Şimdi burada herkes, yapmam diyecek ama yapılıyormuş. Özellikle Z kuşağı çok yapıyormuş bunu. Bir iş arkadaşım anlattı, ben ilk günden sevişirim. Şöyle böyle yaparım falan dedi. Birkaç kişide daha duydum bunu. Ayrıca alkollü mekanlarda, bardan sonra, otele gidenler, yapıp edenler oluyormuş. Bu bir şehir efsanesi mi, yoksa böyle bir şey var mı? Bunu sormamın nedeniyse, düzenli olarak, alkollü mekanlara gidiyorum. Tanıştığım kızların, numarasını ya da instagram alıyorum. Ertesi gün yazdığımda, cevab vermiyorlar. Bunun sebebini araştırırken, bir ilişki uzmanının, kadın o an sizden hoşlandı. Ogün yapsaydınız, olurdu, ertesi gün kızın duyguları değişti, Ogün yükselmişti, demesi. Bende düşündüm, ogün olmadı diyemi soğudu kızlar, beni çok pısırık mı sandılar diye. Siz söyleyin şimdi. Başlığa cevab atın. Kimler ilk günden, birlikte oldu, kimler olmadı. Eminim sayımız çoktur
+1 yılYaparım
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanıştığım ilk gün değil de. Buluştuğum ilk gün sevistigim oldu. Ama pişman oldum
213 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimiydi, yoksa normal birimi?
Cevap sahibi+1 yılSevgili
Soran+1 yılNeden pişman oldun ki. Olay nasıl gelişti? Nasıl o reddeye geldiniz. Sevişirken
Cevap sahibi+1 yılİlk buluşmada yapilmamasi gerektiği için pişman oldum. Aslında etkilenmiştim yaşadıklarımiz hoşuma da gitti zevk aldım ama eve gidince eve vardın mi? sence ilk buluşmamız nasıldı falan filan böyle şeyler sormadı hiç bende kafada çok kuran bı insanım. Beni kullandı attı diye düşündüm Instagrami dondurdum psikolojim bozuldu. 5 gün boyunca arayip sormadı sonra mesaj attı aradı falan. Güya seviyormus beni normalmiş böyle şeyler. Neyse işte tekrar barıştım. Sonra telefonda konuşurken sexting yapmak istiyordu hep normal konu konuşamıyorduk. Buluşunca da elleyip okşuyordu sürekli. Duzeltmemiz gereken şeyler var diyordum okşamaya öpmeye devam ediyordu bı süre sonra bende yükseliyordum sevişiyorduk sevişme bitince hadi birakayim seni falan diyordu. Eve gidince de aramiyordu son buluşmamizda da aynı şeyi yaptı. 2 gün aramadı en son ben aradım işlerim var kızım noldu yaa diye açtı orada tamamen bitti artık
Soran+1 yılAnladım. Seviştik dedin, seks mi yoksa normal, öpüşme falan mı Sevişmeden kastın?
Cevap sahibi+1 yılBiraz ileri olmuştu
Soran+1 yılİleri derken kastın nedir? Ne kadar ileri gittiniz?
Cevap sahibi+1 yılBirleşme olmadı ama o hariç bir şeyler oldu
Soran+1 yılNe mesela? Oral seks. oral seks falan mı oldu?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSen mi yaptın ona oral? Analdan yaptınız mı?
Cevap sahibi+1 yılO yaptı
Soran+1 yılO yaptıysa bişey olmaz. Memelere yapmıştır. Yoksa vajinana mı yaptı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatifle seks sevmem. tanimadigim biriyle de korunmasiz sevismem. o yuzden bildigim biriyle guvenilir olmadikca seks falan yapmam. bir hastalik kapip olene kadar onu mu cekeyim seninle ilk gun yapan otoban olmustur. kac tane insani hastaligi sana gececek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılz kuşağı grzkalı olduğu için normal geliyor. ondan sonra hayatları kayıyor görüyoruz buradaki sorulardan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım yaparım. Ucu açık bir soru.
00 Yorumla
+1 yılyapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler