erkekte buna takılır mısın
Soran+1 yılYani istiyo olabilirsin kız kabul ederse ne ala sorun yok :) bakire de ısrarcı olma bence sonuçta sende değilsin ama karsına çıkarsa da evlen tabi ki :)
Cevap sahibi+1 yıltamam. daha neler neler anlatırdım sana ama iyi geceler, kendine iyi bak, iyi zevkler gece gece ;)
Cevap sahibi+1 yılbakire kızda ısrarcı olamam zaten evlenmek için ama bu güne kadar 4 bakire kız tecrübesi yaşadım, bakire kızın ilk erkeği olmanın heyecanı hissi hazzı duygusu o kadar güzel ki sırf jübile olarak son bir kez daha yaşamak için bakire kızla evlenmek isterim tabikide, ilk girince zevk hissi öyle güzel ki içinden hiç çıkartasın gelmiyor o haz bitsin istemiyorsun.. ve bir kızın o ilk heyecanlarına şahit olmanın duygusu da çok güzel, sırf bu yüzden isterim bakire kız ;) neyse iyi geceler yazarsan sonra görüşürüz devam ederiz sohbete.
Soran+1 yılYine cok güzel anlatmıssın :)
Soran+1 yılŞeyy biraz daha anlatır mısınn🙈
Cevap sahibi+1 yılevet tabiki anlatırım uzun uzun, özellikle anlatmamı istediğin bir şeyler varsa sorabilirsin, ;) bu sitenin amacı bu kızlar soracak ben anlatcam :D
Soran+1 yılSanırım özele gelmiyosun öyle mi
Soran+1 yıl🙈🤭tesekkürler ahahh oley
Cevap sahibi+1 yılyapmaktan en çok keyif aldığım haz aldığım ve doyamadığım br başka stilimi paylaşayım seninle, ben uzun uzun sevişmeleri çok severim, ön sevişmeye başlamadan kızı ayakta öperken soymaya başlarım, kızın kıyafetlerini teker teker çıkartmanın keyfi hazzı da çok güzel, soydukça açılan tenini öpmek okşamak aşırı haz veriyor bana, göğüslerini açınca en az bi 10 dakika ayaküstü memelerini öper bakarım zevkle, hatta kızı duvara dayarım öyle göğüslerine yumulurum ve aynı anda pantolonunu veya eteğini açar çıkartırım. kızı tamamen soyarım diyorum ama yapmadığım bir şey var prensip olarak kızın kilotu hariç tüm kıyafetlerini çıkartırım ama onu kızın kendisinin çıkartmasını beklerim, çünkü o bölgenin hususiyeti farklıdır, kız çıkartmadığını sürece kilotuna ellemem, yatağa uzatırım öpmeye okşamaya devam ederim göğüslerini memelerini en az 10 dakika daha, sonra aşağılara inerim karnına kalçalarına bacaklarına, pürüzsüz bacakları okşamayı da çok severim,
Cevap sahibi+1 yıl5 dakika bacaklarını okşarım zevkle, kız artık yavaş yavaş mayışmaya başlar kucağımda, kalan kıyafetini de kız kendi çıkartır ve artık tamamen benim olmaya birleşmeye hazırdır ama en az 5 dakika klitorisini vajina kısmını dudaklarını okşarım elimle aralıksız, iyice vıcık vıcık olduğunu hissettiğimde kızı tamamen altıma alırım kollarımın bacaklarımın arasına hapsederim, penisi yavaş yavaş sokmaya başlarım ama çok yavaşça dura dura, az sokup dururum, sokarken de klitorisini sürekli okşarım, kızın sessiz mayışık iniltilerini dinlemek terapi gibi çok iyi gelir bana o an, 2-3 dakika sürer penisin yavaş yavaş köküne kadar kıza girmesi, kendimi bastırırım iyice, içine girerken vajina yakıcı sıcaklığını peniste hissetmek aşırı haz hissettirir penise, ve ayrıca vajina içinin dar oluşu ve içine sokarken kızın kendini sıkıp kasması penisi sımmsıkı sıkıştırması yakması o kadar müthiş bir zevk hissettirmeye başlar ki, dibine kadar kökleyip öylece kalırım hareketsizce, sonra tekrar dudaklardan öpmeye başlarım ve ellerimle de memelerini avuçlayıp sıkıp okşarım, meme uçlarını hafiften sıkarak okşarım, kalp atışlarını memelerinde hissederim kızın...
Cevap sahibi+1 yılkız haz aldıkça kendini sıkıp kastıkça vajina en diplerinde hafiften bir vakum etkisi başlar ve penisin başını emer gibi bir his oluşur, o emilme hissi penise muhteşemmm bir haz verir ve penisle de sınırlı kalmaz t*şaklarım da da o hazzı hissetmeye başlarım, o kadar tatlı bir haz ki o sanki t*şaklarımı avuçlayıp okşuyor biri gibi his dolaşır... en az 15-20 dakika penisi içinde bekleterek sevişmeye devam ederim, kız kucağımda iyice mayışıp pamuk gibi kalır, kendini bırakır, saçları darmadağınık altımda yatışını, inlerken ki yüz ifadesini, kıvranışını, kısacası o anki tüm hallerini seyretmek bana apayrı bir keyif ve haz verir... yapboz gibi her his birbirini tamamlar aslında ve her hissin ayrı bir hazzını zevkini hissederim vücudumda, enn çok hazzı hissettiğim yer penisin tamamı olur, o kadar hoş bir haz ki hissettiğim kızın içinden hiç çıkartasım gelmez ve kızı altımdan hiç alasım gelmez, bi ömür böyle kalabilirim gibi düşünürüm o an :D öyle bir his. artık git gel yapmaya başlarım ama önce çok yavaşça başlarım, yavaaaşça çekerim kendimi geri tam içinden çıkacakken tekrar bastırırım kendimi ileri yine köküne kadar girinceye kadar devam ederim, memelerinin uçlarını parmaklarımın arasında sıkıştırıp memelerini sıkarak okşarım sürekli ama bu defa biraz fazla sıkarak daha sert okşamaya başlarım, bu kızların daha çok hoşuna gidiyor,, git gel yapmayı hızlandırırm, yavaşça çekip tam çıkacakken bu defa sertçe kendimi bastırıp köklerim aniden, 10 saniye kadar öylece kalıp yine yavaşça çekip aninden tekrar köklerim vurarak, her köklemem de kızın inleyişi de ritmik hale gelir aııııh aıııııhhh diye mayışık mayışık o ses tonunu dinlemenin keyfi hazzı o kadar güzel ki... memelerini sıkarak okşayarak çok hızlı ve sertçe git gel yapmaya devam ederim aralıksız, kız orgazm olana kadar ara vermeden git gel yaparım, arada bir elimle klitorisini okşarım...
Cevap sahibi+1 yılorgazm anında ise bammbaşka olur her şey
Cevap sahibi+1 yılmesajla istersen ordan da yazışabiliriz tercih senin, rahatsızlık vermek istemem. mesaj yazmak istersen gizliden çıkarım
Soran+1 yılAh bunlar ne…okudum ve.. offffff çok fena ayyyy
Soran+1 yılKendim kasındım…çok etkileyiciydi…efsanesin.
Cevap sahibi+1 yıluzan, gözlerini kapat, yazdıklarımı düşün, rahatla, hisset.. masst* yaptığım bakire kızlara böyle yaparım ben, tamamen soyup yatağa uzatırım, önce kızın vücudunun güzelliğini bi seyrederim elimle hafiften bi okşarım tenini tepeden tırnağa... kızın gözlerini kapatırım, kendini bırak, bana güven, istemediğin bişeyi yapmayacağımı bil.. dokunuşlarımı hisset derim... öylece okşamaya başlarım. bir elimle göğüslerinden diğer elimle klitoristen okşarım masaj yapar gibi sürekli...
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıktım yazmak istersen beklerim ;)
Soran+1 yılUff güzelll🙈
Soran+1 yılTamam🙈
Soran+1 yılAma simdi uyucamm baska zaman yazıcam mutlaka jdkdmd
Cevap sahibi+1 yıl9lu sen misin ;)
Cevap sahibi+1 yıltamam, ne zaman istersen, meraklı sorularını yazmanı bekleyeceğim ;) iyi geceler iyi uykular tatliş rüyalar ;)
Soran+1 yılHı hı benim😊
Soran+1 yılTesekkür ederim kibar beyfendi :) saol sana daa iyi geceler ahahh tatlıs da rüyalarr jskfmfm
Cevap sahibi+1 yıl:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek boşalır iken sonuna kadar bastırdığında inler, sanki zorla sonuna erişecek gibi bir his. ve boşaldığında rahatlar.
Ben büyük çoğunluk ile aynı anda orgazm olurum ve sesler birbirine karışır.00 Yorumla
+1 yılEğer erkek sağlam beceriyorsa inler normalse aralıklı inler
Erkekler de boşalmaya yakın inler :)04 Yorumla
Soran+1 yılImmm
Soran+1 yılErkekler neden hep inlemiyo çok güzellll
- +1 yıl
Guzelll ama eğer kız aşırı güzelse ve darsa inlerr
- +1 yıl
İstersen sexting yapalım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendim için cevap verecek olursam eğer her seferinde değil ama duvarlarına temas ettiğimde ya da köklediğimde eşim inler :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sabah sabah birinin libodu şu seviyede yine 😂😂
00 YorumlaTabiki her seferinde değil de birlikte oldugu kişiye bağlı bu buraz da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoyuruyor ge her şey varsa inilti müzik içinde duyulmuyor
00 Yorumla
+1 yılevet inlerler erkekte kizlarda sen denemedin mi
00 Yorumla
+1 yılInlete bilmek onemli o erkege bagli
01 Yorumla- +1 yıl
Tecrubeliysen inletirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılSert girince çok bagiriyo ☺️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoğunluğuna ve hızına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bi gidiyorum bi daha gelmiyorum 🤷🏻♀️😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalınca da Bingo diye bağırıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnliyorumm
40 Yorumla
+1 yılÇok mu isityorsunnn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kendini bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) merak işte
00 Yorumla
+1 yılİnleten kadın çıkarsa neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye inlemesinler zevk alıyorlar
00 Yorumla
+1 yılUcarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOuffff nasılll kafam zevkten güzel mi olurr ayyy
- +1 yıl
Aynen istermisin
+1 yılHemen hemen