Sevgilimde özel fotolarım vardı ayrıldıktan sonra tüm akrabalarına atıp hayatını mahvederim geri dön diyor ne yapmam lazım?

Mesajlaşırken atmıştım bir şeyler , şimdi instadan tüm arkadaşlarına akrabalarına atıcam hayatını mahvedicem diyor.

Eğer yarına kadar cevap vermezsem öyle yapacakmış. Polise de gitsem fark etmezmiş atacakmış fotoları onun hayatı bensiz anlamsızmış hapise girmekte sorun yok dedi.

Ben napıcam bu durumda? Mecburen tekrar sevgili olup bir şekilde fotoları silmek dışında bir şey aklıma gelmiyor ama bunları düşünen bunu da düşünmüş müdür?

Güncellemeler
+1 yıl
"https://i. hizliresim. com/ezkn4pu. png " Barıştık bakalım sonum ne olucak
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR BENİM BU KADINDAN KURTULMAM LAZIM DAYANAMIYORUM , NOLUR YARDIM EDEBİLECEK VAR MI? AKLIM YETMİYOR ARTIK ÇILDIRACAĞIM
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bittim ya ben intihar edicem çok bunaldım , kaldıramıyorum artık. Onurumla oynadı benim.
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler bayanlar kurtulmak için evli çocuklu bayanla konuştum çocuğun benden olduğunu vs söyledim ortalık karıştı ama bu deli pislikten kurtuldum ALLAH'ın izniyle 👍👍👍👍
Güncellemeler
+1 yıl
Ya BEN KİMİN BEDDUASINI ALDIM ŞİMDİ BU KADIN BENİ TEHDİT EDİYO EĞER ONUNLA BİR ŞEY YAŞAMAZSAM O PSİKOPAT KADINA SÖYLERİM DİYE TEHDİT EDYO

YETER ARTIK YA BANA KİM BEDDUA EDİYOR qwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Sevgilimde özel fotolarım vardı ayrıldıktan sonra tüm akrabalarına atıp hayatını mahvederim geri dön diyor ne yapmam lazım?