Gizli Üye(45 üstü)1 yılHat sizde onun ile 3 yıl birlikte oluyorsunuz, sonrada ailen başka birini buluyor ve sadece zengin olduğu için evleniyorsunuz, Onun ile yaşadığın ilişki hiç mi aklınıza gelmiyor ki.
Adam iyi yapmış bence, oyun oynamışsınız ama bazı durumları hesap edememişsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılişte nude atmanın sonuçları. hak ediyorsunuz. sevişeceksen git seviş efendi gibi. ne diye dijital iz bırakıyorsunuz ki, ne diye izin verir ki bir kadın videosunun çekilmesine...
İlerde çoluğun çocuğunun önüne de çıkar utanırsın böyle09 Yorumla
Soran1 yılOf napcam şimdi
- 1 yıl
Hiçbir şey yapamazsın.
Soran1 yılNolur deme öyle
- 1 yıl
yalanla dolanla evlilik kurarsan böyle olur işte. Milletin altında gez gez, sonra ben bakireyim diye kendini sat. Bekaret takıntısı olmayan biriyle evlenseydin bari
Soran1 yılOf ya ailemde kabul etmiyor beni
- 1 yıl
kimse etmez seni. Başka şehre yeni hayata başla. Yalanlarla da evlilik kurma bir daha
Soran1 yılPara yok
- 1 yıl
çalış kazan
Soran1 yılİş bulursam çalışırım
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Sen sevgiline haksızlık yapmıssın bir de zengin kapı diye evlendiğin adamı da kandıracak kadar kişiliğini kaybetmişsin. Doğru değil ama çocuk tertemiz intikam almış. Tekrar tasvip etmiyorum ama kusura bakma haketmissin
06 Yorumla
Soran1 yılÖlseydşmde haketmiş mi olucsktım yazık
Soran1 yılHaklı değil ben güvenmiştim ona
Soran1 yılNafaka hakkım varmış şimdi darp raporu almaya gidiyorum alıp şikayetçi olucam ayrıca benle evlendikten sonra ev almıştı ondada hakkım var o kansızıda özel hayatı ihlalden dava edicem suçlu değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yıleşiniz burada çok haksız. sizi evden attığı için de kendisini esefle kınıyorum !
mahkeme sizi haklı bulacak ve devletimiz bu mağduriyetinizi gidermek maksadıyla size üstün hizmet madalyası takdim edecektir :)02 Yorumla
Soran1 yılÇok komiksin
- 1 yıl
valla sen daha komiksin.
cem yılmaz,
beyazıt öztürk
ata demirer vs... üçü
falan bir araya gelse eline su dökemez ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkadın sığınma evine git
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eşinle bitmiştir artık onu unut. Ahlaki yönden suçlusun.
Ancak hukuk önünde suçlu değilsin. Anlaşmalı boşanma kabul etme ve seni evden attığı ve dövdüğü için dava aç boşanmak üzere. Şimdi git derhal acilden darp raporu al ve şikayetçi ol.
Görüntüler hukuki delil değil, özel hayat gizliliği ihlali mahkemede delil kullanamazlar. Kullanmaya kalkarlarsa aleyhlerine olur. Ayrıca evlenmeden önceki görüntüler. Evlenmeden önceki hayatınla ilgili kocana karşı sorumlu değilsin hukuken.
Nafaka ve tazminat alırsın. Ama yeni evli olduğunuz ve evli iken mülk satın almadığınız için mal paylaşamazsın.
Diğer yandan eski aevgilinden şikayetçi olabilirsin. Özel hayat gizliliğini ihlal ettiği için...
14 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim rapor alıcsm hemen ve şikayetçi olucam ama eski sevgilimi nasıl şikayet edicem delilim yok ayrıca kocam benle evlendikten sonra ev aldıydı henüz taşınmamıştık oraya içi yapılıyor hakkım var mı orada
Soran1 yılTamam teşekkürler
1 yılevlenmeden önce ki diktirme ameliyatini da davaya koy zaten sen koymasanda eşin koyacaktir sana 1 lira para/nafaka vermeden seni bosayacak haberin olsun eski videolarda davaya konu olacak zaten eski sevgilinide sahit olarak cagırdılar mi kocan sana tazminat davasi bile acabilir
04 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş videolar eşimi ilgilendirmiyor ortada aldatma yok avukatımla konuştum darp raporu aldım ikisinide şikayet ettim hakkımı alıcam
- 1 yıl
eşine bakireyim beyanında bulundun mu ve bunu kanitlayacak bir ameliyat yaptin mi bu organize planli bir sekilde iyi niyet suistimali ve aldatmaya girer eğer bakire degilim deseydin adam belkide seninle evlenmeyecekti sen adamı kandirdin bu yüzden adam bunu kanitladigi anda alirsin nafakani tabi o.. suruk olarak
Soran1 yılAvukatımla konuştum problem olmayacağını söyledi ayrıca ameliyatında kaydı yok relax
- 1 yıl
bence de relax ol 🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılNafaka ya da mal talep edersin ve alirsin. Kayıtlar geçmişte yapılmış. Ayrıca gizli çekilen görüntüler, delil sayilmaz.
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılGecmis olsun. Ama once iyi bir avukat tutmalisin. Uzun süren nafaka yerine iyi bir miktar para talep edip anlaşmalı bosanin. Yeni bir hayat için de sana bir başlangıç olur. Bir daha da kimseyi kandırma lütfen.
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gercrkten cok zor durumda kalmisin keske birsey yapabilsem belki arkadas oluruz bu arada amasyada yasiyorum eger iş ararsan veya yeni hayata baslamak istersen buradayim herzaman bu arada bazi erkek rezilleri böyle yapar hakkini ara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok ayıp etmiş sen ona iyilik yapmış iki taraftanda vermişsin madem seni unutamıyor önce kendi evlenmeyi iyilikten maraz doğar derler örnek olmus
00 YorumlaBen anlamadım aynı soruyu bir erkek böyle böyle yaptım kocaısna video attım diye sormuş sende böyle ya çok fakesiniz ya da değişik bir denk geliş
05 Yorumla
Soran1 yılLink atarmısın o aşağılıkta bu siteyi biliyor üyeydi eskiden
Soran1 yılAşağılık bu o açmıyor telefonlsrımı öldürücem kendimi bitirdi hayatımı kansız
Soran1 yılYspacağım bir iry yok güncellicem şimdi soruyu
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılHer yalan ortaya çıkar. Diktirmek yerine daha önce başla biriyle ilişki yaşadığını baştan söylemiş ılsaydın bunlar başına gelmezdi
05 Yorumla
Soran1 yılO zaman benle evlenmezdi ki
- 1 yıl
Şimdi evlendin de ne elde ettin?
Soran1 yılHak talep edebilirmiyim nafaka falan
- 1 yıl
Git avukata sor onu
- 1 yıl
Edemezsim bence kandırma olayı var
Gizli Üye(36-45)1 yılAldatma yok mu? Bakire olmadığın ve yemedigin halt kalmadığı halde zarı diktirip (hastane kayıtlarında var) evleniyorsun. Bu apaçık aldatmaktir zaten. Nah nafaka alırsın
13 Yorumla
Soran1 yılHastane kaydı yok evlilik öncesi görüntüler eşimi ilgilendirmiyormuş
Cevap sahibi1 yılKonu ilişki değil konu bakire olmayıp bakireyim deyisin
Soran1 yılBenim geçmişim
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHapiste curumezde o yani keşke yapmasaydin hayatın mahvolmus
02 Yorumla
Soran1 yılŞikayetçi olucam
- 1 yıl
Bence olsanda bişey değişmez ya ben yardımcı olabilirim bu konuda ama kesin kararinsa şikayet için irtibat kuralm
Gizli Üye(36-45)1 yılAh be evlenmeden öncd anlatmadın mı kocana. Eşim her şeyi anlattı bana ve eski sevgilisi de bana attı evlendikten 2 sene sonra. Neden o kadar bekledi onu çözemedim ama
04 Yorumla
Soran1 yılEşim kabul etmezdi beni
Cevap sahibi1 yılBende görücü usulü evlendim ama dürüst olduğu için geçmişi sorun etmedim. Çok kötü olmuş ya düzelme şansı var mı peki
Soran1 yılHayatta yok güncelledim konuyu
Cevap sahibi1 yılAslında çok haklısın. Aldatma yok bişey yok. Eşin saçma sapan tepki vermiş ve insanlıktan çıkmış. Bende görünce kötü olmuştum ama tutup da vurmadım
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en baş hatan evliliğe yalanla başlaman.
eşine doğruları anlatsan bunlar olmazdı02 Yorumla
Soran1 yılO zaman evlenmezdi benle
1 yılAşağılık olan sensin sanki. Diktirmek nedir ya
01 Yorumla
Soran1 yılYa aldatmadım etmedim diktiririm böyle bir hakkım var
Utanmadan bir de mal mı talep edeceksin. Yaşadığına dua et
05 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş ilişkim ama hakkımı istiyorum
Soran1 yılHayır ya onla beraberken aldatmadım ya geçmişte olsn ilişkim
Soran1 yılKesss
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İyi olmuş diyebilirim. Yaptığınız insanlık dışı ve sahtekarlık!01 Yorumla
Soran1 yılKessss
Her haltı ye evliliğe gelince zenginlik için evlen.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. eski sevgilini şikayet et. o resimleri tuttuğu için ceza alabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sorular bilerek sorulan sorular o kadar fake ki
05 Yorumla
Soran1 yılKeşke keşke dayak yedim
Cevap sahibi1 yılBu kadar aşağılanacağını bildiğin halde neden buraya bu soruyu soruyorsun sen eğer gerçekse bu olay anlatma kimseye zaten rezil etmiş seni o soysuz kişi bir de başka insanların tepkilerini çekme seni korumak isterdim geçmişte yaptığın hatalardan dolayı bu kadar kötü muameleyi haketmediğini düşünüyorum.
Soran1 yılGizliyim zaten napacağımı bilmiyorum param yok ailem kabul etmşyor beni
Cevap sahibi1 yılGizli olduğunun farkındayım da ne bileyim canım. Umarım bir çıkar yol bulup hayatını yeniden kurarsın
Soran1 yılSoruyu güncelledim
Gizli Üye(25-29)1 yılEsini kandirmissin ne nafakasindan bahsediyorsun şaka misin
033 Yorumla
Soran1 yılEvliyiz hakkım var
Cevap sahibi1 yılSen kusurlu tarafsin hakkin yok.
Cevap sahibi1 yılMal da yok nafakada
Soran1 yılHakkımı sonuna kadar savuncsm
Cevap sahibi1 yılTürk Medeni Kanunu madde 175 diyor ki, boşanma yüzünden yoksulluga dusen taraf kusuru daha ağir olmamak koşuluyla diger tatafan nafaka isteyebilir diyor. Senin kusurun baya ağir. Evlenmeden önce söylemedigin gibi zari diktirip kandirmissin. Ve elinde gorutuler var baskasiyla iliski yasadigin dair. şaka miisin?
Cevap sahibi1 yılHakkin var ise savun
Soran1 yılAma evliyken değil ki geçmişte olsn bir şey
Cevap sahibi1 yılEvliyken olmasi gerekmiyor kandirmissin
Soran1 yılBittim ben
Cevap sahibi1 yılEsinden aff dile. Gecmiste oldu kabul etmezsin diye dusundum. Senden ayrilmak istemedim cok sevdim de. Belki affeder
Cevap sahibi1 yılKim zirliyor pardon konunun tarafi ben degilim. Esini kandirmis durust olsaymis kabul edenlr evlenseymis. @sevvaall_
Soran1 yılBütün videoları atmış fotoğraflarıda hayatta affetmez gitsem yanına bu sefer öldürür
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden once iliskim oldu ben sana durust oluyorum ama pismanim bir hata yaptim deseydi
Soran1 yılAsla kabul etmezdi
Cevap sahibi1 yılCok sacma sacma konusuyorsunuz. Ergen misiniz? Nedir? Evlilik durustlul samimiyet guven ve sadakat uzerine insa edilir. Boyle yapmis daha mi iyi olmus. Bos bos konusuyorsunuz. @sevvaall_
Cevap sahibi1 yılKabul eden kisiyle evlenirdin sende bu kisi olmasi sart degildi
Soran1 yılÇok zenginlerd sevgilimden o yüzden ayrıldım zaten bu yüzden yaptı kesin
Cevap sahibi1 yılAyrilmaninda bi usulu olur kotu olmus
Cevap sahibi1 yılSifirdan basliycaksib mecbur
Soran1 yılNafaka falan alırsam iyi olur
Cevap sahibi1 yılAlma ihtimalin cok dusuk ancak dayak mevzuuundan belki. Hangi sehirdrsin
Soran1 yılAnkara
Cevap sahibi1 yılDava acti mi esin
Soran1 yılYarın ilk işi açmak olur
Cevap sahibi1 yılDavanda yardimci olmsyi teklif ediyorum o zamn
Soran1 yılNasıl yardımcı
Cevap sahibi1 yılAvukat onericem
Soran1 yılTanıdık svukat varda bilmiyom kafam karışık
Cevap sahibi1 yılVar mi tuh neyse kafani acicak fikirlerim var ama hayatini duzelticeksen
Cevap sahibi1 yılNe dusuyorsun
Soran1 yılGüncelledim konuyu
Evlenmeden önce bunu eşine söylemen gerekirdi ve nafaka alma işi zor gibi ama avukata danış
01 Yorumla
Soran1 yılSöylesem evlenmezdi
1 yılYa ilişkileri neden kayıt alıyorsunuz en nefret ettiğim şey en saçma şey
08 Yorumla
Soran1 yılNapcam ben şimdi
- 1 yıl
Eskiden olmuş bitmiş
Neden attı kocana
Soran1 yılOndan ayrıldım diyedir kesin açmıyor telefonlarımı 🤬
- 1 yıl
Baş başa knslm
Soran1 yılNey
- 1 yıl
Benim sayfamdaki sağ üstte bulunan kafaya basar misin
Soran1 yılBurdan ysz
- 1 yıl
Olmaz bye
Gizli Üye(36-45)1 yılTrolcu seni zarını falan diktirmis sanki terziye elbise diktiriyor hemen
01 Yorumla
Soran1 yılHaftalar önce randevumu almıştım çok kısa bir işlem bu arada
troll olduğunu anlayın awq
02 Yorumla
Soran1 yılDeğilim valla
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kalacak yerinde yoksa yardımcı olurum
010 Yorumla
Soran1 yılArkadaşımdayım
Soran1 yılTeşekkürler arkadaşımdayım telefonlarımı açmıyor eski sevgilim evine gidip öldüresim var aşağılık
Soran1 yılAşağılık olduğunu bilemedim nude atıyordım ona güveniyordum
- 1 yıl
Ya Mesela benim de kız arkadaşımla video çekiyoruz biz bazen mesela hani ama hiçbir şekilde yüzünü göstermiyor ya da yüzüne göstereceksen bile en azından maske takıyorum veya maske takıyor belli olmuyor yani hani ne olur olmaz telefonum hacklenir çalınır ya da sızdırılır falan hani en azından yüzü belli olmasın ki riske atmayayım istiyorum
Soran1 yılEşim beni öldürmedi ya ona şükretcem
- 1 yıl
İyi de öldürecek bir durum yok ki burada Sonuçta evin için yapmamışsın bekarken yapmışsın O kadar da batıracak bir durum yok Hatta bana böyle bir durum olsaydı ben hani eşim evden kovmak yerine tam tersi Hani o esnada neler yaşadığını nasıl geçirdiğini Hani daha dinleyip ilişkimize renk katardı Bence daha da heyecanlı olurdu aslında
Soran1 yılKocam muhafazakardı
Yaş kaç yer nere zor durum
022 Yorumla
Soran1 yıl24 yaşındayım ankaradayım
Soran1 yılÇocuk yok paramda yok
Soran1 yılYok üni mezunuyum
Soran1 yılİktisat
Soran1 yılOldu bir hata
Soran1 yılGittim ordada dayak yicektim eşim onlara izletmiş
Soran1 yılArkadaşımdayım zaten
Soran1 yılUmarımm
1 yılAşağılık olan o mu sen misin
05 Yorumla
Soran1 yılBenim ne suçum var beraberken kocamı aldatmadım
- 1 yıl
Seni evden attı diyorsun ama senden ayrılmak istemesi onu aşağılık mı yapıyor? Okusaydin kendine ev tutsaydin da elin adamına muhtaç olmasaydın. Senden ayrılmak istemesi suç değil
Soran1 yılKocama demedim onu eski sevgilime dedim okudum ama çalışmıyordım sorun o değil rezil oldum ailemde kabul etmiyor
- 1 yıl
Yani o erkekle bir şeyler yaşamadan önce düşünecektin dini ve ahlaki olarak yanlış ayrıca kocani bakireyim diye kandırmışsin o da yanlış. Çekmek zorundasın cezasini
Soran1 yılNolur akıl ver zor durumdayım
Hem aldat hem nafaka iste ne ala İstanbul heyt br
01 Yorumla
Soran1 yılAldatmadım eski sevgilimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHemen şikayetçi oldu ol
04 Yorumla
Soran1 yılDelilim yok ki nasıl yapcam
- 1 yıl
Eşini tanık gösterirsn
Soran1 yılOlmaz ki tanık beter ol der
- 1 yıl
O Zaman eşinden şikayetçi ol beni dışarı attı diye. O da muhtemelen videoyu gösterir gerekçe olarak, sen de o videoyu alıp eski sevgiline dava açarsın
1 yılŞikayetçi ol kaybedecek bir şeyin yok
08 Yorumla
Soran1 yılDelilim yok napcam hala ağlıyorum canım yanıyor
- 1 yıl
Delilin kocana attığı videolar ya da ailene
Soran1 yılKocamda var ama vermez bana aileme atmamış gidip göstermiş ☹️
- 1 yıl
Savcıya dersin deliller eşimin telefonunda diye
Soran1 yılolur mu öyle gerçekten o kansız gün yüzü görmesin
- 1 yıl
Olur niye olmasın
Soran1 yılŞikayetçi olucam o zaman
- 1 yıl
Ol tabi hayatını alt üst etti
1 yılallahın belası goruntuler var mı
00 YorumlaEvlilik öncesi olan bir durum bu
00 Yorumla
1 yılBu soru o kadar troll içeriyor ki anlatamam
00 Yorumla
1 yılTroll sorular sabah sabah nereden aklınıza geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şikayet et ikisinide. Geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu nasıl bir mide ya
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDarp raporu alman gerçeği değiştirmez eşin videoları mahkemeye sunarak haklı çıkar …
Soran1 yılOnlar mahkemede geçerli olmuyormuş evlilik öncesi zaten öğrendim sunarlarsa kendilerine zararmış ohhh
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi olmuş sana birde nafaka düşünüyorsun edpsz
03 Yorumla
Soran1 yılKesss
Cevap sahibi1 yılPecete gibi kullanıp atmıslar ahahah
Soran1 yılSus
Gizli Üye(30-35)1 yılBilader uyu sabah sabah trolleme insanlari
00 Yorumla
1 yılYalan gibi geldi bana. 3 gün önce filan
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke yalan olda
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Trol e benziyor
06 Yorumla
Soran1 yılKeşke keşke 😔yardım edin
Soran1 yılNapmalıyım hak talep edebilirmiyim nafaka falan
Soran1 yılÇocuk yok 2.5 aylık evliydik
kardeşim yemişsin
010 Yorumla
Soran1 yılNey
Soran1 yılBide kız olucaksın cinsine yapılana gülüyorsun
Soran1 yılcanım yanıyor
Soran1 yılAçıcam dava ama eşim hayatta kabul etmez beni öleyim en iyisi canım çok yanıyor 😔 babam herkese rezil etti beni
Soran1 yılİş bulmam lazım kaldım ortada arkadaşımda olmasa sokakta yatardım bugün
Soran1 yılUmarımm
1 yılBu durumda bir sey talep. edemezsin
011 Yorumla
Soran1 yılAma onu aldatmadım ki
- 1 yıl
Valla kusura bakma ama en buyuk aldatmayi bakireliğini kaybedip diktirip hic iliskiye girmemis susu vermen en buyuk aldatma bu değil mi zaten?
- 1 yıl
Siz kadınlara güven olmuyor allah siz ve sizin gibilerden korusun biz erkekleri
Soran1 yılNafaka hakkım var onu aldatmadım nede olsa
- 1 yıl
Hala daha bir seyler koparma peşindesin yazık
- 1 yıl
Lütfen tekrar sen evlenme bir daha
Soran1 yılAlıcsm hakkımı
- 1 yıl
Sen evlenme bir daha
Soran1 yılEvlenirim bu arada
- 1 yıl
Sen çok kötü bir birisin
Soran1 yılYooo konuyu güncelledim
1 yılİyi olmuş
01 Yorumla- 1 yıl
Güzel Trol ama
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılHala nafaka diyor
04 Yorumla
Soran1 yılAlırmıyım nafaka
- 1 yıl
Sence alır mısın
Soran1 yılAlırım
- 1 yıl
Zorr
1 yılNe görüntüleri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen ciddi misin
05 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılEski sevgilin harbi serefsiz mis
Cevap sahibi1 yılŞu an nerdesin npysn kimlesin
Soran1 yılArkadaşımın evindeyim ailem kabul etmiyor beni
Cevap sahibi1 yılFilm gibi olay bakiteligi anlamamis analda yapmissin anlamasi lzmi tecrubeden bile belli olur
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer