Eski sevgilim kocama görüntülerimizi attı evden atıldım ne yapabilirim?

Sinirden kafayı yicem ağlıyorum eski sevgilimle 3 yıllık ilişkimiz vardı her ilişkimizde videoya alırdık ayrıca sürekli nude atardım anal ve vajinal ilişki yaşıyorduk neyse ailem 6 ay önce görücü usulüyle biriyle tanıştırdı çocuğu beğendim ve zenginlerdi hoşuma gitti sevgilimden ayrıldı ailem ilişkimize karşı diyerekten sonra aile içinde bir nişan yaptık 2.5 ay öncede evlendik ama evlenmeden 3 gün önce zarımı diktirdim her şey çok güzeldi aşağılık bugün eşime görüntülerimizi atmış bütün hepsini ben evdeydim dışarı çıkacaktım tam eşim geldi çok sinirliydi kapıyı kıracaktı az kalsın bunlar ne diyerek hakaretler yağdırdı bana vurdu bana öldürecek diye çok korktum beni evden attı ailemede göstermiş rezil oldum herkese beni kabul etmiyorlar şu an arkadaşımda kalıyorum napıcam bilmiyorum o aşağılı arıyorum açmıyor mesaj atmıyorum dönmüyor napıcam ben ayrıca boşanma gibi bir durumda nafaka alma hakkım var mı mal falan talep edebiliyormuyum ortada kaldım 😔

Güncellemeler
1 yıl
Hastaneye gidiyorum darp raporu alıp eşimden şikayetçi olacağım yarında boşanma davası açıcam nafaka mı alıcam ortada aldatma yok ayrıca evlendikten sonra ev almıştık ordanda hakkımı alıcam o diğer kansıza gelecek olursa özel hayatı ihlalden dava edecem hapislerde çürüyecek umarım
Eski sevgilim kocama görüntülerimizi attı evden atıldım ne yapabilirim?