• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
4182

Ne yapmak veya ne yapılması hoşunuza gidiyor

Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir?
Nedir Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
123 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kama-Sutra
    Kama-Sutra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Erkek olmanın doğasından olsa gerek, tahrik olmakla başlayan bir yolculuğun ardından sıcak dil darbeleri ile kavuşan dudakların iştah ve şehvet uyandıran öpücükleri beni benden alıyor. O esnada hormonların da devreye girmesi bir adım sonrasına davet çıkarıyor. Öpüşürken ellerin bedenler üzerinde dolaşması, erkeğin baskın olarak hüküm savaşına girmesi, partnerinin saçlarını avucuna dolayıp dudaklarından yanaklarına, kulak memelerine ve boynuna doğru dili ile süzülerek usul usul partnerini soymaya başlaması gerektiğini düşünüyorum. Bu esnada kadınımın elleri de hunharca üzerimde dolaşmalı, aradığını bulup avuçlamalı bence!

İkinci aşama ise kendini kaptırırken hüküm sürme savaşının galip geldiği, erkeğin partneri yönettiği anlar ile başlıyor. Partnerimi usul usul soymak ve açılan her milimetreyi dilim ve dudaklarımla öpmek, öperken parmak uçlarımı üzerinde gezdirmek isterdim. Dudaklardan boynuna doğru indikten sonra yapılacak ilk şey omuzlarına ısırıklar kondurmak olurdu. Üzerindeki kıyafeti sıyrıldıkça göğüslere doğru iner, takip eden süreçte göğüs çemberini dilimle dolaşır ve bir çırpıda ağzıma sığdırmak istediğim göğüslerine yumulurdum. Bana kalırsa bu aşamadan diğerine geçmek daha kolay, zira bir anda soyunup iki çıplak bedeni karşı karşıya bırakmak, partnerimi kucağına alıp penisimi sırılsıklam olmuş kadınlığının dudaklarına hizalamak ve gövdesi ona sürtünürken öpüşmeye, dokunmaya devam etmek şahane olurdu. Sonra benim için iki ihtimal kalırdı geriye, ilki ya saçlarını avucuma kavrayıp önüme diz çöktürmek ya da boğazını avucuma alıp sert ama aşırıya kaçmadan göz göze bakarak yatağa yatırıp kadınlığına doğru uzanmak. Sanırım tercihim ilki olur ve onu dizlerinin üzerinde isterdim...

Göz göze bakarken iki parmağımı ağzına verir ve asıl istediği şeyi gözleri ile anlatmasını beklerdim. Sonrasında aletimi dudaklarına bırakmadan evvel yüzünde dolaştırır, testislerime doğru partnerimi bastırarak ilk dil darbelerimi almaya çalışırdım, akabinde ağzına girmeyi bekler, penisimin dolgun başını ağzına aldığında herhalde kendimi kaybederdim. İçimde biriken tüm enerjiyi ağzında gidip gelirken kullanabilir, sertliğin dozajını artırırırken adeta ağzını s.. kerdim. Bu bana büyük keyif veren faktörlerden biri.

İştah ve şehvet besleyen bir kadın bedenini beslemek üzere görevini icra eden bir sanatçı gibi hem hüküm sürmek, hem de partnerimi doygunluğa eriştirmek için kucaklar, ayaklarım yerde, partnerim duvara yaslanmış, ayakları yerden kesilmiş bir biçimde içini doldurmak beni mutlu ederdi. Kalçalarından kavrayarak içine bir çırpıda girmeyi, onu kucağımda zıplatırken göğüslerine yumulmayı, tüm bunlar olurken alev alev yanan kadınlığının içinde gidip gelmeyi ve göğüslerinden dudaklarına doğru uzanan öpücüklerimle hem sevişmek, hem delice öpüşmek hoşuma giderdi.

Tek bir pozisyona bağlı kalamayan ve cinselliği doruklarda, çeşitlilikle yaşayan biri olarak evire çevire hakkından gelmeyi, onu bu sekansın sonunda spermlerimle beslemeyi dehşetle isterdim... Her şey olup bittikten sonra kendimi bacaklarının arasında bulur, tadına doyamadığım kadınlığını parmaklarım ve dilim, dudaklarımla usul usul okşayıp bilmem kaçıncı orgazmını yaşatmayı da ihmal etmezdim. Muhtemelen o gün böyle başlar ve saatler sürecek olan bu sevişmeyi bitirmek istemezdim.

63
    12 Yorumla
    • yusuf485
      yusuf485
      1 yıl

Valla helal olsun anca bu kadar güzel açıklanirdi

Yorumla
    • Slnsgkcsm
      Slnsgkcsm
      1 yıl

🫶🏻🥺

Yorumla
    • Elanurbyram
      Elanurbyram
      1 yıl

Çok güzel anlatmışsınız, okurken zevk aldım.

Yorumla
    • Dilara_karaçay
      Dilara_karaçay
      1 yıl

@Elanurbyram biz biliyoruz senin aldığın zevkleri

Yorumla
    • dandeli0n
      dandeli0n
      1 yıl

baskın olarak hüküm savaşına girmesi ne demek açıklar mısınız

Yorumla
    • Cengiz0000
      Cengiz0000
      1 yıl

Kucak

Yorumla
    • darkghost86
      darkghost86
      1 yıl

adam bildiğin sanal seks yapmış :D

Yorumla
    • Mutsuz53
      Mutsuz53
      1 yıl

O şekilde en son oral yapan erkek de mi varmis. Benimki sulandigi an bırakıyor

Yorumla
    • öyküofficial
      öyküofficial
      1 yıl

Ne kadar bencilce ve tek taraflı bi yorum.. Hiçbir kadın erkeğe oral yapmayı sevmedi sevemiyecekte. Kadınlar bunu çekici bulmuyor çünkü bu video onlara hitap etmiyor heleki senin gibi bencil bir partneri varsa. Neyse dominant düşüncelerini kendine sakla. Kadınların senin gibilerle işi yok

Yorumla
    • öyküofficial
      öyküofficial
      1 yıl

Senin gibi egoistler kendi zevki yerine karşı tarafın zevkini düşünmediği sürece sizler mutlu olamıycaksınız

Yorumla
    • darkghost86
      darkghost86
      1 yıl

@öyküofficial birleşme öncesi yalarız, kadınların çok hoşuna gidiyor.
      yalan söyleme
      birlikte olduğum her kadın bunu tadınca sürekli istedi

Yorumla
    • darkghost86
      darkghost86
      1 yıl

düzeltme: sen istiyorsan bizde istiyoruz bu bencillik oluyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sertvedik
    sertvedik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 40%
    +1 yıl

Partnerim olan kadını kitap gibi sayfa sayfa okumak hoşuma gider. Buda nasıl olur ön sevişmeyi uzun tutarak ve bu esnada dudaklarından kulakmemelerinden göğüslerinden alt kısmına kadar her yeriyle detaylı ilgilenirim. Okşayıp öperken zaten kadının haz aldığı noktaları keşfeder ve oralara ağırlık veririm. Bir süre sonra zaten kadın şehvetten orgazm aşamasına doğru yaklaşırken içine girmeyi severim çünkü o birleşme başkadır iyice ıslanan vajinaya yağ gibi kendi kayar gider. İşte ordan sonraki her gidiş gelişte kadının gözlerindeki ifade ve yüzündeki şehvet beni dahada güçlendirir. Geliş gidişleri bazen sert bazen yavaş ve zigzaglı olarak devam ettiririm. O esnada en sevdiğim göğüsleri okşayıp öpmek yalamak ve vücudunu karış karış okşamaktır. Kadının boşaldığını penisimle hissetmeden asla boşalmam. Sonrası altın vuruşu yaparak çıkarım.

15
    0 Yorumla
  • ZeusAnk
    ZeusAnk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Erkeklerin %99'unun bilmediği mega patlama diye bir şey var. Normal orgazmdan çok çok farklı. Ben evlendikten 15yıl sonra tattım bunu. Erkek kaskatı kesilip, nefesi durup bir 30-40 saniye kasılarak nöbet geçirir gibi kilitleniyor. Bu orgazmı bulmak için sanırım en derin tabu'nun bulunması lazım. Ben bunu sadece deepthroat orgazmı anında yaşıyorum. Herzaman yapmayada cesaret edemiyorum ölürüm diye

13
    17 Yorumla
    • KediSeverim1
      KediSeverim1
      +1 yıl

Tam olarak nasıl oluyor bu bir arkadaşım soruyor da 😅

Yorumla
    • ZeusAnk
      ZeusAnk
      +1 yıl

@KediSeverim1 ağıza boşalma 😅

Yorumla
    • Serbanu
      Serbanu
      +1 yıl

Esin nasıl kabul etti yutmayi

Yorumla
    • Fetih2024
      Fetih2024
      +1 yıl

@Serbanu herkes sen mi

Yorumla
    • ZeusAnk
      ZeusAnk
      +1 yıl

@Serbanu o teklif etti. Hatta ısrar etti. Halada ediyor 😅

Yorumla
    • dlrax35
      dlrax35
      +1 yıl

@Serbanu protein, leziz

Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

@dlrax35 sen de protein al bence

Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

@Serbanu eş kabul etmese başkası eder

Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

@KediSeverim1 saçı eline dola gırtlağına kadar sok ve boşal

Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

@Çapkınkurtt Eşini aldatacaksan git boşan o zaman, damızlık abaza erk*k

Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

@hynjinnnn çoğu eş kabul ediyor

Yorumla
    • Betülcüm
      Betülcüm
      1 yıl

Şok oldum şu an

Yorumla
    • Aakc3
      Aakc3
      1 yıl

Tam olarak nasıl oluyor ne ile başarıyorsunuz bunu olmayı

Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

@dlrax35 işi biliyon

Yorumla
    • Kaan216
      Kaan216
      1 yıl

Ölürüm derken niye olceksin ki orgazmda o zaman çok mu kalp sıkışıyor bi aciklasana orayı

Yorumla
    • Gizlikadınxxx
      Gizlikadınxxx
      1 yıl

@Çapkınkurtt yok ya ya insan oda

Yorumla
    • Gamyoncuu41
      Gamyoncuu41
      1 yıl

@Serbanu neden etmesin biz de yaliyoruz o kadar sorun etmiyoruz 😄

Yorumla
  • Areyz
    Areyz Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.

herkes yatakta aktif hareketli ve ne istediğini bilen bir kadın ister libidosu yuksek gerisi kolay hatunda kıvama gelince içindeki çevher ortaya çıkar

İstersen dunya guzeli ol orada cekınıyorsan ve çok pasıfse herseye yok çeken bir tipsen bu erkegin hoşuna gitmez

13
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

85

Cevap

307

Cevap

• WiLD_ANGEEL
    WiLD_ANGEEL Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin cinsellikte en çok sevdiği şey, bedenlerin birbiriyle konuştuğu o dil, dudakların, ellerin, dilin her kıvrımıyla yapılan eteşli anlardır. Onlar için her dokunuş her fısıltı yanan bir kıvılcımın alevlenmesidir. Partnerinin vücudunu keşfederken hissettiği o derin arzuyu görmek onu mest etmek şehvetli bakışlarla titreyen nefeslerle dolu o anlarda kaybolmak en büyük zevktir. Cesurca arzularını ortaya koyan, utanmadan çekinmeden şehvetini yaşayan bir kadın erkeğin dünyasını alt üst eder. Onun bedeninde izler bırakmak her kıvrımıyla oynayarak onu delirtene kadar doyurmak ister erkek. Çünkü cinsellik bir oyun değil bir savaş alanıdır zaferi ise birbirine teslim olmaktır Özellikle öpüşmelerin derinleştiği tenlerin birleşip ısındığı her nefeste tutkuyla dolup taştığı o anlarda erkek bütün sınırlarını unutur. Seni yakar seni söker, seni bütün varlığıyla ister. O anlarda sadece sen varsın sadece seninle var olur.. erkekler için en büyük fantezi, senin o çılgın arzunla alevlenmek seni doyumsuzca şehvetle keşfetmektir. Cinsellik aralarındaki o sarsılmaz bağda patlayan tutkunun ta kendisidir

3
    0 Yorumla
  • ayburak
    ayburak Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Kadının bütün cinselliği doya doya yaşama arzusu her erkeğin hoşuna gider.

Birçok kadın birçok olaydan ötürü birçok şeyi beğenmiyor yahut cinsellikte yaşamak istemiyor.

Bu gerçek bir cinselliğe olan arzuyu azaltıyor cinsellikte anal, oral, ve her şeyi doyumsuzca olması gerekir.

Tabii cinselliği yaşayacağınız kadın tipi önemli mesela bana göre zayıf kadınlarla cinsellik zevk verici bir şey değildir.

Çünkü balık etli bir kadının fiziği kadar beni baştan çıkaran hiçbir şey yok hele ki o kadının kalçalarını yalarken baştan çıkartacak kadar zevkli olmayacaktır bir kadın.

Tüm arzuları duyguları delicesine yaşamak hem kadının hem erkeğin hakkıdır ama birçok kadın ve erkek nedense yalama işlemini, sevmiyor ve istemiyorum ama bu ilişkinin en güzel girisidir.

Bir tane dokunmak onu hissetmek ve onu çılgınca öpüp yalamak o ilişkinin en güzel şekilde çılgınca yaşanmasını sağlayacaktır. Kısacası cinsellik özgürce ve her şeyiyle doyumsuzca yaşanmadıkça sadece bir ihtiyaçtır.

Tabii böyle bir kadını bulmakta çok zor bu yüzden erkekler her zaman tamamen doyasıya bir cinsellik yaşayamazsın ve böyle bir kadiniı bulunca da kaybetmek istemez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

En çok hoşuma giden şey seksin bütünlüğünün olması sadece gir çıklardan ibaret değil ön sevişmeden boşalma anına kadar zevkin her anını yaşamak. İlk öpüşmede daha eller vucutta dolanırken tenini okşayıp avuçladıkça isteğinin arttığını görmek daha şehvetli sevişmeye başlaması azdırır. Ama aceleye gerek yok biliyorum ki kadın ne kadar çok zevk alırsa bana o kadar kendini teslim eder işte o an yatağa uzattığım da öpmelere devam ederim özellikle boynunu ama bir yandan okşarım ve kıyafetlerini soyarım tenin sıcaklığı artar memeler avuçlandığı anda emip yalarken işte o an kadının zevkten ara ara kendine çekmesi meme uçlarını yalarken elimin aşağılara inebileceğinin göstergesidir. Kıvranmalar nefeste hızlanma kadınımın aldığı zevki görmek işte bu anı severim bak. Uzun bir ön sevişmeden sonra da içine girdiğimde acele etmem bazen ritmik bazen de sert giriş çıkışlar ile en zevk aldığı pozisyon ve hareketi bulmaya çalışırım. İkinci en sevilen an ise kadının isteğinin azgınlığa dönüştüğü o çekingen tavırları geride bıraktığı an ipleri bırakmak ve azgınlık ile neler yaptığını seyretmeyi severim.

22
    0 Yorumla
  • Gizliyim026
    Gizliyim026 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 72%
    +1 yıl

Hic beklemdigi anda giyilmis string ona firlat ve odana kac bekle. Veya o tv izlerken sen kendinle oynarken foto veya video cek gonder ve yanina geldinde elletirme yaklastirma ve kendine bi sure onunde oynamaya devam et.. tum cildirtacana kadar

17
    3 Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      +1 yıl

Göster kaç oyunuda sevmem bunlar genellemeyelim

Yorumla
    • Yengeç3461
      Yengeç3461
      1 yıl

Offf çok iyi sen böyle mi yapıyorsun çok heyecanlı

Yorumla
    • şizofrenmedyum
      şizofrenmedyum
      1 yıl

Mavi don giyiyorum

Yorumla
  • qolokisP
    qolokisP Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.

1- Ben aletime aromatik yağlar eşliğinde masaj yapılmasından aşırı zevk alırım. Masajın sertliği orta kıvamda ve süresi uzun olursa bayılabilirim. (Tr şartlarında oraldan zevk alamadığım için bu metot bana çok daha zevkli geliyor)
    2- Kovboy pozisyonda vajinal yoldan cinsel birleşme devam ederken, boşalacağımı hisseden partnerimin, eliyle aletimi vajinadan çıkarıp anal birleşme için yer değiştirmesi ve boşalmamın anal içinde gerçekleşmesi beni zevkten bayıltabilecek ikinci seçenektir.
    3- Cinsel birleşme esnasında partnerimin zevkten inim inim inlediğini ve üstüne birde kasıla kasıla - titreye titreye- hakim olamayacağı çığlıklar eşliğinde boşalması benim nirvanamdır. Benim sanatımdır. Benim kendimi ilah gibi hiseetiğim andır.

#golokisP

3
    0 Yorumla
  • RavenbyPoe
    RavenbyPoe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınımın zevkten altımda inlemesi. Üstüne tanımam.

24
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kıvranması da dahil mi

Yorumla
    • RavenbyPoe
      RavenbyPoe
      +1 yıl

Onu dememe gerek bile olduğunu sanmıyorum ;)
      O kadar zevkten inliyorsa kıvrım kıvrım kıvranıyordur zaten değil mi :)

Yorumla
  • Footloverman
    Footloverman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Doggy pozisyonu ve bağırta bağırta yapmak. O sırada kalçasına sert darbeler ve saçlar ellerimde zevk ve hafif acı duygusu beraber harika oluyo. Ve partnerim oral yaparken öyle bir noktayı yakalıyorki beni benden alıyor. Bu zevki bir kere yaşamıştım. İnanılmaz bir şey kalbim durucaktı.

8
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Öncelikle bana gore söylemek gerekirse cinsellikte ne yapıldığında çok kiminle yaptığın önemlidir.

Çünkü sitede görüyorum soru soruyorlar şöyle diyorlar di : bir kiz.. erkek arkadaşına oral yapıyor ama boşalmiyor bir türlü neden olabilir? Çünkü erkeği boşaltmak için bosaltmaycan.. erkek arkadaşını önce tahrik etmeli, azdırmali deli etmeli yani patlamaya hazır olmalı ondan sonra ne istersen yap ona o zaman öyle bir patlar dünyanın en mutlu insanı olur.

Ama 1 de kimisi var sadece night cluba gidip yaparlar onlar tam bir abazalara göredir..

Yani kısacası erkeğini tahrik etmeyi, azdirmayi ve etkilemeyi başardıktan sonra ona her şey hoşuna gider..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Beklemediği bir anda kucagına otur boynunu yavaş yavaş öp arada hafif em hep aynı yeri yapma boyun boğaz kulak dilini gezdir bu sırada bir elinle kolunu sık bir elinlede enseden saçlarını okşa kulağa doğru öpmeler yalamalar emmeler artıkça seni arzuluyorum diye güzel kelimeler fısılda bir yandan da kalçan hareket etsin sevdiginin yanında ya tayt giy ya da mini etek üstte derin dekolteli olsun bunlar onları çıldırtmaya yeter..

Eski sevgilime yapardım aşırı tahrik olurdu

54
    25 Yorumla
    • evrensell00
      evrensell00
      +1 yıl

Sen doktor olman lazımmış kulak burun boğaz 😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@evrensell00 tamm dikkate alacagım bu sözü 🤪

Yorumla
    • evrensell00
      evrensell00
      +1 yıl

Aynen hemen uygulama ya başla hocamm🫣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@evrensell00 tamm tatlış

Yorumla
    • evrensell00
      evrensell00
      +1 yıl

Oke matmazel

Yorumla
    • Kovboy_35
      Kovboy_35
      +1 yıl

Aradığımız enerji bu işte 👏👏👏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Kovboy_35 bende kendi enerjime uyacak seveceğim birini bulsam süper olurdu

Yorumla
    • Kovboy_35
      Kovboy_35
      +1 yıl

Niye karşına çıkanlar o kadar mı kötü enerji bıraktı sende

Yorumla
    • 4lıcano
      4lıcano
      +1 yıl

Senin bu enerji tam benlik uf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@4lıcano ama sen benlik değilsin

Yorumla
    • SuRPriSeloVE55
      SuRPriSeloVE55
      +1 yıl

Okurken kalktı daha

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

banada yapmanı isterim

Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

Tayt giyen kadına deli oluyorum 👅👅 hele yapışıyorsa bide offf diyorum

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      +1 yıl

yeni sevgiline yapmıyor musun?

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

@gizliüye vay ya ya yak ağa sigara yagggg😞

Yorumla
    • evrensell00
      evrensell00
      +1 yıl

Abazalar dolmuş

Yorumla
    • evrensell00
      evrensell00
      +1 yıl

Bı kızı kaç kişi skcez

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

herkes eski sevgilinmi, kucagına oturup başını bebelerine bastır kalçalarınıda ileri geri hareket ettirsende tahrik olur, mini etek altı kilodu çıkart, otururken önüne çık bacaklarını ayırıp eteği kaldır agzına daya amck zorla yalat. mesela yani

Yorumla
    • beckham1818
      beckham1818
      1 yıl

Bu ne böyle fena olmuş

Yorumla
    • elegecewotte
      elegecewotte
      1 yıl

Güzel tecrübeler

Yorumla
    • Loverfeet
      Loverfeet
      1 yıl

Süper 🔥🔥🔥

Yorumla
    • Loverfeet
      Loverfeet
      1 yıl

Benide muayne et💋💋

Yorumla
    • Yengeç3461
      Yengeç3461
      1 yıl

İyiymiş ama yetersiz aşağıya da inmen lazım sade kulak boyunla olmaz

Yorumla
    • Romerro
      Romerro
      1 yıl

bize de yapan olsa keşke :D

Yorumla
    • kismekimse
      kismekimse
      1 yıl

Güreş de yap yere yık, yapabilirsen tabii

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Teslimiyet kendini bırakma Sahip Esir ilişkisi ne yapıyorsan yap onayı Ve teşvik edici tahrik edici ifadeler beni şöyle beni böyle gibi gibi Ama şunu farkettim yani kadınlarda bu durum içersinde olmaktan yoğun zevk alıyorlar. Bunada Mazoşist denir yani sert hoyrat dominant muammele görmekten haz duymak cidden cinsellik tam anlamıyla tencere kapak misali iki tarafın birbirini tamamlaması oluyor. Sadist Mazoşist bir arada

9
    0 Yorumla
  • Murat87
    Murat87 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı.

Seksten once sevismeyi severim. Uzun bir ön sevismenin ardindan , 69 pozisyonu gelirse harika olur. Iyi oral seks yaptigimi dusunuyorum ve partnerimle bu pozisyonda olmak bana haz veriyor. Tum o sivilarini yalayip yutmak harika. Sonrasinda kadinin yatakta sinirsiz olmasini beklerim. Bir kere kesinlikle iliski esnada jartiyer , vucut corabi gibi unsurlari giymeli. Izledikce mest oluyorum. Sertligi kaldirmali , cani tatli olmamali :) Herseyi konusabilmeliyiz , tum fantezileri rahatca hayal edebilmeliyiz. Arada anal seks olursa benim icin enfes bir iliski olur :) tam bu son kisim kadinin keyif almasi halinde istedigim birsey. Eger istemiyor , keyif almiyorsa olmasa da olur.

0
    0 Yorumla
  • sgnfawVAEB
    sgnfawVAEB Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey kişisel tercihlere ve zevklere göre değişir. Ancak, partnerleriyle bağlantı kurmak, samimiyet hissetmek ve tatmin edici bir deneyim yaşamak genellikle önemlidir. Özellikle iletişim, paylaşım ve partnerin ihtiyaçlarına saygı gösterme gibi unsurlar ilişkinin tatmin edici olmasını sağlar. Her bir erkeğin zevkleri farklı olduğu için, partnerinizle açık bir şekilde iletişim kurarak ve birbirinizi tanıyarak en iyi deneyimi elde edebilirsiniz.

5
    0 Yorumla
  • onewoman_
    onewoman_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Onlara atşli kadın olsun yeter. Klasik yaşamak sıktığı gibi ilişkıde de monotonluk sıkabiliyor bu yüzden fantezilr renk katmak için vardırlar. En azından sek*i bir kıyafet mükemmel kılacaktır anlari.

11
    1 Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

Evet bu detaylarda önemli

Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü

9
    1 Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

.. kadın seviyorum ben*

Yorumla
  • Berhudarolyavrum
    Berhudarolyavrum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Olum o değilde bizleri cok iyi tanımlamışlar lan.. biraz kendinizi geliştirin sizde onlari tanıyın bak ben 1 sene boyunca öğrenmek ve tanımak için kendimi adadım egitim aldin bir kadından simdi ise her kadın bırakamıyor beni nedeni ise tecrübe Şu an mi Şu an sadece akilli ve me istediğini bilen tutkulu kadınlara açıyorum kendimi

2
    2 Yorumla
    • Maceviral
      Maceviral
      +1 yıl

Nasıl eğitim aldın udemiden mi?

Yorumla
    • Berhudarolyavrum
      Berhudarolyavrum
      +1 yıl

U demi ne onu bilmiyorum sadece kendimi eğittim öğrenerek yaşayarak şimdi ise bambaşka bir seviye de oluyor bizler hayvan değiliz haz ve tutkuyu yüksek tutmalıyız hersey icine gir ileri git gel yaparak olmuyor. Doruklarda kalması için sadece deliğin içinde olmamali :)

Yorumla
  • insomi
    insomi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Kızın inlemesi mesela

köklediğimde inlemesi gözlerinin kayması iyice bacaklarını belime dolaması kendine çekmesi kendinden geçmesi çırılçıplak kucak kucağa yatmak va*na kokusu yatakta hissedip sabahın ilk işıklarında bir kere daha bacaklarının arasına girmem çok güzel 🤷‍♂️

7
    0 Yorumla
  • Kirmizizevk
    Kirmizizevk Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 64%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Biz erkekler için en tahrik edici şey, bedeninden önce ruhunun istenmesidir. Ama tabii ki bir bakışla içini titreten, bir dokunuşla zihnini susturan biri varsa, o an dünya durur zaten... 🙃 Sürprizlere açık, sesini kısmayan, isteğini saklamayan bir kadının yanında kim kayıtsız kalabilir ki?

0
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.

Oral seks onu da her kadın yapmaz.

veya anal seks.

12
    0 Yorumla
  • krenk23rense
    krenk23rense Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin pipisi kadının a*na girecek lap lap diye sesler çıkacak

10
    3 Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Tövbe

Yorumla
    • krenk23rense
      krenk23rense
      1 yıl

O olmadan olmaz ki düşün evlisin azdın ama sana vermiyor

Yorumla
    • İbrahim_Kaan_Renef
      İbrahim_Kaan_Renef
      1 yıl

@krenk23rense gerçekten ağzının tadını biliyorsun mesela ben evli olsam karımın poposunu hafif tokatlayıp yatakta seviştikten belinden tutup kendime doğru çekip a*mını aynı anda hem yalayıp hem parmaklayıp ardından doğru style pozisyonunda yavaş girip tempolu hızlanıp sert bir şekilde si*ip lap lap lap diye çıkan sesin de etkisiyle tahrik olup inleyerek boşalmak zevkin nirvanası nasipse evleneceğim kadın çok şanslı benim gibi bir erkeğe sahip olacağı için 🤭🤭🦂🔥🔥🔥

Yorumla
  • schotter_mann
    schotter_mann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

hükmedebilmek, kadının itaatkar gibi davranması...

11
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Oral istiyorum
    Kocam cok iyi yapıyor
    Dil darbeleri beni bitiriyor
    Vajina dudaklarımdan suyum akıyor o sırada parmağını arkama sokuyor çıldırıyorum

31
    11 Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Vuuu çılgın garı 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama kocam da öyle 🙈

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Bulsam basarım girbaci 😛

Yorumla
    • Kilic57
      Kilic57
      1 yıl

Bize de ayda 1-2 seks yapmak düşsün ☹️ millet ne şanslı 🥺

Yorumla
    • HakannGul
      HakannGul
      1 yıl

Şanslı erkek kocan

Yorumla
    • Anonimmm046
      Anonimmm046
      1 yıl

👌👌

Yorumla
    • Loverfeet
      Loverfeet
      1 yıl

👅👅🔥🔥

Yorumla
    • karaman90
      karaman90
      1 yıl

Eeeee bize be bundan?
      Bu bilgiden bize ne gibi bir faydası olacak egonu tatmin ettin tebrikler

Yorumla
    • Loverfeet
      Loverfeet
      1 yıl

Zevkin tadını cikar

Yorumla
    • Yengeç3461
      Yengeç3461
      1 yıl

Bayılıyorum bu kadınlara kocasına yediriyor emdiriyor parmaklatıyor harika

Yorumla
    • İbrahim_Kaan_Renef
      İbrahim_Kaan_Renef
      1 yıl

Sadece şanslı bir kadınsın kocan Akrep burcu sen boğa kadını isen ortalık alev alev bol fışkırmalı bol bol sert sekste çıkan çarpma sesleri alınan zevkler senin başta vajina dudaklarından suyun akıp sonradan fışkırarak boşalman hem mutluluk hem zevk kocan senin gibi karısı olduğu için çoook şanslı inşallah Akrep Boğa ikilisinizdir

Yorumla
  • Nerminhoo
    Nerminhoo Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 97%
    +1 yıl

Muhtemelen Erkek gelirken senin kendini kasman

10
    2 Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

ben gelirken
      üzerine yatıp memelerini emmek isterim

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      1 yıl

Dayanabilirde kadın kadar kendini

Yorumla
  • Benbanuu
    Benbanuu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

O demeden ustune atlamak ara ara ipleri eline almak

16
    5 Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Tecrübeli kadının hali başka yaa🤣

Yorumla
    • Tonyblack
      Tonyblack
      +1 yıl

Senden öğrenecek çok şey var

Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      +1 yıl

@Benbanuu kaldimi senin gibiler acaba

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

evet buda güzel olur

Yorumla
    • Yengeç3461
      Yengeç3461
      1 yıl

Nerde bu kadınlar bizimki sırt üstü yatsın anca

Yorumla
  • sedabykks
    sedabykks Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Kişiden kişiye göre değişir ama daha çok can acıtmaktan zevk alıyorlar sanırım bence

24
    20 Yorumla
    • İzmirgeceleri35
      İzmirgeceleri35
      +1 yıl

Bence aynı şekilde hisseden düşünsene kadınlar da var

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      +1 yıl

İllaki vardır 😊 ama soru erkekler için sorulmuş 😊

Yorumla
    • İzmirgeceleri35
      İzmirgeceleri35
      +1 yıl

Hehe evet haklısın

Yorumla
    • Kovboy_35
      Kovboy_35
      +1 yıl

Acı da güzel olur 👏👏

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      +1 yıl

@Kovboy_35 Her acı güzel olmaz

Yorumla
    • Kovboy_35
      Kovboy_35
      +1 yıl

1 ay olmuş neden yazdım ne için yazdım unuttum be @sedabykks

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

seni canını acıtmadan öperim istersen

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      +1 yıl

@KaraTutku sağol ama istemem

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

Ben kadının içinde olmayı seviyorum, içinde ve aynı anda memelerini emmek

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

can acıtmak degil nabza göre şerbet canı yanmasını isteyen vaer istemeyen var

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

@İzmirgeceleri35 aynen var canını acıtmanı istiyorlar.

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      1 yıl

Can acıtmaktan ziyade Kadınlar acıdan bagırdıkça Erkekler Kadının zevkten bagırdıgını düşünüp Dahada Sert yapmaya devam ederler Kadın Dahada zevk alacak diye Malum Kadının eti parçalanıyor

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      1 yıl

Haklı olabilirsin @KaraTutku

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      1 yıl

Bilemedim ya 😂 @Aşkınsın

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      1 yıl

Serin İllerde yaşıyorsunuz ozaman siz

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      1 yıl

Aslında hayır ama bu kadar sıcak beklemiyordum

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      1 yıl

İstanbul'un Düprizlerine Hazırlıklı olmalısınız Herdaim

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      1 yıl

Ona alıştım işte 😂😂

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      1 yıl

Hayat Süprüzlerle Doludur İstanbul un Dehası Bir başkadır yaz akşamları

Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • Bizebiseykalmamis
    Bizebiseykalmamis Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Gozlerinin icine bakarak penisini agzina almak ve kucak bence

54
    8 Yorumla
    • Broker90
      Broker90
      +1 yıl

Offf fenasın

Yorumla
    • Restters
      Restters
      +1 yıl

Bak bu güzeldi.

Yorumla
    • Fethiyeli48li
      Fethiyeli48li
      +1 yıl

Yanlis kadini yalamak

Yorumla
    • Hadiiyani
      Hadiiyani
      +1 yıl

İşte bu kız harika

Yorumla
    • Tonyblack
      Tonyblack
      +1 yıl

Bu kız fena

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

benimkini alabilirsin bebegim

Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      +1 yıl

10 üzerinden 9 puan verdim bile

Yorumla
    • Loverfeet
      Loverfeet
      1 yıl

Azdirici

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Karşı cinsle 15 20 dakika ön sevişme yapmak ve vajinasını yalamak hoşuma gidiyor ayrıca karşı cins kabul ederse jartiyer giydirip evde tasmayla gezdiriyorum ve kendime onunla ilişkiye girmek için yalvartmayı çok seviyorum

8
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Elinle ona muamele yaparken bi yandan sol testisini agzina crk damagina bastir. Ama. bunu ilk basta yapma biraz yaptiktan sonra grlmeye yakin yapman lazim. Bide o sirada bacak aralarini emip alta yani piliya fogru filinle ulasmaya calisirsan kafayi yer.
    Bunun disinda ona oral yaparken iki elinin birer parmagiyla 2 gogus ucunu ovala. Vrya baska bir pozisyon olarak bir gogsunu emerken diger gogsunu elinle ovala o da kendi kendine asilsin. Bosta kalan elinle testislerini ovala..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

oral seks ve agzina bosalma ve spermlerini yutturmalari. deli oluyorlar. Ve anal seks tabiki. Bunlari bende seviyorum :)

18
    5 Yorumla
    • Bennj
      Bennj
      1 yıl

Sen harikasın o zaman

Yorumla
    • Bennj
      Bennj
      1 yıl

Yüksek libido doyumsuz ve sertte var mı

Yorumla
    • HakannGul
      HakannGul
      1 yıl

Mükemmel bir kadın 😍

Yorumla
    • Yengeç3461
      Yengeç3461
      1 yıl

Anal harika çok istiyorum

Yorumla
    • MinyonSvenDev
      MinyonSvenDev
      1 yıl

Direk evlenmelik djjd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Oral denen şeye bayılıyorlar tepkileri aşırı güzel oluyor, bu arada izlemek acayip hissettiriyor insanı

17
    9 Yorumla
    • Blackkjackk1
      Blackkjackk1
      +1 yıl

Size izlemesi mi sadece zevk veriyor garip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet aynen öyle

Yorumla
    • kozanlee111
      kozanlee111
      +1 yıl

Ben daha çok partnerime yapmayı seviyorum ve zevk alıyorum bana yapılmasından çok enteresan

Yorumla
    • Tonyblack
      Tonyblack
      +1 yıl

Erkeğin penisi büyük ve simetrikse bence kadınlarda bayılıyor bazen sen istemesen o istiyor

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

sende seviyorsundur oralı sanada yapmamı istermisin

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      +1 yıl

Kadınlarda hoşlanmıyor değil oral sexsten tabikide

Yorumla
    • Aşkınsın
      Aşkınsın
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Cioarslann34
      Cioarslann34
      1 yıl

Oral yaparken yumurtalıkları ve arkanın yalanması süper bi zevk veriyor

Yorumla
    • Yengeç3461
      Yengeç3461
      1 yıl

Oral güzel ama dişler sürtünce tuhaf oluyorum kadın oral yaparken bende onunla oynuyorum sulanıyor acayip

Yorumla
  • ilker123
    ilker123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İlk önce öpüşerek azmak sonra boynunu emmek yatağa atarak göğüslerini emerek varıncaya inip yalamak kız azına orgazm olana kadar sonra çevirip boynundan aşağı kadar emmek sonra oral seks çektirip içine girmek meme uçlarını dilinle oynamak hoşuna gider

5
    0 Yorumla
  • irmakdglr
    irmakdglr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

benden asla vazgeçemediklerine göre ben hoşlarına ne gittiğini çok iyi biliyorumm... :)

8
    2 Yorumla
    • Yerin7katdibi
      Yerin7katdibi
      1 yıl

Bizede söylesen 😈

Yorumla
    • masumxx
      masumxx
      1 yıl

En son nasıl seks yaptın

Yorumla
  • XxEsma_47
    XxEsma_47 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 95%
    1 yıl

Bi cok seyden hoslaniyolardir ama en cokta oral yapmayi ve yapilmasini seviyolardir

8
    3 Yorumla
    • Deneyimsizerkek007
      Deneyimsizerkek007
      1 yıl

Sen hiç yaptın mı bir erkeğe?

Yorumla
    • XxEsma_47
      XxEsma_47
      1 yıl

hayir yapmadim yapmakta istemem ama erkeklerin cinsellikte cogu seyi sevdigini özellikle de orala bayildigini biliyorum belli olmuyo mu zaten

Yorumla
    • Deneyimsizerkek007
      Deneyimsizerkek007
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • ESKİ_BİR_YARGIÇ
    ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

İyi bir cinselliğin yolu dişiliğini kullanması bilen kadından ve ne yapması gerektiğini bilen erkekten geçer yani kısacası tecrübe, yoksa şu bu olmalı diye ayıramam bildiğim tek kriter sınırsızlık ben yatağımda sınır sevmem

3
    0 Yorumla
  • Sert38
    Sert38 Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

On sevsmede ayakta surtunuyorsak kalçalarını avuçlarıma almam

göğüslerini emmem göğüsler dolgunsa arasına girmek

vsvs

doggy style

7
    0 Yorumla
  • Annunaki16
    Annunaki16 Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Her erkeğe göre degisir. Bana göre oral ve seks sonunda sert bir şekilde kokleyip son damlasına kadar hepsini içine boşalmam. Seksi sonunda kadinimi sert bir şekilde dölleyip bitirmek

4
    0 Yorumla
  • Mills18
    Mills18 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kişiden kişiye değişir benim mesela boynumu emerken partnerimin aynı zamanda penisimle oynaması hoşuma gidiyor ve partnerimin göğüs arasini öpüp emmek

6
    0 Yorumla
  • lightOfMind
    lightOfMind Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

benim en çok hoşuma giden şey kadının zevk almasıdır
    eğer kadına o zevki aldırıp tattırabiliyorsam mutlu olurum

4
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın sana ne yaparsa zevk duyarsın

Yorumla
    • lightOfMind
      lightOfMind
      +1 yıl

kadının pasif kalmaması beni zevklendirir
      yani yatakta mum gibi yatmaması lazımdır aktif olmalıdır vücudunu iyi kullanmalıdır
      altımda üstümde yılan gibi kıvrılması beni oldukça zevklendirir

Yorumla
    • DrCancan
      DrCancan
      +1 yıl

Keşke gızlı olmasaydın

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

altımda inleyerek boşalırsa, çok hoşuma gider, o anda bende içine boşalabilirim

Yorumla
  • Baydiyeceksiniz
    Baydiyeceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.

İlk seferde önce sevişip o hazla oral yaptırıp ağzına boşalmak aşırı zevk veriyor o anı yaşamak lazım farklı bir haz sonrasında küçük bir mola ve ikinciye geçip kadınada zevk vermek sadece kendimizi düşünmek olmaz.

2
    0 Yorumla
  • İzmitlimm
    İzmitlimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Farklı çılgın fantezilerden çok haz alıyorum sıradan seks. tarzm değil

7
    2 Yorumla
    • Zehrikeyif
      Zehrikeyif
      +1 yıl

Mesela

Yorumla
    • ESKİ_BİR_YARGIÇ
      ESKİ_BİR_YARGIÇ
      +1 yıl

@Zehrikeyif bazı şeyleri anlatmak ve yaşamak arasında fark var, sana burada öyle şeyler sayarımki kendini kaybedersin ama yaşatırsam kendini bulursun mesela😉

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

gotume soksun sabaha kadar yaliyayim onu sevişelim sonra sert sert sikiselim

21
    9 Yorumla
    • Reis0388
      Reis0388
      1 yıl

Çok hizlisin vaoo

Yorumla
    • yusuf485
      yusuf485
      1 yıl

Tam aradım mis gibi kadın

Yorumla
    • Ahmetkurt1071
      Ahmetkurt1071
      1 yıl

senin gibi denk gelse keşke en istediğim şey sensde var bak

Yorumla
    • Loverfeet
      Loverfeet
      1 yıl

İşte yeterki

Yorumla
    • Loverfeet
      Loverfeet
      1 yıl

İşte yapayim

Yorumla
    • Yengeç3461
      Yengeç3461
      1 yıl

Ohaa harika

Yorumla
    • gunderr21
      gunderr21
      1 yıl

Acımadan vursun içine

Yorumla
    • revenquell
      revenquell
      1 yıl

Yaşatırım istersen

Yorumla
    • Ahmetkurt1071
      Ahmetkurt1071
      1 yıl

Senin gibisi çok az keşke hep böyle olsanız

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kesinlikle en sevdikleri sey oral ve icine ya da agzina bosalma :)))

28
    12 Yorumla
    • secretman077
      secretman077
      +1 yıl

birileri iyi biliyor

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

@gizliüye tecrübe konuşuyor

Yorumla
    • efezaim
      efezaim
      +1 yıl

Doğru bildin ama eksik. Memede harikadır

Yorumla
    • DrCancan
      DrCancan
      +1 yıl

Keşke kendını gızlemesen

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

@gizliüye nekadar doğru bir noktaya parmak bastınız küçük hanım tebrikler🙂

Yorumla
    • tamitamina34
      tamitamina34
      +1 yıl

işte buu işi bilen bir kadın

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

yalanmayıda sevsemde yalamayıda severim ve agıza degilde amck içine boşalmayı severim.

Yorumla
    • Erbabm
      Erbabm
      1 yıl

Karnın şişince de görürsün

Yorumla
    • Ahmetkurt1071
      Ahmetkurt1071
      1 yıl

sen bu işi çözmüşsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Erbabm karnim. sisince? Benim bunlari bilmem tecrubem var bir suru kisiyle oldum anlamina gelmiyor! Burdan ve internetten okudugum gordugum bildigim kadariyla olani soyledim sadece.

Yorumla
    • Ahmetkurt1071
      Ahmetkurt1071
      1 yıl

Herkes senini gibi olsa

Yorumla
    • Erbabm
      Erbabm
      1 yıl

Neyi bilmiyon hamile nasıl kalınır onu mu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eme eme gözlerine bakarak onu boşaltmanızdır. Ölebilirler.

55
    22 Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Göz göze oral kesinlikle etkiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Slalombebeğim
      Yaaaaaa?
      Bak. Bunu ilk defa duydum!

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Olur öyle şeyler ablacım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Slalombebeğim
      Ablacım değil.
      Teyze diyeceksin.

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Özür dilerim teyzecim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Slalombebeğim
      Aferin sana.
      Terbiyeli çocuksun.

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Teşekkür ederim teyzecim. Saygısızlık değildi zaten amacım

Yorumla
    • Anlarım3005
      Anlarım3005
      +1 yıl

Buna kadınlarda bayılıyor…

Yorumla
    • insomi
      insomi
      +1 yıl

Teyze ben neden olgun kadina yükseliyorum ciddi soru 😀

Yorumla
    • xxarizmen
      xxarizmen
      +1 yıl

Evet aynen öyle , oral esnasında göz göze gelmek bir erkeğin kendini kaybetmesine bile neden olabilir, eğer kendini kaybersede partnerine unutulmaz bir şekil ve iştahla yüklenir , e tabi buda yine kadının işine geliyor

Yorumla
    • Kösehilmi
      Kösehilmi
      +1 yıl

İşte tecrübe ya 🫠🫠

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ayrikvadi
      Sen kemiğini yala. Kuyruğunuda herkese sallama

Yorumla
    • Ayrikvadi
      Ayrikvadi
      +1 yıl

ayip ama gayet istedigin hitap sekline gore nacizane bir teklifti bu 🥰

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ayrikvadi
      Havlamayı bırak. Senin tasman uzun gelmiş.

Yorumla
    • Ayrikvadi
      Ayrikvadi
      +1 yıl

sus lan eskimis peynir peh ahshs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ayrikvadi kemiğini kemir.

Yorumla
    • Ayrikvadi
      Ayrikvadi
      +1 yıl

sen de benimkini kemir anca oda agzini layik gorursem 😘

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ayrikvadi
      Sktr git işine. İt oğlu it

Yorumla
    • Ayrikvadi
      Ayrikvadi
      +1 yıl

😂😂 kudur

Yorumla
    • Erdem89_
      Erdem89_
      +1 yıl

Olgun kadın farkı 😍

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

benimkini emebilirsin bebegim

Yorumla
    • AskAdami9191
      AskAdami9191
      1 yıl

teyzeye bak bee

Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

sparklebymarche.com/.../ana-foto-52.jpg

3
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Korunmadan sınırsız kuralsız özgürce seks yapmak, ön sevişmr sırasında bol bol oral yapmak ve yaptırmak çok güzel

4
    0 Yorumla
  • efezaim
    efezaim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 86%
    +1 yıl

Bana ilah gibi davranılnası, ne yaparsa yapsın beni üstün bi varlık gibi görüp davranması. Öperken yalarken içşne alırken vs.

4
    0 Yorumla
  • Gabriel_Pasternak
    Gabriel_Pasternak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Blowjob yapılması hoşuma gidiyor, ve ben de onu domaltip başını yastığa bastirarak kulodunu kenara çekip kalçalarını tokatlayarak sertce sıkarak inlemesini..

2
    0 Yorumla
  • KaraTutku
    KaraTutku Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 93%
    +1 yıl

kadını altında içine sokup çıkarırken memelerini ememk veya öpüşmek, kucagımda oturup kalkarak içine alması yüz yüze bakışırken birde aletimi yalaması benimde onu yalamam

2
    0 Yorumla
  • uyumluer
    uyumluer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 81%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.

eylemlerimden kadının zevk aldığını görmek. kadın kayıtsız kalıyosa soğursun. kadının beni erkek gibi hissettirmesi.. ne yapılması dersen bazen domine edilmek aşırı keyifli gelebiliyor.

2
    0 Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

At pozisyonu çok hoşuma gider. Kadın usttedir ve kendi orgazmını kendisi ayarlar daha rahat orgazm olur, erkek için de yorucu değildir iyidir 😂

Dezavantajı: penis kırılması olabilir, o yüzden yavaş ritimle yapılması daha iyidir.

0
    0 Yorumla
  • Caanaan90
    Caanaan90 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Zirveye çıkarıp tahrik etmek başka bir şey değil inanın yani erkeği tanıyacaksın kş ona göre davranacaksın o mutlu oldukça sen de mutlu olursun

14
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ağzıma alırken yüzüne bakmamı istiyor ve daha fazla köklüyor son aşamada iyice bastırıp boşalıyor yutturuyor ona alıştırdı. Sonra popomu altına alıp kıvrandıyor eze eze yapıyor kendimi ona teslim ediyorum.

21
    3 Yorumla
    • Kaan3433
      Kaan3433
      +1 yıl

Baya iddiali

Yorumla
    • KaraTutku
      KaraTutku
      +1 yıl

bende öyle yapıyorumama agzına her zaman boşalmıyorum

Yorumla
    • Ahmetkurt1071
      Ahmetkurt1071
      1 yıl

sen nasıl bişeysin

Yorumla
  • KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Ben altımda ezerek yapmayı be deeptroat seviyorum

5
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Karşılıklı doyasıya oral yapmak oral sonrası kokleye kokleye bosalmak ve boşaltma

5
    1 Yorumla
    • Hadiiyani
      Hadiiyani
      +1 yıl

Bazında ılık ılık akıtmak harika olur

Yorumla
  • Berserk34
    Berserk34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 96%
    +1 yıl

Ben uzanırken öyle tv izlerken gelip başını yaslaması ve elini boxerın içine sokup benimle oynaması

5
    0 Yorumla
  • beyzabldn
    beyzabldn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Her bir kişinin sevdiği farklı şeyler vardır

4
    1 Yorumla
    • OnuRBaRAN01
      OnuRBaRAN01
      1 yıl

@beyzabldn örnek var mı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Herkesin fantazisi farklıdır. Ben mesela izin verirse canını acıtmayı severim. Bazen bağlamayı mesela. Aslında yatakta iki kadın da hoşuma gider.

4
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl

Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben

4
    0 Yorumla
  • Ateslibirbey
    Ateslibirbey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Güzel bir oral ve 69 sonra vajinaya girmek ve ve vajinada iken memiğtolarini emmek off...

4
    0 Yorumla
  • Byroughh
    Byroughh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Rimming yapmaya bayılıyorum yalamak olmazsa olmazim domalmış pozisyonda taparcasına yaliycaksin bayılıyorum ya bide sınır koymayı sevmiyorum

4
    0 Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bana @sedabykks un profilindeki gibi giyinildiginde libidom yükselir ve sonrasında sıradan sevişmeler bile çok haz verir.. kadınsı giyim harika bir sey

0
    2 Yorumla
    • sedabykks
      sedabykks
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

@sedabykks 😉di mi ama

Yorumla
  • Devamını Gör (332)
Devamını Gör(377)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir? 24 cevap verildi
Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir? 27 cevap verildi
Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir? 29 cevap verildi
Erkeklerin cinsellikte en çok hoşuna giden şey nedir? 30 cevap verildi
Erkeklerin cinsellikte en çok hoşlandığı şey ne? 40 cevap verildi
Erkeklerin cinsellikte en çok neler hoşlarına gidiyor? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨